Notranji Otrok & Čarobna Manifestacija

SPLETNI PROGRAM

Vodi Teja Wood, [email protected] 

DO TEČAJA LAHKO DOSTOPATE TAKOJ!

Preprosto pišite na [email protected]  
Prispevek za celoten program 770 eur (plačate lahko v šestih mesečnih obrokih)

Tečaj NOTRANJEGA OTROKA & ČAROBNE MANIFESTACIJE je najbolj intenziven in poglobljen tečaj notranje preobrazbe.

Ta tečaj predstavlja TEMELJE vsej nadaljni osebnostni in duhovni rasti. Vsebuje ključne informacije, usmeritve in tehnike, večine katerih ni moč najti nikjer drugje, saj so le-te plod avtoričinih dolgoletnih izkušenj na področju osebnostne in duhovne rasti.

Ta tečaj je primeren za vse, ki ste pripravljeni narediti ključen korak na vaši poti življenjske preobrazbe in prevzeti polno odgovornost za svoje življenje. Ker je ta tečaj hkrati tudi tečaj intenzivnega arhetipskega odraščanja, boste tekom tega tečaja vodeni v intenziven proces ozaveščanja.

Spoznali boste, kdo resnično ste (na globji ravni), spoznali se boste s svojo notranjo osebnostno arhitekturo, pridobili boste uvid v vaše osebnostne temelje, ter v vsej jasnosti prepoznali, kje, kdaj in komu ste predali svojo moč. Vsi te uvidi in prepoznave vam bodo omogočili hiter, intenziven in temeljit prehod v arhetipsko odraslost.

Tečaj Notranjega otroka in čarobne manifestacije je izjemno poglobljen program, ki obsega kar 20 3-urnih modulov. Gre torej za 60 ur programa, ki obljublja temeljito preobrazbo vašega življenja. Včasih se sprememba zgodi na notranji ravni, včasih pa lahko opazimo izjemne spremembe tako na notranji, kot tudi na zunanji ravni.

Z znanjem, osvojenim v okviru tega tečaja, boste svoje življenje ne le razumeli, temveč tudi začeli izkušati s povsem drugačne ravni!

Z novo osvojenim znanjem boste na vse svoje situacije in odnose bili sposobni pogledati s povsem drugačnimi očmi. Razumeli boste, da je življenje sestavljeno iz nešteto priložnosti za rast, razvoj in napredek. Prepoznali boste, da vse omejitve na naši življenjski poti v resnici izvirajo iz našega razumevanja. Ko znamo na katerokoli situacijo našega življenja pogledati iz višje duhovne perspektive, pridobimo moč in orodja spremembe katere koli situacije. To poglobljeno razumevanje pa nam hkrati omogoči vpogled v zakulisje našega materialnega življenja, kjer se na višji, nefizični ravni, odvijajo procesi, ki nato ustvarjajo vse fizične okoliščine.

V življenju tako nismo nemočni! Smo izjemno močni in mogočni ustvarjalci svoje resničnosti. Življenje vsakega izmed nas vedno prinese nešteto priložnosti za rast in razsvetljenje. Tako smo prav vsi primorani se soočiti z življenjskimi izzivi (na notranji in/ali zunanji ravni), da bi lahko dosegli svoje duhovne potenciale in postali samorealizirano (samouresničeno) bitje. Tečaj Notranjega otroka in čarobne manifestacije pa je lahko prvi korak na vaši poti ustvarjanja življenja, ki ste si ga od nekdaj želeli.

Velik del tečaja se osredotoča na rane notranjega sveta in na življenjske lekcije, s katerimi se mora soočiti prav vsaka duša, ki vstopi v ta zemeljski svet. V okviru tega programa so na povsem praktični ravni združeni principi moderne arhetipske psihologije in starodavne kabalistične prakse. Drevo življenja, ki je osrednji del kabalistične tradicije, nam razkrije naše mesto in naš namen. Ko na svoje življenje pogledamo skozi simbolični vid arhetipov, se nam razkrije bogata notranja pokrajina, ki ji velikokrat pravimo tudi t.i. svet notranjega otroka. Prepoznamo, da se prav na tej ravni naše biti skrivajo odgovori, ki smo jih iskali zelo dolgo, včasih celo tisočletja. Srečamo se s seboj – s svojo resnično naravo. Prepoznamo svojo dulanost, razumemo igro teme in svetlobe. Vidimo, da senca ni nič drugega kot učitelj. Notranji otrok se začne prebujati in zdraviti. Ker mu prisluhnemo, zgradimo most zaupanja in takrat nas je pripravljen popeljati po svojem svetu in nam razkriti vse skrite kotičke. Notranji otrok je v resnici tisti, ki nosi ključ uresničitve naše čarobne resničnosti.

S pomočjo tega tečaja boste osvojili povsem novo raven zavedanja in dojemanja. Vaša odzivnost na situacije vsakodnevnega življenja se bo spremenila. Spremenil se bo vaš pogled na življenje, odnose, ljudi okoli vas in nenazadnje, tudi na vas same. Odpuščali boste tisočletja staro težino, ter se vračali k svoji lahkotni, duhovno prebujeni naravi. Lahko bi rekli, da se bo v vas začel prebujati božanski otrok, ki ima neverjetno sposobnost manifestacije fizične realnosti.

Korak za korakom bomo tako skupaj prepoznavali in ustvarjali bogatejši in duhovno prebujen notranji svet. Svetloba, ki bo posijala na najbolj zatemnjene kotičke vaše osebnosti bo prebudila mnoge speče potenciale in kmalu se bo začela rojevati nova verzija vas samih.

Ta tečaj je zasnovan kot doživljenjski proces notranje preobrazbe in rasti. Orodja, ki jih boste pridobili vam bodo pomagala osvetliti katerokoli situacijo vašega življenja. Naučili se boste prepoznati lekcije / učenja, znotraj toksičnih situacij, zaključiti vse toksične situacije in doseči življenjski mir in harmonijo. Ponovno boste vzpostavili ljubeč odnos s seboj, ter začeli uživati v veliko večji osebnostno-duhovni celovitosti. Stare omejujoče navade in načini delovanja bodo kmalu le še preteklost. V vas se bosta ponovno rodila globoka radost in strast do Življenja, ki vam je bilo dano živeti.

Ta edinstven program ni na voljo nikjer drugje, kot v tej spletni obliki. Gre za izjemno obsežen tečaj, ki obsega kar 20 modulov po 3 ure. Znotraj vsakega modula boste našli izjemno informativna predavanja, ter globoke in prebojne meditacije.

Vabljeni k detaljnemu opisu posameznih modulov tega programa.

Vsebinski pregled modulov

MODUL 1: NOTRANJI IN ZUNANJI SVET, ŠTIRJE NIVOJI KREACIJE

V okviru prvega modula si bomo ogledali ključne pojme, kot so notranj in zunanji svet, zavedno in nezavedno, projekcije, zanikanje in pomen zgodnjega otroštva. Podrobno pa si bomo ogledali tudi razliko med osebnostno in duhovno ravnjo, ter štiri nivoje kreacije (fizična, čustvena, mentalna, duhovna raven).

MODUL 2: ZAKONITOSTI MANIFESTACIJE

V okviru drugega modula se bomo spoznali z umetnostjo sprejemanja stvari, ki se nam dogajajo. Čisto vse se nam zgodi z razlogom in čisto vse je v resnici blagoslov. Skozi ta modul bomo raziskali kako se naše zunanje življenje manifestira skozi notranji energijski trikotnik, vlogo polarnosti v življenju in kako lahko z zavedanjem sami postanemo ustvarjalci svoje čarobne resničnosti.

MODUL 3: IGRA PROJEKCIJ

V okviru tretjega modula se spoznamo z igro projekcij. Spoznali bomo, kako se projekcije manifestirajo na različnih ravneh, kakšno vlogo ima naše bolečinsko jedro v igri projekcij, ter kako zelo pomembna je energijska odraslost, če si želimo ustvariti življenje, ki nam je bilo namenjeno.

MODUL 4: INDIVIDUALNA IN KOLEKTIVNA SENCA

Četrti modul nas popelje na potovanje raziskovanja naše sence. Senca predstavlja skupek naših nezavednih, nerazrešenih in neizraženih aspektov. Je teritorij, ki si je ga izbrala naša duša z namenom svoje rasti in razvoja. Celotna senčna osebnost služi našemu razvoju in napredku. Skozi proces duhovnega prebujenja se naša senca preobraža, razkriva nam čudovite darove modrosti in talente, za katere sploh nismo vedeli, da jih nosimo v sebi. V okviru tega modula pa se bmo spoznali tudi z močjo kolektivne energije, kolektivne sence in sence naših prednikov.

MODUL 5: ENERGIJE PREDNIKOV

Peti modul nas popelje na intenzivno potovanje razreševanja energij naših prednikov. Tu odpuščamo stare zaveze in odnose, ozaveščamo energije, ki smo jih prevzeli po naši genetski DNK liniji. Potovanje po časovni spirali nam razkrije mnoge pomembne uvide, odkrijemo temelje ljubečega odnosa do sebe, odpremo se življenju, kot nepredvidljivem potovanju nenehnih sprememb.

MODUL 6: NOTRANJI ARHETIPSKI TRIKOTNIK

V okviru šestega modula se osredotočamo predvsem na notranji energijski trikotnik. Gre za energije notranje moške, ženske energije, ter energije notranjega otroka. Spoznamo, da je to dejansko trikotnik manifesticije. Naša naloga je jasna – ozavesititi in ozdraviti ta trikotnik. V okviru tega modula se spoznamo tudi z našim t.i. temeljnim vzorcem, ki predstavlja izvor vsem ostalim vzorcem.

MODUL 7: SEDEM ČAKER IN MANIFESTACIJA REALNOSTI

V ovkiru sedmega modula se spoznamo z osnovnimi sedmimi čakrami in s tem, kako se naša materialna realnost manifestira s pomočjo teh sedmih osnovnih energij. Spoznamo se s pojmom in pomenom energijske prečiščenosti. Ta modul obsega tudi poglobljeno potovanje v vsako izmed čaker, intenzivno čiščenje in zdravljenje vsake čakre, ter aktivacija resničnega kreativnega potenciala te čakre.

MODUL 8: OSMA ČAKRA IN 22 LEKCIJ ŽIVLJENJA

V okviru osmega modula se spoznamo z osmo čakro, ki predstavlja sedež naše duše. To je nivo, na katerem je zapisano čisto vse o našem dušnem potovanju skozi čas in prostor, vključno z ključnimi informacijami tega trenutnega življenja. V osmi čakri najdemo načrt duše za naše življenje. Da bi lahko izpolnili svoj dušni načrt, se moramo naučiti pravilne uporabe življenjske energije (sedem čaker). Ta modul pa nas popelje tudi v razumevanje 22 lekcij življenja.

MODUL 9 – MODUL 14: 22 LEKCIJ ŽIVLJENJA

V okviru teh modulov se poglobljeno ukvarjamo z 22 lekcijami življenja. Gre za velike kozmične lekcije življenja, božanske principe, ki so direktno povezani s kabalističnim drevesom življenja. Spoznamo, da so naša življenja resnično vodena in da se v našem življenju teh 22 lekcij niza nenehno, vse dokler jih ne osvojimo. Ko enkrat osvojimo vseh 22 lekcij, zaključimo učenje v tej realnosti.

MODUL 15: NOTRANJI TRIKOTNIK 2. del (čustveno zdravljenje)

Petnajsti modul nas ponovno popelje v proces intenzivnega čustvenega zdravljenja. Ponovno se vrnemo k osnovnemu trikotniku, tokrat se posvetimo čustveni energiji naše mame in našega očeta. Učimo se delati s čustveno energijo, spoznamo njeno naravo in pomen njene prečiščenosti. Sedaj razumemo, da je čustvena energija gorivo materialni manifestaciji.

MODUL 16: SEDEM ČAKER MANIFESTACIJE

V okviru šestnajstega modula intenzivno delamo na temeljiti preobrazbi omejujočih čustev in vzorcev skozi prizmo sedmih čaker. Tokrat se bomo podali na meditativno potovanje v vsako izmed čaker, kjer bomo ponovno pogledali dogajanje na naših čakrah. Spoznali bomo, da smo ogromno stvari že ozavestili. Hkrati pa se nam bodo razkrile stvari, ki utegnejo potrebovati nekoliko več naše pozornosti. Čudovit modul temeljite notranje energijske preobrazbe

MODUL 17: ARHETIPSKI STEBER ŽENSKE ENERGIJE

V okviru sedemnajstega modula se bomo posvetili arhetipskemu stebru notranje ženske energije. Preobrazili bomo še zadnje, omejujoče vzorce in popačene energije, ki kakorkoli omejujejo izraz naše resnične narave. Delo na ženski energiji z vidika različnih arhetipskih razvojnih stopenj nam bo pomagalo vzpostaviti stabilno linijo ženskega principa našega notranjega arhetipskega trikotnika.

MODUL 18: ARHETIPSKI STEBER MOŠKE ENERGIJE

V okviru tega modula se bomo podali na raziskovanje moške energije in aktivaciji moškega notranjega arhetipskega stebra. Ozaveščali in preobražali bomo vse morebitne omejujoče vzorce na ravni naše notranje moške energije. Delo na moški notranji energiji z vidika različnih arhetipskih razvojnih stopenj nam bo pomagalo vzpostaviti stabilno linijo moškega principa našega notranjega arhetipskega trikotnika.

MODUL 19: INTEGRACIJA MOŠKE IN ŽENSKE ENERGIJE

Predzadnji modul je namenjen integraciji moške in ženske energije. Tu se spoznamo z znanimi grškimi miti, ki razkrivajo različne vzorce interakcije med moško in žensko energijo. Ta modul je namenjen praktičnim primerom interakcije med našimi notranjimi tremi aspekti, torej interakciji med notranjo žensko in moško energijo, ter energijo notranjega otroka. Ogledali si bomo vse svoje odnose in dinamike, jih primerjali z mitološkimi zgodbami in preko vzporednic prepoznali igre, ki jih povsem nezavedno igramo v življenju. To spoznanje nam bo omogočilo, da si svojo življenjsko moč resnično povrnemo!

MODUL 20: AKTIVACIJA BOŽANSKEGA OTROKA

Zadnji modul je namenjen popolnemu pregledu vsega, kar smo znotraj tega tečaja spoznali. Pojmi notranjega in zunanjega sveta, osebnostna in duhovna raven, štirije nivoji bivanja, ter notranji arhetipski trikotnik so nam sedaj že zelo domači. Po temeljitem pregledu vseh teh pojmov bomo program zaključili s praktično integracijo notranje moške in ženske energije. Pogledali bomo ključne stopnje,ki vodijo do aktivacije božanskih energij notranjega arhetipskega trikotnika. Z drugimi besedami: spoznali bomo skrivnosti manifestacije materialne resničnosti. Imamo orodja in znanje, kako ustvariti resnično zavestne in duhovno prebujene odnose, partnerstva, družinska okolja, službena okolja, poklicno pot, finančno obilje, psiho-fizično vitalnost in še in še.

Where there is Love, there is Life.

- Mahatma Ghandi

Klavdija Verlak

Leadership mentor and coach
www.holimar.si

Večji del svojega življenja sem živela zelo hitro, pozabljala nase, na svoje potrebe in želje in svoje življenje podrejala službi in ljudem, ki sem jih postavljala na piedistal. V nekem trenutku se je del mene temu načinu življnja začel upirati in po „naključju“ sem dobila mail za prvo delavnico s Tejo. Na tej delavnici sem se počutila kot da sem prišla domov, po več letih sem se počutila mirno in sprejeto. Ta delavnica je bila odskočna deska za pot spoznavanja sebe preko arhetipov in njihovega pomena v našem življenju.

Ker sem oseba, ki mora stvari razumeti, so bili arhetipi s Tejo odlična izkušnja v kateri sem več kot dve leti spoznavala sebe, svoje načine delovanja, prepričanja in nezavedne niti, ki so vodile moje življenje. S pomočjo arhetipov sem začela na svet in ljudi okoli sebe gledati zelo drugače. Začela sem spoznavati, kaj v resnici pomeni, da sami ustvarjamo svojo realnost in kakšno moč imajo naše misli v resnici. Začenjala sem čutiti notranji mir. Naslednji korak je bil spoznavanje z energijami lemurijske civilizacije. Čudovite ljubeče energije so bile naslednja stopnja lastnega razvoja. Skoraj eno leto se že spoznavam z njimi in prav vsakič znova sem presenečena nad tem, kako enostavno je vse in kako zelo so te energije podporne, če si jih pripravljen sprejeti.

Delo s Tejo vedno prinese spremembo. Njen način je nežen, venar ne ujčka, globok ampak brez drame in strašenja, pusti ti svoj čas, ne daje ti bližnjic in instant rešitev, pač pa te pelje po poti, ki je zate najboljša, ne vzame ti izkušnje, ki jo potrebuješ za svoj razvoj. Energije v skupinah so vedno ljubeče, polne zaupanja, podporne in sočutne. Meditacije, ki jih vodi, so globoke, transformativne in zelo močne. Znanje predaja na način, ki ga v danem trenutku lahko razumeš. Več kot si pripravljen sprejeti, več dobiš.
Hvaležna sem, da je bila moja mentorica v fazi transformacije, ki sem jo zelo potrebovala. Ni bilo vedno lahko, ampak z njeno pomočjo je šlo lažje. Če si res želite spremembe v življenju, je zagotovo pravi naslov. Ne bo vam prodajala pravljic, povedala vam bo resnico in vas popeljala po poti sprememb.

Delo na sebi z njeno pomočjo me je pripeljalo tudi na novo poslovno pot, kjer vsa znanja združujem v delu z vodji, ki želijo svoje time voditi vzpodbudno in navdihujoče in timi, ki spoštujejo medsebojno raznolikost. Tudi z osebami, ki želijo ostati v poslu in kljub temu ohraniti ali najti notranji mir. Brez duhovnega dela na sebi nič od tega ni mogoče.

Elfina Tina

Intuitivna umetnica

www.facebook.com/ElfinaTina777

Tečaji in meditacije Teje Melinc so resnično edinstveni in močno transformativni. Njeno delo je srčno, pristno in iskreno. Je izredna intuitivna svetovalka, medij in mentorica. Svoje dolgoletne izkušnje in znanja na področju duhovnega prebujenja, osebnostne rasti in razvoja povezuje z modrostjo višjih dimenzij in večini ne-vidnih svetov, a pri tem vedno ostaja tukaj in sedaj, prizemljena, praktična in iskrena.

Svoje udeležence spodbuja k samostojnemu delu na sebi, soočenju z vsemi aspekti – tako sončnimi kot senčnimi. Je tako glas ljubečega in modrega intuitivnega vodstva kot iskrene »brce v rit«, ki jo mnogi več kot potrebujemo na poti vrnitve k resničnemu Sebi.

Njeni tečaji, meditacije in svetovanja so za vse tiste, ki so resnično pripravljeni delati spremembe, rasti in se prebujati, zaživeti življenje v vsej svoji veličastnosti ter vzljubiti in sprejeti sebe in svet tukaj na Zemlji z iskro Božanskosti v srcu in duši.

 

Alneja Gašpar Horvat

Prevajalka, duhovna terapevtka 

www.duhovnaakademija.si

Moja duhovna in poslovna pot se je začela pri Teji. Ko sem se na neki točki znašla pred vprašanji, kdo sem, kaj v resnici hočem in kaj je moje poslanstvo, me je pot pripeljala do Teje, ki mi je pomagala najprej skozi osebnostno in duhovno preobrazbo, nato pa skozi mentorstvo in njene izjemne programe in izobraževanja osvetlila tudi poslovno pot, na katero mi je bilo namenjeno stopiti, in me naučila slediti srcu.

Teja ni samo izjemna učiteljica in svetovalka, ampak tudi čudovita oseba in prijateljica. Je iskrena in pove vedno točno to, kar moraš slišati, da se lahko prebudiš in napreduješ v življenju. Vsi njeni tečaji so zelo prebojni, intenzivni in vas bodo zagotovo premaknili z mrtve točke. Teja je zaslužna za precej velik del moje osebnostne in duhovne preobrazbe, pa tudi za moj preboj na poslovni poti.

Hvala Teja, da si verjela v moje programe in produkte, in me sprejela v tvoj tim sodelavcev ter mi tako pomagala slediti mojemu poslanstvu. S tvojo pomočjo lahko danes pomagam številnim mamicam, družinam, parom in vsem tistim, ki bi radi zanosili, da premagajo ovire, izgradijo zdrave partnerske odnose, uresničijo svoje sanje in si ustvarijo družino.

Manca Gebrl

Duhovna umetnica

Meditacije, ki jih vodi Teja v teku tečaja, so globoko transformativne in se jih težko opiše. Izkušanje Lemurije na tem tečaju je res zelo posebno in edinstveno doživetje!

Mistični angeli in nadangeli Kabale Kabala te pokliče, ko si pripravljen nanjo in Teja poskrbi, da se je ne lotiš samo študiozno, ampak da to znanje na praktičen način postopoma prenašaš v svoje življenje. Za tiste, ki znanje lažje absorbiramo s sliko, občutkom in barvo, je ta tečaj odličen za vstop v drevo življenja.

Lemurian Light Healing LLH je povsem drugačen pristop k načinu učenja ravnanja z zdravilnimi energijami. Ni učbenika in ni omejitev - čeprav poteka tečaj v skupini, gre za zelo osebno srečanje z vibracijo te civilizacije in precej individualno prejemanje vodstva in znanj.

 

Bogdana Rafolt

Finančna terapevtka

www.financnopismen.si 

Moje življenje je nekoč bilo dokazovanje, da sem pridna, sposobna, vredna, kar me je pripeljalo do pregorelosti. Potem sem našla Tejin tečaj arhetipov, kar je mojo perspektivo gledanja in dojemanja življenja in sebe postavilo dobesedno na glavo. Nič več ni bilo tako kot je nekoč izgledalo.

Na Tejinih tečajih sem ozaveščala in obračala vzorce, prepričanja, prebujala žensko energijo vse do Lemurian Light Healinga, kjer sem našla stik z svojo dušo, ki je tako potrpežljivo čakala name. Njene čudovite meditacije te popeljejo v notranji svet, pa čeprav je tvoj um nenehno zaposlen z mislimi. Z njeno neomajno srčnostjo, potrpežljivostjo, podporo, usmeritvami in strastjo, ki jih brez izjeme začutiš pri njenem delu, sem z veliko volje, poguma in zaupanja, da sem na pravi poti, spremenila svoje videnje sveta. Danes lahko rečem, da sem popolnoma druga oseba.

Zdaj sem res kreator svojega življenja in tudi razumem kaj to pomeni in kako deluje. Tejini tečaji so najboljša investicija, ki si jo lahko podarite sebi in se vam bo obrestovala na vseh področjih vašega življenja!

Teja Kraner

Lemurian Light Healing terapevtka

www.teia.si 

Pred petimi leti sem prvič prišla k Teji na svetovanje in to je bil eden izmed najboljših korakov, ki sem jih naredila v življenju. Bila je pomembna prelomnica v mojem življenju in od takrat naprej sem redna obiskovalka Tejinih tečajev, meditacij in svetovanj. Če bi Tejino delo lahko opisala z eno besedo je to hvala.

"Teja iz srca hvala, da slediš svoji poti in tudi nas opogumljaš, da sledimo svoji. Hvala za vso dragoceno znanje ki ga deliš skozi svoje delo in prebujaš človeštvo. Hvala za vse vzpodbude, "brce" in potrpežljivost. Hvala, da verjameš vame tudi takrat ko nihče drug ne. "

Darinka Panjan

Mojstrica mandal, Lemurian Light Healing terapevtka 

Tejo sem spoznala pred mnogimi leti, ko sem se znašla na življenjski prelomnici. K Teji  sem prišla na Medijski pogovor z mojim pokojnim možem. Imela sem nekaj nerešenih vprašanj, ki mi jih ni uspelo rešit za časa njegovega življenja. S to njeno pomočjo, sem našla svoj mir, lažje sem stopila naprej v "Novo življenje", kajti po odhodu partnerja, to resnično postane.

S svojo srčnostjo, sočutjem, empatijo in odločnostjo me je Teja peljala čez nekaj programov, v katerih sem odkrivala in spoznavala sebe. Tejin dar ni "naučeno" znanje, temveč resnični dar jasnosti, ki ga nesebično deli med nas in nam pomaga, spodbuja in podpira, da odkrijemo lastne potenciale in darove.

To ni delo ene delavnice ampak je proces sprememb, ki se sprožijo on njenih programih...postajamo sami sebi učenec in učitelj.
Hvala Teja.

Slavka Srebrnjak

Lemurian Light Healing terapevtka, Prevajalka intutivnih dušnih sporočil

www.slavkasrebrnjak.com 

Ta moja pot  se je zgodila , nisem je iskala, nisem je poznala.  Nisem poznala Teje, dokler me življenje ni pripravilo za učenje pri njej , učenje ki ni bilo samo to. Na njenih veličastnih  , notranjih potovanjih, v globokih , vodenih meditacijah so mi bili dani prvi uvidi, prva spominjanja vsega kar je bilo v meni globoko zakopano, zakrita znanja , ki so čakala, da se razkrijejo v vsej svoji veličini. Bil je klic, glas, ki se je tiho in vztrajno oglašal, tiho povabilo duše  in neizmerna notranja radost, mir in zaupanje v vodstvo , ki sem mu končno prisluhnila.

Na Tejinih meditacijah so se začele počasi , nevsiljeno, odstirati tančice, ki so prikrivale odgovor, kdo v resnici sem, kaj je moje resnično poslanstvo v tej inkarnaciji, kaj je moje delo za širše dobro. Nič se ni zgodilo hitro, prehitro, niti počasi, niti prepočasi....v tu zemeljskem času v zadnjih treh, štirih letih... Vse se je zgodilo ob pravem času , ko sem bila pripravljena... pripravljena na tečaj arhetipov pri Teji, tečaj  na katerem sem ozavestila  vse moje arhetipske vloge, ki sem jih igrala v svojem življenju, seveda  nezavedno, arhetipske vloge, ki nas obvladujejo in se jih oklepamo  tako zelo močno, da se ne premaknemo, da obstanemo v življenju na enem mestu , v enem odnosu , tudi ko že vse v nas vpije , da nekaj nekaj ni v redu, da to ni to , da ne živimo svojega življenja , pa še vztrajamo...

Tejin tečaj - Angelski intuitivni svetovalec- bil je nov nivo samospoznavanja, potrditev, kako nikoli nismo in nismo bili sami. Na tečaju je bilo  posredovano  vedenje , kako prisluhniti intuiciji, notranjemu vodstvu, glasu ali pa svojim vodnikom...vseeno kako to imenujem...in seveda temu zaupati

Tejin tečaj LEMURIAN LIGHT HEALING ---ne morem mu reči tečaj... Preko Teje posredovanje velikih znanj in modrosti človeštvu in hvaležna sem, da sem del tega. Na tečajih LEMURIAN LIGHT HEALING  so se mi odstrnile še zadnje tančice, v lemurijskih meditacijah so mi bili dani uvidi, kdo sem in kakšna je moja pot delovanja na zemlji, da končno stopim na pot, ki se mi je razkrila pod mentorstvom velikega mojstra,  v zemeljski podobi Teje Melinc.

Tatjana Čermelj

Pot me je k Teji zanesla čisto „slučajno“ in od takrat se v mojem življenju veliko spremenilo 🙂

Tečaja Angelska intuicija in Notranji otrok, katera sem obiskovala sta, na kratko, čudovita. Prav gotovo sodita med pomembnejše odločitve v mojem življenju.

Delo v manjši skupini, skupaj s Tejo, omogoča vsakemu, da spozna svoje največje izzive in jih tudi preseže, pa tudi, da spozna svoje darove in potenciale. Veliko je meditacij, raznih vaj, poučevanja in domačih nalog 🙂 Za vsakega od tečajnikov je vedno dovolj časa, da predebatira svoja doživetja v meditacijah in spozna svoj napredek. Teja kot odlična intuitivka pa pomaga z uvidi in nasveti. Čeprav zveni resno, in tudi je resno, je v resnici tudi zelo zabavno 🙂 Ni mi žal in hvaležna sem za to izkušnjo.

Teja je odlična učiteljica in njene tečaje toplo priporočam vsakemu, ki se je namenil slediti svojemu dušnemu poslanstvu. Priporočam tudi tistemu, ki si želi v svojem življenju pozitivne spremembe, ki želi, da se prenehajo ponavljajoči se vzorci ali bolezni, ki ga je strah naslednjega koraka....

V Šoli Intuicije sem spoznala, da je tudi moje poslanstvo pomagati ljudem na njihovi poti, zato sem začela s samostojnim intuitivnim svetovanjem. Pri svojem delu uporabljam tudi nekatere tehnike zdravljenja.
Če vas zanima več, mi lahko pišete.

Hvala Teja.

WordPress Video Lightbox