Shiva & Shakti - Tečaj Svete Poroke

TEČAJ V ŽIVO

Vodi Teja Wood, [email protected] 

Na temelju sorodnih programov, kjer smo delali na zdravljenju notranjega otroka, prebujanju božanske ženske in moške energije, smo oblikovali še ta inovativen program svete poroke, SHIVA SHAKTI.

Hieros Gamos je grška beseda za svet obred med dvema obraza božanskega, med božansko moško (bog) in božansko žensko (boginja) energijo. Simbolizira sveto, tantrično združitev dveh aspektov v božansko enost.

Koncept svetega zakona razkriva več ravni svete poroke:
> poroka božanske ženske in božanske moške ravni
> poroka božanske ženske s smrtnim moškim  oz. žensko, ki simbolizira moškega (ponavadi je bil to kralj)
> poroka božanskega moškega s smrtno žensko oz. moškim, ki simbolizira žensko (ponavadi je to kraljica) 

V kontekstu svete poroke gre primarno za NOTRANJE ENERGIJE in ne fizične značilnosti. 

Te tri ravni poroke z božanskim so značilne za vse kulture in tradicije sveta, kljub temu, da jim morda pripisujejo drugačna imena, ali pa jih nekoliko drugače razlagajo.

V Kabali ta združitev na višji ravni govori o božanski ženski (Binah) in božanskemu moškemu (Chokmah), ter njuni kreaciji fizične realnosti. Nadalje govori o tem, da se božanska moška in ženska energija skozi drevo življenja spušča navzdol, se spiralno giblje in skozi svoj tantrični kozmični ples ustvarja planete, svetove in realnosti. Nenazadnje, ta tantrični ples ustarja naravo, morja in gore, ustvarja vsa bitja, vključno s človekom. In čisto v vsako svojo kreacijo odtisne svoj podpis, svoj božanski DNK, ki je vsaki vrsti lasten, pa vendar še vedno božanski.

Ne glede na to, kako prebujena ali uspavana je naša duhovna zavest, dejstvo je, da se zavedamo da obstaja nekaj več. Nekaj več, kar nas je ustvarilo in od koder smo prišli. V vsebi čisto vsi čutimo potrebo po združitvi z nečem, kar bi pravzaprav težko ubesedili. O tej združitvi sanjamo, po teh združitvi hrepenimo. Kot da nenehno čutimo, da obstaja nekaj, kar nas lahko popolnoma izpolni, naredi absolutno celovite.
Nekje, globoko v sebi, čisto vsi hrepenimo po sveti poroki. Po združitvi in zlitju z nečem božanskim …

Vsak delček kreacije ima v sebi vtisnjen t.i. božanski gen. Ta božanski gen deluje tako, da nas vedno znova vodi k naši izvorni božanski naravi. Ne glede na naše izkušnje in naša zanimanja, duhovni rasti in razvoju se praktično ne moremo izogniti. Ta razvoj o katerem govorimo, pa hkrati predstavlja prve korake, ki vodijo k sveti poroki.

Delo na sebi, meditacija, raziskovanje sebe, joga, dihalne vaje, vizualizacija, dream work in mnoge druge oblike dviga duhovne vibracije in zavesti so neposredni koraki, ki vodijo direktno k oltarju svete poroke. Čisto vsi ljudje smo na poti k tej združitvi z najbolj svetimi energijami, nekateri ljudje so le nekoliko bližje oltarja, drugi nekoliko oddaljeni.

Kaj sveta poroka pravzaprav predstavlja?

Sveta poroka predstavlja popolno združitev naših notranjih energij, zlitje v enost. Predstavlja popolno ozdravljenje, očiščenje in prebujenje tako notranje ženske, kot tudi moške energije. Gre za intenzivno duhovno prakso, aktivacijo svete kundalini energije, ki se po centralnem stebru vzdolž naše hrbtenice dvigne navzgor in poveže z božanskim. To duhovno prakso poznamo v mnogih disciplinah. Vendar pa se moramo na to prakso pripraviti, saj gre za izjemno močno aktivacijo naše božanske ravni.

Za koga je ta program primeren?

Ta program je primeren za vse tiste, ki ste naredili že vse osnovne programe in ste na poti osebnostne in duhovne rasti že dalj časa. To ni program namenjen začetnikom in tako bomo tiste, ki se boste na ta program prijavili, tudi povprašali o vaših dosedanjih izkušnjah. Zelo pomembno je, da ste na to prakso pripravljeni, da imate stabilno življenje, zelo zdrav življenjski stil, zdrave medosebne odnose in na sploh, da ste osebnostno celoviti, zdravi in stabilni. To so nujne zahteve, saj le tako lahko zagotovimo, da boste od programa dobili resnično tisto, kar program lahko ponudi.

Vsem tistim, ki še niste opravili osnovnih tečajev Notranjega Otroka, Prebujanja Ženske Božanske Energije in Božanske Moške energije, toplo svetujemo, da najprej temeljito predelate te tečaje. Dejansko je to program, ki je namenjen le tistim, ki ste se na ta program temeljito pripravili. Ob prijavi na ta program pa nam boste morali tudi obrazložiti zakaj si želite udeležbe na tem programu.

Zakaj je proces Svete Poroke za vse nas tako zelo ključen?

Zgodovinsko gledano, je bila sveta poroka v smilu fizičnih bitij rezervirana le za najvišje ravni. Kralj in kraljica sta poosebljala božansko na zemlji, pripisan jima je bil poseben intimen in priviligiran odnos z božanskim. V to kategorijo so nato spadali še razni religiozni vodje in družbeno priviligirani ljudje. Vsi ostali ljudje, t.i. navadni smrtniki, pa so bili od koncepta božanskega odmaknjeni.

Vsiljena jim je bila ideja, da so manj božanski, torej manj vredni, kot vsi ostali t.i. božji pooblaščenci. Tako se je v kolektivni zavesti oz. kolektivni psihi človeštva ustvarila globoka vrzel ločenosti, ki je navadnega človeka odrinila še dalje stran od njegove prave narave, od nečesa čemur pravimo v duhovni praksi ‘notranje svete poroke’.

Človeka je prepričala v zunanjo poroko oz. predajo svoje moči nekomu drugemu. Ženska naj bi predala svojo moč moškemu, religiji in zunanjim pravilom. Moški naj bi predal svojo moč višjim avtoritetam in sistemu. Vsi naj bi živeli podrejeno nečemu, kar ni nujno usklajeno z resnico življenja. Človeštvo je na tak način živelo dolga tisočletja, ta duhovna tema pa se je sedaj, enkrat za vselej, zaključila.

Tako do vseh nas dostopajo izjemno pomembne informacije, ki razkrivajo, kako si lahko povrnemo svojo nekoč izgubljeno in predano duhovno moč, ter zaživimo v skladu s svojimi resničnimi duhovnimi danostmi. Skrivnosti življenja, ki so bile rezervirane le za priviligirane, sedaj postajajo dostopne vsem, ki si želijo odgovorov. S tem namenom je nastal tudi ta intenziven program, ki vas bo popeljal skozi 12 nivojev aktivacije vaše notranjih svetih energij, prav k oltarju najbolj svetega obreda, notranje svete poroke.

Praksa Shiva Shakti – sveta poroka

Skozi ta tečaj se boste naučili intenzivne energijske prakse svete poroke. Praksa v osnovi temelji na pricipih kabalističnega drevesa življenja, jogijskega razumevanja sistema čaker in kundalini energije, ter hinduističnega arhetipskega dojemanja božanske ženske (Shakti) in božanske moške (Shiva) energije. Tako gre za prakso, ki v sebi združuje različne prinicipe in načine, ki vodijo k spajanju notranjih energij. Velik povdarek je na psihološki in energijski ravni, saj se proces združevanja notranjih energij sproži skozi zavestno razumevanje in delovanje.

Gre za postopno integracijo fizičnih in kozmičnih energij, ter popolno transformacijo in transmutacijo skozi srce. V tem procesu popolnoma presežemo strahove preživetja, vse oblike nezdravih navezanosti, odvisnosti in lažnih osebnosti ter psiholoških projekcij. Na drugi strani gre za aktivacijo višjih duhovnih nivojev razumevanja, ki jih skozi prizmo naše zdrave in vitalne psihološke matrice sidramo in usmerjamo v naše vsakdanje življenje. Bolj preprosto povedano – vse kar smo kadarkoli iskali zunaj sebe, najdemo v sebi. V sebi najdemo ljubezen, pripadnost, mir, harmonijo, sočutje, radost. V nas se prižge ogenj rdečega, blega in zlatega kundalinija, ki popolnoma spremeni naše dojemanje sebe in sveta okoli nas.

Naš odnos z zunanjim svetom se temeljito spremeni, saj svoje moči ne predajamo več, temveč jo hranimo v sebi. Prav tako ne jemljemo več tuje energije, temveč jo ljubeče vrnemo njenim dejanskim lastnikom. Tovrstna popolna prenova našega življenja in vseh ravni bivanja nas vodi v postopen proces poroke z božanskim znotraj sebe. Vsi zunanji odnosi in zunanje interakcije postanejo le še ogledalo naše duhovno prebujene narave. Naša zavest je budna, razsvetljena. Natanko se zavedamo, s kakšnim namenom vstopi nekdo na oder našega življenja. Sile božanskega nas vodijo in usmerjajo. Predali smo svojo voljo božanskemu.

Ta program je torej primeren za vse že obstoječe praktike duhovne prakse, ki:

 • iščete svojo notranjo moč, moč duhovnega bojevnika svetlobe
 • bi radi vstopili v stik z notranjo močjo Boginje/Boga, njeno modrostjo in njenim šepetom
 • bi želeli spoznati, kaj pravzaprav pomeni ‘ljubiti sebe’ ter se prezpogojno sprejeti
 • želite odpustiti bremena prednikov, ter se duhovno popolnoma osvoboditi
 • si želite duhovno navdihnjenega, a hkrati zelo praktično izpolnjujočega življenja
 • iščete ravnovesje v odnosih, v službi, v družini in v vseh vlogah vašega življenja
 • iščete globje razumevanje vašega namena, vaše poti in bi želeli začutiti stik z vašo dušo
 • si želite ustvariti srečne odnose, pritegniti v svoje življenje ljubezen in iskrivost
 • želite postati čarobni ustvarjalec vaše resničnosti
 • ste pripravljeni sprejeti povsem nov pogled na Resničnost
 • ste pripravljeni doseči nov nivo notranje celovitosti, notranjo poroko

Vabljeni k detaljnemu opisu posameznih modulov tega programa.

Dodatne informacije in prijava:
Termin: razpisan v koledarju dogodkov
Prispevek: 1400 eur (možno plačilo v desetih obrokih) 
Prijave: [email protected] 

Vsebinski pregled modulov

1. MODUL: BOŽANSKA ŽENSKA IN MOŠKA ENERGIJA
V okviru prvega modula bomo vstopili v notranji svet, kjer se bomo spoznali z arhitekturo notranjega sveta. Spoznali se bomo s pojmi ‘notranjega otroka’, notranje moške in ženske energije, sence, ega oz. nezavednega, ter razdelili našo zavest na zavedno in nezavedno raven.

2. MODUL: SVETOST DUŠNEGA PLAMENA
V okviru prvega modula bomo vstopili v notranji svet, kjer se bomo spoznali z arhitekturo notranjega sveta. Spoznali se bomo s pojmi ‘notranjega otroka’, notranje moške in ženske energije, sence, ega oz. nezavednega, ter razdelili našo zavest na zavedno in nezavedno raven.

3. MODUL: RAZVOJ BOŽANSKE ŽENSKE ENERGIJE
V okviru prvega modula bomo vstopili v notranji svet, kjer se bomo spoznali z arhitekturo notranjega sveta. Spoznali se bomo s pojmi ‘notranjega otroka’, notranje moške in ženske energije, sence, ega oz. nezavednega, ter razdelili našo zavest na zavedno in nezavedno raven.

4. MODUL: RAZVOJ BOŽANSKE MOŠKE ENERGIJE
V okviru prvega modula bomo vstopili v notranji svet, kjer se bomo spoznali z arhitekturo notranjega sveta. Spoznali se bomo s pojmi ‘notranjega otroka’, notranje moške in ženske energije, sence, ega oz. nezavednega, ter razdelili našo zavest na zavedno in nezavedno raven.

5. MODUL: TRIJE STEBRI KABALISTIČNEGA DREVESA
V okviru prvega modula bomo vstopili v notranji svet, kjer se bomo spoznali z arhitekturo notranjega sveta. Spoznali se bomo s pojmi ‘notranjega otroka’, notranje moške in ženske energije, sence, ega oz. nezavednega, ter razdelili našo zavest na zavedno in nezavedno raven.

6. MODUL: KADUCEJ IN KUNDALINI
V okviru prvega modula bomo vstopili v notranji svet, kjer se bomo spoznali z arhitekturo notranjega sveta. Spoznali se bomo s pojmi ‘notranjega otroka’, notranje moške in ženske energije, sence, ega oz. nezavednega, ter razdelili našo zavest na zavedno in nezavedno raven.

7. MODUL: RDEČ, ZLAT IN BEL KUNDALINI
V okviru prvega modula bomo vstopili v notranji svet, kjer se bomo spoznali z arhitekturo notranjega sveta. Spoznali se bomo s pojmi ‘notranjega otroka’, notranje moške in ženske energije, sence, ega oz. nezavednega, ter razdelili našo zavest na zavedno in nezavedno raven.

8. MODUL: AKTIVACIJA DUŠNEGA PLAMENA
V okviru prvega modula bomo vstopili v notranji svet, kjer se bomo spoznali z arhitekturo notranjega sveta. Spoznali se bomo s pojmi ‘notranjega otroka’, notranje moške in ženske energije, sence, ega oz. nezavednega, ter razdelili našo zavest na zavedno in nezavedno raven.

9. MODUL: SVETA POROKA
Zadnji modul je namenjen popolnemu pregledu vsega, kar smo znotraj tega tečaja spoznali. Pojmi notranjega in zunanjega sveta, osebnostna in duhovna raven, štirije nivoji bivanja, ter notranji arhetipski trikotnik so nam sedaj že zelo domači. Po temeljitem pregledu vseh teh pojmov bomo program zaključili s praktično integracijo notranje moške in ženske energije. Pogledali bomo ključne stopnje,ki vodijo do aktivacije božanskih energij notranjega arhetipskega trikotnika. Z drugimi besedami: spoznali bomo skrivnosti manifestacije materialne resničnosti. Imamo orodja in znanje, kako ustvariti resnično zavestne in duhovno prebujene odnose, partnerstva, družinska okolja, službena okolja, poklicno pot, finančno obilje, psiho-fizično vitalnost in še in še.

Where there is Love, there is Life.

- Mahatma Ghandi

Klavdija Verlak

Leadership mentor and coach
www.holimar.si

Večji del svojega življenja sem živela zelo hitro, pozabljala nase, na svoje potrebe in želje in svoje življenje podrejala službi in ljudem, ki sem jih postavljala na piedistal. V nekem trenutku se je del mene temu načinu življnja začel upirati in po „naključju“ sem dobila mail za prvo delavnico s Tejo. Na tej delavnici sem se počutila kot da sem prišla domov, po več letih sem se počutila mirno in sprejeto. Ta delavnica je bila odskočna deska za pot spoznavanja sebe preko arhetipov in njihovega pomena v našem življenju.

Ker sem oseba, ki mora stvari razumeti, so bili arhetipi s Tejo odlična izkušnja v kateri sem več kot dve leti spoznavala sebe, svoje načine delovanja, prepričanja in nezavedne niti, ki so vodile moje življenje. S pomočjo arhetipov sem začela na svet in ljudi okoli sebe gledati zelo drugače. Začela sem spoznavati, kaj v resnici pomeni, da sami ustvarjamo svojo realnost in kakšno moč imajo naše misli v resnici. Začenjala sem čutiti notranji mir. Naslednji korak je bil spoznavanje z energijami lemurijske civilizacije. Čudovite ljubeče energije so bile naslednja stopnja lastnega razvoja. Skoraj eno leto se že spoznavam z njimi in prav vsakič znova sem presenečena nad tem, kako enostavno je vse in kako zelo so te energije podporne, če si jih pripravljen sprejeti.

Delo s Tejo vedno prinese spremembo. Njen način je nežen, venar ne ujčka, globok ampak brez drame in strašenja, pusti ti svoj čas, ne daje ti bližnjic in instant rešitev, pač pa te pelje po poti, ki je zate najboljša, ne vzame ti izkušnje, ki jo potrebuješ za svoj razvoj. Energije v skupinah so vedno ljubeče, polne zaupanja, podporne in sočutne. Meditacije, ki jih vodi, so globoke, transformativne in zelo močne. Znanje predaja na način, ki ga v danem trenutku lahko razumeš. Več kot si pripravljen sprejeti, več dobiš.
Hvaležna sem, da je bila moja mentorica v fazi transformacije, ki sem jo zelo potrebovala. Ni bilo vedno lahko, ampak z njeno pomočjo je šlo lažje. Če si res želite spremembe v življenju, je zagotovo pravi naslov. Ne bo vam prodajala pravljic, povedala vam bo resnico in vas popeljala po poti sprememb.

Delo na sebi z njeno pomočjo me je pripeljalo tudi na novo poslovno pot, kjer vsa znanja združujem v delu z vodji, ki želijo svoje time voditi vzpodbudno in navdihujoče in timi, ki spoštujejo medsebojno raznolikost. Tudi z osebami, ki želijo ostati v poslu in kljub temu ohraniti ali najti notranji mir. Brez duhovnega dela na sebi nič od tega ni mogoče.

Elfina Tina

Intuitivna umetnica

www.facebook.com/ElfinaTina777

Tečaji in meditacije Teje Melinc so resnično edinstveni in močno transformativni. Njeno delo je srčno, pristno in iskreno. Je izredna intuitivna svetovalka, medij in mentorica. Svoje dolgoletne izkušnje in znanja na področju duhovnega prebujenja, osebnostne rasti in razvoja povezuje z modrostjo višjih dimenzij in večini ne-vidnih svetov, a pri tem vedno ostaja tukaj in sedaj, prizemljena, praktična in iskrena.

Svoje udeležence spodbuja k samostojnemu delu na sebi, soočenju z vsemi aspekti – tako sončnimi kot senčnimi. Je tako glas ljubečega in modrega intuitivnega vodstva kot iskrene »brce v rit«, ki jo mnogi več kot potrebujemo na poti vrnitve k resničnemu Sebi.

Njeni tečaji, meditacije in svetovanja so za vse tiste, ki so resnično pripravljeni delati spremembe, rasti in se prebujati, zaživeti življenje v vsej svoji veličastnosti ter vzljubiti in sprejeti sebe in svet tukaj na Zemlji z iskro Božanskosti v srcu in duši.

 

Alneja Gašpar Horvat

Prevajalka, duhovna terapevtka 

www.duhovnaakademija.si

Moja duhovna in poslovna pot se je začela pri Teji. Ko sem se na neki točki znašla pred vprašanji, kdo sem, kaj v resnici hočem in kaj je moje poslanstvo, me je pot pripeljala do Teje, ki mi je pomagala najprej skozi osebnostno in duhovno preobrazbo, nato pa skozi mentorstvo in njene izjemne programe in izobraževanja osvetlila tudi poslovno pot, na katero mi je bilo namenjeno stopiti, in me naučila slediti srcu.

Teja ni samo izjemna učiteljica in svetovalka, ampak tudi čudovita oseba in prijateljica. Je iskrena in pove vedno točno to, kar moraš slišati, da se lahko prebudiš in napreduješ v življenju. Vsi njeni tečaji so zelo prebojni, intenzivni in vas bodo zagotovo premaknili z mrtve točke. Teja je zaslužna za precej velik del moje osebnostne in duhovne preobrazbe, pa tudi za moj preboj na poslovni poti.

Hvala Teja, da si verjela v moje programe in produkte, in me sprejela v tvoj tim sodelavcev ter mi tako pomagala slediti mojemu poslanstvu. S tvojo pomočjo lahko danes pomagam številnim mamicam, družinam, parom in vsem tistim, ki bi radi zanosili, da premagajo ovire, izgradijo zdrave partnerske odnose, uresničijo svoje sanje in si ustvarijo družino.

Manca Gebrl

Duhovna umetnica

Meditacije, ki jih vodi Teja v teku tečaja, so globoko transformativne in se jih težko opiše. Izkušanje Lemurije na tem tečaju je res zelo posebno in edinstveno doživetje!

Mistični angeli in nadangeli Kabale Kabala te pokliče, ko si pripravljen nanjo in Teja poskrbi, da se je ne lotiš samo študiozno, ampak da to znanje na praktičen način postopoma prenašaš v svoje življenje. Za tiste, ki znanje lažje absorbiramo s sliko, občutkom in barvo, je ta tečaj odličen za vstop v drevo življenja.

Lemurian Light Healing LLH je povsem drugačen pristop k načinu učenja ravnanja z zdravilnimi energijami. Ni učbenika in ni omejitev - čeprav poteka tečaj v skupini, gre za zelo osebno srečanje z vibracijo te civilizacije in precej individualno prejemanje vodstva in znanj.

 

Bogdana Rafolt

Finančna terapevtka

www.financnopismen.si 

Moje življenje je nekoč bilo dokazovanje, da sem pridna, sposobna, vredna, kar me je pripeljalo do pregorelosti. Potem sem našla Tejin tečaj arhetipov, kar je mojo perspektivo gledanja in dojemanja življenja in sebe postavilo dobesedno na glavo. Nič več ni bilo tako kot je nekoč izgledalo.

Na Tejinih tečajih sem ozaveščala in obračala vzorce, prepričanja, prebujala žensko energijo vse do Lemurian Light Healinga, kjer sem našla stik z svojo dušo, ki je tako potrpežljivo čakala name. Njene čudovite meditacije te popeljejo v notranji svet, pa čeprav je tvoj um nenehno zaposlen z mislimi. Z njeno neomajno srčnostjo, potrpežljivostjo, podporo, usmeritvami in strastjo, ki jih brez izjeme začutiš pri njenem delu, sem z veliko volje, poguma in zaupanja, da sem na pravi poti, spremenila svoje videnje sveta. Danes lahko rečem, da sem popolnoma druga oseba.

Zdaj sem res kreator svojega življenja in tudi razumem kaj to pomeni in kako deluje. Tejini tečaji so najboljša investicija, ki si jo lahko podarite sebi in se vam bo obrestovala na vseh področjih vašega življenja!

Teja Kraner

Lemurian Light Healing terapevtka

www.teia.si 

Pred petimi leti sem prvič prišla k Teji na svetovanje in to je bil eden izmed najboljših korakov, ki sem jih naredila v življenju. Bila je pomembna prelomnica v mojem življenju in od takrat naprej sem redna obiskovalka Tejinih tečajev, meditacij in svetovanj. Če bi Tejino delo lahko opisala z eno besedo je to hvala.

"Teja iz srca hvala, da slediš svoji poti in tudi nas opogumljaš, da sledimo svoji. Hvala za vso dragoceno znanje ki ga deliš skozi svoje delo in prebujaš človeštvo. Hvala za vse vzpodbude, "brce" in potrpežljivost. Hvala, da verjameš vame tudi takrat ko nihče drug ne. "

Darinka Panjan

Mojstrica mandal, Lemurian Light Healing terapevtka 

Tejo sem spoznala pred mnogimi leti, ko sem se znašla na življenjski prelomnici. K Teji  sem prišla na Medijski pogovor z mojim pokojnim možem. Imela sem nekaj nerešenih vprašanj, ki mi jih ni uspelo rešit za časa njegovega življenja. S to njeno pomočjo, sem našla svoj mir, lažje sem stopila naprej v "Novo življenje", kajti po odhodu partnerja, to resnično postane.

S svojo srčnostjo, sočutjem, empatijo in odločnostjo me je Teja peljala čez nekaj programov, v katerih sem odkrivala in spoznavala sebe. Tejin dar ni "naučeno" znanje, temveč resnični dar jasnosti, ki ga nesebično deli med nas in nam pomaga, spodbuja in podpira, da odkrijemo lastne potenciale in darove.

To ni delo ene delavnice ampak je proces sprememb, ki se sprožijo on njenih programih...postajamo sami sebi učenec in učitelj.
Hvala Teja.

Slavka Srebrnjak

Lemurian Light Healing terapevtka, Prevajalka intutivnih dušnih sporočil

www.slavkasrebrnjak.com 

Ta moja pot  se je zgodila , nisem je iskala, nisem je poznala.  Nisem poznala Teje, dokler me življenje ni pripravilo za učenje pri njej , učenje ki ni bilo samo to. Na njenih veličastnih  , notranjih potovanjih, v globokih , vodenih meditacijah so mi bili dani prvi uvidi, prva spominjanja vsega kar je bilo v meni globoko zakopano, zakrita znanja , ki so čakala, da se razkrijejo v vsej svoji veličini. Bil je klic, glas, ki se je tiho in vztrajno oglašal, tiho povabilo duše  in neizmerna notranja radost, mir in zaupanje v vodstvo , ki sem mu končno prisluhnila.

Na Tejinih meditacijah so se začele počasi , nevsiljeno, odstirati tančice, ki so prikrivale odgovor, kdo v resnici sem, kaj je moje resnično poslanstvo v tej inkarnaciji, kaj je moje delo za širše dobro. Nič se ni zgodilo hitro, prehitro, niti počasi, niti prepočasi....v tu zemeljskem času v zadnjih treh, štirih letih... Vse se je zgodilo ob pravem času , ko sem bila pripravljena... pripravljena na tečaj arhetipov pri Teji, tečaj  na katerem sem ozavestila  vse moje arhetipske vloge, ki sem jih igrala v svojem življenju, seveda  nezavedno, arhetipske vloge, ki nas obvladujejo in se jih oklepamo  tako zelo močno, da se ne premaknemo, da obstanemo v življenju na enem mestu , v enem odnosu , tudi ko že vse v nas vpije , da nekaj nekaj ni v redu, da to ni to , da ne živimo svojega življenja , pa še vztrajamo...

Tejin tečaj - Angelski intuitivni svetovalec- bil je nov nivo samospoznavanja, potrditev, kako nikoli nismo in nismo bili sami. Na tečaju je bilo  posredovano  vedenje , kako prisluhniti intuiciji, notranjemu vodstvu, glasu ali pa svojim vodnikom...vseeno kako to imenujem...in seveda temu zaupati

Tejin tečaj LEMURIAN LIGHT HEALING ---ne morem mu reči tečaj... Preko Teje posredovanje velikih znanj in modrosti človeštvu in hvaležna sem, da sem del tega. Na tečajih LEMURIAN LIGHT HEALING  so se mi odstrnile še zadnje tančice, v lemurijskih meditacijah so mi bili dani uvidi, kdo sem in kakšna je moja pot delovanja na zemlji, da končno stopim na pot, ki se mi je razkrila pod mentorstvom velikega mojstra,  v zemeljski podobi Teje Melinc.

Tatjana Čermelj

Pot me je k Teji zanesla čisto „slučajno“ in od takrat se v mojem življenju veliko spremenilo 🙂

Tečaja Angelska intuicija in Notranji otrok, katera sem obiskovala sta, na kratko, čudovita. Prav gotovo sodita med pomembnejše odločitve v mojem življenju.

Delo v manjši skupini, skupaj s Tejo, omogoča vsakemu, da spozna svoje največje izzive in jih tudi preseže, pa tudi, da spozna svoje darove in potenciale. Veliko je meditacij, raznih vaj, poučevanja in domačih nalog 🙂 Za vsakega od tečajnikov je vedno dovolj časa, da predebatira svoja doživetja v meditacijah in spozna svoj napredek. Teja kot odlična intuitivka pa pomaga z uvidi in nasveti. Čeprav zveni resno, in tudi je resno, je v resnici tudi zelo zabavno 🙂 Ni mi žal in hvaležna sem za to izkušnjo.

Teja je odlična učiteljica in njene tečaje toplo priporočam vsakemu, ki se je namenil slediti svojemu dušnemu poslanstvu. Priporočam tudi tistemu, ki si želi v svojem življenju pozitivne spremembe, ki želi, da se prenehajo ponavljajoči se vzorci ali bolezni, ki ga je strah naslednjega koraka....

V Šoli Intuicije sem spoznala, da je tudi moje poslanstvo pomagati ljudem na njihovi poti, zato sem začela s samostojnim intuitivnim svetovanjem. Pri svojem delu uporabljam tudi nekatere tehnike zdravljenja.
Če vas zanima več, mi lahko pišete.

Hvala Teja.

WordPress Video Lightbox