Vrtnica Marije Magdalene

Vrtnica Marije Magdalene je intenzivna delavnica, znotraj katere vam bo razkrita starodavna praksa prebujanja svete ženske energije. Ta praksa je bila značila za starodavne templje, in kot že ime navaja, gre za delo z sveto energijo tempeljskih svečenic. Ta program je nastal, kot odgovor na klic mnogih žensk, ki hrepenijo po notranji osvoboditvi, zdravljenju in vrnitvi k njihovi izvorni, avtentični energiji. Gre za intenzivno duhovno prakso, ki se prepleta z kanalizirami sporočili Marije Magdalene in ostalih svečenic.

Ženska sveta energija je v Kabalistični praksi predstavljena kot speča Shekinah (rdeč kundalini). Le-ta čaka, prav tako kot speča Trnuljčica, da jo prebudi njen princ. Ta delavnica je tako nastala kot odgovor na klic tistih, ki iščete pot nazaj k sebi, k svojim energijam notranje svete ženske. Skozi delavnico bo razkrita pomembna duhovna starodavna tempeljska praksa, ki neposredno aktivira božansko žensko esenco v vsakem izmed nas. Ta praksa je darilo razsvetljenih svetov mnogih mojstrov in mojstric, ki so to pot, po kateri danes hodimo mi, prehodili že dolgo pred nami.

V okviru te 3-dnevne delavnice se bomo posvetili intenzivnemu popotovanju v svetost ženske božanske esence.

Ženske v modernem času čutimo globok klic vrnitve k svoji prvotni, sveti energiji. Gre za klic, ki nas vodi v popolno preobrazbo naše vloge in delovanja v modernem svetu. Vodene smo, da se vrnemo h koreninam svečeniške duhovne prakse, odvržemo plašče nevidnosti in zažarimo v svoji svetlobi, moči in genialnosti. Vodene smo, da popeljemo ta svet v smeri razsvetljenja. Klic, ki ga čutimo v vseh celicah našega bitja postaja vse močnejši, vedno več nas je, ki svoja življenja predajamo višjemu namenu. Da bi lahko realizirali svoj najvišji namen, torej razlog našega utelešenja, naše poslanstvo, potrebujemo močno duhovno prakso.

Vrtnica Marije Magdalene nam razkriva to prakso, ki je namenjena vsem ženskam, njihovemu zdravljenju in opolnomočenju. Preden ženske lahko ponovno delujemo v svoji pravi božanski podobi, moči in vodstvenosti, moramo najprej ozdraviti in odpustiti vse bolečine preteklosti. Potovati moramo globoko na celično raven in dovoliti, da vse te nižje energije enkrat za vselej zapustijo naš DNK. Če želimo pomagati so-ustvariti nov svet, moramo najprej same najti svojo pot nazaj v srce, srčnost in sočutje. To so kvalitete, ki odpirajo vrata novi resničnosti.

VEČ O DUHOVNI PRAKSI MARIJE MAGDALENE

Naše potovanje k duhovni praksi Vrtnice Marije Magdalene nas bo popeljalo po svetem stopnišču naših 12ih svetih centrov (čaker) navzgor k višjim duhovnim ravnem, k svetišču Vrtnice Velike Matere. V tem svetišču žari najsvetlješa kozmična vrtnica, ki oddaja nepredstavljivo čiste, božanske žarke razsvetljenja. Da bi vstopili v to svetišče, moramo naprej preseči mnogo iniciacij in lekcij. Te lekcije so v veliki meri povezane z zemeljskim življenjem in vsemi zemeljskimi izkušnjami. Pot iniciacij poteka preko naše notranjega stopnišča dvanajstih čaker navzgor k zgodnjim nivojem. Vsaka čakra tako shranjuje pomembne kode, ki jih je potrebno aktivirati, če se želimo odpreti sveti energijoi Velike Boginje.

Znotraj te delavnice boste tako vodeni skozi vse iniciacije, ki so jih ženske svečenice skozi stoletja izkušale in presegale. Ko razumemo svoje lekcije in inciacije, se nam odprejo vrata v Svetišče Kozmične Vrtnice. V tem svetišču se shranjuje Svetost Božanskega Ženskega Plamena, katerega se lahko dotaknemo in prejmemo njegove blagoslove le, ko smo poklicani. Če vas torej ta delavnica pokliče pomeni, da vas kliče Kozmična Vrtnica Velike Matere. Dotik svetlobe te Vrtnice bo temeljito spremenil vaš notranji svet, vam prinesel ogromno zdravljenja in vnovičnega prebujenja vašega notranjega ognja, svetlobe in radosti. Kljub temu, da gre za delo z žensko energijo, je ta delavnica namenjena seveda tudi moškim.

V tem procesu se nam bo razodelo 12 aspektov Kozmične Vrtnice. Kozmična Vrtnica znotraj sebe skriva ogromno božanskih principov in tako bomo v okviru našega potovanja razkrili tistih ključnih 12 principov, ki vodijo naše življenje. Spoznali bomo tudi, da so trije principi tisti glavni oz. ključni; to so principi, na katerih delamo že več življenj in kateri hkrati predstavljajo poslanstvo naše duše. Te principi se povezujejo direktno s stopniščem naših sedmih / dvanajstih čaker in svetimi energijami, ki so shranjene tam. Energije čaker so pravzaprav tiste, ki nas pripeljejo do naše notranje vrtnice in nam odklenejo vrata k Svetišču Kozmične Vrtnice.

Toplo vabljeni vsi, ki si želite aktivirati svojo božansko žensko naravo in narediti kvantni preskok v razumevanju ženske energije. Potovali bomo od najbolj zemeljskih in vsakdanjih stvari, do tistih najbolj svetih in univerzalnih.

Razkrita nam bo pot, kako lahko sami, znotraj našega vsakdanjega življenja, živimo in udejanjamo čisto svetost.

Dodatne informacije in prijava:

Termin: razpisan v koledarju dogodkov 
Prispevek: 450 eur (3-dnevna delavnica)
Prijave: [email protected] 

Naročite se!

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom, če želite prejemati novice in posodobitve.