8 Čarobnih ključev manifestacije

  • 17h - 22h (posnetke lahko poslušate kadarkoli)
  • preko spleta
  • 550 eur (možno plačilo v petih mesečnih obrokih 5 x 110 eur)

DO TEČAJA LAHKO DOSTOPATE TAKOJ!
Preprosto pišite na [email protected]
Prispevek za celoten program 550 eur ( 40 ur programa – plačate lahko v štirih mesečnih obrokih)

Toplo vabljeni k udeležbi na povsem novem tečaju OSMIH KLJUČEV ČAROBNE MANIFESTACIJE ŽIVLJENJA, kjer bomo v okviru 8ih modulov potovali k specifičnim ključem manifestacije za vsako izmed ključnih osmih področih življenja. Dejstvo je, da ljudje sami ustvarjamo svojo resničnost, dejstvo pa je tudi, da vsako življenjsko področje zahteva nekoliko drugačen pristop. Tako je to tečaj namenjen tistim, ki si želite izjemno KONKRETNEGA in PRAKTIČNEGA pristopa, k realizaciji vaše željene realnosti.

Ta program je zasnovan tako, da vam bo ponudil razumevanja osnovnih principov in načinov delovanja kozmične energije. Ko to delovanje razumete, lahko z življenje so-ustvarjate čudovite situacije, pritegnete nove ljudi, odprejo se vam vrata čudovitih priložnosti in še in še.

Seveda pa ima vsak princip manifestacije tudi svoja pravila in zahteve. Tako bomo znotraj tega tečaja spoznali, da je najbolj ključno to, da razumemo svoje življenjsko poslanstvo, torej načrt naše duše. Poslanstvo naše duše se realizira skozi vsa življenjska področja in tako bo uvod v posamezen modul vedno obsegal pregled vašega dušnega načrta v povezavi s področjem manifestacije, s katerim se ukvarjamo v tem posameznem modulu. Nato bodo sledile vaje jasnosti in energijskega očiščenja, kajti nove ideje potrebujejo prostor, da se lahko razvijejo in razcvetijo. Nato pa se bomo temeljito posvetili praktičnim načinom in zakonom manifestacije za vsako izmed področij.Prijavnica

Prijavljate se na dogodek 8 Čarobnih ključev manifestacije

WordPress Video Lightbox