Lemurian Light Healing

Najbolj transformativna in visoko vibracijska energijska duhovna terapija, darilo visoko razvite civilizacije Lemurije je sedaj na voljo tudi vsem nam. Po dolgih letih intenzivnega dela z lemurijskimi energijami in lemurijsko zavstjo se mi je razkrila ta izjemna tehnika, ki nas bo popeljala preko sedem duhovnih stopenj inciacij v mojstre lemurijske energije!


Udeleženi na tem programu boste postali certificirani praktiki tehnike ‘Lemurian Light Healing tehnike in popolnoma usposobljeni sidrati oz. kanalizirati visoko vibracijsko in izjemno duhovno zdravilno lemurijsko energijo. Po samem tečaju za praktika boste lahko uporabljali to tehniko samostojno kot energijsko terapijo, lahko pa boste ta znanja združili v svojem delu.


Izjemen program, darilo Mojstrov Lemurije je namenjen vsem, ki:

 • čutite klic pomagati planetu v teh časih močne planetarne preobrazbe čutite močno povezavo s civilizacijo Lemurije čutite močno zdravilno energijo v vaših dlaneh;
 • čutite, da lahko ljudem pomagate s svojo zdravilno energijo
 • iščete svoje poslanstvo in ste pripravljeni na nove začetke
 • delate kot terapevt (masažni terapevt, duhovni terapevt) in čutite, da
  bi vam ta tehnika odprla povsem nov način delovanja
 • želite stopiti na pot pospešenega duhovnega napredovanja, močne
  aktivacije vaših duhovnih darov
 • želite delati direktno z mojstri Lemurije ter mojstri Bele Bratovščine
  čutite močno povezavo z zvezdnimi sistemi, morda celo intuitivno
  komunicirate (tudi v sanjah) z našo širšo galaktično družino
  preprosto čutite, da je to to


Sedem celodnevnih srečanj namenjenih usposabljanju duhovih terpevtov te tehnike, hkrati pa predstavlja sedem stopenj inciacije v okviru katere bodo razkrite skrivnosti kreacije preko svete geometrije, svete kode lemurije, delo z lemurijskimi mojstri, delo s svetimi žarki, aktivacija s kristali svete geometrije preko barvnih žarkov ipd.


Gre za tehniko, ki energijsko popolnoma obnovi dušo, telo in duha, tako praktiku kot tudi tistemu, ki žarke Lemurian Light Healing prejema.

Program tečaja Lemurian Light Healing 1. stopnje

 1. modul: Izvorna spirala
  V okviru prvega modula se spoznamo z 12 žarki kreacije. Spoznamo koncept kreacije preko svete geomerije, zvoka in barve. Razumemo, kako je pravzaprav vse nastalo in potujemo energijsko direktno v sam začetek vsega. Potovali bomo po ‘nautulis’ polžu, po spirali nazaj v začetek, v izhodiščno točko. To bo točka, kjer bomo popolnoma obnovili energijske strukture našega energijskega/duhovnega telesa in se povezali z božanskim DNK. Prvi dan tega programa je namenjen intenzivnemu energijskemu čiščenju, dvigu vibracije in aktivaciji.
 2. modul: 12 Svetih žarkov & 12 nivojev kreacije
  V drugem modulu se bomo posvetili 12 žarkom kreacije. Vrnili smo se v izvorno točko, v točko kreacije. Točko, kjer vse nastaja. Točko izjemnega kreativnega potenciala. Prečistili smo se, dvignili svojo duhovno energijo, pripravljeno smo na izjemno potovanje! 12 svetih žarkov predstavlja 12 nivojev našega DNK-ja, našo lastno večdimenzionalnost. Hkrati predstavja 12 ravni kreacije/dimenzij, 12 nadangelov , 12 mojstrov ipd.mV okviru tega modula bomo preživeli dan objeti v 12 žarkov. Spoznali se bomo z vsakim izmed žarkov, ter se naučili prevajati njegovo svetobo in vibracijo tudi na druge. Delo v parih bo omogočilo, da bomo izkusili izjemne barve, ki se bodo pretakale preko naših dlani! Prav vsi smo v resnici rojeni posredniki duhovne zdravilne energije …
 3. modul: Izvorna energija Gaie
  Tretji modul nas popelje v delo z energijo Gaie. V prvih dveh modulih smo naredili intenzivno aktivacijo našega svetlobnega/duhovnega telesa, sedaj smo pripravljeni na prizemljitev. Naučili se bomo preprostih, a hkrati močnih tehnik prizemljevanja. Ko smo pravilno prizemljeni in so naše vezi z Gaio močne, se počutimo izjemno stabilne, hkrati pa imamo izjemno sposobnost manifestacije. Gaia nas vodi, da izstopimo iz kolektivne zavesti, iz omejitev, ki so nam jih predali drugi. Pravi nam, da je za nas poskrbljeno; da je ona tista, ki skrbi za naš dobrobit.

  Tako je ta modul namenjen na eni strani energijskemu prečiščenju naše DNK linije na področju kolektivne zavesti, kajti karkoli so naši predniki verjeli, lahko še vedno na najglobji nezavedni ravni vpliva na nas. Hkrati je kolektivna zavest družbe izjemno močna in nas, če nismo pozorni, lahko hitro prevzame. V tem modulu se bomo naučili povezati z izjemno močjo Gaje. Presenečeni bomo, ko bomo občutili, kako zelo podprti smo na svoji poti življenjskega poslanstva! Gaja je v resnici ena izmed najmočnejših zaveznic na naši zemeljski poti! V okviru tega modula se bomo naučili tudi delati s spodnjimi energijskimi centri človeka in se naučili energijsko prizemljili tudi drugo osebo. Ne pozabimo: prav prizemljitev prinese izjemen dvig energije!
 4. modul: Roža Življenja & ostali sveti simboli
  V tem modulu se bomo spoznali z rožo življenja in ostalimi svetimi simboli svete geometrije, ki jih najdemo znotraj rože življenja (metatronova kocka, platonska telesa, različne spirale ipd…). Naučili se bomo aktivirati te simbole preko naših čaker na dlaneh, ter jih sidrali v energijsko polje klienta. Hkrati se bomo naučili sami prečistiti in aktivirati svoje svetlobno/duhovno telo s pomočjo teh simbolov. Izjemno močen modul, kjer bomo neverjetno okrepili pretok zdravilne duhovne energije preko vseh naših čaker. V okviru tega modula bomo doživeli nekaj čudovitega: spoznali bomo najbolj svet simbol naše duše!
 5. modul: 5 elementov / manifestacija fizičnega telesa
  Izjemen modul, v katerem bomo spoznali delo s petimi elementi in povezavo z Merkabo. Naučili se bomo povezavo vseh elementov skozi prizmo svete geometrije, kako jih lahko uporabljamo za aktivacijo energij: manifestacija, zaščita, prizemljitev, nevtralizacija energije ipd… Poleg praktične uporabe petih elementov in uravnovešanja v našem fizično-energijskem telesu, pa bomo spoznali tudi proces, v katerem duša manifestira fizično telo.

  Gre namreč za 5 elementov kreacije, kjer 4 elementi predstavljajo fizični svet, peti element pa je DUH – naš duhovni aspekt. Ko se duša odloči za fizično življenje, se začne čudovit proces razgradnje elementov iz enosti v dvojnost, pri čemer duša manifestira najprej sistem čaker in nato fizičnega telesa preko štirih elementov. Spoznali bomo povezavo naše duše, zakonov kreacije, petih elementov, sistema čaker in nato fizičnega telesa. Hkrati se bomo naučili uravnovešanja in aktivacije petih elementov, ter dela s petimi platonskimi telesi na energijskem polju klienta.
 6. modul: Zdravilna moč kristalov Lemurije
  Civilizacija Lemurije je izjemno povezana s kraljestvom kristalov. Civilizacija Lemurije se je od nekdaj zavedala, da so kristali v resnici ‘zamrznjena kozmična svetloba’. Kristali so izjemni prenosniki in shranjevalci energij. V kristale lahko shranimo določene zapise, informacije, kode … in hkrati s pomočjo kristalov lahko usmerjamo, krepimo in nevtraliziramo energije. Kristali so prevodniki, povezava Božanskega z zemljo. V procesu Lemurian Light Healing tehnike se naučimo prizemljiti svoje svetlobno/duhovno telo s pomočjo kristalnega kraljestva v središče zemlje. Hkrati se naučimo delati z eteričnimi lemurijskimi kristali, eteričnimi kristalnimi mrežami in spoznamo kristale drugih dimenzij (ki so drugačni, kot naši 3-d fizični kristali!). Spoznali bomo, da energijsko aktivacijo lahko delamo tako s fizičnimi, kot tudi eteričnimi kristali drugih nivojev.
 7. modul: Mojstri Lemurije & Zvezdna Galaktična družina
  V okviru zadnjega modula prve stopnej Lemurian Light Healing tehnike bomo vstopili v direkten stik z mojstri Lemurije, ter mojstri različnih zvezdnih sistemov, ki naš planet spremljajo v teh časih duhovnega prebujenja! Mnogo svetlobnih bitij, mojstrov, angelov in duhovnih vodnikov stoji znami in nas vodi. Četudi prihajajo iz t.i. ‘nevidnega sveta’, so izjemno močni in imajo neverjeten vpliv na našo realnost. V okviru zadnjega modula bomo tako potovali v svete templje Lemurije, svete templje in učitelišča na Plejadah, Siriusu ipd. Povezali se bomo s svojo duhovno/galaktično družino ter spoznali, od kod resnično smo in s kakšnim namenom smo prišli v to utelešenje.
  Na zadnjem modulu bomo poleg omenjenega hkrati naredili celotno Lemurian Healing tehniko, ki bo obsegala:
  – popolno očiščenje energijskega telesa (čiščenje čaker, rezanje eteričnih vezi, prizemljitev)
  – osvoboditev od kolektivnih energij, osvoboditev vzorcev
  čiščenje DNK linije, aktivacija božanskega lemurijskega DNK
  – aktivacija svetlobenga telesa klienta
  – uravnovešanje petih elementov v energijskem polju človeka
  – sidranje eteričnih lemurijskih kristalov z namenom duhovnega
  prebujenja, svetlobe in ljubezni
  – odpiranje višje srčne čakre, preseganje omejujočih čustvenih energij
  – odpiranje in aktivacija resničnega tretjega očesa in kronske čakre,
  našega ‘resničnega duhovnega vida’
  – sidranje vseh 12 žarkov
  – in na koncu prizemljitev in močna povezava z energijo Gaje!

Celoten program bo potekal pod mentorstvom mojstrov Lemurije. Vsak izmed udeležencev bo spoznal svoje lastne lemurijske vodnike, se povezal s svojo galektično družino in doživel izjemen duhovni preporod. Sam program je zasnovan tudi kot zelo močna aktivacija duhovnih darov, ki bo razkrila morda povsem nove smernice za vašo prihodnost!

Dodatne informacije in prijava:
Termin: razpisan v koledarju dogodkov >>>
Prispevek: 1100 eur (7 dni programa, možno plačilo v sedmih obrokih)
Prijave: [email protected]

Po opravljeni prvi stopnji se udeleženi lahko udeležijo nadaljnega izobraževanja 2. stopnje, kateri nadalje sledi še 3. stopnja in nato učiteljski tečaj (4. stopnja). Vsaka stopnja traja 7 polnih dni.

Program tečaja Lemurian Light Healing 2. stopnje

Celotna druga stopnja programa LLH je namenjena tečajnikom, ki želijo razviti svojo individualni način dela z lemurijskimi energijami. V tem tečaju se bomo podali na pot dela z Mojstri Lemurije nekoliko drugače; spoznali bomo našega osebnega Mojstra in nato vstopili v odnos ‘vajenstva’. To pomeni, da bomo pod njegovim vodstvom in zaščito začeli prevajati posebne informacij/tehnike – seveda vse z namenom dviga planetarne zavesti v svetlobo, ljubezen in harmonijo. Čudovit program, ki je namenjen razvoju samostojne poti in dodatni aktivaciji vaših duhovnih darov! Obilo pa bo seveda tudi priložnosti za vajo!

 1. MODUL: MOJSTRI LEMURIJE in INDIVIDUALNO MENTORSTVO

  V prvem modulu tega tečaja se bomo posvetili mojstrom vseh lemurijskih žarkov. Potovali bomo v eterične templje in prejeli pomembne iniciacije.
  V prvem delu dneva se bodo zvrstile naslednje iniciacije:
  > iniciacija SVETLOBE
  > iniciacija LJUBEZNI/SOČUTJA
  > inciacija MODROSTI

  Preko treh iniciacij bomo vzpostavili pomemben in direkten odnos z našim osebnim mojstrom Lemurije in s tem pričeli pomembno pot dela na določeni duhovni liniji/nivoju. Vsak izmed žarkov predstavlja svojo linijo in svoj nivo in s tem na unikaten način vpliva na duhovno zdravljenje človeštva. Mi smo tu z namenom, da služimo. Tako bomo v okviru prvega modula vzpostavili direkten stik s svojim mojstrom Lemurije in začeli prevajati njegova sporočila. V pisni in govorjeni obliki bomo v tem prvem modulu začeli služiti dvigu zavesti človeštva na prav poseben način!
 2. MODUL: UČENJA NAŠEGA MOJSTRA

  V drugem modulu se bomo posvetili duhovnim učenjem našega mojstra. S tem, ko smo postali njegov ‘vajenec’ oz. apprentice smo stopili na posebno pot učenja in razvoja posebnih duhovnih darov. Smo del posebne skupine duš, ki dela na unikatni duhovni nalogi v tem procesu duhovnega dviga človeštva. V drugem modulu bomo tako našo komunikacijo z mojstrom prenesli na nov nivo: učili se bomo prevajati sporočila mojstra drugim osebam v okviru svetovanja, kar bo postalo del LEMURIAN LIGHT HEALING terapije. V drugem modulu torej intuitivno prevajamo sporočila našega mojstra v pisni in govorjeni obliki.
 3. MODUL: KANALIZIRANJE MOJSTROV
  Tretji modul LEMURIAN LIGHT HEALING tečaja je namenjen kanaliziranju sporočil mojstrov. Tako bo celotna skupina popeljana skozi proces, v katerem se bomo temeljito uskladili z vibracijo mojstra in se naučili povezati z zavestjo tega razsvetljenega bitja, nato pa pred skupino prevajati sporočila Mojstra. Gre za izjemno nalogo in hkrati tudi način, kako lahko pred skupinami ljudi prevajamo to izjemno zdravilno energijo razsvetljenja.
 4. MODUL: LLH TERAPIJA + ZVOK + BARVA + KRISTALI + SVETA GEOMETRIJA > RAZVOJ LASTNE TERAPIJE/TEHNIKE LLH

  V četrtem modulu se bomo podali na intenzivno potovanje dela LLh terapij nekoliko drugače! Tokrat bomo dodali zvok, barvo, kristale, hkrati pa bo ta terapija nekoliko drugačna, saj jo bo vodil direktno naš Mojster! To pomeni, da bomo v okviru četrtega modula razvijali lastno obliko LLH terapije. Prav vsi smo poklicani, da realiziramo svojo vizijo, na svoj unikaten način. Tako bomo v okviru četrtega modula razvijali svojo unikatno terapijo. Povezali se bomo z mojstrom in prejeli jasna navodila za tehniko, ki jo bomo v prihodnje izvajali. V okviru tega modula vsekakor lahko pričakujemo ogromno čudovitih presenečenj!
 5. MODUL: DELAVNICE IN TEČAJI
  Prav vsi smo poklicani, da širimo lemurijsko svetlobo in ljubezen! Tako bomo v okviru tega modula pod mentorstvom svojega mojstra razvijali svoj lasten koncept lemurijski delavnic in tečajev. Povezali bomo našo življenjsko zgodbo, obstoječa znanja in izkušnje, vodstvo našega osebnega Mojstra in našo lastno vizijo, ter oblikovali nekaj resnično unikatnega! Vsi smo tu, da hodimo po edinstveni poti in da predajamo sporočila na svoj unikaten način. V okviru petega modula bomo spoznali, za kaj smo poklicani in kako lahko služimo dvigu lemurijske zavesti!
 6. in 7. MODUL: SVETE KODE LEMURIJE
  Šesti in sedmi modul pa nas bosta popeljala korak dlje. V okviru teh dveh dni se bomo osredotočili na deo s svetimi kodami Lemurije. Gre za posebno tehniko dela z Lemurijsko energijo in žarki, kjer kode služijo kot sveti simboli. Le-te aktivirajo našo višjo duhovno zavest, nas povežejo z energijo Izvora, nas vodijo in prebudijo naše duhovno zavedanje in nam ponudijo intenzivne duhovne uvide. Svete kode so nekaj resnično edinstvenega. V tem modulu bomo spoznali različne kode, ki se jih bomo nato naučili sidrati/prevajati v okviru naših delavnic in individualnih terapij.

  Dodatne informacije in prijava:
  Termin: razpisan v koledarju dogodkov >>>
  Prispevek: 1100 eur (7 dni programa, možno plačilo v sedmih obrokih)
  Prijave: [email protected]

Naročite se!

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom, če želite prejemati novice in posodobitve.