Lemurian Light Healing 2. stopnje

  • 8h - 18h
  • Šola Intuicije, Tbilisijska 83a, Ljubljana
  • 1100 eur (možnost plačila v destih obrokih po 110 eur: 10% popust za enkratno plačilo)

PROGRAM 2. STOPNJE PROGRAMA LEMURIAN LIGHT HEALING:

Celotna druga stopnja programa LLH je namenjena tečajnikom, ki želijo razviti svojo individualni način dela z lemurijskimi energijami. V tem tečaju se bomo podali na pot dela z Mojstri Lemurije nekoliko drugače; spoznali bomo našega osebnega Mojstra in nato vstopili v odnos ‘vajenstva’. To pomeni, da bomo pod njegovim vodstvom in zaščito začeli prevajati posebne informacij/tehnike – seveda vse z namenom dviga planetarne zavesti v svetlobo, ljubezen in harmonijo. Čudovit program, ki je namenjen razvoju samostojne poti in dodatni aktivaciji vaših duhovnih darov! Obilo pa bo seveda tudi priložnosti za vajo!

 

1. MODUL: MOJSTRI LEMURIJE in INDIVIDUALNO MENTORSTVO

V prvem modulu tega tečaja se bomo posvetili mojstrom vseh lemurijskih žarkov. Potovali bomo v eterične templje in prejeli pomembne iniciacije. V prvem delu dneva se bodo zvrstile naslednje iniciacije:
1. iniciacija SVETLOBE
2. iniciacija LJUBEZNI/SOČUTJA
3. inciacija MODROSTI
Preko treh iniciacij bomo vzpostavili pomemben in direkten odnos z našim osebnim mojstrom Lemurije in s tem pričeli pomembno pot dela na določeni duhovni liniji/nivoju. Vsak izmed žarkov predstavlja svojo linijo in svoj nivo in s tem na unikaten način vpliva na duhovno zdravljenje človeštva. Mi smo tu z namenom, da služimo. Tako bomo v okviru prvega modula vzpostavili direkten stik s svojim mojstrom Lemurije in začeli prevajati njegova sporočila. V pisni in govorjeni obliki bomo v tem prvem modulu začeli služiti dvigu zavesti človeštva na prav poseben način!

2. MODUL: UČENJA NAŠEGA MOJSTRA

V drugem modulu se bomo posvetili duhovnim učenjem našega mojstra. S tem, ko smo postali njegov ‘vajenec’ oz. apprentice smo stopili na posebno pot učenja in razvoja posebnih duhovnih darov. Smo del posebne skupine duš, ki dela na unikatni duhovni nalogi v tem procesu duhovnega dviga človeštva. V drugem modulu bomo tako našo komunikacijo z mojstrom prenesli na nov nivo: učili se bomo prevajati sporočila mojstra drugim osebam v okviru svetovanja, kar bo postalo del LEMURIAN LIGHT HEALING terapije. V drugem modulu torej intuitivno prevajamo sporočila našega mojstra v pisni in govorjeni obliki.

3. MODUL: KANALIZIRANJE MOJSTROV

Tretji modul LEMURIAN LIGHT HEALING tečaja je namenjen kanaliziranju sporočil mojstrov. Tako bo celotna skupina popeljana skozi proces, v katerem se bomo temeljito uskladili z vibracijo mojstra in se naučili povezati z zavestjo tega razsvetljenega bitja, nato pa pred skupino prevajati sporočila Mojstra. Gre za izjemno nalogo in hkrati tudi način, kako lahko pred skupinami ljudi prevajamo to izjemno zdravilno energijo razsvetljenja.

4. MODUL: LLH TERAPIJA + ZVOK + BARVA + KRISTALI + SVETA GEOMETRIJA > RAZVOJ LASTNE TERAPIJE/TEHNIKE LLH

V četrtem modulu se bomo podali na intenzivno potovanje dela LLh terapij nekoliko drugače! Tokrat bomo dodali zvok, barvo, kristale, hkrati pa bo ta terapija nekoliko drugačna, saj jo bo vodil direktno naš Mojster! To pomeni, da bomo v okviru četrtega modula razvijali lastno obliko LLH terapije. Prav vsi smo poklicani, da realiziramo svojo vizijo, na svoj unikaten način. Tako bomo v okviru četrtega modula razvijali svojo unikatno terapijo. Povezali se bomo z mojstrom in prejeli jasna navodila za tehniko, ki jo bomo v prihodnje izvajali. V okviru tega modula vsekakor lahko pričakujemo ogromno čudovitih presenečenj!

5. MODUL: DELAVNICE IN TEČAJI

Prav vsi smo poklicani, da širimo lemurijsko svetlobo in ljubezen! Tako bomo v okviru tega modula pod mentorstvom svojega mojstra razvijali svoj lasten koncept lemurijski delavnic in tečajev. Povezali bomo našo življenjsko zgodbo, obstoječa znanja in izkušnje, vodstvo našega osebnega Mojstra in našo lastno vizijo, ter oblikovali nekaj resnično unikatnega! Vsi smo tu, da hodimo po edinstveni poti in da predajamo sporočila na svoj unikaten način. V okviru petega modula bomo spoznali, za kaj smo poklicani in kako lahko služimo dvigu lemurijske zavesti!

6. in 7. MODUL: SVETE KODE LEMURIJE

Šesti in sedmi modul pa nas bosta popeljala korak dlje. V okviru teh dveh dni se bomo osredotočili na deo s svetimi kodami Lemurije. Gre za posebno tehniko dela z Lemurijsko energijo in žarki, kjer kode služijo kot sveti simboli. Le-te aktivirajo našo višjo duhovno zavest, nas povežejo z energijo Izvora, nas vodijo in prebudijo naše duhovno zavedanje in nam ponudijo intenzivne duhovne uvide. Svete kode so nekaj resnično edinstvenega. V tem modulu bomo spoznali različne kode, ki se jih bomo nato naučili sidrati/prevajati v okviru naših delavnic in individualnih terapij.

Dodatne informacije in prijava:

Termin: 24. in 25. avgust, 7. in 8. september, 21. in 22. september, 28. september
Prispevek: 1100 eur (7 dni programa, možno plačilo v sedmih obrokih, 10% popust pri enkratnem plačilu
Prijave: [email protected]Prijavnica

Prijavljate se na dogodek Lemurian Light Healing 2. stopnje

WordPress Video Lightbox