DRUŽENJE Z BOGOVI: Iniciacije Boginj & Bogov- 2. srečanje

  • 17h - 21h
  • Šola Intuicije, Tbilisijska 83a, Ljubljana
  • 65 eur

So vas od nekdaj zanimali starodavni bogovi in boginje, njihove zgodbe in miti?

Si radi ogledujete starodavne templje, kjer je moč čutiti resnično posebno prisotnost višjih sil?

Vas kličejo mesta, kjer so se odvijali posebni rituali, čaščenja bogov in boginj?

Bi radi razumeli, kako ta starodavna božanstva še vedno vplivajo na naš svet in kako nam lahko pomagajo na naši življenjski poti?

Če je temu tako, potem je program ‘Iniciacije Boginj & Bogov’ idealen za vas. 

Komu so namenjene ‘Iniciacije Boginj & Bogov’?

Ta program je namenjen vsem, ki želite spoznati mitološke zgodbe bogov in boginj, ter razumeti kako, predvsem pa zakaj so naši predniki tako močno častili ta bitja. Namenjen je vsem tistim, ki si želite vzpostaviti stik s temi božanstvi, potovati preko časa in prostora in se srečati s temi mogočnimi učitelji, od katerih mnogi še vedno delujejo kot varuhi in učitelji človeštva.

Kdo so bila ta bitja? Od kod so prišla? So bila resnična ali izmišljena?

 Od kod ideja o bogovih? Zakaj so naši predniki ta bitja videli kot bogove? 

So ljudje tistega časa le ustvarjali zgodbe, da bi razložili naravo življenja, ali pa je morda v ozadju vseh templjev, tradicij, čaščenj in ritualov nekaj resnično mističnega in mogočnega?

Dejstvo je, da je ozadje vseh bogov in boginj, tradicij, mitologije, verovanj in različnih ritualov precej bolj pestro, kot si morda mislimo.

V veliki večini so bitja, ki jih najdemo v različnih tradicijah, dejansko obstajala oz. še obstajajo. Gre nameč za nezemeljske civilizacije, ki so skozi različna zgodovinska obdobja obiskovala naš planet in bila v stiku z ljudmi. Nekatere civilizacije, ki so nas obiskale, so bile bolj razsvetljene kot druge. V večini primeov pa so nam ta bitja prinesla znanje, orodja, infomacije in vodstvo. Včasih so živela med nami, včasih so nas le obiskala.

Znanost sedaj odkriva zelo zanimiva okostja in ostanke bitij, ki bi lahko ustrezala zgodovinskim opisom najrazličnejših bogov in boginj (velikani, ljudje z podaljšanimi lobanjami, okostja malih ljudi …).

Zgodovina, kot jo poznamo, je v resnici zelo drugačna. Pa vendar, ta program ni namenjen raziskovanju zgodovinskih dejstev. V okviru tega programa bomo raziskovali predvsem duhovni in arhetipski aspekt različnih bogov in boginj, ter njihov vpliv v naših življenjih. Odkrivali bomo njihove zaklade in aktivirali našo ZLATO DNK KODO skozi druženja z božanstvi sedanjega in preteklega časa.

Druženje z Bogovi nam bo podalo izjemne odgovore na čas v katerem živimo …

Naša moderna družba je v resnici postavljena na temelju teh kolektivnih arhetipskih energij, ki jih najdemo v različnih kulturah in mitologijah sveta. Tako je čas, da odklenemo vrata starodavnim močem in kozmičnim modrostim, ki se nam v tem času ponovno ponujajo.

Kakšen je torej namen program DRUŽENJE Z BOGOVI?

V mitologiji so bili Boginje in Bogovi nosilci najrazličnejših kvalitet. Te kvalitete so bile tako zelo ‘nezemeljske’, da so jim ljudje hitro pripisali vlogo ‘boga’. Pa vendar so bili te njihovi ‘bogovi’ v resnici bitja drugih planetov in civilizacij, ki so na naš planet prišla z različnimi razlogi.

Tisti, ki so ostali dalj časa, so ustvarili novo vejo človeka, kjer se je človeški DNK povezal z zvezdnim. Tako je nastala nova različica človeka, ki smo ji priča še danes.

Z mitološkega vidika bi lahko rekli, da smo mi otroci Bogov. Četudi se to sliši tako zelo nenavadno, je dovolj le, da primerjamo mitološke zgodbe različnih bogov z našim življenjem in takoj bomo videli neverjetne vzporednice. To je eden izmed ključnih dokazov, da na psihološki ravni še vedno nosimo zgodbe naših staršev in starih staršev, ter njihovih staršev in tako naprej, vse do tistih prvih staršev, ki so ustvarili novo različico človeštva.

Modeni človek je na svoji DNK ravni kombinacija človeka, ki je živel na površju zemlje, ter mnogih različnih zvezdnih civiliacij.

Naša naloga v tem času je, da prepoznamo te mitološke zgodbe in jih prevedemo v jezik modernega časa. V preteklosti so se naši predniki ogomno učili skozi zgodbe in mite, danes pa moramo te zgodbe in mite dokončno ozavestiti, preseči njihove omejitve in končno narediti korak na naslednjo stopnjo evolucije duhovno prebujenega človeka.

Druženje z Bogovi je torej zelo poseben program, kjer boste imeli priložnost na zgodovino pogledati z drugačnega zornega kota, ter predvsem razumeti duhovno evolucijo človeštva. Spoznali boste, na kako zelo pomembni evolucijski točki se trenutno človeštvo nahaja, in seveda, kakšna je vaša vloga v tem času. Kajti tudi vi ste nosilci mogočnih sil Bogov in Boginj …

Kaj lahko pričakujete na ‘Druženju z Bogovi?’

Skozi srečanja, ki se bodo odvijala 2x mesečno bomo raziskovali našo povezavo z različnimi božanstvi. Vsako srečanje bo namenjeno določeni skupini Boginj in Bogov. Tako bomo imeli znotraj teh srečanj priložnost srečati se s svojo lastno zgodovino, z zapisi, ki jih nosimo globoko v našem DNK-ju, s spomini, znanji in darovi, za katere nismo niti vedeli, da obstajajo.

Izkusili bomo globoko zdravljenje, intenzivne notranje premike in ogromno ‘aha’ trenutkov. Mitologija nam bo služila kot stopnišče, ki nas bo popeljalo k zvezdam in zvezdnim civilizacijam.

Pred nami so pomembna meditativna potovanja, kje se bomo dejansko družili z Bogovi preteklega in sedanjega časa. S tem pa bomo odkrili tudi svojo vlogo v tem velikem ustroju Življenja.

Dodatne informacije & prijava:

Termin: Vsak drugi četrtek 17h – 21h, 10 zaporednih srečanj
Prispevek za posamezno srečanje: 65 eur (130 eur mesečno, cena celotnega progama 650 eur)
Prijave; [email protected] 

Program je namenjen manjši skupini mističnih popotnikov! Program spremljate lahko tudi preko spleta!Prijavnica

Prijavljate se na dogodek DRUŽENJE Z BOGOVI: Iniciacije Boginj & Bogov- 2. srečanje

WordPress Video Lightbox