Ekskluzivno! Meditacija MATERE MARIJE & potovanje med starodavne Esene

  • 18h - 22h
  • Šola Intuicije, Tbilisijska 83a, Ljubljana
  • 44 eur

PRED NAMI JE IZJEMNO ENERGIJSKO IN DUHOVNO POPOTOVANJE V MISTIČNI SVET ESENOV!

Odprli smo levja vrata in prejeli izjemne blagoslove. Portal 8-8 je prinesel resnično ogromno novega, čudovitega in čarorbnega. Že mesec junij nam je jasno nakazal, kaj je tisto, na kar se moramo v prihajajočem obdobju osredotočiti, nato pa se je vibracija planeta naglo dvigovati.

V zadnjem času smo izkusili ogromno nenadnih poskokov Šumanove resonance, ki jasno nakazuje, da se na našem planetu dogaja nekaj … neverjetnega.

Star svet se razkraja in rojeva se nov.

Četudi se nam zdi, da že ves čas obstajamo v isti realnosti, temu še zdaleč ni tako.

Svet, kot ga vidimo danes, je drugačen od sveta izpred 30-ih let. Četudi gre za navidezno izjemno podobno verzijo realnosti, kot smo jo poznali, vendar pa smo v smislu vibracije in lokacije povsem drugje.

Lokacijsko gledano, se naš planet  in vse kar je povezano z njim, pomika na svoji lokaciji znotraj Mlečne Steze vedno bolj k Osrednjemu Soncu (Izvoru). 

Ta fizični premik ustvarja izjemne energijske premike. Naše sonce namreč dovaja življenjsko silo našemu planetu, in to ne le na fizični ravni, temveč tudi na vseh nevidnih ravneh.

In prav preko našega sonca prejmemo svetlobo, razsvetljenje, modrost, energijo, moč, življenje.

Tudi naše sonce kaže znake sprememb, ki jih ne moremo zanikati.

Vse, o čemer smo govorili dolga leta, sedaj postaja otipljiva in dokazljiva fizična realnost.

Kljub temu, da si je moderni svet dolgo časa zatiskal oči pred nujnostjo sprermemb, so naši predniki dobro vedeli, kakšna globalna transformacija je pred nami. 

Če se ozremo v čas nekaj več kot 2000 let nazaj, so starodavna duhovna skupnost, Eseni, dobro poznali, kaj človeštvo čaka …

Sama sem mnenja, da so bili Eseni pravzaprav ena izmed ključnih skupin po potopu Lemurije, ki so ohranjala lemurijska znanja čista, živela po lemurijskih načelih in spoštovala vse zakone življenja.

Leta 1946 so našli prve esenske zvitke, t.i. kumranske oz. mrtvomorske zvitke.  Na teh zvitkih je jasno opisan način življenja, pa tudi principi duhovne prakse te starodavne duhovne skupine, ki se je umaknila od družbe in živela povsem umaknjeno in duhovno usmerjeno življenje.

Gre za čudovite principe delovanja in zavedanja. Lahko rečemo, da so Eseni živeli v skladu s svojo resnično duhovno naravo.

Jezus, Marija, Marija Magdalena in vsi ostali, pa so bili vsekakor močno povezani z Eseni.

V današnjem času iščemo pot nazaj k starodavnim esenskim znanjem. Iščemo pot k Lemuriji in zavesti, ki smo jo nekoč imeli. Iščemo pot nazaj k čistosti svojega srca.

Ob prazniku MATERE MARIJE, ki je bila prav tako esenska mojstrica, se bomo povezali z modrostmi in učenji esenov.

Preko mavrično-zlate poti bomo obiskali eterično raven esenskih templjev, kjer deluje in prebiva ogromno mojstrov. Deležni bomo svetlobe, ljubezni in globokega duhovnega zdravljenja.

Mati Marija je tista, ki nas bo vodila skozi celotno potovanje. Dejstvo je, da smo se rodili v današnji moderni čas in da imamo ogromno nalog, za katere je ključno, da jih izpolnimo. 

Na tem čudovitem potovanju bomo dobili vso vodstvo in navodila direktno od mojstrice Marije. Razkrrila se bo naša povezava s to starodavno skupnostjo, hkrati pa bomo dobili vpogled da so 2000 let nazaj obstajale razsvetljene skupnosti (ki niso imele veze z religijo) in prav te skupnosti so ohranjale na fizični ravni žarke modrosti in razsvetljenja za čas, ko bo človeštvo ponovno pripravljeno sprejeti in živeti v skladu z resnico.

Tako kot je naša lemurijska družina od padca celine delovala iz višje, eterične ravni 5. dimenzije, so Eseni predstavljali fizično inkarnacijo teh globokih učenj. 

Toplo vabljeni, da se mi pridružite na tem izjemnem duhovnem potovanju, kjer bomo sprejeti v eterični tempelj Esenov, prejeli bomo inciacijo mističnih esenskih mojstrov in doživeli mnoga razkritja.

Vse to, kar bomo izkusili, bo naš vodnik v prihajajočem obdobju, v katerega bomo vstopili z letom 2020.

Svetovno znana avtorica, Diana Cooper, katero smo v Sloveniji gostili nekaj let nazaj, je vedno omenjala leto 2032 kot ‘uradni’ začetek zlate dobe. Do takrat nas loči le še 13 let in le mislimo si lahko, kako intenzivna bodo ta leta.

Če želite izkusiti močno duhovno zdravljenje, energijski preboj in intenziven dvig energije – toplo vabljeni!

Prijave: [email protected]

Termin: 15.8. (četrtek) od 18h – 22h

Prispevek; 44 eurPrijavnica

Prijavljate se na dogodek Ekskluzivno! Meditacija MATERE MARIJE & potovanje med starodavne Esene

WordPress Video Lightbox