Foster Perry – individualne terapije / ZASEDENO

  • po dogovoru
  • znana naknadno
  • 450 eur / 650 eur

Foster Perry & Kristos Tsompanelis: PRIVATNI READINGI / TERAPIJE V LJUBLJANI – april 2019

Tokrat razpisujemo individualna svetovanja/terapije samo s Fosterjem in v kombinaciji s Fosterjem in Kristosom že nekoliko prej. Ko bodo mesta zasedena, novi termini ne bodo več mogoči. V izogib razočaranjem vas iskreno prosimo, da VSI RESNI KANDIDATI svoje zanimanje za reading izrazite že sedaj. Prejeli boste vse potrebne informacije ipd. Readingi bodo potekali v mesecu aprilu 2018. Kot vedno, pa bo Foster z nami v mesecu maju s tradicionalnim 5-dnevnim šamanskim treningom.

 

TERMINI INDIVIDUALNIH TERAPIJ:
3-10. april 2019 // vsa mesta so že zasedena.

Svoje mesto pa lahko že sedaj rezervirate za leto 2020 preko [email protected] 

Kaj lahko pričakujete od terapije s Fosterjem in Kristosom?

Gre za resnično poglobljena individualna svetovanja, kjer boste prejeli vse odgovore vaših duhovnih vodnikov, globje razumeli vaša prejšnja življenja in vaše poslanstvo v tem življenju. Ponavadi prvi del svetovanja poteka tako, da Kristos naredi pregled vašega življenja, pregleda vse karmične vzorce vaše duše, prejšnja življenja in razloži povezave z člani vaše družine in pomembnimi ljudmi v vašem življenju. Hkrati je ta del svetovanja namenjen vsem vašim morebitnim vprašanjem, ter področjim, na katerih bi radi delali. Kristos vam bo podal zelo jasne odgovore in usmeritve, direktne napotke s strani vaših vodnikov.

Individualni posvet, ki poteka tako s Kristosom kot s Fosterjem je izjemna izkušnja, ki prinese globoko transformacijo. Resnično boste prišli do dna vsem svojim izzovom in razumeli smer, v katero naj bi se obrnilo vaše življenje. Gre za duhovni vpogled/reading v vaše življenje in vašo življenjsko pot, ki pa je hkrati zelo praktičen, informativen in regenerativen. Kristos ima sposobnost, da vidi vse ravni človeka, vse od fizične navzgor vse do duhovne. Drugi del individualnega srečanja je namenjen šamanski duhovni terapiji s Fosterjem, kjer bo Foster delal z vami na nivoju, kjer potrebujete največ podpore, pomoči in resničnega preboja.

Individualna svetovanja s Fosterjem & Kristosom so namenjena vsem, ki ste resnično pripravljeni narediti premike na svoji življenjski poti. Vpogledi so zelo direktni, konkretni in praktični. Prejeli boste zelo jasna navodila, kako postopati v svojem življenju, da boste resnično dosegli svoj življenjski potencial. Hkrati so ta svetovanja namenjena vsem tistim, ki čutite, da ste zreli, da svoje življenje popeljete na novo raven.

Dodatne informacije:
Svetovanje poteka nekje do največ 120 min (ponavadi 100, 110 min), odvisno od potreb udeleženega. Terapija samo s Fosterjem poteka okvirno 60 min.

Prispevek:

650 eur za reading + terapijo s Fosterjem in Kristosom
450 eur za terapijo samo s Fosterjem

Če potrebujete prevod, se plača dodatno (100 eur na dve uri).

Svetovanje bo potekalo v LJUBLJANI, v angelškem jeziku.V primeru, da potrebujete prevajalca, vam le-tega lahko tudi priskrbimo (dodatno plačilo 100 eur/terapijo) ali pa s seboj pripeljete nekoga, ki dovolj dobro razume jezik, da vam bo lahko prevajal. Natančno lokacijo vam sporočimo ob prijavi in potrditvi vašega termina.Prijavnica

Prijavljate se na dogodek Foster Perry – individualne terapije / ZASEDENO

WordPress Video Lightbox