Intenzivna 3-dnevna delavnica: VRTNICA MARIJE MAGDALENE

 • 8h - 16h, 3 moduli (24 ur programa)
 • Šola Intuicije, Tbilisijska 83a, Ljubljana
 • 360 eur (možno plačilo v treh obrokih)

Pred vami je priložnost čudovitega, izjemnega in neponovljivega programa, ki bo udeležence popeljal preko 12 ravni iniciacij v božansko žensko energijo, k Vrtnici Marije Magdalene. Ne glede na to, kje se trenutno nahajate in kakšno je vaša življenje, je to program, ki je namenjen vam, vsem ženskam, pa tudi moškim, ki bi želeli prebuditi in ozdraviti svojo notranjo žensko energijo.

Program, ki je nastal kot klic Velike Božanske Matere vsem nam, njenim božanskim otrokom in varuhom njene svetosti v tej realnosti. Prehod k Vrtnici Marije Magdalene obsega 12 ključev nove zavesti, katere moramo osvojiti tako na individualni, kot tudi na kolektivni ravni, če želimo narediti prehod k energijam Nove Resničnosti.

Planetarno prebujanje boginje

Obdobje, v katerem se nahajamo, je obdobje velike planetarne transformacije. Naš planet je od padca zavesti, ki se je zgodil dolgo nazaj (padec Lemurije in Atlantide), živel v neravnovesju in močni polarnosti. Ustvarilo se je mnogo popačenih prepričanj in verovanj, mnogo popačenih pravil in dogem, katerim so množice slepo sledile. Popačena prepričanja so ustvarila izjemno neravnovesje, svet iluzij je postajal vedno močnejši, resnica pa je počasi izginjala v ozadje. Posledično sta božanska ženska in božanska moška energija, ki sta pravzaprav osnovni sili oz. gradnika vsega, kar je, popolnoma izstopili iz ravnovesja.

Božanska ženska energija je doživela izjemen padec, iz sveta so bile izrinjene intuicija, notranja modrost, čutnost in resnična duhovna resnica. V ospredje je stopila moška energija, vendar ne v svoji božanskosti, temveč v svojem senčnem aspektu. Sčasoma se je oblikoval trden, materialističen svet, ki ni dovoljeval ravnovesja in svetlobe. Rodil se je svet pravil in popolne mentalne rigidnosti. Tako je v svoj senčni aspekt vstopila tudi ženska božanska energija in vse, kar je bilo ženskega v tem svetu, se je nehalo izražati v svoji lepoti, mogočnosti in modrosti, temveč se je začelo kazati kot vloga žrtve, pasivnosti in globoke ranjenosti. Ljudje smo to dogajanje na naši lastni individualni ravni ponotranjili, in smo, namesto da bi v lastnih življenjih živeli velike mitske zgodbe v vsej njihovi mogočnosti in preko teh zgodb dostopali do svojih podedovanih božanskih darov, začeli poustvarjati kolektivno energijo in naredili velik korak stran od svoje resnične, božansko podedovane narave.

Ob rojstvu v novo resničnost ponovno odkrivamo svojo pravo naravo, predvsem pa svojo pravo smer tako na globalni kot na individualni ravni. Obračamo se nazaj k sebi, saj nam nič več zunanjega ne more ponuditi tistega, kar v resnici iščemo. Vsi težimo k duhovnemu prebujenju, drugačnemu in srečnemu življenju ter vsemu tistemu, kar v srcu čutimo, da je resnica. Vendar pa obstaja zaporedje stopnic oz. korakov, ki jih moramo narediti, če si resnično želimo osvoboditve od starega in vstopa v novo resničnost. Gre za popolno osebnostno in duhovno prenovo našega bitja, od najvišjih do celične ravni. Tako je bil oblikovan program

GRE ZA ENO NAJGLOBLJIH DUHOVNIH POTOVANJ …

‘Program Prebujanje Boginje je izjemno intenziven program, ki nas vodi k razumevanju Božanskih energij Stvarnika. Božanska Ženska in Moška energija sta bili na tem svetu močno zlorabljeni. Tako je človeštvo utrpelo izjemne posledice. Vendar pa je po dolgih tisočletjih prišel čas, kjer smo ljudje končno pripravljeni sprejeti Resnico, ki narekuje, da dva pola božanskega, Božanski Ženski in Božanski Moški pol vedno bivata v ravnovesju in tako ustvarjata duhovno obilje vseh in vsega. Tako je bil oblikovan poseben program, ki vas vodi po poti duhovnega zdravljenja vaše ženske esence, k celovitosti. Močno karmično očiščenje, ki sega daleč nazaj v pretekle generacije, nam omogoči, da razumemo svojo vlogo v tem času na nov način. Res je, da bo Ženska Božanska energija tista, ki bo popeljala Svet v Novo Resničnost. Vendar pa se ta Boginja skriva znotraj vsakega izmed nas. Ko se duhovno prebujamo mi, se duhovno prebuja celoten planet.’– Teja Melinc

 

Vrtnica Marije Magdalene je intenzivna delavnica, znotraj katere nam bo razkrita starodavna praksa prebujanja svete ženske energije. Ta delavnica je nastala kot odgovor na klic tistih, ki iščete pot nazaj k sebi. Skozi delavnico bo razkrita pomembna duhovna praksa, ki neposredno aktivira božansko žensko esenco v vsakem izmed nas. Ta praksa je darilo razsvetljenih svetov mnogih mojstrov in mojstric, ki so to pot, po kateri danes hodimo mi, prehodili že dolgo pred nami.

V okviru te transformativne delavnice se bomo posvetili intenzivnemu popotovanju v svetost ženske božanske esence. Potovali bomo preko mnogih ravni in spoznavali Boginjo v njenih mnogih podobah. Širom sveta so različne kulture različnim obrazom velike Boginje pripisovale različna imena, jih povezovala z mitološkimi zgodbam in jim pripisovale različne lasnosti. Posamezniki, ki so te božanske lastnosti začeli udejanjati in poosebljati so pridobili status ‘božanstev’. Sedaj, v modernem času, pa se Velika Boginja prebuja pravzaprav povsod. Svetloba in zavest Velike Boginje oz. Velike Matere je vidna na vsakem koraku. Boginja se vrača, ker jo bomo v tem obdobju velikega planetarnega čiščenja še kako potrebovali. S seboj prinaša znanja, modrost, skrivnosti in obrede moči. V okviru našega 3-dnevnega druženja se bomo spoznali z njeno potjo in svetimi principi. Hkrati pa Moderna Boginja združuje v sebi vse arhetipske kvalitete različnih boginj in božanstev. Vodi nas, da te univerzalne kvalitete začnemo prebujati v sebi.

Naše potovanje k duhovni praksi Vrtnice Marije Magdalene nas bo popeljalo po svetem stopnišču navzgor k višjim duhovnim ravnem, k svetišču Vrtnice Velike Matere. V tem svetišču žari najsvetlješa kozmična vrtnica, ki oddaja nepredstavljivo čiste, božanske žarke razsvetljenja. Da bi vstopili v to svetišče, moramo naprej preseči mnogo iniciacij in lekcij. Te lekcije so v veliki meri povezane z zemeljskim življenjem in vsemi zemeljskimi izkušnjami. Pot iniciacij poteka preko naše notranjega stopnišča sedmih čaker navzgor k zgodnjim nivojem. Vsaka čakra tako shranjuje pomembne kode, ki jih je potrebno aktivirati, če se želimo odpreti sveti energijoi Velike Boginje. Tako bomo znotraj našega programa skupaj prehodili vse stopnje iniciacije in se spoznali z lekcijami, s katerimi so se ženske skozi stoletja srečevale in jih presegale. Prišel je čas prehoda v novo resničnost in vrnitve tega sveta v originalno, božansko podobo. Prihaja čas vrnitve Božanske Ženske in Božanske Moške energije v rajski svet našega planeta. Vsi mi, ki služimo temu procesu, smo pionirji tistega, kar šele prihaja.

Ko razumemo svoje lekcije in inciacije, se nam odprejo vrata v Svetišče Kozmične Vrtnice. V tem svetišču se shranjuje Svetost Božanskega Ženskega Plamena, katerega se lahko dotaknemo in prejmemo njegove blagoslove le, ko smo poklicani. Če vas torej ta delavnica pokliče pomeni, da vas kliče Kozmična Vrtnica Velike Matere. Dotik svetlobe te Vrtnice bo temeljito spremenil vaš notranji svet, vam prinesel ogromno zdravljenja in vnovičnega prebujenja vašega notranjega ognja, svetlobe in radosti. Kljub temu, da gre za delo z žensko energijo, je ta delavnica namenjena seveda tudi moškim.

Znotraj našega  popotovanja pa se bomo spoznavali tudi z 12 aspekti Kozmične Vrtnice, ki so ključni za našo pot. Kozmična Vrtnica znotraj sebe skriva ogromno božanskih principov in tako bomo v okviru našega potovanja razkrili tistih ključnih 12 principov, ki vodijo naše življenje. Spoznali bomo tudi, da so trije principi tisti glavni oz. ključni; to so principi, na katerih delamo že več življenj in kateri hkrati predstavljajo poslanstvo naše duše. Te principi se povezujejo direktno s stopniščem naših sedmih čaker in svetimi energijami, ki so shranjene tam. Energije čaker so pravzaprav tiste, ki nas pripeljejo do naše notranje vrtnice in nam odklenejo vrata k Svetišču Kozmične Vrtnice.

Toplo vabljeni vsi, ki si želite aktivirati svojo božansko žensko naravo in narediti kvantni preskok v razumevanju ženske energije. Potovali bomo od najbolj zemeljskih in vsakdanjih stvari, do tistih najbolj svetih in univerzalnih. Razkrita nam bo pot, kako lahko sami, znotraj našega vsakdanjega življenja, živimo in udejanjamo čisto svetost.

Program tečaja Vrtnica Marije Magdalene

MODUL 1: ŽENSKA ENERGIJA SKOZI ČAS IN PROSTOR

 • zgodovinski vpogled v korenine ženske energije na našem planetu
 • Marija Magdalena kot arhetip moderne divje ženske
 • arhetipske stopnje ženske energije v vašem življenju
 • the wild feminie/ divja ženska
 • 12 arhetipov ženske energije in praktično delo z njimi
 • Lemurija, Eseni, skrite družbe in ‘star seed’ posamezniki

MODUL 2: NOTRANJI TEMPELJ ŽENSKE BOŽANSKE ENERGIJE

 • Meditacije Marije Magdalene
 • Aktivacija svetega DNK-ja (12 ravni božanskega DNK)
 • Tri svete kundalini energije
 • Prebujanje zlatega kundalinija
 • Sveta spolnost in starodavne svečeniške šole Isis (Egipt)
 • Notranja moška in ženska energija

MODUL 3: VRTNICA MARIJE MAGDALENE 

 • 12 kozmičnih lekcij ženske energije
 • 12 Boginj Svečeniškega Kroga
 • Potovanje v eterični tempelj Kozmične Vrtnice
 • Obred Vrtnice Marije Magdalene & Kozmične Matere (Binah)


Prijavnica

Prijavljate se na dogodek Intenzivna 3-dnevna delavnica: VRTNICA MARIJE MAGDALENE

WordPress Video Lightbox