POT MODERNE BOJEVNICE

spletni progam namenjen duhovno prebujenim bojevnicam svetlobe, za obdobje po letu 2020

 

januar, 2020

→ ŽELIM SE PRIDRRUŽITI

The World Will Be Saved  By the Western Woman

 

-Dalai Lama

POT MODERNE BOJEVNICE

JE NAMENJEN PRAV TEBI! 

Če globoko v sebi čutiš močan klic, da spustiš vse staro, izstopiš iz omejujočih odnosov, zaključiš igrice in spletke, ter enkrat za vselej stopiš v svojo polno moč moderne, avtentične ženske – si se znašla na pravem mestu, ob pravem času!

Pot moderne bojevnice je pot, h kateri smo poklicane vse ženske modernega časa, saj je leto 2020, ki ga zaznamuje ‘vrnitve Boginje na naš svet’ pred vrati.

 

Zakaj pot moderne bojevnice?

Živimo v času, kjer nimamo več časa

Pred našimi očmi se na globalni ravni dogaja razkroj starega sveta. To, da pa se bo rodil nov  in duhovno razsvetljen nov svet, pa je v rokaj modernih bojevnic.

Na svetovni ravni smo v zadnjih letih lahko videli primer izjemnih mladih žensk, pravzaprav najstnic, ki so se odločile spremeniti svet.

Image copyright: Getty images

Greta Tunberg, okoljevarstvenica

Malala Yousafzai, pakistanska aktivistka, ki se bori za pravice žensk

Emma González, ameriška srednješolka, aktivistka, ki se bori proti uporabi orožja

To so le nekatere posameznice, ki spreminjajo prihodnost človeštva.

Vendar od tebe ali mene niso nič drugačne. Na ta svet so prišle s posebnim poslanstvom oz. klicem duše in temu klicu sledijo brezpogojno! 

Izbrale so si drugačna življenja – takšna, kjer ne čepijo v udobju svojega doma in si rišejo sanjskega življenja s sanjskim partnerjem, sanjsko hišo, sanjsko kariero, temveč se zavedajo, da je njihova vloga v tem svetu veliko večja od njih samih.

Rodile so se, da služijo višjemu namenu. 

Tudi, če morda še ne verjameš, pa je dejstvo, da si tudi ti poklicana za nekaj izjemnega!

Pravzaprav smo vse ženske (in duhovno prebujeni moški) v tem času poklicani, da zamenjamo življenje udobja za življenje poslanstva in vizije.

Še vedno imamo lahko svoje udobne domove in čudovite odnose, vendar pa, če ne bomo delovale sedaj, prihodnje generacije ne bodo mogle uživati tega, kar imamo danes.

In ne, to ni hec. To je dejstvo.

Če ti ni mar za vse generacije, ki prihajajo, potem ne naredi nič. Živi, kot si do sedaj. Uživaj. Zate je še poskrbljeno.

Če pa ti je mar za vse generacije, ki prihajajo, potem je čas, da vstopiš v polno moč MODERNE DUHOVNE BOJEVNICE.

Ta pot te kliče, ker je čas, da se boriš ZA tisto, kar je pomembno.

Za naš svet, za našo prihodnost, za harmonijo, ljubezen in svetlobo.

Kolikokrat si opazovala svet okoli sebe, stvari so te neskončno jezile, počutila si se nemočno, brezupno. … ko le bi lahko nekaj naredila, da bi se svet spremenil.

No, sedaj si dobila priložnost!

Pot Moderne Bojevnice je 10-mesečni program namenjen modernim ženskam, ki so pripravljene vso svojo moč, svetlobo, darove in znanja prenesti v prakso.

Postati aktivistke Božanskega Ženskega Principa na tem svetu, kajti čas je, da se Resnica vrne v naš svet.

Odgovornost pa je v mojih in tvojih rokah.

Ne čakajva več, ker se čas resnično izteka …

WILD WOMAN

YOU HAVE FOUND YOUR TRIBE.

 

-SOUL CALLING LIGHT TRIBE / TEJA WOOD

ali si tudi ti ‘moderna bojevnica’?

komu je ta program namenjen

Moderne duhovne bojevnice smo ženske  (in duhovno prebujeni moški), ki slišimo klic Boginje k popolni duhovni revoluciji in prenovi našega planeta.

Čas je, da senčni moški aspekt neha voditi naš planet, in da se ponovno prebudita Božanska Ženska in Božanska Moška energija, ki bosta naš svet popeljali v novo resničnost. Skupaj, z roko v roki.

To pa se bo zgodilo, ko bomo tisti, ki slišimo klic, začeli živeti 100% v skladu z našim notranjim vodstvom.

Rodili smo se z namenom, da v tem ključnem času planetarne preobrazbe odigramo ključno vlogo, kot varuhi Gaje in vseh njenih kraljestev.

Da zaustavimo norost modernega človeka in da se vrnemo h koreninam, k svetosti, naravi in vsemu duhovnemu.

Rodili smo se z namenom, da pomagamo obuditi dediščino starodavne razsvetljene Lemurije in da ustvarimo nov svet.

Izjemna odgovornost in hkrati izjemna priložnost, kajti Stvarnik je to nalogo zaupal prav nam.

Duhovne učiteljice, okoljevarstvenice, terapevtke, pisateljice, novinarke, učiteljice, moderne poslovne ženske, pravnice in vse tiste, ki so pripravljene deliti svoje znanje z namenom, da ustvarite boljši svet, pozdravljene!

V okviru tega programa boste prejele vso duhovno podporo za realizacijo svoje dušne vizije, se povezale s svojo intuicijo in v obdobju 10ih mesecev našega skupnega druženja popolnoma preoblikovale svoje življenje od znotraj navzven.

 Zaključile boste vse nezdrave zgodbe in končno dobile priložnost razumeti svojo izjemno energije.

Razumele boste, zakaj so vas tolikokrat ‘tlačili’, zakaj se niste počutile razumljene, zakaj ste se znova in znova znašle v konfliktnih situacijah in vedno znova želele delati v dobro vseh, a velikokrat naletele na ljubosumje, prevare in izdaje.

Razumele boste, kako izstopiti iz vseh teh. toksičnih dinamik, ter tistim, ki še ne razumejo poti Ljubezni in So-ustvarjanja, pokazale Pot.

Kajti le SKUPAJ lahko ustvarimo Svet, o katerem od nekdaj sanjamo …

Če si pripravljena zaključiti svoje staro življenje in si dovoliti izkusiti izjemen razcvet svoje božanske ženske energije in vsega, kar lahko postaneš, potem je ta edinstven program namenjen tebi.

Naj pa te opozorim …

Na tem programu ni prostora za t.i. duhovni la-la-land.  Ta program je izjemno darilo sebi, če si pripravljena narediti ključne korake na svoji poti, ki ti bodo omogočili, da dosežeš svoj polni potencial. 

Prejela boš vse smernice, ki jih potrebuješ za popopolno preobrazbo svojega življenja. Na tebi pa je, da izbereš, kako močno želiš zasijati na vseh področjih tvojega življenja. 

Vabljena, da si ogledaš natančen program našega 10-mesečnega druženja spodaj. 

pregled 10-mesečnega  programa ‘moderne bojevnice’

10 mesecev transfomacije – 10 modulov do ‘nove tebe’

1. MESEC

ROJSTVO DUŠNE VIZIJE

Čas je, da vstopiš v stik s svojo vizijo. Kaj je tisto, kar tvoja duša želi ustvariti v tem svetu? Kakšni so tvoji naravni talenti, kje se skriva tvoja genialnost, kaj si od nekdaj sanjala, da bi želela postati?

Prvi mesec našega skupnega druženja je namenjen temu, da prideš ponovno v stik s svojimi sanjami in dušno vizijo. Tako boš že na začetku našega programa oblikovala jasen cilj. Spoznala boš svoj glavni arhetip moderne duhovne bojevnice.

Si zdravilka, vizionarka, game-changer-ka, pisateljica ali aktivistka? Si moderna mama, novodobna učiteljica ali mistična popotnica?

Spoznaj svoj ključni arhetip, odkrij svojega notranjega vodnika in začni stopati po svoji novi poti.

2. MESEC

DUHOVNO ZDRAVLJENJE NOTRANJE ŽENSKE

Modul, v katerem boš vodena k ljubečemu odnosu do sebe. Prepoznala boš vse iluzije o ‘popolni’ ženski in enkrat za vselej izstopila iz bolečega ponavljajočega se kroga situacij, kjer se nikoli nisi počutila dovolj dobra.

Morda korenine teh težkih občutkov segajo že v tvoje otroštvo, kjer se nisi počutila sprejeta in ljubljena. Odnos, ki so ga imeli drugi tako do tebe, kot tudi sebe, si ponotranjila in na temelju teh izkušenj izoblikovala svojo vrednost in samopodobo.

Velika verjetnost je, da prav zaradi tega trpiš za pomanjkanjem ljubezni do sebe. Ženeš se preko vseh meja, toleriraš nezdrave odnose, nenehno se počutiš, da nisi dovolj dobra, živiš v (skriti) vojni s svojim telesom .. Vse to in še več je tisto, kar boš v tem drugem mesecu našega druženja odložila. 

 

3. MESEC

MEJE, MEJE, MEJE

Ob vstopu v tretji mesec našega druženja boš občutila izjemno spremembo. Začela boš čutiti, resnično čutiti, sebe … in ne boš imela več potrebe po tem, da iščeš potrditev zunaj sebe. 

Hkrati si ne boš več dovoljevala, da kdorkoli prestopi tvoje zdrave meje. 

Naučila se boš reči NE, postaviti mejo, nič več ne boš v življenju delala iz občutka lažne dolžnosti in ponižnosti, spoznala boš namreč svojo resnično notranjo moč.

Skupaj bomo pogledale vsa področja in odnose, kjer si spuščala svoje meje in posledično pristala v situacijah, ki so bile izjemno nezdrave zate. Na koncu si se počutila utrujeno, ranjeno, prevarano, izdano… Videla boš, da nisi žrtev, temveč mogočni kreator svojega življenja.

Začela boš spreminjati temelje svoje biti in posledično bodo vsi odnosi v tvojem življenju odražali tvojo na novo odkrito moč in ljubezen do sebe.

Empatijo ne boš razumela, kot usmiljenje. Naučila se boš, da imajo drugi svojo pot in tvoja odgovornost je, da najprej poskrbiš zase in svojo dušo.

Postala boš mojstrica zdravih in trdnih mej, tvoje življenje se bo začelo vrteti v popolnoma novo in veliko srečnješo smer!

 

 

4. MESEC

TUDI TI SI DIVJA ŽENSKA

Skozi četrti mesec našega skupnega druženja se boš spoznala z arhetipom divje ženske.

Kdo je divja ženska?

Od kod prihaja?

Kakšen je njen namen?

Je resnično tako zelo ‘dvija’ ali pa je morda to le ženska, ki se ne podreja nobenih nezdravim pravilom in ustrahovanju?

Divja Ženska je tista, ki bo spremenila tok dogodkov na našem planetu. Ženska, ki neustrašno in neomajno sledi svoji viziji. Vidi, kaj je tisto, kar potrebuje pozornost in temu nameni 1000% sebe.

Je zdravilka, čarobnica, vizionarja in jasnovidka.

Je ženska, ki želi zaživeti na vseh področjih tvojega življenja. Ženska, ki želi prevzeti krmilo tvojega življenja.

Želi te popeljati po poti temeljitega opolnomočenja.

Prisilila te bo, da odvržeš vse svoje iluzije o sebi, svetu in svojem življenju.

Razumela boš, s kakšnim namenom si v tem svetu, ter svojo energijo in vse svoje ‘resource’ začela usmerjati tja, kjer je tvoj namen.

Tvoja notranja divja ženska, tvoja volkulja, te bo zaščitila in ti pokazala pravo pot ZATE.

 

 

5. MESEC

DIVJA ŽENSKA IN TVOJA VIZIJA

Divja ženska predstavlja tvoj najbolj intuitivni in instiktivni del. Ko si povezana z njo, se natanko zavedaš, da je tvoja najbolj pomembna naloga v življenju, da se naučiš slediti sebi.

Tako se boš ta mesec učila prisluhniti sebi. Kaj ti tvoja notranja divja ženska sporoča?

Kam te vodi ta izjemna duhovna bojevnica?

Kaj ti govori o tvojih odnosih?

O tvojem zdravju?

Poslovni poti?

Sreči?

Prisluhni ji in popeljala te bo tja, kjer te čakajo stvari, ki so ti resnično namenjene – tako poslovno, kot tudi zasebno. 

Ona je tista, ki ti bo pomagala odmetati vse tvoje omejitve in ovire na poti. Očistila ti bo pot, da boš lahko svobodno stopila na pot svojega resničnega poslanstva. 

6. MESEC

SPOZNAJ NOTRANJEGA MOŠKEGA

Ko hodiš po poti svoje avtentične narave, sčasoma prideš tudi v stik s svojim notranjim moškim.

Morda si ga do nedavnega iskala zunaj sebe, a v resnici se on nahaja znotraj tebe.

On je tvoj moški aspekt in le takrat, ko tvoja notranja ženska in notranji moški delujeta v sožitju, se počutiš celovito.

Takrat, ko iščeš samo varnost v zunanjem svetu in se zanašaš na svojo logiko, takrat zanikaš svojo notranjo žensko modrost in intuicijo.

Takrat pa, ko natanko veš, kaj bi morala storiti, vendar se tega nikakor ne lotiš, zanemarjaš svoj moški princip, ki je tu, da ti pomaga realizirati tvojo dušno vizijo.

Štiri srečanja znotraj tega meseca bodo namenjena spoznavanju tvoje notranje moške energije skozi prizmo različnih moških arhetipov modernega časa. 

7. MESEC

NOTRANJA POROKA

Vsaka ženska hrepeni po združitvi. Naučene smo bile, da čakamo princa na belem konju, ali pa viteza, ki nas bo rešil iz nemogočih situacij.

A vendar, v modernem času spoznavamo, da se vse rešitve nahajajo znotraj nas.

Moderne ženske so soočene z ogromno najrazličnejšimi izzivi, ki se pojavijo vedno, ko ženske nekaj iščemo zunaj sebe.

Ko išemo, hrepenimo in zasledujemo, izgubljamo sebe. Nato takšne stvari tudi pritegnemo v svoje življenje.

Ko pa nehamo iskati zunaj sebe in vse naredimo, da same sebi damo tisto, kar želimo, da nam da nekdo drug, potem lahko pritegnemo prave stvari za nas.

Ženske smo bile naučene, da same nismo celovite. Potrebujemo vsaj partnerja, otroka in ‘lepo’ telo, da smo nekaj vredne. 

Sedaj pa spoznavamo, da je to le kletka v katero smo se ujele.

Seveda so vse te stvari lahko čudovite izkušnje in poslanstva našega življenja, vendar pa je naloga vsake ženske, da je najprej sama sebi dovolj.

Dovolj brez parnerja, otrok, idealnega telesa in idealnega življenja.

Resnično, v tem času ne potrebujemo več nositi 10cm pet, da pokažemo, da vseeno nekaj veljamo.

Dovolj bodo le natikači in iskre v očeh.

V tem mesecu boš nehala igrati ubogo ranjeno žival, ki le čaka, da jo nekdo reši. Rešila boš sebe. Čisto iz vseh zagat, spletk in nezdravih situacij.

Svojemu notranjemu moškemu boš dovolila, da postane tvoj zaščitnik. Tvoj notranji bodyguard. Tvoj zagovornik.

Počutila se boš sprejeta ZNOTRAJ SEBE in lahko si le misliš, kako močno boš začela sijati navzven! 

8. MESEC

ROJEVANJE VIZIJE

Ženski princip je tisti, ki rojeva.

Ženski princip je sposoben stvari iz nevidnega sveta, ki obstajajo le v obliki idej, tako dolgo negovati, da dobijo obliko in poslanstvo.

Ženska je tista, ki podeli usodo. In tako si tudi ti, kot moderna duhovna bojevnica, divja ženska, poklicana da ustvariš svojo kreacijo.

Do sedaj si imela ogromno priložnosti raziskati svojo dušo. 

Bila si že na mnogih potovanjih k sebi.

Odprla si mnoge notranje svetove in sedaj si pripravljena narediti kvantni preskok na svoji poti bivanja in delovanja.

Čas je, da se iz notranjega pomakneš navzven.

Oblikuj svojo idejo do konca, to seme pa zasadi v plodno zemljo tvoje notranje kreativne sile.

Govori, deluj, širi, oblikuj, navdihuj, spreminjaj, ozaveščaj. Vse to so ključne besede tvoje nove poti so-usvarjalke nove resničnosti. 

9. MESEC

NOVO ROJSTVO 

Čas je, da v 9.mesecu tvoja dušna vizija zagleda luč tega sveta.

Ozri se nazaj v to izjemno 9-mesečno potovanje, kjer si negovala sebe, raziskovala svojo dušo in postala aktivni zagovornik vsega svetega.

V tebi so se iz meseca v mesec prebujali najrazličnejši arhetipi božanske ženske. 

Sedaj veš, da je Božanska ženska v resnici divja ženska. Ni le negovalna mati, ki tolerira, da vsi hodijo po njej.

V resnici je Božanska ženska tista, ki je kot najbolj nežen dotik, ali pa najbolj divji vihar. Odvisno od okoliščin.

In prav v tem mesecu se rodiš nova ti. Ter tvoje novo življenje.

Novi projekti, odnosi, nove smernice. Vse novo. In vse usklajeno s potrebami modernega časa.

Tvoja pot je sedaj popolnoma preoblikovana. 

Posala si Duhovna Bojevnica modernega časa.

Dobrodošla med nami! 

10. MESEC

MODROST TVOJIH PREDNIC

Pred teboj so prišle mnoge ženske, ki so skozi svoja življenja počasi stkale pot prav tebi.

Velikokrat so se lomile pod težo manipulacij, njihova življenja so izgledala kot nepomembna in izgubljena, a danes vsa njihova pot dobi smisel.

Ti si tista, ki zaključiš DNK linijo zlorab, zanikanj in poniževanj, tako moških kot žensk.

Ti si tista, ki sedaj združiš v svojem srcu modrost vseh njih, ki so prišle pred teboj.

Ti si tista, ki boš spremenila tok dogajanj. Zgodovina se ne sme več ponoviti – tako na individualni, kot tudi globalni ravni.

Izstopi iz vzorcev svoj prednic in naredi vse tisto, kar one niso mogle.

Izjemne duše, ki so bile rojene v čas, ki ni dovoljeval njihove svetlobe.

A ti lahko sedaj svetiš, pa ne le zase, za vse njih.

In vedi – gledajo te, s teboj so. Ne le v tvoje srcu in tvojem genetskem zapisu, tvojo dušo držijo za roke in te vodijo po poti, ki je bila namenjena prav Tebi.

Rodila si se, da opraviš svoje poslanstvo. Začne pa se sedaj!

Dobrodošla Moderna Duhovna Bojevnica!  

si pripravljena na uresničitev svojih sanj?

tvoje saje tukaj postanejo resničnost. 

To potovanje je edinstvena priložnost, da ob podpori izjemnih in edinstvenih novodobnih bojevnic začneš dosegati svoj izjemen potencial.

Spoznala boš, da tvoje sanje resnično lahko postanejo resničnost. Najbolj ključno pa je, da boš spoznala, da te NIHČE ne more osrečiti tako, kot lahko osrečiš ti sebe, ko hodiš po svoji pravi poti.

Ko ljubiš sebe, bo za to vedel cel svet. In bolj se boš ljubila, negovala in živela svojo divjo naravo, bolj prave ljudi in okoliščine boš privlačila.

Bodi luč za tiste, ki to pot še iščejo. Pokaži jim pot nazaj k sebi, k svoji božanski naravi. To je klic boginje, ki kliče vse nas, da se vrnemo k svoji avetntični naravi. K sebi. K izvoru. Tam lahko ustvarimo katerekoli sanje.

Pozdravljena na tvoji novi poti! Izjemno sem hvaležna, da si se odločila izbrati ta program za vodnika na tako pomembnem potovanju!

moderna duhovna bojevnica te vabi, da spoznaš vse njene obraze!

PRISTOTNOST

Dovoli si začutiti sebe. Svoje resnične občutke. Odvrzi vse maske ugajanja in bodi surovo iskrena, predvsem do sebe. To je prvi korak k tvoji pravi aventični naravi!

MOČ

V tebi se skriva izjemna moč, da ustvariš življenje, ki ga želiš živeti in da so-ustvariš svet, ki temelji na pravih duhovnih vrednotah. Ne predajaj več svoje moči, živi opolnomočeno – v svoji POLNI moči!

NEGOVANJE

Neguj se. Vsak dan, na vsakem koraku. Ne izpostavljaj se nepotrebnemu stresu, ne bodi reševalka vseh. Predvsem pa si ne naloži težine tega sveta na svoja ramena. Neguj sebe in stopah lahkotno, kljub trenuttnemu stanju sveta.

RESNICA

Ne skrivaj se več za stotimi maskami, ki si jih usvarila skozi čas. Skozi vsakodnevno prisonost raziskuj svojo resnico. Odvrzi svojo majhnost in pokaži svojo veličino. Dovoli si biti videna! To je tvoja resnica! 

ENOST

Ne živi več v ideji, da si ločena od sveta in drugih. Ali pa da so drugi boljši, bolj uspešni in imajo vsega ‘več’. Ne ločuj sebe več od sveta. Odpri se, naredi prostor sorodnim dušam, da vstopijo v tvoje življenje. So-ustvarjaj. To je tvoja naloga in tvoja pot. 

LAHKOTNOST

Ne muči se več. Prenehaj verjeti, da mučenje vodi k čudovitim rezultatom. Ne vodi. Tudi če dosežeš željeni cilj, si ranila svojo dušo. Vsak korark delaj v ljubezni do sebe; lahkotno, nežno, v ritmu tvoje notranje ženske. Vse cilje boš tako dosegla veliko hitreje.

INTUICIJA

Naj te vodi tvoja notranja divja ženska in njena intuicija. Nikoli te ne bo zapustila, vendo bo delovala v najvišje dobro. To je tvoja najmočnejša zaščita, tvoj varuh. Ko ji boš prisluhnila, boš poznala resnico o vsaki situaciji. 

VREDNOST

Več kot dovolj si. Povrni si svojo vrednos, začni se zavedati, da si ti sama daješ nalepko svoje vrednosti. Ne skušaj spremeniti tujih mnenj, tvoja naloga je, da sebe ceniš in da v svoj sveti prostor spustiš le tisto, kar resonira s tvojim srcem. 

KREATIVNOST

Ena ključnih kvalitet tvoje divje ženske je, da je izjemno kreativna. V ta svet si prišla, da živiš kreativno; da ustvarjaš svoje lastne okoliščine, hodiš po svoji pravi poti in slediš klicu svoje duše. 

KAJ VSE TA PROGRAM OBSEGA?

program + meditacije + fb skupina + podpora

progam preko spleta

Progam bo poteka v ŽIVO preko spletne učilnice. V dogovoru s skupino bo možno se srečanj udeležiti tudi v živo za tiste, ki bi jim fizična oddaljenost ne predstavlja problema. 

POSNETKI

Če se posameznega srečanja ne morerš udeležiti v živo, lahko poslušaš posnetek kasneje, ko ti ustreza. Takoj po samem dogodku bo audio posnetek naložen v spletno šolo in boš lahko do posnetka takoj dostopala. Tako boš vedno na tekočem z dogajanjem in tematiko in ničesar ne boš zamudila. 

MEDITACIJE + VAJE

Vsako srečanje je zastavljeno tematsko, v času med srečanji pa sem za tebe pripravila meditacije in vaje. Tako boš vse, o čemer smo govorili, z lahkoto spravila v prakso. Iz tedna v teden boš postajala vedno bolj ‘ti’ – močna, stabilna, prizemljena, kreativna in popolnoma avtentična. 

FB SKUPINA

Zaprta FB skupina predstavlja ključni element našega skupnega popotovanja, saj se boš znotaj FB skupine imela priložnost družiti z ostalimi ‘modernimi bojevnicami’, ki so odločene ustvarjati spremembe, ki jih ta svet potrebuje. 

DODATNE INFOMACIJE & PRIJAVA

PRISPEVEK: 1400 eu > plačljivo v 10 mesečnih obrokih x 140 eur

TERMINI: Vsako sredo 17h – 20h (če programa ne moreš poslušati v živo, bodo na voljo posnetki takoj po pogramu)

IZVEDBA: Preko spleta (spletna učilnica) > vse kar potebuješ je računalnik, tablico ali pametni telefon, in dostop do interneta

PRIJAVA

rezrvacija prostega mesta na progamu moderne bojevnice

→ prijavljam se

Naročite se!

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom, če želite prejemati novice in posodobitve.