Teja Wood

✓ Ustanovitetljica Šole Intuicija  ✓ Medij in Intuitivna Svetovalka

✓  Predavateljica, avtorica in duhovna mentorica

✓ Avtorica revolucionarnega programa Lemurian Light Healing

✓ Ustanoviteljica mednarodnega projekta Soul Calling

Teja Wood je intuitivna svetovalka, predavateljica, avtorica, dobro poznana in priznana učiteljica s področja osebnostne in duhovne rasti. Poučevati je začela pred več kot petnajstimi leti. Bogate dolgoletne izkušnje so ji omogočile postavitev čisto prve duhovne šole v Sloveniji, Šole Intuicija™, v okviru katere ponuja visokokvalitetne programe osebnostne in duhovne rasti.

Vsako leto pod okriljem Šole Intuicija nastajajo novi izobraževalni tečaji, kot odgovor na potrebe hitro spreminjajočega se časa. V letu 2017 je Šola Intuicije doživela svojo idejno prenovo in se razširila tudi na splet; nastala je Spletna Šola eIntuicija. V letu 2016 pa so se avtorski programi Šole Intuicija začeli širiti preko slovenskih meja tudi v tujino.

Poleg poučevanja in pisanja, pa v okviru svojega dela sodeluje tudi z različnimi priznanimi domačimi in tujimi predavatelji in avtorji. Šola Intuicije tako redno organizira dogodke z najrazličnejšimi svetovno priznanimi predavatelji in avtorji: KATHLEEN McGOWAN, FOSTER PERRY, KRISTOS TSOMPANELIS, DEIDRE WILTON, RAYMOND MOODY, DIANA COOPER, BIRKAN TORE …

Teja trenutno poučuje različne tečaje tako doma, kot tudi v tujini. Veliko tečajev, ki jih je Teja poučevala skozi vrsto let, pa bodo z letom 2019 na voljo le še v spletni obliki. Na ta način bo vse svoje bogate izkušnje in znanja Teja podelila s tistimi, ki iščete odgovore. Spletni tečaji so sistematično sestavljeni, poglobljeni in izjemno intenzivni. Vabljeni k ogledu Spletne Šole eIntuicija >

V koledarju dogodkov pa so redno objavljeni tečaji in meditacije, ki potekajo v živo. Vabljeni k ogledu našega koledarja >

Teja je na voljo tudi za individualna svetovanja, namenjena posameznikom, parom in podjetnikom. S svojo sposobnostjo intuitivnega vpogleda in globokega razumevanja arhetipske in nezavedne ravni, boste prejeli pomembne uvide in odgovore glede katerega koli področja vašega življenja, kot tudi vašega resničnega dušnega poslanstva/namena. Več o svetovanjih lahko najdete tu >

V trenutnem obdobju se Teja osredotoča tudi na delo z izjemno barvno terapijo Aura Soma, ki je bila človeštvu podarjena z višjih ravni, prav z namenom obdobja, v katerem se trenutno nahajamo. V okviru Aura Some se Teja posveča predvsem delu z Angeli in Nadangeli Kabale, ter intuitivni kabalistični praksi.

S Tejo lahko stopite v stik preko [email protected] , te spletne strani, ali pa se naročite na Intuicija eNovičke in ostajate v dnevnem stiku z nami in najnovejšimi energijskimi napovedmi in uvidi.

Foster Perry

Teja je izjemno predana poti duhovne samorealizacije in svojemu duhovemu klicu. Poučuje tista znanja in modrosti, ki jih dejansko tudi živi v svojem vsakdanjem življenju. Ima izjemno zakladnico znanja različnih tradicij. Tako vsem, ki se udeležijo njenih predavanj in tečajev omogoči izjemno jasno duhovno vostvo, ki je hkrati tudi zelo praktično. V svojem delu opolnomoči posameznike, tako da lahko začnejo živeti v skladu s svojim resničnim poslanstvom. Je izjemno topla in skrbna duhovna učiteljica, ki vodi tiste, ki hodijo po poti duhovnega mojsterstva.

Birkan Tore

Teja is je izjemna intuitivna svetovalka, duhovna učiteljica in organizatorka dogodkov. Imel sem čas večkrat sodelovati z njo in lahko rečem, da je resničen delavec luči, popolnoma zavezana svojemu duhovnemu poslanstvu.

Diana Cooper

Teja je čudovito organizirala moj tečaj. Resnično mi je bilo v užitek sodelovati z njo.

Organizacija dogodkov

V okviru Šole Intuicija smo v zadnjih 15-ih letih organizirali več izjemnih dogodkov s svetovno priznanimi avtorji. Naš namen in vizija je so-ustvarjati globalno mrežo svetlobe in se povezovati z Lightworkerji širom celotnega sveta.

Več o dogodkih, ki smo jih organizirali, lahko preberete tu > 

KATHLEEN McGOWAN & Teja

Avtorica svetovne uspešnice ‘Pričakovana’

DIANA COPPER & TEJA

Svetovno poznana avtorica

Dr. RAYMOND MOODY & TEJA

Svetovno poznan avtor

WordPress Video Lightbox