Teja Wood

Teja Wood je intuitivna svetovalka, predavateljica, avtorica, dobro poznana in priznana učiteljica s področja osebnostne in duhovne rasti. Poučevati je začela pred več kot petnajstimi leti. Bogate dolgoletne izkušnje so ji omogočile postavitev čisto prve duhovne šole v Sloveniji, Šole Intuicija™, v okviru katere ponuja visokokvalitetne programe osebnostne in duhovne rasti.

Je ustanoviteljica projekta Šole Intuicija, mednarodne šole Soul Calling in Lemurian Light Healing tehnike.


Vsako leto pod okriljem Šole Intuicija nastajajo novi izobraževalni tečaji, kot odgovor na potrebe hitro spreminjajočega se časa. V letu 2017 je Šola Intuicije doživela svojo idejno prenovo in se razširila tudi na splet; nastala je Spletna Šola eIntuicija. V letu 2016 pa so se avtorski programi Šole Intuicija začeli širiti preko slovenskih meja tudi v tujino.


Poleg poučevanja in pisanja, pa v okviru svojega dela sodeluje tudi z različnimi priznanimi domačimi in tujimi predavatelji in avtorji. Šola Intuicije tako redno organizira dogodke z najrazličnejšimi svetovno priznanimi predavatelji in avtorji: KATHLEEN McGOWAN, FOSTER PERRY, KRISTOS TSOMPANELIS, DEIDRE WILTON, RAYMOND MOODY, DIANA COOPER, BIRKAN TORE …

Teja trenutno poučuje različne tečaje tako doma, kot tudi v tujini. Veliko tečajev, ki jih je Teja poučevala skozi vrsto let, pa bodo z letom 2019 na voljo le še v spletni obliki. Na ta način bo vse svoje bogate izkušnje in znanja Teja podelila s tistimi, ki iščete odgovore. Spletni tečaji so sistematično sestavljeni, poglobljeni in izjemno intenzivni.

V koledarju dogodkov pa so redno objavljeni tečaji in meditacije, ki potekajo v živo. Vabljeni k ogledu našega koledarja >


Teja je na voljo tudi za individualna svetovanja, namenjena posameznikom, parom in podjetnikom. S svojo sposobnostjo intuitivnega vpogleda in globokega razumevanja arhetipske in nezavedne ravni, boste prejeli pomembne uvide in odgovore glede katerega koli področja vašega življenja, kot tudi vašega resničnega dušnega poslanstva/namena. Več o svetovanjih lahko najdete tu >


V trenutnem obdobju se Teja osredotoča tudi na delo z izjemno barvno terapijo Aura Soma, ki je bila človeštvu podarjena z višjih ravni, prav z namenom obdobja, v katerem se trenutno nahajamo. V okviru Aura Some se Teja posveča predvsem delu z Angeli in Nadangeli Kabale, ter intuitivni kabalistični praksi.

S Tejo lahko stopite v stik preko [email protected] , te spletne strani, ali pa se naročite na Intuicija eNovičke in ostajate v dnevnem stiku z nami in najnovejšimi energijskimi napovedmi in uvidi.

Naročite se!

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom, če želite prejemati novice in posodobitve.