Povezava z maternico

piše mojca vellacher

Povezava z našo maternico je resnično ključ do prebujanja naše ženske energije in prebujanje nas kot ženske. 

Ko se oba  (ženski in moški) principa zasidrata in utelesita v naši skledi življenja - v naši medenici, 

postanemo resnično močan magnet za vse kar si želimo in lahko resnično zaživimo polno in bogato življenje, kjer nič ni nemogoče.

 Takrat zaživimo iz svojega centra, iz središča naše manifestacije.

Maternica je naš prehod skozi svetove, tukaj se rojevajo nova življenja, naj si bodo to otroci, projekti ali kakršne koli nove kreacije. Maternica je naš portal za rojstava in naš ustvarjalni potencial. Maternica je naš prehod, skozi njena vrata lahko dostopamo do drugih svetov in starih znanj. Ko  prebudimo in začutimo našo maternico, takrat prepoznamo njen potencial, prepoznamo znanja naših šamnskih prednic.

Ko potijemo skozi našo maternico, putujemo med kraljestvi kozmosa, takrta spoznamo, da je naša maternica replika kozmične maternice.

Prvotno smo bile povezane z vsemi elementi kozmosa , živalskim, rastlinskim, vsemi zemeljskimi elementi , z več dimenzionalnimi kozmičnimi silami … ni bilo koncepta ločevanja .. ko pa so se začela vrata v maternico zapirati, smo izgubile svojo prvotno povezavo s stvarstvom.

Sedaj se je začela velika doba spreminjanja v kolektivni zavesti, doba katero so napovedovale že davne prerokbe, doba prebujanja naše Matere in spoznanje, da je naš največji zaveznik LJUBEZEN!

Poklicani smo, tako moški kot ženske, da se premaknemo skozi našo največjo kolektivno in individualno senco in naše rane ter da se združimo onkraj naših iluzij in ločenosti v enost ljubezni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *