Z VAMI IN ZA VAS

TEAM INTUICIJA

SKUPAJ STOPAMO PO POTI DUHOVNEGA PREBUJENJA & ROJSTVLA NOVE ZLATE DOBE

Team Intuicija je sestavljen iz skupine izjemnih posameznikov, ki so zavezani poti duhovnega služenja. Po pripovedih starodavnih svetih spisov in mnogih staroselskih ljudstev, smo končno vstopili v težko pričakovan čas popolnega preporoda oz. transformacije našega planeta. To je čas v katerem je naša naloga, da se duhovno prebudimo. Posamezniki, ki jih boste našli na tej spletni strani, so prepotovali dolgo pot in sedaj svoja znanja in modrost delijo z drugimi. V kategoriji ‘diplomanti’ pa boste prav  našli izjemne posameznike, ki so skozi naše programe prepoznali pot svojega poslanstva in sedaj le-to delijo z drugimi. 

It is time for the tribe to reunite.

 

– SOUL CALLING LIGHT TRIBE / TEJA WOOD

PREDAVATELJI / DUHOVNI TERAPEVTI → SLOVENIJA & SVET

TEJA WOOD

Teja Wood je ustanoviteljica Šole Intuicije, Lemurian Light Healing ter mednarodne duhovne šole Soul Calling. Je gonilna sila projekta Intuicija, ki že vrsto let spreminja življenja posameznikov v Sloveniji in svetu.

MOJCA VELLACHER

 Mojca Vellacher je telesna terapevtka (bodyworker) in intuitivna svetovalka. V svojem delu pomaga posameznikom, ženskam in otrokom k večji vitalnosti in razumevanju svoje poti. 

DEIDE WILTON

Deidre je izjemna astrologinja in jasnovidka, ki svoje znanje in uvide deli s pozamezniki širom sveta. Prebiva v Novi Zelandiji, kjer redno vodi različne programe. Redno obiskuje pa tudi Avstralijo in Singapur. V Sloveniji jo gostimo vsako leto. 

FOSTER PERRY

Foster Perry je svetovni popotnik in šamanski zdravilec. Po tem, ko ga je večkrat udarila strela je prejel zdravilsko darilo ‘zlatega kolibrija’ in od takrat dalje potuje po svetu in deli starodavna znanja ter svoj dar zdravljenja z mnogimi. 

KRISTOS TSOMPANELIS PERRY

Kristos Tsompanelis Perry je izjemen jasnovidec, ter mojster Kabale. Potuje po svetu, kjer s posamezniki in skupinami deli svoja znanja. Mnogi poiščejo njegovo vodstvo in nasvet, ko potrebujejo izjemno jasnost, tako na zasebni, kot tudi poslovni poti. Tudi Kristos je prejel posebne iniciacije, ki so ga pripravila na to pot, po kateri hodi dandanes. 

Naročite se!

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom, če želite prejemati novice in posodobitve.