Tečaj Prebujanje Ženske Božanske Energije

  • brezplačno

DO TEČAJA LAHKO DOSTOPATE TAKOJ!
Preprosto pišite na [email protected]
Prispevek za celoten program 770 eur (plačate lahko v šestih mesečnih obrokih)

Prebujanje ženske božanske energije izjemno intenziven tečaj zdravljenja notranje ženske energije, ter aktivacije moderne boginje, katere naloga je so-ustvariti drugačno resničnost. Skozi mnoga tisočletja je bila ženska energija na našem planetu zatirana na mnoge načine. Ženski božanski aspekt, ki prebiva tako v ženskah, kot tudi v moških, predstavlja čustveno, duhovno, empatično in kreativno plat življenja.

Ob padcu starodavnih civilizacij Lemurije in kasnejše Atlantide, je v pozabo potonilo tudi resnično pojmovanje, razumevanje in spoštovanje Božanske Ženske Esence. To je ustvarilo izjemno neravnovesje med ženskim in moškim principom na našem planetu. Duhovna pozaba je botrovala mnogim pretresom na našem planetu, ki smo jim priča skozi pestra zgodovinska dogajanja, pa tudi skozi naše lastno življenje. Nedolgo nazaj pa smo vstopili v čas, ko se tako ženska, kot tudi moška božanska energija vrača v svojo prvotno božansko podobo. Namenjeno je, da na našem svetu ponovno zavlada ravnovesje med žensko in moško energijo, in da ponovno uživamo v harmoniji, obilju in razsvetljenju.

Tako je nastal ta tečaj, kot odgovor na klic planetarnega duhovenga prebujenja in uravnovešanja božanskih energij. Popeljal vas bo po poti intenzivne notranje preobrazbe vašega ženskega aspekta. Tako kot tudi tečaj Notranjega Otroka in tečaj Notranje Moške Energije, je tudi ta tečaj Zdravljenja Ženske Božanske Energije eden izmed temeljnih tečajev Šole Intuicija. Znotraj teh temeljnih tečajev prejmete ključna orodja osebnostne preobrazbe, temeljite notranje rasti in preobrazbe vašega življenja. Te programi so izključno namenjeni prehodu v osebnostno celovitost. Osebnostna celovitost pa je temelj vsej nadaljni rasti. Novodobne duhovne tehnike premalo povdarjajo osnovne principe in prehode k osebnostni celovitosti, zato znotraj Šole Intuicija te vsebine še toliko bolj povdarjamo. Vsem željnim intenzivne duhovne prakse vedno svetujemo, da začnejo na začetku, pri gradnji temeljev. Temu pa je tudi namenjen prvi steber Šole Intuicija.

Pred vami je tako izjemno intenziven spletni tečaj, ki obsega 20 poglobljenih modulov (60 ur programa) namenjenih izključno spoznavanju ženske notranje energije, ter zdravljenju in uravnovešanju tega božanskega principa v vseh nas. Kljub temu, da bo ta tečaj v osnovi spregovoril predvsem ženskam, pa je namenjen tudi moškim. Tako ženske, kot tudi moški, v sebi nosimo oba božanska aspekta. Naša naloga v teh časih intenzivne planetarne preobrazbe in duhovnega prebujenja je prav to; da ozavestimo, preobrazimo, ozdravimo in prebudimo božansko moško in božansko žensko notranjo energijo.
Več o vsebini tega programa

Ko govorimo o duhovnemu zdravljenju in prebujanju ženske božanske energije v nas, hkrati govorimo o rojstvu novega principa in vloge ženske v modernem svetu. Dolgo časa je bila ženska porinjena v tradicionalno vlogo mame, žene in hčerke. Njena duhovna, kreativna, senzitivna, nadčutna in intuitivna narava ji je bila odvzeta. Pa ne le ženskam, temveč tudi moškim. Preprosto duhovna plat življenja nam ni bila dovoljena. Ženske božanske kvalitete niso bile le zasmehovane, temveč celo preganjane skozi zgodovino. Tako se v psihi moderne ženske prebujajo novi arhetipi: svečenica, divja ženska, mojstrica, jasnovidka, zdravilka, učiteljica, poslovna ženska, samska ženska … Arhetipi, ki ženski obljubljajo svobodo, da lahko izrazi Božansko Žensko Energijo na sebi lasten, unikaten način. Ko si dovolimo živeti svojo avtentično naravo, hkrati živimo svoje dejansko življenjsko/duhovno poslanstvo.

Zaradi nespoštovanja ženske božanske narave in njenih kvalitet pa so škodo utrpeli tudi moški. Tudi moški se niso smeli zanašati več na svojo intuicijo, duhovnost na svetu je bila oklestena in omejena le na strogo religijo/politiko, svet je počasi zanihal v močno duhovno pozabo. Ta svet pa je ustvaril precej nesrečne in prestrašene ljudi. Tako so se rodili sistemi, ki ne vključujejo ženskega božanskega principa. Sistemi, ki delujejo v dobro enih in v škodo drugih. Sistemi, ki ne delujejo v širše dobro in ne vključujejo vseh ljudi, bitij in narave. Sistemi, ki so tekmovalni, ustrahovalni in manipulativni. Te sistemi niso le tam nekje zunaj, te sistemi močno vplivajo tudi na naša individualna življenja, na naše dojemanje sebe, svojih odnosov in pravzaprav čisto vsega v našem življenju. Tem sistemom smo dolgo nazaj predali svojo življensko moč, tem sistemom smo dovolili, da nam določajo našo vrednost, veljavo, možnosti in nenazadnje tudi svobodo.

Pa vendar, zakorakali v čas intenzivnega duhovnega prebujenja in ponovnega uravnovešenja tako ženske, kot tudi moške božanske energije. Klic duhovnega planetarnega prebujenja postaja vedno močnejši. Dejansko smo priča intenzivni revoluciji zavesti širom planeta. Okovi preteklosti odpadajo, rojevajo se novi principi ženske in moške energije. Iščemo nove izraze in nove načine. Rojevajo se nove vloge, novih arhetipi in na novo bomo definirali vse svoje odnose in življenje na sploh.

Ženska in moška energija na našem planetu se ponovno vračata v svojo prvotno, božansko podobo. Zdravita se, preobražata in približujeta druga k drugi. Ponovno bosta so-ustvarili čudovi, harmoničen svet, poln obilja, radosti in duhovnega zavedanja.

Ta tečaj je zasnovan kot sistematičen prehod k razumevanju in zdravljenju vseh glavnih aspektov ženske notranje energije. Prvi del tečaja (prvih 1o modulov) je namenjen spoznavanju z osnovami ženske energije, z vlogo ženske skozi čas in prostor, vpliv naših prednic in z prepoznavanjem vplivov kolektivne zavesti na našo individulano razumevanje sebe, svoje vloge in ženske energije na sploh. Osvojili bomo ključno razumevanje, s pomočjo katerega se bomo lahko osvobodili vseh omejujočih spon, iluzij in končno vzeli moč nazaj v svoje roke. V drugem delu tega programa pa se bomo posvetili grški mitologiji, mitološkim zgodbam in arhetipom grške mitologije, ki predstavljajo osnovno matrico iz katere se je razvila naša zahodna psiha. Spoznali bomo, da je naša psiha v resnici skupek arhetipov in arhetipskih zgodb. Prepoznava teh arhetipskih zgodb in dinamik bo služila kot neprecenljivo orodje na naši poti k osebnostni celovitosti.

Arhetipi so gradniki naše osebnosti. So osnovni elementi, ki iz kolektivnega nezavednega upravljajo z nami, nas vodijo in nas delajo ‘človeške’. Te arhetipe smo nekoč, nekje ponotranjili, postali so del nas na tako globoki ravni, da jih skorajda ne ločimo od nas samih. S pomočjo tega tečaja boste lahko končno razumeli, zakaj imate določene želje, zakaj se nečesa tako zelo oklepate, zakaj imate določene sanje. Ugotovili boste, da je resničen razlog vseh vaših hotenj, želja, strahov in hrepenenj v resnici na vaši arhetipski ravni. Ko boste prepoznali arhetipe, ki ustvarjajo te dinamike v vaši psihi in vašem življenju, boste lahko začeli spreminjati vse tisto, za kar čutite, da ne deluje

Ko se torej vprašamo, kdo resnično smo in kakšen je naš resničen namen, lahko izjemno jasen odgovor dobimo preko arhetipskega raziskovanja naše notranje moške in ženske esence. V okviru tega tečaja se bomo specifično podali na raziskovanje notranje ženske esence. Spoznavali bomo različne vloge, kako se ženska esenca arhetipsko manifestira v vsakdanjem življenju, naredili bomo vzporednice z našo resnično, božansko naravo in naših poslanstvom. Presegali bomo mnoge iluzije o tem, kakšno naj bi naše življenje bilo, ter raje globje raziskali, kakšen je naš resnični namen, naše resnično poslanstvo.

Ta program je tako čudovita priložnost za vse tiste, ki ste pripravljeni brezpogojno in brezkompromisno zakorakati v svobodno, izpolnjeno in celovito življenje.

Skupaj bomo na novo definirali vašo arhetipsko vlogo, ki vključuje:

  • vse vaše odnose, vključno s partnerstvom in družinskimi odnosi
  • vašo dejansko odgovornost do drugih ljudi (in kje se vaša odgovornost zaključi!)
  • vašo resnično nalogo v tem življenju – vaše duhovno poslanstvo
  • postavitev zdravih mej in rojstvo samozavesti
  • zdrave, podporne, ljubeče in duhovno sorodne odnose
  • resnične življenjske prioritete in načela, ki izhajajo iz prepoznave lastne avtentične narave
  • nove arhetipske principe ženske božanske energije v modernem svetu
  • in še in še!

Spoznali boste mnoge obraze Božanske Ženske Energije in jim dovolili, da začnejo delovati v vašem življenju, skozi vas in vam spreminjati živjenje. Dovolili si boste postati divja Kali, nežna in sočutja Quan Yin, potrpežljiva in brezpogojno ljubeča Mati Marija, mistična in revolucionarna Marija Magdalena, neustrašna Ivana Orleanska. Dovolili si boste vse obraze božanske ženske energije, v vsej njihovi popolnosti, lepoti, moči in inteligenci. Ko si boste dovolili priznati vse aspekte sebe in jih uskladiti z mnogimi obrazi božanskega, boste aktivirali svojo resnično duhovno avtonomijo. Vstopili boste v celovito, duhovno prebujeno Božansko Žensko Energijo.

In kot je že Dalajlama dejal, svet bo rešila zahodna Ženska.
“The World Will Be Saved By the Western Woman” 

Ta ženska ni tam nekje zunaj. Ta ženska živi v meni, živi v tebi. Živi v vseh ženskah in v vseh moških tega sveta.

Tako vsi, ki čutite klic Božanske Ženske Energije, toplo vabljeni, da se nam pridružite na tem poglobljenem in izjemno transformativnem programu duhovnega prebujenja!Prijavnica

Prijavljate se na dogodek Tečaj Prebujanje Ženske Božanske Energije

WordPress Video Lightbox