Prebujanje Božanske Ženske Energije

SPLETNI PROGRAM

Vodi Teja Wood, [email protected] 

DO TEČAJA LAHKO DOSTOPATE TAKOJ!

Preprosto pišite na [email protected]
Prispevek za celoten program 770 eur (plačate lahko v šestih mesečnih obrokih)

 

 

Prebujanje ženske božanske energije izjemno intenziven tečaj zdravljenja notranje ženske energije, ter aktivacije moderne boginje, katere naloga je so-ustvariti drugačno resničnost

. Skozi mnoga tisočletja je bila ženska energija na našem planetu zatirana na mnoge načine. Ženski božanski aspekt, ki prebiva tako v ženskah, kot tudi v moških, predstavlja čustveno, duhovno, empatično in kreativno plat življenja.

Ob padcu starodavnih civilizacij Lemurije in kasnejše Atlantide, je v pozabo potonilo tudi resnično pojmovanje, razumevanje in spoštovanje Božanske Ženske Esence. To je ustvarilo izjemno neravnovesje med ženskim in moškim principom na našem planetu.

Duhovna pozaba je botrovala mnogim pretresom na našem planetu, ki smo jim priča skozi pestra zgodovinska dogajanja, pa tudi skozi naše lastno življenje. Nedolgo nazaj pa smo vstopili v čas, ko se tako ženska, kot tudi moška božanska energija vrača v svojo prvotno božansko podobo. Namenjeno je, da na našem svetu ponovno zavlada ravnovesje med žensko in moško energijo, in da ponovno uživamo v harmoniji, obilju in razsvetljenju.

Tako je nastal ta tečaj, kot odgovor na klic planetarnega duhovenga prebujenja in uravnovešanja božanskih energij. Popeljal vas bo po poti intenzivne notranje preobrazbe vašega ženskega aspekta. Tako kot tudi tečaj Notranjega Otroka in tečaj Notranje Moške Energije, je tudi ta tečaj Zdravljenja Ženske Božanske Energije eden izmed temeljnih tečajev Šole Intuicija. Znotraj teh temeljnih tečajev prejmete ključna orodja osebnostne preobrazbe, temeljite notranje rasti in preobrazbe vašega življenja. Te programi so izključno namenjeni prehodu v osebnostno celovitost. Osebnostna celovitost pa je temelj vsej nadaljni rasti. Novodobne duhovne tehnike premalo povdarjajo osnovne principe in prehode k osebnostni celovitosti, zato znotraj Šole Intuicija te vsebine še toliko bolj povdarjamo. Vsem željnim intenzivne duhovne prakse vedno svetujemo, da začnejo na začetku, pri gradnji temeljev. Temu pa je tudi namenjen prvi steber Šole Intuicija.

Pred vami je tako izjemno intenziven spletni tečaj, ki obsega 20 poglobljenih modulov (60 ur programa) namenjenih izključno spoznavanju ženske notranje energije, ter zdravljenju in uravnovešanju tega božanskega principa v vseh nas. Kljub temu, da bo ta tečaj v osnovi spregovoril predvsem ženskam, pa je namenjen tudi moškim. Tako ženske, kot tudi moški, v sebi nosimo oba božanska aspekta. Naša naloga v teh časih intenzivne planetarne preobrazbe in duhovnega prebujenja je prav to; da ozavestimo, preobrazimo, ozdravimo in prebudimo božansko moško in božansko žensko notranjo energijo.

 

Več o tem programu

Ko govorimo o duhovnemu zdravljenju in prebujanju ženske božanske energije v nas, hkrati govorimo o rojstvu novega principa in vloge ženske v modernem svetu. Dolgo časa je bila ženska porinjena v tradicionalno vlogo mame, žene in hčerke. Njena duhovna, kreativna, senzitivna, nadčutna in intuitivna narava ji je bila odvzeta. Pa ne le ženskam, temveč tudi moškim. Preprosto duhovna plat življenja nam ni bila dovoljena. Ženske božanske kvalitete niso bile le zasmehovane, temveč celo preganjane skozi zgodovino. Tako se v psihi moderne ženske prebujajo novi arhetipi: svečenica, divja ženska, mojstrica, jasnovidka, zdravilka, učiteljica, poslovna ženska, samska ženska … Arhetipi, ki ženski obljubljajo svobodo, da lahko izrazi Božansko Žensko Energijo na sebi lasten, unikaten način. Ko si dovolimo živeti svojo avtentično naravo, hkrati živimo svoje dejansko življenjsko/duhovno poslanstvo.

Zaradi nespoštovanja ženske božanske narave in njenih kvalitet pa so škodo utrpeli tudi moški. Tudi moški se niso smeli zanašati več na svojo intuicijo, duhovnost na svetu je bila oklestena in omejena le na strogo religijo/politiko, svet je počasi zanihal v močno duhovno pozabo. Ta svet pa je ustvaril precej nesrečne in prestrašene ljudi. Tako so se rodili sistemi, ki ne vključujejo ženskega božanskega principa. Sistemi, ki delujejo v dobro enih in v škodo drugih. Sistemi, ki ne delujejo v širše dobro in ne vključujejo vseh ljudi, bitij in narave. Sistemi, ki so tekmovalni, ustrahovalni in manipulativni. Te sistemi niso le tam nekje zunaj, te sistemi močno vplivajo tudi na naša individualna življenja, na naše dojemanje sebe, svojih odnosov in pravzaprav čisto vsega v našem življenju. Tem sistemom smo dolgo nazaj predali svojo življensko moč, tem sistemom smo dovolili, da nam določajo našo vrednost, veljavo, možnosti in nenazadnje tudi svobodo.

Pa vendar, zakorakali v čas intenzivnega duhovnega prebujenja in ponovnega uravnovešenja tako ženske, kot tudi moške božanske energije. Klic duhovnega planetarnega prebujenja postaja vedno močnejši. Dejansko smo priča intenzivni revoluciji zavesti širom planeta. Okovi preteklosti odpadajo, rojevajo se novi principi ženske in moške energije. Iščemo nove izraze in nove načine. Rojevajo se nove vloge, novih arhetipi in na novo bomo definirali vse svoje odnose in življenje na sploh.

 

Ženska in moška energija na našem planetu se ponovno vračata v svojo prvotno, božansko podobo. Zdravita se, preobražata in približujeta druga k drugi. Ponovno bosta so-ustvarili čudovi, harmoničen svet, poln obilja, radosti in duhovnega zavedanja.
Ta tečaj je zasnovan kot sistematičen prehod k razumevanju in zdravljenju vseh glavnih aspektov ženske notranje energije. Prvi del tečaja (prvih 1o modulov) je namenjen spoznavanju z osnovami ženske energije, z vlogo ženske skozi čas in prostor, vpliv naših prednic in z prepoznavanjem vplivov kolektivne zavesti na našo individulano razumevanje sebe, svoje vloge in ženske energije na sploh. Osvojili bomo ključno razumevanje, s pomočjo katerega se bomo lahko osvobodili vseh omejujočih spon, iluzij in končno vzeli moč nazaj v svoje roke. V drugem delu tega programa pa se bomo posvetili grški mitologiji, mitološkim zgodbam in arhetipom grške mitologije, ki predstavljajo osnovno matrico iz katere se je razvila naša zahodna psiha. Spoznali bomo, da je naša psiha v resnici skupek arhetipov in arhetipskih zgodb. Prepoznava teh arhetipskih zgodb in dinamik bo služila kot neprecenljivo orodje na naši poti k osebnostni celovitosti.

Arhetipi so gradniki naše osebnosti. So osnovni elementi, ki iz kolektivnega nezavednega upravljajo z nami, nas vodijo in nas delajo ‘človeške’. Te arhetipe smo nekoč, nekje ponotranjili, postali so del nas na tako globoki ravni, da jih skorajda ne ločimo od nas samih. S pomočjo tega tečaja boste lahko končno razumeli, zakaj imate določene želje, zakaj se nečesa tako zelo oklepate, zakaj imate določene sanje. Ugotovili boste, da je resničen razlog vseh vaših hotenj, želja, strahov in hrepenenj v resnici na vaši arhetipski ravni. Ko boste prepoznali arhetipe, ki ustvarjajo te dinamike v vaši psihi in vašem življenju, boste lahko začeli spreminjati vse tisto, za kar čutite, da ne deluje

Ko se torej vprašamo, kdo resnično smo in kakšen je naš resničen namen, lahko izjemno jasen odgovor dobimo preko arhetipskega raziskovanja naše notranje moške in ženske esence. V okviru tega tečaja se bomo specifično podali na raziskovanje notranje ženske esence. Spoznavali bomo različne vloge, kako se ženska esenca arhetipsko manifestira v vsakdanjem življenju, naredili bomo vzporednice z našo resnično, božansko naravo in naših poslanstvom. Presegali bomo mnoge iluzije o tem, kakšno naj bi naše življenje bilo, ter raje globje raziskali, kakšen je naš resnični namen, naše resnično poslanstvo.
Ta program je tako čudovita priložnost za vse tiste, ki ste pripravljeni brezpogojno in brezkompromisno zakorakati v svobodno, izpolnjeno in celovito življenje.

Skupaj bomo na novo definirali vašo arhetipsko vlogo, ki vključuje:
> vse vaše odnose, vključno s partnerstvom in družinskimi odnosi
> vašo dejansko odgovornost do drugih ljudi (in kje se vaša odgovornost zaključi!)
> vašo resnično nalogo v tem življenju – vaše duhovno poslanstvo
> postavitev zdravih mej in rojstvo samozavesti
> zdrave, podporne, ljubeče in duhovno sorodne odnose
> resnične življenjske prioritete in načela, ki izhajajo iz prepoznave lastne avtentične narave
> nove arhetipske principe ženske božanske energije v modernem svetu
in še in še!
Spoznali boste mnoge obraze Božanske Ženske Energije in jim dovolili, da začnejo delovati v vašem življenju, skozi vas in vam spreminjati živjenje. Dovolili si boste postati divja Kali, nežna in sočutja Quan Yin, potrpežljiva in brezpogojno ljubeča Mati Marija, mistična in revolucionarna Marija Magdalena, neustrašna Ivana Orleanska. Dovolili si boste vse obraze božanske ženske energije, v vsej njihovi popolnosti, lepoti, moči in inteligenci. Ko si boste dovolili priznati vse aspekte sebe in jih uskladiti z mnogimi obrazi božanskega, boste aktivirali svojo resnično duhovno avtonomijo. Vstopili boste v celovito, duhovno prebujeno Božansko Žensko Energijo.

In kot je že Dalajlama dejal, svet bo rešila zahodna Ženska.
“The World Will Be Saved By the Western Woman”

Ta ženska ni tam nekje zunaj. Ta ženska živi v meni, živi v tebi. Živi v vseh ženskah in v vseh moških tega sveta.

Tako vsi, ki čutite klic Božanske Ženske Energije, toplo vabljeni, da se nam pridružite na tem poglobljenem in izjemno transformativnem programu duhovnega prebujenja!
Dodatne informacije in prijava:
DO TEČAJA LAHKO DOSTOPATE TAKOJ!
Preprosto pišite na [email protected]  in po urejenem plačilu vam bomo omogočili dostop do programa.
Prispevek za celoten program 770 eur (plačate lahko v šestih mesečnih obrokih)

Where there is Love, there is Life.

- Mahatma Ghandi

Klavdija Verlak

Leadership mentor and coach
www.holimar.si

Večji del svojega življenja sem živela zelo hitro, pozabljala nase, na svoje potrebe in želje in svoje življenje podrejala službi in ljudem, ki sem jih postavljala na piedistal. V nekem trenutku se je del mene temu načinu življnja začel upirati in po „naključju“ sem dobila mail za prvo delavnico s Tejo. Na tej delavnici sem se počutila kot da sem prišla domov, po več letih sem se počutila mirno in sprejeto. Ta delavnica je bila odskočna deska za pot spoznavanja sebe preko arhetipov in njihovega pomena v našem življenju.

Ker sem oseba, ki mora stvari razumeti, so bili arhetipi s Tejo odlična izkušnja v kateri sem več kot dve leti spoznavala sebe, svoje načine delovanja, prepričanja in nezavedne niti, ki so vodile moje življenje. S pomočjo arhetipov sem začela na svet in ljudi okoli sebe gledati zelo drugače. Začela sem spoznavati, kaj v resnici pomeni, da sami ustvarjamo svojo realnost in kakšno moč imajo naše misli v resnici. Začenjala sem čutiti notranji mir. Naslednji korak je bil spoznavanje z energijami lemurijske civilizacije. Čudovite ljubeče energije so bile naslednja stopnja lastnega razvoja. Skoraj eno leto se že spoznavam z njimi in prav vsakič znova sem presenečena nad tem, kako enostavno je vse in kako zelo so te energije podporne, če si jih pripravljen sprejeti.

Delo s Tejo vedno prinese spremembo. Njen način je nežen, venar ne ujčka, globok ampak brez drame in strašenja, pusti ti svoj čas, ne daje ti bližnjic in instant rešitev, pač pa te pelje po poti, ki je zate najboljša, ne vzame ti izkušnje, ki jo potrebuješ za svoj razvoj. Energije v skupinah so vedno ljubeče, polne zaupanja, podporne in sočutne. Meditacije, ki jih vodi, so globoke, transformativne in zelo močne. Znanje predaja na način, ki ga v danem trenutku lahko razumeš. Več kot si pripravljen sprejeti, več dobiš.
Hvaležna sem, da je bila moja mentorica v fazi transformacije, ki sem jo zelo potrebovala. Ni bilo vedno lahko, ampak z njeno pomočjo je šlo lažje. Če si res želite spremembe v življenju, je zagotovo pravi naslov. Ne bo vam prodajala pravljic, povedala vam bo resnico in vas popeljala po poti sprememb.

Delo na sebi z njeno pomočjo me je pripeljalo tudi na novo poslovno pot, kjer vsa znanja združujem v delu z vodji, ki želijo svoje time voditi vzpodbudno in navdihujoče in timi, ki spoštujejo medsebojno raznolikost. Tudi z osebami, ki želijo ostati v poslu in kljub temu ohraniti ali najti notranji mir. Brez duhovnega dela na sebi nič od tega ni mogoče.

Elfina Tina

Intuitivna umetnica

www.facebook.com/ElfinaTina777

Tečaji in meditacije Teje Melinc so resnično edinstveni in močno transformativni. Njeno delo je srčno, pristno in iskreno. Je izredna intuitivna svetovalka, medij in mentorica. Svoje dolgoletne izkušnje in znanja na področju duhovnega prebujenja, osebnostne rasti in razvoja povezuje z modrostjo višjih dimenzij in večini ne-vidnih svetov, a pri tem vedno ostaja tukaj in sedaj, prizemljena, praktična in iskrena.

Svoje udeležence spodbuja k samostojnemu delu na sebi, soočenju z vsemi aspekti – tako sončnimi kot senčnimi. Je tako glas ljubečega in modrega intuitivnega vodstva kot iskrene »brce v rit«, ki jo mnogi več kot potrebujemo na poti vrnitve k resničnemu Sebi.

Njeni tečaji, meditacije in svetovanja so za vse tiste, ki so resnično pripravljeni delati spremembe, rasti in se prebujati, zaživeti življenje v vsej svoji veličastnosti ter vzljubiti in sprejeti sebe in svet tukaj na Zemlji z iskro Božanskosti v srcu in duši.

 

Alneja Gašpar Horvat

Prevajalka, duhovna terapevtka 

www.duhovnaakademija.si

Moja duhovna in poslovna pot se je začela pri Teji. Ko sem se na neki točki znašla pred vprašanji, kdo sem, kaj v resnici hočem in kaj je moje poslanstvo, me je pot pripeljala do Teje, ki mi je pomagala najprej skozi osebnostno in duhovno preobrazbo, nato pa skozi mentorstvo in njene izjemne programe in izobraževanja osvetlila tudi poslovno pot, na katero mi je bilo namenjeno stopiti, in me naučila slediti srcu.

Teja ni samo izjemna učiteljica in svetovalka, ampak tudi čudovita oseba in prijateljica. Je iskrena in pove vedno točno to, kar moraš slišati, da se lahko prebudiš in napreduješ v življenju. Vsi njeni tečaji so zelo prebojni, intenzivni in vas bodo zagotovo premaknili z mrtve točke. Teja je zaslužna za precej velik del moje osebnostne in duhovne preobrazbe, pa tudi za moj preboj na poslovni poti.

Hvala Teja, da si verjela v moje programe in produkte, in me sprejela v tvoj tim sodelavcev ter mi tako pomagala slediti mojemu poslanstvu. S tvojo pomočjo lahko danes pomagam številnim mamicam, družinam, parom in vsem tistim, ki bi radi zanosili, da premagajo ovire, izgradijo zdrave partnerske odnose, uresničijo svoje sanje in si ustvarijo družino.

Manca Gebrl

Duhovna umetnica

Meditacije, ki jih vodi Teja v teku tečaja, so globoko transformativne in se jih težko opiše. Izkušanje Lemurije na tem tečaju je res zelo posebno in edinstveno doživetje!

Mistični angeli in nadangeli Kabale Kabala te pokliče, ko si pripravljen nanjo in Teja poskrbi, da se je ne lotiš samo študiozno, ampak da to znanje na praktičen način postopoma prenašaš v svoje življenje. Za tiste, ki znanje lažje absorbiramo s sliko, občutkom in barvo, je ta tečaj odličen za vstop v drevo življenja.

Lemurian Light Healing LLH je povsem drugačen pristop k načinu učenja ravnanja z zdravilnimi energijami. Ni učbenika in ni omejitev - čeprav poteka tečaj v skupini, gre za zelo osebno srečanje z vibracijo te civilizacije in precej individualno prejemanje vodstva in znanj.

 

Bogdana Rafolt

Finančna terapevtka

www.financnopismen.si 

Moje življenje je nekoč bilo dokazovanje, da sem pridna, sposobna, vredna, kar me je pripeljalo do pregorelosti. Potem sem našla Tejin tečaj arhetipov, kar je mojo perspektivo gledanja in dojemanja življenja in sebe postavilo dobesedno na glavo. Nič več ni bilo tako kot je nekoč izgledalo.

Na Tejinih tečajih sem ozaveščala in obračala vzorce, prepričanja, prebujala žensko energijo vse do Lemurian Light Healinga, kjer sem našla stik z svojo dušo, ki je tako potrpežljivo čakala name. Njene čudovite meditacije te popeljejo v notranji svet, pa čeprav je tvoj um nenehno zaposlen z mislimi. Z njeno neomajno srčnostjo, potrpežljivostjo, podporo, usmeritvami in strastjo, ki jih brez izjeme začutiš pri njenem delu, sem z veliko volje, poguma in zaupanja, da sem na pravi poti, spremenila svoje videnje sveta. Danes lahko rečem, da sem popolnoma druga oseba.

Zdaj sem res kreator svojega življenja in tudi razumem kaj to pomeni in kako deluje. Tejini tečaji so najboljša investicija, ki si jo lahko podarite sebi in se vam bo obrestovala na vseh področjih vašega življenja!

Teja Kraner

Lemurian Light Healing terapevtka

www.teia.si 

Pred petimi leti sem prvič prišla k Teji na svetovanje in to je bil eden izmed najboljših korakov, ki sem jih naredila v življenju. Bila je pomembna prelomnica v mojem življenju in od takrat naprej sem redna obiskovalka Tejinih tečajev, meditacij in svetovanj. Če bi Tejino delo lahko opisala z eno besedo je to hvala.

"Teja iz srca hvala, da slediš svoji poti in tudi nas opogumljaš, da sledimo svoji. Hvala za vso dragoceno znanje ki ga deliš skozi svoje delo in prebujaš človeštvo. Hvala za vse vzpodbude, "brce" in potrpežljivost. Hvala, da verjameš vame tudi takrat ko nihče drug ne. "

Darinka Panjan

Mojstrica mandal, Lemurian Light Healing terapevtka 

Tejo sem spoznala pred mnogimi leti, ko sem se znašla na življenjski prelomnici. K Teji  sem prišla na Medijski pogovor z mojim pokojnim možem. Imela sem nekaj nerešenih vprašanj, ki mi jih ni uspelo rešit za časa njegovega življenja. S to njeno pomočjo, sem našla svoj mir, lažje sem stopila naprej v "Novo življenje", kajti po odhodu partnerja, to resnično postane.

S svojo srčnostjo, sočutjem, empatijo in odločnostjo me je Teja peljala čez nekaj programov, v katerih sem odkrivala in spoznavala sebe. Tejin dar ni "naučeno" znanje, temveč resnični dar jasnosti, ki ga nesebično deli med nas in nam pomaga, spodbuja in podpira, da odkrijemo lastne potenciale in darove.

To ni delo ene delavnice ampak je proces sprememb, ki se sprožijo on njenih programih...postajamo sami sebi učenec in učitelj.
Hvala Teja.

Slavka Srebrnjak

Lemurian Light Healing terapevtka, Prevajalka intutivnih dušnih sporočil

www.slavkasrebrnjak.com 

Ta moja pot  se je zgodila , nisem je iskala, nisem je poznala.  Nisem poznala Teje, dokler me življenje ni pripravilo za učenje pri njej , učenje ki ni bilo samo to. Na njenih veličastnih  , notranjih potovanjih, v globokih , vodenih meditacijah so mi bili dani prvi uvidi, prva spominjanja vsega kar je bilo v meni globoko zakopano, zakrita znanja , ki so čakala, da se razkrijejo v vsej svoji veličini. Bil je klic, glas, ki se je tiho in vztrajno oglašal, tiho povabilo duše  in neizmerna notranja radost, mir in zaupanje v vodstvo , ki sem mu končno prisluhnila.

Na Tejinih meditacijah so se začele počasi , nevsiljeno, odstirati tančice, ki so prikrivale odgovor, kdo v resnici sem, kaj je moje resnično poslanstvo v tej inkarnaciji, kaj je moje delo za širše dobro. Nič se ni zgodilo hitro, prehitro, niti počasi, niti prepočasi....v tu zemeljskem času v zadnjih treh, štirih letih... Vse se je zgodilo ob pravem času , ko sem bila pripravljena... pripravljena na tečaj arhetipov pri Teji, tečaj  na katerem sem ozavestila  vse moje arhetipske vloge, ki sem jih igrala v svojem življenju, seveda  nezavedno, arhetipske vloge, ki nas obvladujejo in se jih oklepamo  tako zelo močno, da se ne premaknemo, da obstanemo v življenju na enem mestu , v enem odnosu , tudi ko že vse v nas vpije , da nekaj nekaj ni v redu, da to ni to , da ne živimo svojega življenja , pa še vztrajamo...

Tejin tečaj - Angelski intuitivni svetovalec- bil je nov nivo samospoznavanja, potrditev, kako nikoli nismo in nismo bili sami. Na tečaju je bilo  posredovano  vedenje , kako prisluhniti intuiciji, notranjemu vodstvu, glasu ali pa svojim vodnikom...vseeno kako to imenujem...in seveda temu zaupati

Tejin tečaj LEMURIAN LIGHT HEALING ---ne morem mu reči tečaj... Preko Teje posredovanje velikih znanj in modrosti človeštvu in hvaležna sem, da sem del tega. Na tečajih LEMURIAN LIGHT HEALING  so se mi odstrnile še zadnje tančice, v lemurijskih meditacijah so mi bili dani uvidi, kdo sem in kakšna je moja pot delovanja na zemlji, da končno stopim na pot, ki se mi je razkrila pod mentorstvom velikega mojstra,  v zemeljski podobi Teje Melinc.

Tatjana Čermelj

Pot me je k Teji zanesla čisto „slučajno“ in od takrat se v mojem življenju veliko spremenilo 🙂

Tečaja Angelska intuicija in Notranji otrok, katera sem obiskovala sta, na kratko, čudovita. Prav gotovo sodita med pomembnejše odločitve v mojem življenju.

Delo v manjši skupini, skupaj s Tejo, omogoča vsakemu, da spozna svoje največje izzive in jih tudi preseže, pa tudi, da spozna svoje darove in potenciale. Veliko je meditacij, raznih vaj, poučevanja in domačih nalog 🙂 Za vsakega od tečajnikov je vedno dovolj časa, da predebatira svoja doživetja v meditacijah in spozna svoj napredek. Teja kot odlična intuitivka pa pomaga z uvidi in nasveti. Čeprav zveni resno, in tudi je resno, je v resnici tudi zelo zabavno 🙂 Ni mi žal in hvaležna sem za to izkušnjo.

Teja je odlična učiteljica in njene tečaje toplo priporočam vsakemu, ki se je namenil slediti svojemu dušnemu poslanstvu. Priporočam tudi tistemu, ki si želi v svojem življenju pozitivne spremembe, ki želi, da se prenehajo ponavljajoči se vzorci ali bolezni, ki ga je strah naslednjega koraka....

V Šoli Intuicije sem spoznala, da je tudi moje poslanstvo pomagati ljudem na njihovi poti, zato sem začela s samostojnim intuitivnim svetovanjem. Pri svojem delu uporabljam tudi nekatere tehnike zdravljenja.
Če vas zanima več, mi lahko pišete.

Hvala Teja.

WordPress Video Lightbox