Angelska Intuicija

PROGRAM S PRIDOBITVIJO CERTIFIKATA

Vodi Teja Wood, [email protected] 

Ste vedeli, da je intuicija povsem naraven dar, ki pripada vsakemu izmed nas? Ste morda vedeli, da obstajajo preposte in intenzivne tehnike, ki v vas lahko prebudijo ta izjemen dar do te mere, da boste sposobni živeti svoje življenje povsem drugače, hkrati pa boste usposobljeni pomagati pri tem tudi drugim?

Prebujen dar duhovne intuicije nam vsem omogoča, da zaživimo svobodno in izpolnjeno življenje. S pomočjo naših naravnih darov lahko presežemo vse omejitve in ustvarimo priložnosti, po katerih smo od nekdaj hrepeneli!

Naše življenje je namenjeno kot čudovito čarobno potovanje. S pomočjo naše prebujene intuicije to tudi lahko postane! Ste vedeli, da je intuicija povsem naraven dar, ki pripada vsakemu izmed nas? Ste morda vedeli, da obstajajo preposte in intenzivne tehnike, ki v vas lahko prebudijo ta izjemen dar do te mere, da boste sposobni živeti svoje življenje povsem drugače, hkrati pa boste usposobljeni pomagati pri tem tudi drugim? Prebujen dar duhovne intuicije nam vsem omogoča, da zaživimo svobodno in izpolnjeno življenje. S pomočjo naših naravnih darov lahko presežemo vse omejitve in ustvarimo priložnosti, po katerih smo od nekdaj hrepeneli! Naše življenje je namenjeno kot čudovito čarobno potovanje. S pomočjo naše prebujene intuicije to tudi lahko postane!

Toplo vabljeni k obisku POVSEM PRENOVLJENEGA TEČAJA ANGELSKE INTUICIJE – najbolj temeljitega tečaja prebujanja intuicije in duhovnih darov, v okviru štirih stopenj globoke notranje preobrazbe in prebujenja!
Angelska Intuicija™ je avtorski izobraževalni program, namenjen posameznikom, ki se čutijo poklicani pomagati planetu ob prehodu na višjo raven bivanja. To je program, ki pokliče vse tiste, ki v sebi čutijo utrip želje pomoči drugim. S pomočjo osvojenega znanja na tem tečaju lahko udeleženci duhovno svetujejo drugim pri najrazličnejših življenjskih situacijah, ali pa osvojeno znanje integrirajo v svoje obstoječe delovanje in dejavnosti. Vsekakor neprecenljivo znanje in izkušnje!

Tečaj je namenjen vsem, ki bi želeli: razviti direktno, jasno in konkretno povezave z angeli in vodniki postati posrednik med duhovnim in zemeljskim svetom, posredovati sporočila duhovnega sveta prejemati duhovne vizije, globje razumeti svoje lastno življenjsko poslanstvo ter duhovno poslanstvo ostalih brati akaške zapise duše, pretekla življenja, poznati moč mistične intuicije prebuditi intuicijo v vsakdanjem življenju, ter jo uporabiti na različnih življenjskih področjih ter postati certificiran Intuitivni Svetovalec in ustvariti novo pot kariere in poslanstva!
ANGELSKA INTUICIJA – duhovna tehnika prihodnosti!

Angelska intuicija™ je duhovna svetovalna tehnika prihodnosti. Je tehnika, ki združuje starodavna znanja in modrosti ter jih na praktično-uporaben način prevaja v moderno dobo. Hkrati je to tehnika, ki nas poveže z našim notranjim centrom modrosti in zavedanja ter nas usposobi za delo duhovnih intuitivnih svetovalcev.

Poklic duhovnega intuitivnega svetovalca v svetu postaja vedno bolj iskan, saj je potreba po drugačnem znanju in globljih uvidih ob rušenju tradicionalnih sistemov vedno bolj nujna. Vedno več ljudi namreč išče svojo unikatno pot, svoj lasten izraz v svetu, saj stari načini ne delujejo več. Vse tisto, kar je bilo še nedolgo nazaj stabilno, zdaj pravzaprav čez noč izginja. Ljudje so soočeni z nepredstavljivimi izzivi in prav takrat je vrednost intuitivnega svetovanja™ neprecenljiva. Kljub temu da ljudje notranji glas intuicije sicer lahko slišimo, pa je včasih ta glas tako nežen, da mu le s težavo zaupamo (predvsem takrat, ko smo sami soočeni z izjemno kočljivo situacijo). Takrat je intuitivno svetovanje™ tisto, kar nam lahko pomaga naše življenje osmisliti na višji ravni, saj osvetli vse naše izzive in potenciale in nam pokaže pot, kako jih doseči. V časih velike planetarne preobrazbe bomo vsi izzvani, da zaživimo v stiku s svojim resničnim poslanstvom. Prihaja čas, ko bo glas intuicije edini glas, ki mu bomo lahko zaupali!

Sama tehnika ANGELSKE INTUICIJE™ tako z namenom profesionalnega usposobljanja posameznika pelje preko različnih ravni osebnostne in duhovne rasti. Vse vsebine in tehnike, ki jih diplomirani tečajniki tega programa kasneje uporabljajo v okviru intuitivnega svetovanja™, tečajniki najprej integrirajo v svojih lastnih življenjih. Tako je to tečaj resnične notranje preobrazbe, iskanja globljega smisla in poslanstva. Je tečaj, ki premakne vse tiste delce nas, ki so ostali zataknjeni nekje v času, in jih prebudi, da svoje življenje lahko zaživimo v polnosti in sijaju.

S pomočjo Angelske Intuicije™ dobimo vpogled v vse ravni človeka:
> v njegovo preteklost, sedanjost in potencialne prihodnosti;
> razumemo njegovo karmično in družinsko linijo, določimo vplive primarnega okolja in vplive vzgoje in okolja¥ spoznamo pomen arhetipskih energij v > življenju posameznika in tehnike harmonizacije le-teh se naučimo komunikacije z razsvetljenimi duhovnimi sferami angelov, vodnikov, mojstrov
> postanemo celovit človek, aktivno na poti doseganja svoje osebnostne celovitosti in duhovne izpolnjenosti¥ intuitivno zaznavamo celotno okolico: živali, > predmete, prostore, zgodovinska mesta ipd.
> odpre se nam nov svet komunikacije in zaznav, o katerih včasih morda nismo niti sanjali.

Ko smo intuitivno prebujeni, kar pomeni, da smo v stiku s seboj in ljubečim glasom Stvarnika, je naše življenje polno sinhronosti. To preprosto pomeni, da smo na pravem mestu ob pravem času, naše življenje pa teče v ritmu lahkotnosti in smisla.

Dodatne informacije in prijava:
NASLEDNJI TERMIN PROGRAMA JE RAZPISAN V URNIKU DOGODKOV >>>
Lahko pa nam pišete tudi na [email protected]  in rezervirate svoje mesto.
Prispevek za celoten tečaj je 930 eur (plačate lahko v večih obrokih / za plačilo v enkratnem znesku nudimo 10% popusta)

Vsebinski pregled modulov

KLJUČ ŠT. 1: KLJUČ OSEBNOSTNE & DUHOVNE RASTI, ARHETIPI NOVE DOBE

 • uvod v duhovnosvetovalno tehniko intuitivnega svetovanja™
 • uvod v duhovnosvetovalno tehniko intuitivnega svetovanja™
  osebnostna in duhovna rast (arhetipska razsežnost, duhovna sfera)
 • arhetipi nove dobe (4 osnovni arhetipi) in delo z energijami arhetipov
 • pomen notranjega otroka, primarnega okolja in glavnih življenjskih dejavnikov v procesu duhovnega intuitivnega svetovanja™
 • preobrazba energij notranjih arhetipskih stanj skozi proces duhovnega intuitivnega svetovanja™
 • razvojne stopnje celovite notranje ženske in moške energije
 • osebnostna zrelost kot eden izmed glavnih ključev prihajajoče dobe

Prvi ključ je namenjen pregledu tehnike intuitivnega svetovanja, ki ima svoje t. i. arhitekturne zakone. Najprej se bomo posvetili čistim temeljem svetovanja in gradnji le-teh. Udeleženci se tako spoznajo z osnovami arhetipske teorije in vsemi ključnimi elementi ter čez oči arhetipskih energij spoznajo stopnje doseganja celovite osebnosti. Preko lastne integracije se nato s pomočjo intuitivnih uvidov pri drugih ljudeh naučijo prepoznavati notranjo arhetipsko dinamiko. 1. ključ predstavlja osnovo intuitivnega svetovanja, saj naše potenciale lahko razvijamo le na dobrih in trdnih temeljih.

KLJUČ ŠT. 2: KLJUČ DUHOVNIH ZAKONOV

 • univerzalni zakoni kreacije – univerzalni duhovni zakoni kreacije v praksi (zakon privlačnosti, zakon polarnosti, zakon ravnovesja …)
 • univerzalni zakoni kreacije – univerzalni duhovni zakoni kreacije v praksi (zakon privlačnosti, zakon polarnosti, zakon ravnovesja …)
 • arhetipska razsežnost in duhovni zakoni
 • duhovni zakoni nove dobe in zavestna kreacija življenja
 • duhovni zakoni v procesu intuitivnega svetovanja™

Vsi se zavedamo, da naše življenje krojijo zakoni vesolja. Ti zakoni so izjemno pomembni, saj na njihovem temelju sloni prav vse. Če te zakone resnično razumemo na pravi način (ne posplošeno, površno in promocijsko!), se naše življenje lahko resnično spremeni. V okviru drugega ključa bomo spoznali kozmične zakone kot nenehno delujoče sile. Z njimi se bomo uskladili in jih aktivirali v lastnem življenju. Hkrati se bomo poučili o zakonih nove dobe, ki se sidrajo vzporedno s prihodom novih energij na planet.

KLJUČ ŠT. 3: KLJUČ INTUICIJE

 • vloga duhovnega vodstva v procesu intuitivnega svetovanja™
 • vloga duhovnega vodstva v procesu intuitivnega svetovanja™
 • vse o intuiciji (kako prepoznamo glas intuicije, intuicija na vseh področjih življenja, intuicija v vsakdanjem življenju, intuicija in čakre, intuicija v novi dobi, intuicija in sanje, intuicija in angeli, vodniki, instinkt …)
 • kako obuditi spečo intuicijo, meditacije aktivacije intuicije (delo z nadangeli, mojstri)
 • tehnike razvoja intuicije (kanaliziranje, avtomatsko pisanje, angelske karte, intuitivno branje čaker, intuitivno branje fizičnega telesa, intuitivno branje časovne linije, intuitivno branje sedanjosti in vseh dinamik, intuitivno branje na daljavo, pisna branja ipd. …)
 • predajanje intuitivnih sporočil, komunikacija in prezenca (etika, pravila, zakonitosti ipd.)

Tretji ključ nas bo popeljal v odkrivanje najrazličnejših plasti intuicije. Spoznali bomo, da je intuicija od nekdaj prisotna v nas, da nam govori in nas usmerja. Podali se bomo na pot notranjega vedenja in odkrivanja skritih uvidov ter se naučili jasno prepoznati glas intuicije.

KLJUČ ŠT. 4: KLJUČ ŽIVLJENJSKEGA POSLANSTVA

 • pojem življenjskega poslanstva, namena; pomen zavedanja življenjskega poslanstva
 • odkrivanje dušnega namena preko arhetipskih energij osebnosti
 • življenjsko poslanstvo preko arhetipske numerologije (izračun)
  intuitivno branje akaških zapisov, potovanje v pretekla življenja, razkrivanje
 • izzivov in darov v okviru intuitivnega svetovanja™
  individualno in kolektivno življenjsko poslanstvo
  intuitivno branje življenjskega poslanstva v okviru intuitivnega svetovanja™

V okviru četrtega ključa bodo udeleženci tečaja spoznali pomen življenjskega poslanstva oz. življenjske orientacije v življenju posameznika. Le-to se bodo naučili prepoznati v svojem lastnem življenju, saj si bodo odgovorili na ključna vprašanja lastnega namena in smeri, tako na intuitivni kot na numerološki ravni. Nato pa bodo spoznali različne tehnike odkrivanja skritih talentov in načine doseganja polnega potenciala svojih klientov.

KLJUČ ŠT. 5: KLJUČ ENERGETSKE VITALNOSTI − AKTIVACIJA SVETLOBNEGA TELESA

 • vse o energijskem sistemu človeka (čakre, avra, energijsko polje …)
 • tehnike energijskega čiščenja, uravnovešanja čaker
 • tehnika rezanja eteričnih vezi, osvobajanja ujetih energij
 • tehnike energijskih ščitov s pomočjo zlato-bele svetlobe (Kristusove zavesti), modrega žarka (nadangela Mihaela), duhovnih vodnikov in moči 12-ih žarkov kreacije
 • tehnike vijoličnega, zlatega in srebrnega plamena očiščenja¥ tehnike razrešitve karme z mojstri karme
 • aktivacija celičnega potenciala DNK s sveto geometrijo in žarki
  energijsko čiščenje časovne linije (preteklost tega življenja, vpogled v pretekla življenja)

V okviru petega ključa bodo tečajniki osvojili vsa pomembna znanja glede lastnega energijskega sistema. Naučili se bodo lastne energijske vitalnost, pretočnosti in vzpostavitve notranjega stebra. Hkrati bodo osvojili različne tehnike aktivacije svetlobnega telesa, s tem pa tudi svojih lastnih potencialov. Gre za napredne tehnike, namenjene posameznikovi nadaljnji duhovni rasti in razvoju.

KLJUČ ŠT. 6: KLJUČ DUHOVNEGA KANALIZIRANJA

 • komunikacija z angeli, nadangeli in duhovnimi vodniki
 • tehnike posredovanja njihovih sporočil (preko govora, pisanja, umetnosti, razlage angelskih kart …)
 • spoznavanje svojega duhovnega mentorja z nivoja angelov in mojstrov
  mentorstvo lemurijske civilizacije

V okviru šestega ključa se bodo udeleženci spoznali z različnimi tehnikami duhovnega kanaliziranja sporočil. Postati resnično kvaliteten prevodnik med zemeljsko in duhovno sfero zahteva ogromno truda, dela na sebi in odrekanja. Zahteva predanost in vztrajnost. Zahteva poglobljen študij, izjemno močan notranji steber in aktivirano svetlobno telo. O vsem tem se bomo poučili v okviru tega modula, kjer bomo spoznali angele in duhovne vodnike in se spoznali z različnimi tehnikami predajanja duhovnih sporočil.

KLJUČ ŠT. 7: KLJUČ MEDITACIJE, VIZUALIZACIJE, AFIRMACIJ

 • vloga meditacije v procesu razvoja intuitivnih sposobnosti
 • duhovna transformacija celičnih zapisov DNK s pomočjo svetlobe in mojstrov
 • moč izgovorjene besede (afirmacije) v realizaciji naših sanj, srčnih želja
 • izjemna moč vizualizacije (aspekti duhovne vizualizacije)
  preko meditacije, vizualizacije in afirmacije do zavestne kreacije

Sedmi ključ nas bo popeljal na raven razumevanja kreacije.
Spoznali bomo, kako resnično so-ustvarjamo našo resničnost, in se poglobili v tehnike zavestne kreacije naše življenjske poti v stiku z globoko notranjo modrostjo duše. Spoznali bomo pojem izgovorjenih besed in manifestacijo le-teh in se naučili zavestno usmerjati vse naše energije (fizične, mentalne, čustvene, duhovne) v eno smer. Za to potrebujemo notranjo celovitost, ki jo bomo razvijali tekom celotnega programa.

KLJUČ ŠT. 8: KLJUČ ANGELSKEGA INTUITIVNEGA SVETOVALCA

 • načini in oblike predaje informacij in znanjaĄ načini in oblike predaje informacij in znanja
 • etika in morala angelskega svetovanja¥ angelski branje za vsakega udeleženega pred skupino
 • vodenje angelskih meditacij
 • zanašanje na lastno intuitivno vodstvo pri svojem delu in predaji duhovnih informacij

Osmi, zadnji ključ, nas bo popeljal v samo tehniko intuitivnega svetovanja, celoten proces, etiko in vodenje svetovanja in meditacij. Poudarek je tudi na praktični uporabnosti intuitivnih sporočil. Pri tem ključu bodo imeli tečajniki priložnost izkusiti svoje sposobnosti v okviru dejanskih 1-urnih svetovanj.

Where there is Love, there is Life.

- Mahatma Ghandi

Klavdija Verlak

Leadership mentor and coach
www.holimar.si

Večji del svojega življenja sem živela zelo hitro, pozabljala nase, na svoje potrebe in želje in svoje življenje podrejala službi in ljudem, ki sem jih postavljala na piedistal. V nekem trenutku se je del mene temu načinu življnja začel upirati in po „naključju“ sem dobila mail za prvo delavnico s Tejo. Na tej delavnici sem se počutila kot da sem prišla domov, po več letih sem se počutila mirno in sprejeto. Ta delavnica je bila odskočna deska za pot spoznavanja sebe preko arhetipov in njihovega pomena v našem življenju.

Ker sem oseba, ki mora stvari razumeti, so bili arhetipi s Tejo odlična izkušnja v kateri sem več kot dve leti spoznavala sebe, svoje načine delovanja, prepričanja in nezavedne niti, ki so vodile moje življenje. S pomočjo arhetipov sem začela na svet in ljudi okoli sebe gledati zelo drugače. Začela sem spoznavati, kaj v resnici pomeni, da sami ustvarjamo svojo realnost in kakšno moč imajo naše misli v resnici. Začenjala sem čutiti notranji mir. Naslednji korak je bil spoznavanje z energijami lemurijske civilizacije. Čudovite ljubeče energije so bile naslednja stopnja lastnega razvoja. Skoraj eno leto se že spoznavam z njimi in prav vsakič znova sem presenečena nad tem, kako enostavno je vse in kako zelo so te energije podporne, če si jih pripravljen sprejeti.

Delo s Tejo vedno prinese spremembo. Njen način je nežen, venar ne ujčka, globok ampak brez drame in strašenja, pusti ti svoj čas, ne daje ti bližnjic in instant rešitev, pač pa te pelje po poti, ki je zate najboljša, ne vzame ti izkušnje, ki jo potrebuješ za svoj razvoj. Energije v skupinah so vedno ljubeče, polne zaupanja, podporne in sočutne. Meditacije, ki jih vodi, so globoke, transformativne in zelo močne. Znanje predaja na način, ki ga v danem trenutku lahko razumeš. Več kot si pripravljen sprejeti, več dobiš.
Hvaležna sem, da je bila moja mentorica v fazi transformacije, ki sem jo zelo potrebovala. Ni bilo vedno lahko, ampak z njeno pomočjo je šlo lažje. Če si res želite spremembe v življenju, je zagotovo pravi naslov. Ne bo vam prodajala pravljic, povedala vam bo resnico in vas popeljala po poti sprememb.

Delo na sebi z njeno pomočjo me je pripeljalo tudi na novo poslovno pot, kjer vsa znanja združujem v delu z vodji, ki želijo svoje time voditi vzpodbudno in navdihujoče in timi, ki spoštujejo medsebojno raznolikost. Tudi z osebami, ki želijo ostati v poslu in kljub temu ohraniti ali najti notranji mir. Brez duhovnega dela na sebi nič od tega ni mogoče.

Elfina Tina

Intuitivna umetnica

www.facebook.com/ElfinaTina777

Tečaji in meditacije Teje Melinc so resnično edinstveni in močno transformativni. Njeno delo je srčno, pristno in iskreno. Je izredna intuitivna svetovalka, medij in mentorica. Svoje dolgoletne izkušnje in znanja na področju duhovnega prebujenja, osebnostne rasti in razvoja povezuje z modrostjo višjih dimenzij in večini ne-vidnih svetov, a pri tem vedno ostaja tukaj in sedaj, prizemljena, praktična in iskrena.

Svoje udeležence spodbuja k samostojnemu delu na sebi, soočenju z vsemi aspekti – tako sončnimi kot senčnimi. Je tako glas ljubečega in modrega intuitivnega vodstva kot iskrene »brce v rit«, ki jo mnogi več kot potrebujemo na poti vrnitve k resničnemu Sebi.

Njeni tečaji, meditacije in svetovanja so za vse tiste, ki so resnično pripravljeni delati spremembe, rasti in se prebujati, zaživeti življenje v vsej svoji veličastnosti ter vzljubiti in sprejeti sebe in svet tukaj na Zemlji z iskro Božanskosti v srcu in duši.

 

Alneja Gašpar Horvat

Prevajalka, duhovna terapevtka 

www.duhovnaakademija.si

Moja duhovna in poslovna pot se je začela pri Teji. Ko sem se na neki točki znašla pred vprašanji, kdo sem, kaj v resnici hočem in kaj je moje poslanstvo, me je pot pripeljala do Teje, ki mi je pomagala najprej skozi osebnostno in duhovno preobrazbo, nato pa skozi mentorstvo in njene izjemne programe in izobraževanja osvetlila tudi poslovno pot, na katero mi je bilo namenjeno stopiti, in me naučila slediti srcu.

Teja ni samo izjemna učiteljica in svetovalka, ampak tudi čudovita oseba in prijateljica. Je iskrena in pove vedno točno to, kar moraš slišati, da se lahko prebudiš in napreduješ v življenju. Vsi njeni tečaji so zelo prebojni, intenzivni in vas bodo zagotovo premaknili z mrtve točke. Teja je zaslužna za precej velik del moje osebnostne in duhovne preobrazbe, pa tudi za moj preboj na poslovni poti.

Hvala Teja, da si verjela v moje programe in produkte, in me sprejela v tvoj tim sodelavcev ter mi tako pomagala slediti mojemu poslanstvu. S tvojo pomočjo lahko danes pomagam številnim mamicam, družinam, parom in vsem tistim, ki bi radi zanosili, da premagajo ovire, izgradijo zdrave partnerske odnose, uresničijo svoje sanje in si ustvarijo družino.

Manca Gebrl

Duhovna umetnica

Meditacije, ki jih vodi Teja v teku tečaja, so globoko transformativne in se jih težko opiše. Izkušanje Lemurije na tem tečaju je res zelo posebno in edinstveno doživetje!

Mistični angeli in nadangeli Kabale Kabala te pokliče, ko si pripravljen nanjo in Teja poskrbi, da se je ne lotiš samo študiozno, ampak da to znanje na praktičen način postopoma prenašaš v svoje življenje. Za tiste, ki znanje lažje absorbiramo s sliko, občutkom in barvo, je ta tečaj odličen za vstop v drevo življenja.

Lemurian Light Healing LLH je povsem drugačen pristop k načinu učenja ravnanja z zdravilnimi energijami. Ni učbenika in ni omejitev - čeprav poteka tečaj v skupini, gre za zelo osebno srečanje z vibracijo te civilizacije in precej individualno prejemanje vodstva in znanj.

 

Bogdana Rafolt

Finančna terapevtka

www.financnopismen.si 

Moje življenje je nekoč bilo dokazovanje, da sem pridna, sposobna, vredna, kar me je pripeljalo do pregorelosti. Potem sem našla Tejin tečaj arhetipov, kar je mojo perspektivo gledanja in dojemanja življenja in sebe postavilo dobesedno na glavo. Nič več ni bilo tako kot je nekoč izgledalo.

Na Tejinih tečajih sem ozaveščala in obračala vzorce, prepričanja, prebujala žensko energijo vse do Lemurian Light Healinga, kjer sem našla stik z svojo dušo, ki je tako potrpežljivo čakala name. Njene čudovite meditacije te popeljejo v notranji svet, pa čeprav je tvoj um nenehno zaposlen z mislimi. Z njeno neomajno srčnostjo, potrpežljivostjo, podporo, usmeritvami in strastjo, ki jih brez izjeme začutiš pri njenem delu, sem z veliko volje, poguma in zaupanja, da sem na pravi poti, spremenila svoje videnje sveta. Danes lahko rečem, da sem popolnoma druga oseba.

Zdaj sem res kreator svojega življenja in tudi razumem kaj to pomeni in kako deluje. Tejini tečaji so najboljša investicija, ki si jo lahko podarite sebi in se vam bo obrestovala na vseh področjih vašega življenja!

Teja Kraner

Lemurian Light Healing terapevtka

www.teia.si 

Pred petimi leti sem prvič prišla k Teji na svetovanje in to je bil eden izmed najboljših korakov, ki sem jih naredila v življenju. Bila je pomembna prelomnica v mojem življenju in od takrat naprej sem redna obiskovalka Tejinih tečajev, meditacij in svetovanj. Če bi Tejino delo lahko opisala z eno besedo je to hvala.

"Teja iz srca hvala, da slediš svoji poti in tudi nas opogumljaš, da sledimo svoji. Hvala za vso dragoceno znanje ki ga deliš skozi svoje delo in prebujaš človeštvo. Hvala za vse vzpodbude, "brce" in potrpežljivost. Hvala, da verjameš vame tudi takrat ko nihče drug ne. "

Darinka Panjan

Mojstrica mandal, Lemurian Light Healing terapevtka 

Tejo sem spoznala pred mnogimi leti, ko sem se znašla na življenjski prelomnici. K Teji  sem prišla na Medijski pogovor z mojim pokojnim možem. Imela sem nekaj nerešenih vprašanj, ki mi jih ni uspelo rešit za časa njegovega življenja. S to njeno pomočjo, sem našla svoj mir, lažje sem stopila naprej v "Novo življenje", kajti po odhodu partnerja, to resnično postane.

S svojo srčnostjo, sočutjem, empatijo in odločnostjo me je Teja peljala čez nekaj programov, v katerih sem odkrivala in spoznavala sebe. Tejin dar ni "naučeno" znanje, temveč resnični dar jasnosti, ki ga nesebično deli med nas in nam pomaga, spodbuja in podpira, da odkrijemo lastne potenciale in darove.

To ni delo ene delavnice ampak je proces sprememb, ki se sprožijo on njenih programih...postajamo sami sebi učenec in učitelj.
Hvala Teja.

Slavka Srebrnjak

Lemurian Light Healing terapevtka, Prevajalka intutivnih dušnih sporočil

www.slavkasrebrnjak.com 

Ta moja pot  se je zgodila , nisem je iskala, nisem je poznala.  Nisem poznala Teje, dokler me življenje ni pripravilo za učenje pri njej , učenje ki ni bilo samo to. Na njenih veličastnih  , notranjih potovanjih, v globokih , vodenih meditacijah so mi bili dani prvi uvidi, prva spominjanja vsega kar je bilo v meni globoko zakopano, zakrita znanja , ki so čakala, da se razkrijejo v vsej svoji veličini. Bil je klic, glas, ki se je tiho in vztrajno oglašal, tiho povabilo duše  in neizmerna notranja radost, mir in zaupanje v vodstvo , ki sem mu končno prisluhnila.

Na Tejinih meditacijah so se začele počasi , nevsiljeno, odstirati tančice, ki so prikrivale odgovor, kdo v resnici sem, kaj je moje resnično poslanstvo v tej inkarnaciji, kaj je moje delo za širše dobro. Nič se ni zgodilo hitro, prehitro, niti počasi, niti prepočasi....v tu zemeljskem času v zadnjih treh, štirih letih... Vse se je zgodilo ob pravem času , ko sem bila pripravljena... pripravljena na tečaj arhetipov pri Teji, tečaj  na katerem sem ozavestila  vse moje arhetipske vloge, ki sem jih igrala v svojem življenju, seveda  nezavedno, arhetipske vloge, ki nas obvladujejo in se jih oklepamo  tako zelo močno, da se ne premaknemo, da obstanemo v življenju na enem mestu , v enem odnosu , tudi ko že vse v nas vpije , da nekaj nekaj ni v redu, da to ni to , da ne živimo svojega življenja , pa še vztrajamo...

Tejin tečaj - Angelski intuitivni svetovalec- bil je nov nivo samospoznavanja, potrditev, kako nikoli nismo in nismo bili sami. Na tečaju je bilo  posredovano  vedenje , kako prisluhniti intuiciji, notranjemu vodstvu, glasu ali pa svojim vodnikom...vseeno kako to imenujem...in seveda temu zaupati

Tejin tečaj LEMURIAN LIGHT HEALING ---ne morem mu reči tečaj... Preko Teje posredovanje velikih znanj in modrosti človeštvu in hvaležna sem, da sem del tega. Na tečajih LEMURIAN LIGHT HEALING  so se mi odstrnile še zadnje tančice, v lemurijskih meditacijah so mi bili dani uvidi, kdo sem in kakšna je moja pot delovanja na zemlji, da končno stopim na pot, ki se mi je razkrila pod mentorstvom velikega mojstra,  v zemeljski podobi Teje Melinc.

Tatjana Čermelj

Pot me je k Teji zanesla čisto „slučajno“ in od takrat se v mojem življenju veliko spremenilo 🙂

Tečaja Angelska intuicija in Notranji otrok, katera sem obiskovala sta, na kratko, čudovita. Prav gotovo sodita med pomembnejše odločitve v mojem življenju.

Delo v manjši skupini, skupaj s Tejo, omogoča vsakemu, da spozna svoje največje izzive in jih tudi preseže, pa tudi, da spozna svoje darove in potenciale. Veliko je meditacij, raznih vaj, poučevanja in domačih nalog 🙂 Za vsakega od tečajnikov je vedno dovolj časa, da predebatira svoja doživetja v meditacijah in spozna svoj napredek. Teja kot odlična intuitivka pa pomaga z uvidi in nasveti. Čeprav zveni resno, in tudi je resno, je v resnici tudi zelo zabavno 🙂 Ni mi žal in hvaležna sem za to izkušnjo.

Teja je odlična učiteljica in njene tečaje toplo priporočam vsakemu, ki se je namenil slediti svojemu dušnemu poslanstvu. Priporočam tudi tistemu, ki si želi v svojem življenju pozitivne spremembe, ki želi, da se prenehajo ponavljajoči se vzorci ali bolezni, ki ga je strah naslednjega koraka....

V Šoli Intuicije sem spoznala, da je tudi moje poslanstvo pomagati ljudem na njihovi poti, zato sem začela s samostojnim intuitivnim svetovanjem. Pri svojem delu uporabljam tudi nekatere tehnike zdravljenja.
Če vas zanima več, mi lahko pišete.

Hvala Teja.

WordPress Video Lightbox