Nova Lemurija

Povzeto po knjigi Telos 1, Aurelia L. Jones

Dragi prijatelji, pozdravlja vas Adama. 

Na površju je razširjeno prepričanje, da je bila Lemurija uničena pod valovi Pacifiškega oceana pred več kot 12.000 leti in da ne obstaja več. Z vidika tretje dimenzije to popolnoma drži. Kataklizma, ki je zravnala z zemljo večino celine skupaj s skoraj 300 milijoni prebivalcev, je s seboj prinesla nadvse boleče opustošenje fizičnemu površju našega planeta in njegovim prebivalcem. 

Kataklizma je tudi do globin pretresla vašo Mater Zemljo. Naša ljubljena Lemurija, ki je veljala za zibelko civilizacij za ta planet, je nazadnje izginila praktično čez noč. Preostali, do obisti pretreseni svet, je objokoval hudo izgubo. Izguba domovine je bila tako boleča, da marsikoga od vas še danes boli in pretresa globoko v celičnem spominu. 

Najbolj so bile na tleh duše tistih, ki so takrat izgubili življenje. Marsikdo od vas, ki je doživel uničenje naše celine, se je popolnoma zaprl za spomin na svoje mogočno lemurijsko poreklo, ker se je za vas zgodba tako tragično končala. Bolečino in bridkost ste zakopali globoko v podzavest, čakajoč na trenutek, ko bosta spet mogli priti na dan in se pozdraviti. Z današnjimi podatki želimo pomagati vsem vam, ki prebirate te besede. Začnite zavestno zdraviti te zapise, najprej v sebi, nato pa še za planet. V ta namen vam, moji predragi bratje in sestre, z veliko ljubezni in sočutja ponujamo svojo pomoč. 

Lemurija še danes obstaja na frekvenci pete dimenzije, 

vendar je vi s svojim vidom in percepcijo še ne morete videti. 

Vsem vam, ki še vedno objokujete izgubo, naj povemo, da ni bila Lemurija nikoli popolnoma uničena, kakor to dandanes mislite vi. Koprena med dimenzijami se vse bolj tanjša, mi pa vam zagotavljamo, da se vam bo kaj kmalu zelo otipljivo ponovno razkrila ljubljena Lemurija v vsem svojem novem sijaju in slavi. 

Vi se odpirate za življenje z višjo zavestjo in se očiščujete napačnih in popačenih nazorov, ki ste se jih navzeli v zadnjih tisočletjih, spet boste zaznali svojo ljubljeno domovino, nazadnje pa vam bomo dovolili, da vstopite vanjo in da vas sprejme z vso ljubeznijo in sijajem, ki vam ju lahko ponudi. Spet vas bomo povabili, da se nam nadvse otipljivo pridružite na tem rajskem kraju. Ob udarnem valu sta se Lemurija in tisto, kar je predstavljala temu planetu, dvignila na frekvenco četrte dimenzije, kasneje se je razvila na frekvenco pete dimenzije. Še naprej je cvetela in se razvijala na ravni popolnosti in lepote, ki ju je dosegla, s tistimi, ki so bili rešeni ob potopu. 

Če se vam ob teh podatkih v očeh nabirajo solze, odprite srce, pozdravite bolečino, ki je bila tako zelo dolgo zakopana znotraj vas, naj vam solze stečejo po licih. Naj vam solze stečejo po licih in zdravijo vse dele vašega bitja. Dovolite si res občutiti bolečino, dihajte in sprejmite jo v srce. Naj vas popolnoma preplavijo vsi spomini in bolečine, ne potlačite jih. Zdravili se boste, korak za korakom. Vdihujte bolečino, vaš božanski jaz bo za vse večne čase razgradil in pozdravil te sledi. Prosite višji jaz, naj vam pomaga. Odkrivajte tiste zapise, zaradi katerih še ne morete razgrniti svoje nove veličastne resničnosti.   

Prosimo vas, da to vztrajno počnete med vsakodnevno meditacijo, dokler ne boste občutili, da je delo opravljeno. S srcem se povežite z nami in z našo ljubeznijo. Lahko nas prosite na pomoč, mi pa vam bomo stali ob strani, medtem ko boste vi opravljali najpomembnejše notranje delo. Vsi prebivalci Telosa si nadvse želimo pomagati vsem, ki nas bodo za to v srcu prosili. Naša civilizacija je neverjetno odprla srce, vibracija nam utripa s srcem božanske matere. Globoko zasidrane bolečine se bodo postopoma dvigale, vi boste bistveno lažji. Ko bo breme bolečin popustilo, boste tudi bistveno bolj dojemali, kdo v resnici ste, in se svoje resnične identitete tudi spomnili. Delali boste lahko velikanske korake v smeri popolne duhovne, čustvene in telesne obuditve.  

Vabimo vas, da nas obiščete v Telosu ponoči, medtem ko telo spi. Na voljo je mnogo duhovnih svetovalcev, ki so pripravljeni delati s prav vsakomer od vas. Vsakomur dodelimo tri svetovalce, ki zelo tesno delajo z vami. Eden od njih glavno pozornost nameni zdravljenju čustvenega telesa, drugi mentalnega in tretji eteričnega telesa, ki vsa postanejo eno z vašo božansko prisotnostjo. 

Temu kanalu, Aurelii Louise, smo pred nekaj časa dovolili za hip pokukati v novo Lemurijo. Bila je globoko ganjena in s popolno gotovostjo v srcu ve, da to, o čemer zdaj pišemo preko nje, ni samo neka obljuba, oddaljena prihodnost. Z vsemi celicami svojega bitja ve, da bi lahko manifestacija za marsikoga od vas postala resničnost že v tem desetletju ali kmalu zatem. Na pot se morate odpraviti sami! Nam boste podali roko in skupaj z nami zajahali val vnebovzetja v resničnost na novi dimenziji? 

Kot zemeljska bitja smo ena velika družina

Iz našega domovanja opazujemo nenehen napredek v sijajnem prebujenju, ki se odvija v zavesti človeštva, ki se spominja svoje božanske narave. 

Preljubi, čeprav vi morda še ne morete videti celotne slike tega osupljivega napredka, imamo mi potrebno tehnologijo, s katero ga ne samo opazujemo, ampak iz dneva v dan na svojih aminokislinskih računalnikih delamo tudi grafe. Kjerkoli na dimenziji na površju Zemlje lahko iz dneva v dan spremljamo dviganje vibracijske frekvence. Iz dneva v dan opažamo več ljudi, ki se prebujajo za svoj božanski namen, vidimo pa tudi, kako se vas vse več na novo odloča sprejeti ljubezen in mir v srce, v osebno življenje in za planet. 

Že samo dejstvo, da se vas toliko zdaj prebuja za večje razumevanje resnične poduhovljenosti in da vas toliko sprejema nove odločitve zase, nam kaže, da boste nekoč zagotovo zmagali in se duhovno osvobodili. Gre samo za vprašanje, kdaj in čez koliko zemeljskih let boste dosegli kritično maso. Iskreno vam lahko povemo, da se vse odvija hitreje, kot je duhovna hierarhija prvotno pričakovala. Kakorkoli že, ne čakajo vas več stoletja ali tisočletja do prehoda v novi svet, na katerega že tako dolgo, dolgo čakate. Vedite, da se bo v naslednjih desetih letih zgodila marsikatera pozitivna sprememba, čez desetletje pa vas čaka samo še intenziven, hitrejši ciklus pozitivnih sprememb. Intenzivnost energije se ne bo zaustavila ali zmanjšala, vse dokler ne boste udobno počivali v čudežih in blaženosti pete dimenzije. 

Čas, ko se bosta naši dve civilizaciji združili, 

se končno močno približuje. 

Ko bo nastopil trenutek, da se pojavimo na površju, bosta marsikoga preplavila ljubezen in veliko veselje, kar še zlasti velja za tiste, ki se zavestno zavedajo naše prisotnosti v Zemlji in ki v srcu globoko hrepenijo po tem, da nas končno pozdravijo in se z nami pogovorijo iz oči v oči. Čudeži našega »vélikega srečanja« bodo še mogočnejši, kot si lahko v tem trenutku predstavljate. Zagotavljamo vam, da hrepenimo po bolj otipljivem srečanju z vami prav tako, kot vi hrepenite po tem, da bi bili z nami. Smo družina, želja je obojestranska. 

Opazujemo tudi neverjetno veliko delavcev s svetlobo, ki so se utelesili v tem času, pomagajo na tej osupljivi misiji in utirajo pot za imenitno prebujenje. Vi ste smeli bojevniki svetlobe, ki se soočate z marsikatero težavo pri širjenju Kristusa na planetu, tako dragi ste nam v srcu. Pozdravljamo vas in se vam klanjamo s hvaležnostjo in globoko ljubeznijo. 

Na »površje« se bomo bolj otipljivo vrnili šele, ko bo duhovno prebujenje doseglo kritično maso. Kmalu bomo dobili dovoljenje, da se pričnemo mešati z določenim številom prebivalcev »površja«, ki so dosegli stopnjo frekvence, na kateri nas bodo videli in ki jim bo v prisotnosti naše stopnje žarčenja prijetno. Prepričani bodite, da ne bomo spustili vibracije, da bi se srečali z vami na vaši sedanji gosti tretji dimenziji. Najverjetneje se bomo srečali na pol poti. Če nas boste želeli zaznavati na višjih ravneh četrte dimenzije, boste morali najprej dvigniti frekvenco in zavest na isto raven. 

Začetna izmenjava bo postopoma odprla poti za vse večjo prisotnost v vaši sredi, obe civilizaciji pa bomo združili v eno veliko družino otrok Matere Zemlje. Smo bitja ljubezni, živimo pot ljubezni in želimo, da veste, da imamo veliko ljubezni za vse vas. 

Ko bomo prišli, vas bomo poučili o načinu življenja, s katerim boste nadvse hitro postavili temelje za stalno zlato dobo razsvetljenja, ljubezni, miru, lepote in blaginje za vse. 

Pomagali vam bomo in vam utrli pot v novo zlato dobo, po kateri že tako dolgo, dolgo hrepenite. Pripravite se. Še bolj se ljubite med seboj, še bolj glejte drug na drugega kot na brate in sestre velikanske družine. Postanite dojemljivi za nas v srcu in umu, povabite nas, da postanemo vaši vodniki in mentorji. Tega ne boste nikoli obžalovali. 

V zadnjih 12.000 letih, odkar bivamo »pod zemljo«, smo v večdimenzionalnih mestih in v Telosu postavili temelje, ki so osnovani na zavesti ljubezni in resničnega bratstva. Tisočletje za tisočletjem smo izpopolnjevali strukture svoje družbe, ki je v vse večjem sozvočju z božanskimi načeli v vseh vidikih življenja.

Preljubi, dovolj dolgo smo bili priča vaši bolečini in borbi. Z največjim veseljem čakamo trenutek, ko vam bomo lahko pokazali pot, ki bo manifestirala resničnost na višji dimenziji v vaš svet. Trpljenja za človeštvo in za vsa druga kraljestva, ki se razvijajo na Zemlji, bo za vekomaj konec. Pričakovanja so velika!

Za to, da bi vam to uspelo z našo pomočjo,

ne boste potrebovali 12.000 let. Mi že vemo, kako se stvarem streže.

 

Če želite raziskati svojo povezavo z lemurijsko civilizacijo, ste toplo vabljeni k udeležbi na programu Lemurian Light Healing >>>

POT MODERNE BOJEVNICE

NOV 10-mesečni program namenjen modernim duhovno prebujenim ženskam, ki želijo v obdobju, ki ga prinaša leto 2020, zaživeti v svoji polni moči na vseh področjih življenja.

Svet bo rešila zahodna ženska. 

- Dalai Lama

 

DODATNE  INFORMACIJE & PRIJAVA

Naročite se!

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom, če želite prejemati novice in posodobitve.