Angeli, duhovni vodniki in sveta geometrija

 

Mnogo ljudi čuti močno povezavo z najrazličnejšimi bitji svetlobe. Nekateri se te prisotnosti zavedajo že od malega, spet drugi se z njo spoznajo nekoliko kasneje v življenju. Ne glede na to, ali se ljubeče božanske prisotnosti zavedamo ali ne, nas vedno in povsod obdajajo ljubeča bitja svetlobe.

Angeli, vodniki, bližnji preminuli, mojstri in bitja drugih civilizacij nas spremljajo, opazujejo, vodijo. Velikokrat se z njimi srečujemo v meditacijah ali spanju, včasih pa zelo jasno lahko začutimo njihovo šepetanje kar sredi belega dne. Tu so, da nas vodijo po naši dušni poti, poti našega poslanstva. Hkrati so z nami, da nam pomagajo uresničiti vizijo Nove Resničnosti.

 

Fizična realnost je le ena izmed mnogih realnosti.

 

Naš logično-analitičen um je vezan na to fizično realnost. Vendar pa poleg naše realnosti obstaja ogromno različnih nivojev in svetov.

Nekateri svetovi so fizični, drugi so svetovi duhovne realnosti. Obstaja tud svet angelov, ki je v Stvarstvu najbližje Stvarniku. Je kraljestvo svetlobe, lepote, glasbe in popolnosti.

Angeli se nahajajo najvišje v hierarhiji Kreacije. Nimajo ega in sledijo volji Stvarnika. Ko jih pokličemo so nemudoma poleg nas. Pomagajo nam lahko na vsakem področju življenja. Njihova naloga ni, da nam odvzamejo pomembne lekcije rasti, lahko pa nam pomagajo pri razumevanju in dvigu težine, tako da z lahkoto vidimo višjo duhovno perspektivo.

Kot duše smo v ta svet prišli izkusiti tiste lekcije, ki jih še nismo osvojili. Tako se večkrat znajdemo v zelo zahtevnih in težkih situacijah. Če se takrat obrnemo na pomoč angelov bomo te situacije razrešili veliko hitreje in na veliko lažji in ljubeč način. Namen vsake situacije je razumeti višji namen in učenje te situacije. Vsaka situacija namreč znotraj sebe skriva biser modrosti.

Angeli pa niso le ljubeča bitja, ki pomagajo človeštvu. So pravzaprav na čelu Kreacije in kot taki nadzorjujejo celotno kreacijo. So aktivni princip Stvarnika.

Metatronova kocka predstavlja geometrijsko upodobitev 13 glavnih angelov. Metatronova kocka je geometrijska matrica naše realnosti. Znotraj nje najdemo vse elemente (ogenj, zrak, vodo, zemljo, eter) iz katerih je vse sestavljeno.

Znotrarj Metatronove kocke najdemo 13 krogov – to so glavni principi kreacije, v našem svetu jih razumemo kot ‘nadangele’.

 

13 nadagnelov Metatronove kocke:

→ Nadangel Azrael

→ Nadangel Jophiel

→ Nadangel Haniel

→ Nadangel Mihael

→ Nadangel Chamuel

→ Nadangel Zadkiel

→ Nadangel Rafael

→ Nadangel Gabriel

→ Nadangel Raziel

→ Nadangel Jeramiel

→ Nadangel uriel

→ Nadangel Metatron & Sandalfon

Če želite svojo intuicijo poglobiti in razviti sposobnost intuitivne komunikacije z vašimi vodniki in angeli, se mi lahko pridružite na čudovitem tečaju Angelske Intuicije >>>

POT MODERNE BOJEVNICE

NOV 10-mesečni program namenjen modernim duhovno prebujenim ženskam, ki želijo v obdobju, ki ga prinaša leto 2020, zaživeti v svoji polni moči na vseh področjih življenja.

Svet bo rešila zahodna ženska. 

- Dalai Lama

 

DODATNE  INFORMACIJE & PRIJAVA

Naročite se!

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom, če želite prejemati novice in posodobitve.