Portal Lemurijskih Meditacij

Skrbno izbrane, visoko-ferkvenčne LEMURIJSKE MEDITACIJE namenjene aktivaciji vašega svetlobnega oz. mavričnega telesa.
Na voljo v obliki MESEČNEGA ČLANSTVA. 

Vodi Teja Wood + mojstri Lemurije & Galaktične družine, [email protected] 

KMALU Z VAMI! Svoje članstvo lahko rezervirate preko [email protected] 

Portal Lemurijskih Meditacij je čudovit spletni portal, namenjen vsem, ki si želite v rednem stiku ostajati z najčistejšimi lemurijskimi energijami. 

Lemurijska civilizacija je na fizični ravni obstajala dolgo nazaj, ob padcu celin Lemurije in Atlantide, pa se je povzdignila na višjo raven 5. dimenzije, na eterično raven Gaie oz. našega planeta. Iz te ravni še naprej aktivno deluje pri ohranjanju in širjenju svetih žarkov Stvarnika.

Mnogi izmed nas čutimo prav posebno povezavo z lemurijsko družino, kajti že ob besedi ‘LEMURIJA’ se nekaj globoko v našem srcu zgane … Globok spomin na čas, ki je obstajal, in hkrati na nalogo , ki je pred nami … 

Pred vsemi nami je namreč pomembna naloga. Izbrali smo, da se bomo rodili v ta čas, z namenom, da pomagamo našemu planetu Gaji ob prehodu na novo raven bivanja, v novo resničnost – zlato dobo. Obstaja mnogo načinov kako lahko to storimo, ključno pa je, da se zavedamo, da na tem potovanju nikakor nismo sami. Z nami je izjemno LJUBEČA LEMURIJSKA in celotna GALAKTIČNA DRUŽINA, ki nam stoji ob strani in nas vodi po poti izjemne preobrazbe. Čas v katerega smo stopili je resnično izjemen. Še nikoli v zgodovini človeštva se ni odvijalo nekaj tako pomembnega, kot se odvija prav sedaj, pred našimi očmi.

In seveda, vsak izmed nas ima pomembno nalogo. Mnogi smo poklicani, da duhovna znanja širimo in s tem ozaveščamo vse tiste, ki čutijo globok klic k bolj duhovno osmišljenemu življenju. Čas je, da delujemo kot revolucionarji nove dobe, in v vse kotičke življenja na zemlji prinesemo svetlobo, ljubezen, modrost, harmonijo, predvsem pa DUHOVNO RAZUMEVANJE čemu resnično je naše življenje sploh namenjeno.

Lemurijci in Galaktična družina pravijo, da je prišel čas globalnega duhovnega prebujenja. 

In kako lahko to storimo? 

Poleg rednega dela na sebi, ter širjenja svetlobe in višje zavesti z drugimi, je hkrati ključno, da dnevno ohranjamo stik z višjimi ravnmi bivanja, saj nam prav te lahko ponudijo vse odgovore, energijsko podporo, popolno regeneracijo in usmeritev, ko jih potrebujemo.

In prav s tem namenom sem oblikovala PORTAL LEMURIJSKIH MEDITACIJ. 

S pomočjo PORTALA LEMURIJSKIH MEDITACIJ boste sedaj dobili priložnost biti v rednem dnevnem stiku z LEMURIJSKO in GALAKTIČNO DRUŽINO. 

Na tej eterični ravni obstaja mnogo templjev različnih mojstrov in različnih civilizacij, ki so izjemno tesno povezani z nami. Velika večina ljudi ponoči obiskuje te templje z namenom zdravljenja, duhovne rasti, pridobivanja odgovorov in usmeritev glede poslanstva na zemlji.

Ste tudi vi opazili, da navidez nerešljiv problem po eni prespani noči postane popolnoma rešljiv, oz. naš pogled nanj se popolnoma spremeni?

Seveda za to obstaja razlog – naša duša ponoči potuje v te eterične templje, kjer pridobiva vse usmeritve, ki jih potrebuje.

Bi si želeli te templje obiskovati redno – vsak dan? S prav posebnim namenom, da prejmete še več dodatnih usmeritev, znanja, modrosti in duhovnega zdravljenja?

Potem je ta portal namenjen prav vam. Začutili boste klic in vedeli, da je to to.

Mojstri Lemurije in Galaktična družina nas vabi, da se jim pridružimo pri dnevnem dvigovanju duhovne zavesti našega planeta. Hkrati pa bomo s tem prejeli izjemne duhovne aktivacije, duhovno zdravljenje in močne uvide tudi mi sami.

Več o Portalu Lemurijskih Meditacij

PORTAL LEMURIJSKIH MEDITACIJ deluje v obliki mesečnega članstva. To pomeni, da za dostop do vseh meditacij plačate 29,99 eur, ki vam jih avtomatično trgamo vsakega zadnjega v mesecu.

Znotraj portala boste našli naslednje sklope meditacij:

1. MEDITACIJE DUHOVNEGA OČIŠČENJA z mojstri Lemurije

To so uvodne meditacije, kjer vas bodo vodniki vodili v različne eterične templje, kjer boste deležni temeljitega energijskega očiščenja. Te meditacije delujejo kot predpriprava na globje meditacije, ali pa kot tehnike temeljitega dnevnega energijskega očiščenja. Na voljo imate daljše meditacije (okoli 45 min), ter krajše meditacije (približno 15min). 

2. SVETI ŽARKI LEMURIJE

Znotraj tega sklopa meditacij se boste spoznali s svetimi žarki Stvarnika. Te svete plamene Lemurijci od padca zavesti Lemurije in Atlantide ohranjajo na eteričnih ravneh Gaje z namenom, da bodo dostopni tudi človeštvu, ko bo za to pripravljeno. Končno smo dosegli to točko duhovne zrelosti in vsi plameni oz. sveti žarki so nam ponovno na voljo. Znotraj teh meditacij boste tako lahko dostopali do teh svetih žarkov, prejemali blagoslove in izjemno modrost. Zagotovim vam lahko, da se vam bo življenje ob dnevnemu delu z žarki zagotovo spremenilo.

3. SVETI TEMPLJI LEMURIJE & ETERIČNI TEMPLJI MOJSTROV

Znotraj tega sklopa meditacij boste imeli priložnost obiskati svete templje Lemurije, pa tudi eterične templje razsvetljenih mojstrov, kot so Jezus, Maitreya, Marija Magdalena, El Morya, St. Germain in mnogi drugi. V teh templjih boste prejemali vso modrost in blagoslove, ki jih potrebujete na svoji poti življenjskega poslanstva. Mojstri vam bodo pomagali na vaši poti razumevanja in mojstrstva vaših življenjskih lekcij, izkusili boste izjemno karmično očiščenje in hkrati iluminacijo vaše duše. 

4. DIAMANTI ŽAREK IZ SRCA STVARNIKA

Diamantna svetloba je najčistejša svetloba Stvarnika. Je svetloba čiste zavesti, znotraj nje se skrivajo vsi ostali žarki in vsi ostali nivoji. Kot diamant prereže vse iluzije, osvobodi nas spon preteklosti mnogih življenj, in aktivira naše lastno diamantno srce. Te meditacije so namenjene vsem tistim, ki ste pripravljeni aktivirati svoje diamantno srce. Ker so te meditacije izjemno močne svetujemo, da najprej intensivno delate meditacije iz prvih treh sklopov in se s tem pripravite na meditacije diamantnega templja.

Iskreno se veselim dela z vsakim izmed vas. Vaša Lemurijska in Galaktična družina vas že nestrpno pričakuje!

Z vami in za vas, Teja

Avtorica Lemurian Light Healing Tehnike

Ljubezen je lepilo vesolja.

– Mojster Adama, Lemurijski Mojster in Visoki Svečenik

WordPress Video Lightbox