Notranji Otrok

DO TEČAJA LAHKO DOSTOPATE TAKOJ!
Preprosto pišite na [email protected]
Prispevek za celoten program 770 eur (plačate lahko v šestih mesečnih obrokih)

Tečaj NOTRANJEGA OTROKA & ČAROBNE MANIFESTACIJE je najbolj intenziven in poglobljen tečaj notranje preobrazbe.


Ta tečaj predstavlja TEMELJE vsej nadaljni osebnostni in duhovni rasti. Vsebuje ključne informacije, usmeritve in tehnike, večine katerih ni moč najti nikjer drugje, saj so le-te plod avtoričinih dolgoletnih izkušenj na področju osebnostne in duhovne rasti.


Ta tečaj je primeren za vse, ki ste pripravljeni narediti ključen korak na vaši poti življenjske preobrazbe in prevzeti polno odgovornost za svoje življenje. Ker je ta tečaj hkrati tudi tečaj intenzivnega arhetipskega odraščanja, boste tekom tega tečaja vodeni v intenziven proces ozaveščanja.
Spoznali boste, kdo resnično ste (na globji ravni), spoznali se boste s svojo notranjo osebnostno arhitekturo, pridobili boste uvid v vaše osebnostne temelje, ter v vsej jasnosti prepoznali, kje, kdaj in komu ste predali svojo moč. Vsi te uvidi in prepoznave vam bodo omogočili hiter, intenziven in temeljit prehod v arhetipsko odraslost.


Tečaj Notranjega otroka in čarobne manifestacije je izjemno poglobljen program, ki obsega kar 20 3-urnih modulov. Gre torej za 60 ur programa, ki obljublja temeljito preobrazbo vašega življenja. Včasih se sprememba zgodi na notranji ravni, včasih pa lahko opazimo izjemne spremembe tako na notranji, kot tudi na zunanji ravni.


Z znanjem, osvojenim v okviru tega tečaja, boste svoje življenje ne le razumeli, temveč tudi začeli izkušati s povsem drugačne ravni!
Z novo osvojenim znanjem boste na vse svoje situacije in odnose bili sposobni pogledati s povsem drugačnimi očmi. Razumeli boste, da je življenje sestavljeno iz nešteto priložnosti za rast, razvoj in napredek. Prepoznali boste, da vse omejitve na naši življenjski poti v resnici izvirajo iz našega razumevanja. Ko znamo na katerokoli situacijo našega življenja pogledati iz višje duhovne perspektive, pridobimo moč in orodja spremembe katere koli situacije. To poglobljeno razumevanje pa nam hkrati omogoči vpogled v zakulisje našega materialnega življenja, kjer se na višji, nefizični ravni, odvijajo procesi, ki nato ustvarjajo vse fizične okoliščine.


V življenju tako nismo nemočni! Smo izjemno močni in mogočni ustvarjalci svoje resničnosti. Življenje vsakega izmed nas vedno prinese nešteto priložnosti za rast in razsvetljenje. Tako smo prav vsi primorani se soočiti z življenjskimi izzivi (na notranji in/ali zunanji ravni), da bi lahko dosegli svoje duhovne potenciale in postali samorealizirano (samouresničeno) bitje. Tečaj Notranjega otroka in čarobne manifestacije pa je lahko prvi korak na vaši poti ustvarjanja življenja, ki ste si ga od nekdaj želeli.
Velik del tečaja se osredotoča na rane notranjega sveta in na življenjske lekcije, s katerimi se mora soočiti prav vsaka duša, ki vstopi v ta zemeljski svet.

V okviru tega programa so na povsem praktični ravni združeni principi moderne arhetipske psihologije in starodavne kabalistične prakse. Drevo življenja, ki je osrednji del kabalistične tradicije, nam razkrije naše mesto in naš namen. Ko na svoje življenje pogledamo skozi simbolični vid arhetipov, se nam razkrije bogata notranja pokrajina, ki ji velikokrat pravimo tudi t.i. svet notranjega otroka. Prepoznamo, da se prav na tej ravni naše biti skrivajo odgovori, ki smo jih iskali zelo dolgo, včasih celo tisočletja. Srečamo se s seboj – s svojo resnično naravo. Prepoznamo svojo dulanost, razumemo igro teme in svetlobe. Vidimo, da senca ni nič drugega kot učitelj. Notranji otrok se začne prebujati in zdraviti. Ker mu prisluhnemo, zgradimo most zaupanja in takrat nas je pripravljen popeljati po svojem svetu in nam razkriti vse skrite kotičke. Notranji otrok je v resnici tisti, ki nosi ključ uresničitve naše čarobne resničnosti.


S pomočjo tega tečaja boste osvojili povsem novo raven zavedanja in dojemanja. Vaša odzivnost na situacije vsakodnevnega življenja se bo spremenila. Spremenil se bo vaš pogled na življenje, odnose, ljudi okoli vas in nenazadnje, tudi na vas same. Odpuščali boste tisočletja staro težino, ter se vračali k svoji lahkotni, duhovno prebujeni naravi. Lahko bi rekli, da se bo v vas začel prebujati božanski otrok, ki ima neverjetno sposobnost manifestacije fizične realnosti.


Korak za korakom bomo tako skupaj prepoznavali in ustvarjali bogatejši in duhovno prebujen notranji svet. Svetloba, ki bo posijala na najbolj zatemnjene kotičke vaše osebnosti bo prebudila mnoge speče potenciale in kmalu se bo začela rojevati nova verzija vas samih.


Ta tečaj je zasnovan kot doživljenjski proces notranje preobrazbe in rasti. Orodja, ki jih boste pridobili vam bodo pomagala osvetliti katerokoli situacijo vašega življenja. Naučili se boste prepoznati lekcije / učenja, znotraj toksičnih situacij, zaključiti vse toksične situacije in doseči življenjski mir in harmonijo. Ponovno boste vzpostavili ljubeč odnos s seboj, ter začeli uživati v veliko večji osebnostno-duhovni celovitosti. Stare omejujoče navade in načini delovanja bodo kmalu le še preteklost. V vas se bosta ponovno rodila globoka radost in strast do Življenja, ki vam je bilo dano živeti.


Ta edinstven program ni na voljo nikjer drugje, kot v tej spletni obliki. Gre za izjemno obsežen tečaj, ki obsega kar 20 modulov po 3 ure. Znotraj vsakega modula boste našli izjemno informativna predavanja, ter globoke in prebojne meditacije.

Vabljeni k detaljnemu opisu posameznih modulov tega programa.

Dodatne informacije & Prijava:

DO TEČAJA LAHKO DOSTOPATE TAKOJ!
Preprosto pišite na [email protected]
Prispevek za celoten program 770 eur (plačate lahko v šestih mesečnih obrokih)

Naročite se!

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom, če želite prejemati novice in posodobitve.