Sveti Templji Lemurije

PROGRAM V ŽIVO

Vodi Teja Wood, [email protected] 

Želite potovati v svete templje Lemurije, kjer že tisočletja shranjujejo svete žarke Stvarnika? Energije, ki so bile človeštvu dolgo časa nedostopne, sedaj pa nas je vedno več tistih, ki smo poklican, da pridemo v stik s temi vibracijami in jih ponesemo med ljudi?

Bi radi izkusili izjemno zdravilno moč Svetih Žarkov, katerih namen je popolna regeneracija in obnova vseh ravni vaše biti?

Si želite potovati v svojem svetlobnem telesu v čarobne templje Lemurije, se družiti z svečeniki in svečenicami Lemurije, ter z mojstri svetlobe? Prejemati njihovege blagoslove in učenja?

Se čutite poklicani pomagati svetu ob prehodu v novo resničnost?

Čutite globoko povezavo s kraljestvom kristalov, vas od nekdaj privlačijo barve, sveta geometrija, delo z zvokom in svetlobno tehnologijo?
Si želite izkusiti izjemno čiste, transformativne in zdravilne energijske ferkvence?

Sklop delavnic SVETI TEMPLJI LEMUIRIJE je bil oblikovan z namenom, da vsem tistim, ki se čutite poklicani k delu s Svetimi Žarki Stvarnika, to tudi omogočimo. Delavnice so zasnovane kot meditativna potovanja, ki vas bodo popeljala do teh najčistejših energij. Te energije vas bodo preobrazile.

Občutili boste močno energijsko čiščenje, temeljito energijsko razbremenitev, popolno obnovo vseh vaših energijskih polj in intenziven dvig vaše duhovne vibracije. Znotraj teh delavnic bodo z vami delali varuhi teh Svetih Žarkov, svečenikin in svečenice razsvetljene lemurijske civilizacije, ter naše širše galaktične družine.

Starodavna civilizcija Lemurije, ki predstavlja zibelko človeštva, je dolga tisočletja shranjevala te Svete Žarke Stvarnika in jih ohranjala na našem planetu tudi v časih močne duhovne planetarne pozabe. Prebivalci Lemurije, ki so se v času velikih planetarnih kataklizm skrili v notranost zemlje in se povzdignili na višjo duhovno raven 5. dimenzije (nevidna navadnim fizičnim očem), so te svete žarke hranili, z namenom, da bodo nekoč dostopni vsem prebivalcem tega planeta. Lemurijski prebivalci so tako čakali tisočletja, da smo ljudje končno pripravljeni in dovolj duhovno zreli, da se prebudimo iz globoke duhovne pozabe.

Ta čas globokega duhovnega prebujenja so napovedovala mnoga staroselska ljudstva širom sveta. Ta čas je končno prišel in tako se vrata Lemurije široko odpirajo vsem tistim, ki začutimo klic vzpostaviti stik s temi najčistejšimi vibracijami Stvarnika. Namen teh svetih energij je, da nam pokažejo pot k naši lastni svetosti in v nas prebudijo luč razsvetljenja. Vodijo nas po poti aktivacije našega božanskega DNK-ja, našega mavričnega telesa in dviga naše zavesti na raven JAZ SEM prisotnosti. S pomočjo teh čudovitih energij bomo lahko končno zaživeli v praksi našega vsakdanjega življenja vse tisto, o čemer so mnogi Mojstri govorili od nekdaj.

Sveti Templji Lemurije obsega serijo delavnic, od katerih je vsaka izmed delavnic posvečena enemu izmed eteričnih Templjev Lemurije. Vsak posamezen tempelj shranjuje specifične žarke in svete plamene, ki so neposredno povezani tudi s kristalnim kraljestvom. V okviru vsake posamezne delavnice boste tako vodeni v intenzivno meditativno in duhovno prakso aktivacije teh energij v vašem lastnem svetlobnem telesu. Praksa bo obsega delo s sveto geometrijo, svetlobo in energijo kristalov, katerih namen je, da prinesejo svetlobo tudi v tiste najtemnejše kotičke naše zavesti.

Eden izmed ključnih namenov dela z lemurijskimi svetimi tehnikami je aktivacija našega mavričnega oz. svetlobnega telesa. Svetlobno telo oz. merkaba je energijsko telo višje duhovne vibracije. Predstavlja novo razvojno stopnjo od osnovnega sistema sedmih čaker, saj v naš sistem prinaša nove čakre, nove nivoje, s tem pa tudi nove potenciale in razširjeno duhovno zavest. Na povsem celični ravni našega DNK-ja pa predstavlja intenzivno regeneracijo našega fizičnega DNK-ja, ter svetlobno aktivacijo spečih energijskih nivojev našega kozmičnega DNK-ja. Poleg osnovnih dveh vijačnic v sklopu lemurijskih duhovnih tehnik delamo tudi na višjih nivojih in plasteh našega DNK-ja. Gre za delo na ravneh, ki so fizičnim očem nevidne, a v sebi skrivajo vse naše božanske potenciale in ravni. Lahko bi rekli, da je delo z lemurijskimi energijami resnično več-dimenzionalno in več-nivojsko.

Kratka predstavitev različnih templjev

V templju vijoličnega žarka delamo s kraljestvom ametistovih kristalov. Vodijo nas angeli vijoličnega plamena, z mojstrom St. Germainom na čelu. S pomočjo vijolične svetlobe čistimo vse nivoje in ravni karmičnih usedlin. Preobražamo vso temo in iluzijo, delamo prostor duhovni svetlobi razsvetljenja. Vijolična svetloba nas temeljito očisti in pripravi na močne duhovne iniciacije.

V templju roza žarka odpiramo svoja srca brezpogojni ljubezni Stvarnika. Čistimo in zdravimo vse bolečine, zamere in v svoj notranji srčni prostor vnašamo radost, harmonijo in duhovno svetlobo. Na mesto neodpuščanja prihaja globoko razumevanje. Srčne rane se pospešeno zdravijo, naša srčna čakra postaja biser božanske ljubezni. Naš um preplavi mir.

V templju zelenega žarka se posvetimo močni regeneraciji vseh naših teles. Pod vodstvom nadangela Rafalea, mojstrov Zelenega Žarka in svečenikov in svečenic Lemurije, se zdravilna zelena svetloba začne pretakati globoko v našo bit. Takoj lahko občutimo močno regeneracijo in aktivacijo samozdravilnih procesov. Prejememo tudi mnoge blagoslove kraljestva smaragdnih kristalov.

Obstaja mnogo eteričnih templjev in prav vsako potovanje je nekaj izjemnega. Prisluhnite klicu svoje duše in odpotujte z nami v te veličastne eterične templje!

Dodatne informacije in prijava:
Termin: razpisan v koledarju dogodkov 
Prispevek: 180 eur / posamezno delavnico, ki traja od 9h – 16h
Prijave: [email protected] 

Vsebinski pregled posameznih templjev

Sveti Tempelj Žada – zelen žarek
V okviru žadovega templja bomo intenzivno delali na celični regeneraciji, ter na zdravljenju vseh teles. Zelen žarek je povezan z zdravljenjem in obiljem. Njegova varuha sta nadangel Rafael in mojster Hilarion. Obstaja pa seveda tudi mnogo drugih svetlobnih bitij in angelov, ki aktivno delujejo na temu žarku in ga razširjajo skozi celotno stvarstvo. Zdravljenje je eden izmed osnovnih božanskih aspektov, saj je celotna kreacija v nenehnem procesu transformacije. Transformacija vedno zahteva prilagoditev na novo raven in tako je zelen žarek tisti, ki umiri, uravnovesi, prinese nujno potrebno zdravljenje. To je tudi žarek obilja in rojstva / manifestacije. Če si ogledamo naš planet lahko vidimo, da sta modra in zelena glavni vibraciji oz. glavna žarka na našem planetu. Ko zmešamo zeleno (srčna čakra) in modro (grlena čakra) se rodi turkizna barva. Turkizna barva je barva nove dobe, barva delfinov, kitov, novodobnih tehnologij. Je barvna zlate Atlantide in Lemurije.

Naš planet torej povsem naravno vibrira dominantno na teh dveh vibracijah. V tem obdobju prehoda na novo raven bivanja je naloga vseh nas, da se iz spodnjih energijskih nivojev z dvigom svoje duhovne zavesti pomaknemo v srce. Ko smo enkrat v srcu (zelen žarek) imamo popolnoma drugačen pogled na svet/ življenje / sebe / svoj namen. Dokler smo v spodnjih energijskih centrih, se zapletamo v karmične energije materialnega sveta, ki so izjemno lepljive. Posledično nenehno izkušamo probleme, bolečine in pretrese. Ko se enkrat v svoji zavesti dvignemo na nivo srca in se nato začnemo pomikati proti višjim energijskim centrom, doživimo popoln notranji preporod. Vso bolečino in nejasnosti smo sposobni s svetlobo našega srca preobraziti. Namen našega srca (zelen žarek) je preobrazba vseh energij v ljubezen, svetlobo in zavest. Je tisti prevodnik, ki nam odpre vrata k višjim duhovnim nivojem. Če nismo v srcu, če delujemo sebično, manipulativno in tekmovalno, so vrata našega srca zaprta. Strahovi in manipulacije namreč ne morejo vstopiti v srce in od tod dalje.

Pa vendar, vsi hrepenimo po tem, da bi bivali v srcu. Da bi bili eno s seboj, z vsem kar je. Da bi nas vodil notranji mir, svetloba in enost. Če želimo to doseči, moramo prečistiti spodnje nivoje. Veliko smo že govorili o tem, veliko smo že delali na spodnjih energijskih nivojih. A sedaj prihaja čas za vse nas, da enkrat za vselej prekinemo z napačnim delovanjem na spodnjih energijskih ravneh, torej v materialnem svetu.
Čas, ko smo zanikali svojo resnico v svetu vsakdanjega materialnega sveta, je minil. Čas, ko smo se oklepali drugih, ker nas je bilo strah, je prav tako minil.

Vodeni smo, da stopamo po svoji življenjski poti svobodno, samozavestno in celovito. Tako je za vse nas zeleni žarek ključen, če se želimo premakniti naprej po naši življenjski poti in poti naše duhovne rasti.
Pred vsemi nami je dan intenzivnega zdravljenja, odpuščanja, harmonije in sočutja.

Toplo vabljeni vsi, ki si želite blagoslovov žadovega templja Lemurije in naše lemurijske družine. Prav Lemurijci bodo tisti, ki nam bodo razkrili svete kode, ki vodijo v svetišče našega srca!

Sveti Tempelj Roževca – roza žarek

Rožni tempelj predstavlja sedež žareče roza-zlate svetlobe Stvarnika. To je ena najnežnejših, najčistejših in hkrati najmočnejših vibracij. Predstavlja vibracijo kozmične ljubezni, znotraj katere smo vsi povezani v Božansko Enost. Rožni žarek oz. roza žarek je žarek, ki predstavlja naslednjo raven naše srčne čakre.

Zeleni aspekt je tisti, ki zdravi in se obrača navzdol proti materialni resničnosti, manifestaciji in realnosti prostora in časa. Roza žarek pa je tisti, ki preko časa in prostora povezuje vse v širšo, kozmično enost. Ko aktiviramo roza žarek v svojem življenju, se začnemo povezovati z neskončno inteligenco Stvarstva. Vstopimo v polje Božje Enosti, tam se srečamo s čudežem življenja.

V okviru te celodnevne delavnice se bomo podali v kristalne dvorane rožnega templja. Roza svetloba je povezana v veliki meri tudi z vibracijo Venere, ki predstavlja sedež ljubezni, estetike, enosti in celovitosti v tem delu vesolja. S pomočjo rožnih kristalov, ki nam jih bodo predali varuhi rožnega kristalnega kraljestva in ob mentrostvu Quan Yin, Marije Magdalene in mnogih mojstric roza žarka, bomo potovali v najbolj čiste in izvorne aspekte Kreacije. Kot otrok, ki se vrne v ljubeč objem svoje matere, se bomo tudi mi v naši podobi kozmičnega otroka vrnili k izvoru kreacije. Prejeli bomo svete kode ljubezni, enosti in celovitosti. Vsa naša energijska telesa bodo prejela mogočno zdravljenje. Odpuščali bomo in se soočali s svojo božansko naravo.

Naša JAZ SEM prisotnost je tisto, s čemer se bomo spajali in zlivali. Spoznavali bomo različne ravni naše dušne esence, dušno družino, dušni grozd in še in še. Spoznali bomo, da smo seme življenja, ki preko časa in prostora potuje in ustvarja s svojo močjo kreacije.
Naučili se bomo aktivirati naše diamantno-roza srce in aktivirati svetlobo z namenom zdravljenja in transforamcije. Spoznali bomo, da je odpuščanje ključ, ki odpre vrata neskončnosti življenja v višji duhovni vibraciji.

Sveti Tempelj Ametista – vijoličen žarek

Ametistov sveti tempelj je tempelj vijoličnega žarka. V okviru meditativne prakse vijoličnega žarka in ametistovih kristalov se bomo poglobili v svete ametistove dvorane, ki jih je polno v notranjosti zemlje/Gaie. Gre za posebne dvorane globokih duhovnih skrivnosti in modrosti. Ametisti so shranjevalci in varuhi svetih kozmičnih kod božanske modrosti. Zaveznik in varuh vijoličnega žarka za naš planet je mojster St. Germain v sodelovanju s Quan Yin, angeli vijoličnega žarka in mnogimi svetlobnimi bitji, ki služijo tej mogočni vibraciji.

Delavnica obsega več intenzivnih duhovnih potovanj, uvidov in aktivacije svetih kod vijoličnega žarka. Celoten program poteka pod vodstvom mojstrov St. Germaina in Quan Yin. To sta ena izmed ključnih mojstrov v času naše planetarne preobrazbe, saj uravnovešata močno planetarno preobrazbo in jo vodita v prebujajoče srce človeštva.

Znotraj te duhovne prakse boste lahko izkusili intenzivno duhovno zdravljenje z najrazličnejšimi aspekti vijoličnega plamena in ravneh tega žarka, ki nam do nedavnega niso bili na voljo. Sedaj smo pripravljeni sprejeti ne le vijolično-srebrn in zlat ogenj popolne preobrazbe in transmutacije, temveč tudi diamantno okrepljen vijolični plamen.

Diamantni žarek je nov princip, ki se sidra v našo realnost z namenom popolne preobrazbe, dokončnega očiščenja in rojstva nove resničnosti.
Naučili se bomo delati z diamantno-vijoličnim plamenom z namenom čiščenje, zdravljenja in aktivacije najvišjega potenciala. Naše potovanje bo vključevalo direktno mentorstvo mojstrov in bitij svetlobe v svetih ametistovih templjih v notranjosti Gaie. Prejeli bomo navodila in svete kode, kako vijolično-dimanatno svetlobo aktivirati v svojem življenju.

Sveti Mavrični Tempelj – mavrični žarek

Mavrični sveti tempelj predstavlja svetišče vseh žarkov. Je prostor radosti, ljubezni in harmonije. Je prostor kreativnosti in enosti vseh ravni. Združuje najrazličnejše aspekte in neverjetno zdravilno deluje na vse naše nivoje. Ko delamo direktno z mavričnimi žarki, aktiviramo vse ravni hkrati. Mavrico velikokrat povezujemo z otroci oz. z vsem tistim, kar je čisto in nedolžno. Mavrica, kot že rečeno, združuje vse ravni in aspekte. Prinaša blagoslove in povezuje dimenzije med seboj.

V okviru tega celodnevnega potovanja se bomo spoznali z mojstri mavričnega žarka. Spoznali bomo, da resnično mojstrstvo vključuje mojstrstvo vseh žarkov hkrati in da je naloga mnogih izmed nas postati mojster vsakega izmed žarkov. Prehod v novo dobo vključuje aktivacijo našega svetlobnega oz. mavričnega telesa. Gre za popolno preobrazbo nižjih energij, aktivacijo najvišjega duhovnega potenciala in svetega prostora našega bitja.

Tako je ta delavnica namenjena intenzivni aktivaciji našega mavričnega telesa, preko uporabe svete geometrije, ter ostalih oblik svetlobne tehnologije. Izkusili boste intenzivno energijsko aktivacijo vaše pinealne žleze, sedeža vaše duhovne zavesti, ter razširitev zavesti na sploh in globjega razumevanja. Občutili boste tudi občutek večje celovitosti, prizemljenosti in trdnosti.

Mavrični žarek je tu z namenom, da vas podpre na vaši poti doseganja vašega polnega potenciala.

 

DIAMANTNI SVETI TEMPELJ

DIAMANTNI ŽAREK je izvorni žarek, ki je prisoten v celotni kreaciji. Je izjemno močen, prebojen žarek izjemne duhovne avtoritete. Žarek, ki se direktno povezuje z vsemi kvalitetami Stvarnika. Na tem celodnevnem potovanju bomo potovali v svete templje diamantnih dvoran, ki se nahajajo v notranjosti Gaie. Obstaja mnogo diamantnih prostorov, obsijanih z mavrično, zlato in srebrno svetlobo.

Znotraj teh prostorov so shranjene svete kode življenja. Te kode odklepajo vrata svetostim življenja.

Toplo vabljeni, da se pridružite na tem resnično magičnem potovanju.

Aktivirali bomo našo galaktično zavest, se spajali z višjimi galaktičnimi nivoji in postali eno z veliko duhovno družino mojstrov in mojstric.
Namen te delavnice je aktivacija naše diamantne zavesti, katero bomo povezali z našim diamantnim srcem. Te vibracije so na voljo le tistim, ki imajo najčistejše namere in resnično željo služiti in delovati v višje dobro. Vrata v ta tempelj so torej odprta vsem tistim, ki se čutite poklicani. Prejeli boste ogromno, prav tako pa bo ogromno tistega, kar boste od tega trenutka dalje lahko delili z drugimi.

Vrata svetosti življenja se odpirajo, čas je, da vstopimo. To potovanje bo v celoti kanalizirano s strani mojstrov. Pričakujete lahko izjemno intenzivno potovanje, močne uvide v vašo dušno / življenjsko pot, ter izjemno intenzivno aktivacijo vašega božanskega DNK-ja.

Where there is Love, there is Life.

- Mahatma Ghandi

Klavdija Verlak

Leadership mentor and coach
www.holimar.si

Večji del svojega življenja sem živela zelo hitro, pozabljala nase, na svoje potrebe in želje in svoje življenje podrejala službi in ljudem, ki sem jih postavljala na piedistal. V nekem trenutku se je del mene temu načinu življnja začel upirati in po „naključju“ sem dobila mail za prvo delavnico s Tejo. Na tej delavnici sem se počutila kot da sem prišla domov, po več letih sem se počutila mirno in sprejeto. Ta delavnica je bila odskočna deska za pot spoznavanja sebe preko arhetipov in njihovega pomena v našem življenju.

Ker sem oseba, ki mora stvari razumeti, so bili arhetipi s Tejo odlična izkušnja v kateri sem več kot dve leti spoznavala sebe, svoje načine delovanja, prepričanja in nezavedne niti, ki so vodile moje življenje. S pomočjo arhetipov sem začela na svet in ljudi okoli sebe gledati zelo drugače. Začela sem spoznavati, kaj v resnici pomeni, da sami ustvarjamo svojo realnost in kakšno moč imajo naše misli v resnici. Začenjala sem čutiti notranji mir. Naslednji korak je bil spoznavanje z energijami lemurijske civilizacije. Čudovite ljubeče energije so bile naslednja stopnja lastnega razvoja. Skoraj eno leto se že spoznavam z njimi in prav vsakič znova sem presenečena nad tem, kako enostavno je vse in kako zelo so te energije podporne, če si jih pripravljen sprejeti.

Delo s Tejo vedno prinese spremembo. Njen način je nežen, venar ne ujčka, globok ampak brez drame in strašenja, pusti ti svoj čas, ne daje ti bližnjic in instant rešitev, pač pa te pelje po poti, ki je zate najboljša, ne vzame ti izkušnje, ki jo potrebuješ za svoj razvoj. Energije v skupinah so vedno ljubeče, polne zaupanja, podporne in sočutne. Meditacije, ki jih vodi, so globoke, transformativne in zelo močne. Znanje predaja na način, ki ga v danem trenutku lahko razumeš. Več kot si pripravljen sprejeti, več dobiš.
Hvaležna sem, da je bila moja mentorica v fazi transformacije, ki sem jo zelo potrebovala. Ni bilo vedno lahko, ampak z njeno pomočjo je šlo lažje. Če si res želite spremembe v življenju, je zagotovo pravi naslov. Ne bo vam prodajala pravljic, povedala vam bo resnico in vas popeljala po poti sprememb.

Delo na sebi z njeno pomočjo me je pripeljalo tudi na novo poslovno pot, kjer vsa znanja združujem v delu z vodji, ki želijo svoje time voditi vzpodbudno in navdihujoče in timi, ki spoštujejo medsebojno raznolikost. Tudi z osebami, ki želijo ostati v poslu in kljub temu ohraniti ali najti notranji mir. Brez duhovnega dela na sebi nič od tega ni mogoče.

Elfina Tina

Intuitivna umetnica

www.facebook.com/ElfinaTina777

Tečaji in meditacije Teje Melinc so resnično edinstveni in močno transformativni. Njeno delo je srčno, pristno in iskreno. Je izredna intuitivna svetovalka, medij in mentorica. Svoje dolgoletne izkušnje in znanja na področju duhovnega prebujenja, osebnostne rasti in razvoja povezuje z modrostjo višjih dimenzij in večini ne-vidnih svetov, a pri tem vedno ostaja tukaj in sedaj, prizemljena, praktična in iskrena.

Svoje udeležence spodbuja k samostojnemu delu na sebi, soočenju z vsemi aspekti – tako sončnimi kot senčnimi. Je tako glas ljubečega in modrega intuitivnega vodstva kot iskrene »brce v rit«, ki jo mnogi več kot potrebujemo na poti vrnitve k resničnemu Sebi.

Njeni tečaji, meditacije in svetovanja so za vse tiste, ki so resnično pripravljeni delati spremembe, rasti in se prebujati, zaživeti življenje v vsej svoji veličastnosti ter vzljubiti in sprejeti sebe in svet tukaj na Zemlji z iskro Božanskosti v srcu in duši.

 

Alneja Gašpar Horvat

Prevajalka, duhovna terapevtka 

www.duhovnaakademija.si

Moja duhovna in poslovna pot se je začela pri Teji. Ko sem se na neki točki znašla pred vprašanji, kdo sem, kaj v resnici hočem in kaj je moje poslanstvo, me je pot pripeljala do Teje, ki mi je pomagala najprej skozi osebnostno in duhovno preobrazbo, nato pa skozi mentorstvo in njene izjemne programe in izobraževanja osvetlila tudi poslovno pot, na katero mi je bilo namenjeno stopiti, in me naučila slediti srcu.

Teja ni samo izjemna učiteljica in svetovalka, ampak tudi čudovita oseba in prijateljica. Je iskrena in pove vedno točno to, kar moraš slišati, da se lahko prebudiš in napreduješ v življenju. Vsi njeni tečaji so zelo prebojni, intenzivni in vas bodo zagotovo premaknili z mrtve točke. Teja je zaslužna za precej velik del moje osebnostne in duhovne preobrazbe, pa tudi za moj preboj na poslovni poti.

Hvala Teja, da si verjela v moje programe in produkte, in me sprejela v tvoj tim sodelavcev ter mi tako pomagala slediti mojemu poslanstvu. S tvojo pomočjo lahko danes pomagam številnim mamicam, družinam, parom in vsem tistim, ki bi radi zanosili, da premagajo ovire, izgradijo zdrave partnerske odnose, uresničijo svoje sanje in si ustvarijo družino.

Manca Gebrl

Duhovna umetnica

Meditacije, ki jih vodi Teja v teku tečaja, so globoko transformativne in se jih težko opiše. Izkušanje Lemurije na tem tečaju je res zelo posebno in edinstveno doživetje!

Mistični angeli in nadangeli Kabale Kabala te pokliče, ko si pripravljen nanjo in Teja poskrbi, da se je ne lotiš samo študiozno, ampak da to znanje na praktičen način postopoma prenašaš v svoje življenje. Za tiste, ki znanje lažje absorbiramo s sliko, občutkom in barvo, je ta tečaj odličen za vstop v drevo življenja.

Lemurian Light Healing LLH je povsem drugačen pristop k načinu učenja ravnanja z zdravilnimi energijami. Ni učbenika in ni omejitev - čeprav poteka tečaj v skupini, gre za zelo osebno srečanje z vibracijo te civilizacije in precej individualno prejemanje vodstva in znanj.

 

Bogdana Rafolt

Finančna terapevtka

www.financnopismen.si 

Moje življenje je nekoč bilo dokazovanje, da sem pridna, sposobna, vredna, kar me je pripeljalo do pregorelosti. Potem sem našla Tejin tečaj arhetipov, kar je mojo perspektivo gledanja in dojemanja življenja in sebe postavilo dobesedno na glavo. Nič več ni bilo tako kot je nekoč izgledalo.

Na Tejinih tečajih sem ozaveščala in obračala vzorce, prepričanja, prebujala žensko energijo vse do Lemurian Light Healinga, kjer sem našla stik z svojo dušo, ki je tako potrpežljivo čakala name. Njene čudovite meditacije te popeljejo v notranji svet, pa čeprav je tvoj um nenehno zaposlen z mislimi. Z njeno neomajno srčnostjo, potrpežljivostjo, podporo, usmeritvami in strastjo, ki jih brez izjeme začutiš pri njenem delu, sem z veliko volje, poguma in zaupanja, da sem na pravi poti, spremenila svoje videnje sveta. Danes lahko rečem, da sem popolnoma druga oseba.

Zdaj sem res kreator svojega življenja in tudi razumem kaj to pomeni in kako deluje. Tejini tečaji so najboljša investicija, ki si jo lahko podarite sebi in se vam bo obrestovala na vseh področjih vašega življenja!

Teja Kraner

Lemurian Light Healing terapevtka

www.teia.si 

Pred petimi leti sem prvič prišla k Teji na svetovanje in to je bil eden izmed najboljših korakov, ki sem jih naredila v življenju. Bila je pomembna prelomnica v mojem življenju in od takrat naprej sem redna obiskovalka Tejinih tečajev, meditacij in svetovanj. Če bi Tejino delo lahko opisala z eno besedo je to hvala.

"Teja iz srca hvala, da slediš svoji poti in tudi nas opogumljaš, da sledimo svoji. Hvala za vso dragoceno znanje ki ga deliš skozi svoje delo in prebujaš človeštvo. Hvala za vse vzpodbude, "brce" in potrpežljivost. Hvala, da verjameš vame tudi takrat ko nihče drug ne. "

Darinka Panjan

Mojstrica mandal, Lemurian Light Healing terapevtka 

Tejo sem spoznala pred mnogimi leti, ko sem se znašla na življenjski prelomnici. K Teji  sem prišla na Medijski pogovor z mojim pokojnim možem. Imela sem nekaj nerešenih vprašanj, ki mi jih ni uspelo rešit za časa njegovega življenja. S to njeno pomočjo, sem našla svoj mir, lažje sem stopila naprej v "Novo življenje", kajti po odhodu partnerja, to resnično postane.

S svojo srčnostjo, sočutjem, empatijo in odločnostjo me je Teja peljala čez nekaj programov, v katerih sem odkrivala in spoznavala sebe. Tejin dar ni "naučeno" znanje, temveč resnični dar jasnosti, ki ga nesebično deli med nas in nam pomaga, spodbuja in podpira, da odkrijemo lastne potenciale in darove.

To ni delo ene delavnice ampak je proces sprememb, ki se sprožijo on njenih programih...postajamo sami sebi učenec in učitelj.
Hvala Teja.

Slavka Srebrnjak

Lemurian Light Healing terapevtka, Prevajalka intutivnih dušnih sporočil

www.slavkasrebrnjak.com 

Ta moja pot  se je zgodila , nisem je iskala, nisem je poznala.  Nisem poznala Teje, dokler me življenje ni pripravilo za učenje pri njej , učenje ki ni bilo samo to. Na njenih veličastnih  , notranjih potovanjih, v globokih , vodenih meditacijah so mi bili dani prvi uvidi, prva spominjanja vsega kar je bilo v meni globoko zakopano, zakrita znanja , ki so čakala, da se razkrijejo v vsej svoji veličini. Bil je klic, glas, ki se je tiho in vztrajno oglašal, tiho povabilo duše  in neizmerna notranja radost, mir in zaupanje v vodstvo , ki sem mu končno prisluhnila.

Na Tejinih meditacijah so se začele počasi , nevsiljeno, odstirati tančice, ki so prikrivale odgovor, kdo v resnici sem, kaj je moje resnično poslanstvo v tej inkarnaciji, kaj je moje delo za širše dobro. Nič se ni zgodilo hitro, prehitro, niti počasi, niti prepočasi....v tu zemeljskem času v zadnjih treh, štirih letih... Vse se je zgodilo ob pravem času , ko sem bila pripravljena... pripravljena na tečaj arhetipov pri Teji, tečaj  na katerem sem ozavestila  vse moje arhetipske vloge, ki sem jih igrala v svojem življenju, seveda  nezavedno, arhetipske vloge, ki nas obvladujejo in se jih oklepamo  tako zelo močno, da se ne premaknemo, da obstanemo v življenju na enem mestu , v enem odnosu , tudi ko že vse v nas vpije , da nekaj nekaj ni v redu, da to ni to , da ne živimo svojega življenja , pa še vztrajamo...

Tejin tečaj - Angelski intuitivni svetovalec- bil je nov nivo samospoznavanja, potrditev, kako nikoli nismo in nismo bili sami. Na tečaju je bilo  posredovano  vedenje , kako prisluhniti intuiciji, notranjemu vodstvu, glasu ali pa svojim vodnikom...vseeno kako to imenujem...in seveda temu zaupati

Tejin tečaj LEMURIAN LIGHT HEALING ---ne morem mu reči tečaj... Preko Teje posredovanje velikih znanj in modrosti človeštvu in hvaležna sem, da sem del tega. Na tečajih LEMURIAN LIGHT HEALING  so se mi odstrnile še zadnje tančice, v lemurijskih meditacijah so mi bili dani uvidi, kdo sem in kakšna je moja pot delovanja na zemlji, da končno stopim na pot, ki se mi je razkrila pod mentorstvom velikega mojstra,  v zemeljski podobi Teje Melinc.

Tatjana Čermelj

Pot me je k Teji zanesla čisto „slučajno“ in od takrat se v mojem življenju veliko spremenilo 🙂

Tečaja Angelska intuicija in Notranji otrok, katera sem obiskovala sta, na kratko, čudovita. Prav gotovo sodita med pomembnejše odločitve v mojem življenju.

Delo v manjši skupini, skupaj s Tejo, omogoča vsakemu, da spozna svoje največje izzive in jih tudi preseže, pa tudi, da spozna svoje darove in potenciale. Veliko je meditacij, raznih vaj, poučevanja in domačih nalog 🙂 Za vsakega od tečajnikov je vedno dovolj časa, da predebatira svoja doživetja v meditacijah in spozna svoj napredek. Teja kot odlična intuitivka pa pomaga z uvidi in nasveti. Čeprav zveni resno, in tudi je resno, je v resnici tudi zelo zabavno 🙂 Ni mi žal in hvaležna sem za to izkušnjo.

Teja je odlična učiteljica in njene tečaje toplo priporočam vsakemu, ki se je namenil slediti svojemu dušnemu poslanstvu. Priporočam tudi tistemu, ki si želi v svojem življenju pozitivne spremembe, ki želi, da se prenehajo ponavljajoči se vzorci ali bolezni, ki ga je strah naslednjega koraka....

V Šoli Intuicije sem spoznala, da je tudi moje poslanstvo pomagati ljudem na njihovi poti, zato sem začela s samostojnim intuitivnim svetovanjem. Pri svojem delu uporabljam tudi nekatere tehnike zdravljenja.
Če vas zanima več, mi lahko pišete.

Hvala Teja.

WordPress Video Lightbox