Foster Perry: 5-dnevni Shamanic Intensive trening

  • 9h - 23h
  • Grad Otočec
  • 1100 eur/ celoten program

Bolj kot kadarkoli potrebujemo sveta znanja, saj se le tako lahko soočimo z obdobjem, v katerega vstopamo. Svet se spreminja z neverjetno hitrostjo in vsi se lahko strinjamo s trditvijo, da se je tako dolgo napovedano obdobje planetarnega duhovnega čiščenja tudi dejansko začelo. S tem namenom bom letošnji trening s Fosterjem predstavljal novo stopnjo v razumevanju šamanizma.

V letu 2019 ponovno organiziramo izjemnega šamanskega zdravilca, učitelja in svetovnega popotnika FOSTER PERRYJA. Foster v Slovenijo prihaja več let in tudi v letu 2019 bomo gostili Fosterja in njegov 5-dnevni šamanistični trening. Vsako leto se njegovega treninga v Sloveniji udeleži večje število ljudi. Trening je primeren tako za ljudi, ki so se že udeležili Fosterjevega treninga, kot tudi tiste, ki vas je Fosterjevo izjemo šamanistično delo prvič poklicalo. Vsaka njegova delavnica je izjemna, neponovljiva, prinaša globoko duhovno prebujanje. Delavnica je prevajana v slovenski jezik.
Ko smo pripravljeni, nas glas šamana pokliče!

Treningi potekajo vsako leto že vrsto let. Prav vsako leto je povsem drugačna, unikatna, poglobljena intenzivna izkušnja, globoke duhovne transformacije za vse udeležene!

Kaj lahko pričakujete od tega 5-dnevnega trenininga? 

Vsi, ki Fosterjevo delo  že dobro poznamo in tako vemo, da je pred nami 5 intenzivnih in globoko transformativnih dni. Foster vsako leto predstavi izjemno zanimive tematike duhovne preobrazbe in globokega dušnega zdravljenja. Trening, ki ga bo zaznamovala prazna luna, bo prinesel veliko poglobljenih vsebin, katerih namen je, da vsi udeleženi vstopijo v stik s svojim resničnim namenom, ter razvijejo voljo in vizijo za svoje življenje. V teh časih je izjemnega pomena, da vemo kdo smo in kaj želimo doseči.

Program šamanističnega treninga:

– delo z rastlinskim kraljestvom
– sveta moč dreves
– duhovi svetih Vrtov
– notranje delo in povezovanje z notranjimi vodniki, učitelji
– čarobni ‘sigili’
– šamanske prakse izdelave talismanov
– praktična šamanistična magija
– delo s srcem in umom namenjeno naprednim duhovnim praksam

Vsak udeleženec prejme poglobljeno skripto, kjer je združenih 10 let vsebin najrazličnejših treningov. V tej skripti so tudi poglobljene tehnike, orodja, talismani in meditacije, ki bodo poglobile vašo duhovno prakso. Vsebinsko gledano je to edinstven trening, ki bo izpeljan le tokrat.

Več o tem izjemnem 5-dnevnem treningu

The Next Step” seminar on the New Moon, with a day of Personal Healing for the whole group, with new rituals, working deeper with plants, trees, and the spirits of the Garden, Inner Temple work to meet the Inner Plane Guides and Teachers, a full workbook combining 10 years of trainings, Magickal sigil and shamanic talismanic practices, Fluid Condensers, Practical Shamanic Magick and the training of the heart and mind for more Advanced work. An incredible hands on teaching at Castle Otojec, a Relais and Chateaux hotel on the river, with a medicine wheel, gardens, forest for an immersion in nature magick, to draw to you what you want to achieve and to develop spiritually, financially and develop self-will for clear decisions. This year you will have a complete workbook from all the trainings over 10 years combined, which can not be shared with anyone else, and in-depth practices from that workbook explained in detail as well as new sigils, tools, talisman meditations, to deepen your spiritual practice. A one-of-a-kind training, never to be repeated, with Foster Perry as your guide.

Šamanistični trening s Fosterjem je posebna in izjemna izkušnja, kjer se udeleženci spoznajo s starodavnimi tehnikami in znanji šamanizma ameriških Indijancev. Starodavna znanja pa izjemni Foster Perry prevede na sprejemljivo in razumljivo raven naše moderne dobe zahodnega sveta. Njegova učenja so nežna, globoka in zelo transformativna.

Treningi ne obljubljajo le bogate teoretične podlage, temveč tudi ogromno izkustvenega dela. Gre za globok notranji proces temeljite duhovne preobrazbe. Vzporedno se odpro naši resnični darovi, naše dušno poslanstvo, naša prava pot. Hkrati vsak izmed udeležencev doživi globoko duhovno prebujenje, več šamanističnih potovanj in na sploh globok uvid na svojo lastno dušno raven. Tečaj, ki bo potekal v okviru 5-dnevnega Shamanic INTENSIVE je izjemna priložnost za vse, ki si želite poglobljenega, resnega in intenzivnega dela.

‘Mnogi ljudje se vračamo na učenja k Fosterju že dolga leta. Razlog tiči v tem, da je Foster resnično zdravilec duhovnih zdravilcev in učitelj učiteljev. Je izjemen šaman, ki skrivnostna in mistična znanja življenja prinaša iz starodavne preteklosti v sodoben čas na način, ki je vsem nam razumljiv, uporaben, predvsem pa globoko transformativen in zdravilen! ‘
Teja Wood, www.Intuicija.si

Vse dodatne informacije in prijave:

Prijave: [email protected]

Cena 5-dnevnega tečaja je 1100 eur BREZ nastanitve in hrane.

5. – 9. junij 2019, tečaj poteka od 8h zjutraj do približno 23h zvečer, z vmesnimi odmori za kosilo in večerjo. Ob prijavi boste prejeli podatke za plačilo akontacije, ki zavaruje vaše mesto na tečaju. Tečaj je prevajan v slo. jezik.Prijavnica

Prijavljate se na dogodek Foster Perry: 5-dnevni Shamanic Intensive trening

WordPress Video Lightbox