Sveti Templji Lemurije

Želite potovati v svete templje Lemurije, kjer že tisočletja shranjujejo svete žarke Stvarnika? Energije, ki so bile človeštvu dolgo časa nedostopne, sedaj pa nas je vedno več tistih, ki smo poklican, da pridemo v stik s temi vibracijami in jih ponesemo med ljudi?

Bi radi izkusili izjemno zdravilno moč Svetih Žarkov, katerih namen je popolna regeneracija in obnova vseh ravni vaše biti?

Si želite potovati v svojem svetlobnem telesu v čarobne templje Lemurije, se družiti z svečeniki in svečenicami Lemurije, ter z mojstri svetlobe? Prejemati njihovege blagoslove in učenja?

Se čutite poklicani pomagati svetu ob prehodu v novo resničnost?

Čutite globoko povezavo s kraljestvom kristalov, vas od nekdaj privlačijo barve, sveta geometrija, delo z zvokom in svetlobno tehnologijo?
Si želite izkusiti izjemno čiste, transformativne in zdravilne energijske ferkvence?

Sklop delavnic SVETI TEMPLJI LEMUIRIJE je bil oblikovan z namenom, da vsem tistim, ki se čutite poklicani k delu s Svetimi Žarki Stvarnika, to tudi omogočimo. Delavnice so zasnovane kot meditativna potovanja, ki vas bodo popeljala do teh najčistejših energij. Te energije vas bodo preobrazile.

Občutili boste močno energijsko čiščenje, temeljito energijsko razbremenitev, popolno obnovo vseh vaših energijskih polj in intenziven dvig vaše duhovne vibracije. Znotraj teh delavnic bodo z vami delali varuhi teh Svetih Žarkov, svečenikin in svečenice razsvetljene lemurijske civilizacije, ter naše širše galaktične družine.

Starodavna civilizcija Lemurije, ki predstavlja zibelko človeštva, je dolga tisočletja shranjevala te Svete Žarke Stvarnika in jih ohranjala na našem planetu tudi v časih močne duhovne planetarne pozabe. Prebivalci Lemurije, ki so se v času velikih planetarnih kataklizm skrili v notranost zemlje in se povzdignili na višjo duhovno raven 5. dimenzije (nevidna navadnim fizičnim očem), so te svete žarke hranili, z namenom, da bodo nekoč dostopni vsem prebivalcem tega planeta. Lemurijski prebivalci so tako čakali tisočletja, da smo ljudje končno pripravljeni in dovolj duhovno zreli, da se prebudimo iz globoke duhovne pozabe.

Ta čas globokega duhovnega prebujenja so napovedovala mnoga staroselska ljudstva širom sveta. Ta čas je končno prišel in tako se vrata Lemurije široko odpirajo vsem tistim, ki začutimo klic vzpostaviti stik s temi najčistejšimi vibracijami Stvarnika. Namen teh svetih energij je, da nam pokažejo pot k naši lastni svetosti in v nas prebudijo luč razsvetljenja. Vodijo nas po poti aktivacije našega božanskega DNK-ja, našega mavričnega telesa in dviga naše zavesti na raven JAZ SEM prisotnosti. S pomočjo teh čudovitih energij bomo lahko končno zaživeli v praksi našega vsakdanjega življenja vse tisto, o čemer so mnogi Mojstri govorili od nekdaj.

Sveti Templji Lemurije obsega serijo delavnic, od katerih je vsaka izmed delavnic posvečena enemu izmed eteričnih Templjev Lemurije. Vsak posamezen tempelj shranjuje specifične žarke in svete plamene, ki so neposredno povezani tudi s kristalnim kraljestvom. V okviru vsake posamezne delavnice boste tako vodeni v intenzivno meditativno in duhovno prakso aktivacije teh energij v vašem lastnem svetlobnem telesu. Praksa bo obsega delo s sveto geometrijo, svetlobo in energijo kristalov, katerih namen je, da prinesejo svetlobo tudi v tiste najtemnejše kotičke naše zavesti.

Eden izmed ključnih namenov dela z lemurijskimi svetimi tehnikami je aktivacija našega mavričnega oz. svetlobnega telesa. Svetlobno telo oz. merkaba je energijsko telo višje duhovne vibracije. Predstavlja novo razvojno stopnjo od osnovnega sistema sedmih čaker, saj v naš sistem prinaša nove čakre, nove nivoje, s tem pa tudi nove potenciale in razširjeno duhovno zavest. Na povsem celični ravni našega DNK-ja pa predstavlja intenzivno regeneracijo našega fizičnega DNK-ja, ter svetlobno aktivacijo spečih energijskih nivojev našega kozmičnega DNK-ja. Poleg osnovnih dveh vijačnic v sklopu lemurijskih duhovnih tehnik delamo tudi na višjih nivojih in plasteh našega DNK-ja. Gre za delo na ravneh, ki so fizičnim očem nevidne, a v sebi skrivajo vse naše božanske potenciale in ravni. Lahko bi rekli, da je delo z lemurijskimi energijami resnično več-dimenzionalno in več-nivojsko.

Kratka predstavitev različnih templjev

V templju vijoličnega žarka delamo s kraljestvom ametistovih kristalov. Vodijo nas angeli vijoličnega plamena, z mojstrom St. Germainom na čelu. S pomočjo vijolične svetlobe čistimo vse nivoje in ravni karmičnih usedlin. Preobražamo vso temo in iluzijo, delamo prostor duhovni svetlobi razsvetljenja. Vijolična svetloba nas temeljito očisti in pripravi na močne duhovne iniciacije.

V templju roza žarka odpiramo svoja srca brezpogojni ljubezni Stvarnika. Čistimo in zdravimo vse bolečine, zamere in v svoj notranji srčni prostor vnašamo radost, harmonijo in duhovno svetlobo. Na mesto neodpuščanja prihaja globoko razumevanje. Srčne rane se pospešeno zdravijo, naša srčna čakra postaja biser božanske ljubezni. Naš um preplavi mir.

V templju zelenega žarka se posvetimo močni regeneraciji vseh naših teles. Pod vodstvom nadangela Rafalea, mojstrov Zelenega Žarka in svečenikov in svečenic Lemurije, se zdravilna zelena svetloba začne pretakati globoko v našo bit. Takoj lahko občutimo močno regeneracijo in aktivacijo samozdravilnih procesov. Prejememo tudi mnoge blagoslove kraljestva smaragdnih kristalov.

Obstaja mnogo eteričnih templjev in prav vsako potovanje je nekaj izjemnega. Prisluhnite klicu svoje duše in odpotujte z nami v te veličastne eterične templje!

Dodatne informacije in prijava:
Termin: razpisan v koledarju dogodkov 
Prispevek: 180 eur / posamezno delavnico, ki traja od 9h – 16h 
Prijave: [email protected] 

Naročite se!

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom, če želite prejemati novice in posodobitve.