Mesto Shamballa

Povzeto po knjigi Telos 1, Aurelia L. Jones

Kakšna je vloga Shamballe, njen izvor, 

vlada in glavni namen, 

danes in v prihodnje?

Mesto Shamballa že dolgo ni več fizično mesto. Zdaj niha na peti, šesti in sedmi dimenziji. Še vedno obstaja na eterični ravni. V osnovi gre za eterični sedež za ta planet, kjer bivajo Sanat Kumara in tisti, ki mu pomagajo. Čeprav se je Sanat Kumara medtem uradno vrnil na Venero, Shamballi še vedno namenja veliko pozornosti in še vedno pomaga našemu planetu. Mt. Shasta, zatočišče Royal Teton v Wyomingu in Shamballa so glavni kraji, kjer prebiva duhovna hierarhija Zemlje. Tam se tudi srečuje na konklavah. Shamballa in drugi kraji, ki smo jih pravkar omenili, ohranjajo stalni fokus duhovne vlade za ta planet. Seveda pa je na planetu še več drugih pomembnih eteričnih fokusov. 

Prebivalci notranjosti Zemlje 

V Srednjem svetu in v notranjosti Zemlje biva mnogo nadvse starih civilizacij, ki so pred mnogimi eoni prispele na Zemljo z drugih svetov in univerzumov. Njihova zavest je še vedno na ravni vnebovzetja, čeprav so marsikatere ohranile določeno telesnost. Živijo predvsem na zavesti pete in šeste dimenzije ali še višje. 

Agartansko mrežo sestavlja približno 120 »podzemnih« svetlobnih mest, ki jih poseljujejo predvsem Hiperborejci. V najmanj štirih živijo Lemurijci, v nekaterih pa tudi Atlantidci. Bitja, ki živijo v podzemnih mestih, ki so bistveno bližje vibraciji površja, so tudi v vnebovzetem stanju, a so ohranila določeno telesnost. Na čelu Agartanske mreže je mesto Shamballa-the-Lesser, ki ga naseljujejo Hiperborejci. Zdaj na čelo mreže stopa mesto Telos. 

Druga mesta Agartanske mreže 

POSID: v prvi vrsti atlantidska postojanka, nahaja se pod planoto Mato Grosso v Braziliji. Število prebivalcev: 1,3 milijona. 

ŠONŠE: zatočišče ujgurske kulture, veje Lemurijcev, ki se je odločila pred 50.000 leti ustanoviti lastne kolonije. Vhod v mesto varuje samostan himalajskih lam; ima skoraj tričetrt milijona prebivalcev. 

RAMA: ostanek površinskega mesta Rame v Indiji v bližini Džajpurja. Meščani slovijo po svojih značilnih hindujskih potezah. Število prebivalcev: 1 milijon. 

ŠINGVA: ostanek severne migracije Ujgurjev na meji med Mongolijo in Kitajsko, manjše sekundarno mesto pa najdemo v vulkanu Mount Lassen v Kaliforniji. 

Če želite raziskati svojo povezavo z lemurijsko civilizacijo, ste toplo vabljeni k udeležbi na programu Lemurian Light Healing >>>

POT MODERNE BOJEVNICE

NOV 10-mesečni program namenjen modernim duhovno prebujenim ženskam, ki želijo v obdobju, ki ga prinaša leto 2020, zaživeti v svoji polni moči na vseh področjih življenja.

Svet bo rešila zahodna ženska. 

- Dalai Lama

 

DODATNE  INFORMACIJE & PRIJAVA

Naročite se!

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom, če želite prejemati novice in posodobitve.