Lemurian Light Healing

PROGRAM V ŽIVO

Vodi Teja Wood, [email protected] 

Najbolj transformativna in visoko vibracijska energijska duhovna terapija, darilo visoko razvite civilizacije Lemurije je sedaj na voljo tudi vsem nam. Po dolgih letih intenzivnega dela z lemurijskimi energijami in lemurijsko zavstjo se mi je razkrila ta izjemna tehnika, ki nas bo popeljala preko sedem duhovnih stopenj inciacij v mojstre lemurijske energije!

Udeleženi na tem programu boste postali certificirani praktiki tehnike ‘Lemurian Light Healing tehnike in popolnoma usposobljeni sidrati oz. kanalizirati visoko vibracijsko in izjemno duhovno zdravilno lemurijsko energijo. Po samem tečaju za praktika boste lahko uporabljali to tehniko samostojno kot energijsko terapijo, lahko pa boste ta znanja združili v svojem delu.

Izjemen program, darilo Mojstrov Lemurije je namenjen vsem, ki:

 • čutite klic pomagati planetu v teh časih močne planetarne preobrazbe
 • čutite močno povezavo s civilizacijo Lemurije
 • čutite močno zdravilno energijo v vaših dlaneh; čutite, da lahko ljudem
 • pomagate s svojo zdravilno energijo
 • iščete svoje poslanstvo in ste pripravljeni na nove začetke
 • delate kot terapevt (masažni terapevt, duhovni terapevt) in čutite, da
 • bi vam ta tehnika odprla povsem nov način delovanja
 • želite stopiti na pot pospešenega duhovnega napredovanja, močne
 • aktivacije vaših duhovnih darov
 • želite delati direktno z mojstri Lemurije ter mojstri Bele Bratovščine
 • čutite močno povezavo z zvezdnimi sistemi, morda celo intuitivno
 • komunicirate (tudi v sanjah) z našo širšo galaktično družino
 • preprosto čutite, da je to to 🙂

Sedem celodnevnih srečanj namenjenih usposabljanju duhovih terpevtov te tehnike, hkrati pa predstavlja sedem stopenj inciacije v okviru katere bodo razkrite skrivnosti kreacije preko svete geometrije, svete kode lemurije, delo z lemurijskimi mojstri, delo s svetimi žarki, aktivacija s kristali svete geometrije preko barvnih žarkov ipd.

Gre za tehniko, ki energijsko popolnoma obnovi dušo, telo in duha, tako praktiku kot tudi tistemu, ki žarke Lemurian Light Healing prejema.

Program tečaja LLH 1 in LLH 2

Program tečaja 1. stopnje LEMURIAN LIGHT HEALING 1. stopnje

1. modul: Izvorna spirala
V okviru prvega modula se spoznamo z 12 žarki kreacije. Spoznamo koncept kreacije preko svete geomerije, zvoka in barve. Razumemo, kako je pravzaprav vse nastalo in potujemo energijsko direktno v sam začetek vsega. Potovali bomo po ‘nautulis’ polžu, po spirali nazaj v začetek, v izhodiščno točko. To bo točka, kjer bomo popolnoma obnovili energijske strukture našega energijskega/duhovnega telesa in se povezali z božanskim DNK. Prvi dan tega programa je namenjen intenzivnemu energijskemu čiščenju, dvigu vibracije in aktivaciji.

2. modul: 12 Svetih žarkov & 12 nivojev kreacije
V drugem modulu se bomo posvetili 12 žarkom kreacije. Vrnili smo se v izvorno točko, v točko kreacije. Točko, kjer vse nastaja. Točko izjemnega kreativnega potenciala. Prečistili smo se, dvignili svojo duhovno energijo, pripravljeno smo na izjemno potovanje! 12 svetih žarkov predstavlja 12 nivojev našega DNK-ja, našo lastno večdimenzionalnost. Hkrati predstavja 12 ravni kreacije/dimenzij, 12 nadangelov , 12 mojstrov ipd.mV okviru tega modula bomo preživeli dan objeti v 12 žarkov. Spoznali se bomo z vsakim izmed žarkov, ter se naučili prevajati njegovo svetobo in vibracijo tudi na druge. Delo v parih bo omogočilo, da bomo izkusili izjemne barve, ki se bodo pretakale preko naših dlani! Prav vsi smo v resnici rojeni posredniki duhovne zdravilne energije …

3. modul: Izvorna energija Gaie
Tretji modul nas popelje v delo z energijo Gaie. V prvih dveh modulih smo naredili intenzivno aktivacijo našega svetlobnega/duhovnega telesa, sedaj smo pripravljeni na prizemljitev. Naučili se bomo preprostih, a hkrati močnih tehnik prizemljevanja. Ko smo pravilno prizemljeni in so naše vezi z Gaio močne, se počutimo izjemno stabilne, hkrati pa imamo izjemno sposobnost manifestacije. Gaia nas vodi, da izstopimo iz kolektivne zavesti, iz omejitev, ki so nam jih predali drugi. Pravi nam, da je za nas poskrbljeno; da je ona tista, ki skrbi za naš dobrobit.

Tako je ta modul namenjen na eni strani energijskemu prečiščenju naše DNK linije na področju kolektivne zavesti, kajti karkoli so naši predniki verjeli, lahko še vedno na najglobji nezavedni ravni vpliva na nas. Hkrati je kolektivna zavest družbe izjemno močna in nas, če nismo pozorni, lahko hitro prevzame. V tem modulu se bomo naučili povezati z izjemno močjo Gaje. Presenečeni bomo, ko bomo občutili, kako zelo podprti smo na svoji poti življenjskega poslanstva! Gaja je v resnici ena izmed najmočnejših zaveznic na naši zemeljski poti! V okviru tega modula se bomo naučili tudi delati s spodnjimi energijskimi centri človeka in se naučili energijsko prizemljili tudi drugo osebo. Ne pozabimo: prav prizemljitev prinese izjemen dvig energije!

4. modul: Roža Življenja & ostali sveti simboli
V tem modulu se bomo spoznali z rožo življenja in ostalimi svetimi simboli svete geometrije, ki jih najdemo znotraj rože življenja (metatronova kocka, platonska telesa, različne spirale ipd…). Naučili se bomo aktivirati te simbole preko naših čaker na dlaneh, ter jih sidrali v energijsko polje klienta. Hkrati se bomo naučili sami prečistiti in aktivirati svoje svetlobno/duhovno telo s pomočjo teh simbolov. Izjemno močen modul, kjer bomo neverjetno okrepili pretok zdravilne duhovne energije preko vseh naših čaker. V okviru tega modula bomo doživeli nekaj čudovitega: spoznali bomo najbolj svet simbol naše duše!

5. modul: 5 elementov / manifestacija fizičnega telesa
Izjemen modul, v katerem bomo spoznali delo s petimi elementi in povezavo z Merkabo. Naučili se bomo povezavo vseh elementov skozi prizmo svete geometrije, kako jih lahko uporabljamo za aktivacijo energij: manifestacija, zaščita, prizemljitev, nevtralizacija energije ipd… Poleg praktične uporabe petih elementov in uravnovešanja v našem fizično-energijskem telesu, pa bomo spoznali tudi proces, v katerem duša manifestira fizično telo.
Gre namreč za 5 elementov kreacije, kjer 4 elementi predstavljajo fizični svet, peti element pa je DUH – naš duhovni aspekt. Ko se duša odloči za fizično življenje, se začne čudovit proces razgradnje elementov iz enosti v dvojnost, pri čemer duša manifestira najprej sistem čaker in nato fizičnega telesa preko štirih elementov. Spoznali bomo povezavo naše duše, zakonov kreacije, petih elementov, sistema čaker in nato fizičnega telesa. Hkrati se bomo naučili uravnovešanja in aktivacije petih elementov, ter dela s petimi platonskimi telesi na energijskem polju klienta.

6. modul: Zdravilna moč kristalov Lemurije
Civilizacija Lemurije je izjemno povezana s kraljestvom kristalov. Civilizacija Lemurije se je od nekdaj zavedala, da so kristali v resnici ‘zamrznjena kozmična svetloba’. Kristali so izjemni prenosniki in shranjevalci energij. V kristale lahko shranimo določene zapise, informacije, kode … in hkrati s pomočjo kristalov lahko usmerjamo, krepimo in nevtraliziramo energije. Kristali so prevodniki, povezava Božanskega z zemljo. V procesu Lemurian Light Healing tehnike se naučimo prizemljiti svoje svetlobno/duhovno telo s pomočjo kristalnega kraljestva v središče zemlje. Hkrati se naučimo delati z eteričnimi lemurijskimi kristali, eteričnimi kristalnimi mrežami in spoznamo kristale drugih dimenzij (ki so drugačni, kot naši 3-d fizični kristali!). Spoznali bomo, da energijsko aktivacijo lahko delamo tako s fizičnimi, kot tudi eteričnimi kristali drugih nivojev.

7. modul: Mojstri Lemurije & Zvezdna Galaktična družina
V okviru zadnjega modula prve stopnej Lemurian Light Healing tehnike bomo vstopili v direkten stik z mojstri Lemurije, ter mojstri različnih zvezdnih sistemov, ki naš planet spremljajo v teh časih duhovnega prebujenja! Mnogo svetlobnih bitij, mojstrov, angelov in duhovnih vodnikov stoji znami in nas vodi. Četudi prihajajo iz t.i. ‘nevidnega sveta’, so izjemno močni in imajo neverjeten vpliv na našo realnost. V okviru zadnjega modula bomo tako potovali v svete templje Lemurije, svete templje in učitelišča na Plejadah, Siriusu ipd. Povezali se bomo s svojo duhovno/galaktično družino ter spoznali, od kod resnično smo in s kakšnim namenom smo prišli v to utelešenje.

Na zadnjem modulu bomo poleg omenjenega hkrati naredili celotno Lemurian Healing tehniko, ki bo obsegala:

 • popolno očiščenje energijskega telesa (čiščenje čaker, rezanje eteričnih vezi, prizemljitev)
 • osvoboditev od kolektivnih energij, osvoboditev vzorcev
 • čiščenje DNK linije, aktivacija božanskega lemurijskega DNK
 • aktivacija svetlobenga telesa klienta
 • uravnovešanje petih elementov v energijskem polju človeka
 • sidranje eteričnih lemurijskih kristalov z namenom duhovnega
 • prebujenja, svetlobe in ljubezni
 • odpiranje višje srčne čakre, preseganje omejujočih čustvenih energij
 • odpiranje in aktivacija resničnega tretjega očesa in kronske čakre,
 • našega ‘resničnega duhovnega vida’
 • sidranje vseh 12 žarkov
 • in na koncu prizemljitev in močna povezava z energijo Gaje!

Celoten program bo potekal pod mentorstvom mojstrov Lemurije. Vsak izmed udeležencev bo spoznal svoje lastne lemurijske vodnike, se povezal s svojo galektično družino in doživel izjemen duhovni preporod. Sam program je zasnovan tudi kot zelo močna aktivacija duhovnih darov, ki bo razkrila morda povsem nove smernice za vašo prihodnost!

Dodatne informacije in prijava:
Termin: razpisan v koledarju dogodkov 
Prispevek: 1100 eur (7 dni programa, možno plačilo v sedmih obrokih)
Prijave: [email protected]  
Po opravljeni prvi stopnji se udeleženi lahko udeležijo nadaljnega izobraževanja 2. stopnje, kateri nadalje sledi še 3. stopnja in nato učiteljski tečaj (4. stopnja). Vsaka stopnja traja 7 polnih dni.

PROGRAM 2. STOPNJE PROGRAMA LEMURIAN LIGHT HEALING:

Celotna druga stopnja programa LLH je namenjena tečajnikom, ki želijo razviti svojo individualni način dela z lemurijskimi energijami. V tem tečaju se bomo podali na pot dela z Mojstri Lemurije nekoliko drugače; spoznali bomo našega osebnega Mojstra in nato vstopili v odnos ‘vajenstva’. To pomeni, da bomo pod njegovim vodstvom in zaščito začeli prevajati posebne informacij/tehnike – seveda vse z namenom dviga planetarne zavesti v svetlobo, ljubezen in harmonijo. Čudovit program, ki je namenjen razvoju samostojne poti in dodatni aktivaciji vaših duhovnih darov! Obilo pa bo seveda tudi priložnosti za vajo!

1. MODUL: MOJSTRI LEMURIJE in INDIVIDUALNO MENTORSTVO
V prvem modulu tega tečaja se bomo posvetili mojstrom vseh lemurijskih žarkov. Potovali bomo v eterične templje in prejeli pomembne iniciacije. V prvem delu dneva se bodo zvrstile naslednje iniciacije:
1. iniciacija SVETLOBE
2. iniciacija LJUBEZNI/SOČUTJA
3. inciacija MODROSTI
Preko treh iniciacij bomo vzpostavili pomemben in direkten odnos z našim osebnim mojstrom Lemurije in s tem pričeli pomembno pot dela na določeni duhovni liniji/nivoju. Vsak izmed žarkov predstavlja svojo linijo in svoj nivo in s tem na unikaten način vpliva na duhovno zdravljenje človeštva. Mi smo tu z namenom, da služimo. Tako bomo v okviru prvega modula vzpostavili direkten stik s svojim mojstrom Lemurije in začeli prevajati njegova sporočila. V pisni in govorjeni obliki bomo v tem prvem modulu začeli služiti dvigu zavesti človeštva na prav poseben način!

2. MODUL: UČENJA NAŠEGA MOJSTRA
V drugem modulu se bomo posvetili duhovnim učenjem našega mojstra. S tem, ko smo postali njegov ‘vajenec’ oz. apprentice smo stopili na posebno pot učenja in razvoja posebnih duhovnih darov. Smo del posebne skupine duš, ki dela na unikatni duhovni nalogi v tem procesu duhovnega dviga človeštva. V drugem modulu bomo tako našo komunikacijo z mojstrom prenesli na nov nivo: učili se bomo prevajati sporočila mojstra drugim osebam v okviru svetovanja, kar bo postalo del LEMURIAN LIGHT HEALING terapije. V drugem modulu torej intuitivno prevajamo sporočila našega mojstra v pisni in govorjeni obliki.

3. MODUL: KANALIZIRANJE MOJSTROV
Tretji modul LEMURIAN LIGHT HEALING tečaja je namenjen kanaliziranju sporočil mojstrov. Tako bo celotna skupina popeljana skozi proces, v katerem se bomo temeljito uskladili z vibracijo mojstra in se naučili povezati z zavestjo tega razsvetljenega bitja, nato pa pred skupino prevajati sporočila Mojstra. Gre za izjemno nalogo in hkrati tudi način, kako lahko pred skupinami ljudi prevajamo to izjemno zdravilno energijo razsvetljenja.

4. MODUL: LLH TERAPIJA + ZVOK + BARVA + KRISTALI + SVETA GEOMETRIJA > RAZVOJ LASTNE TERAPIJE/TEHNIKE LLH
V četrtem modulu se bomo podali na intenzivno potovanje dela LLh terapij nekoliko drugače! Tokrat bomo dodali zvok, barvo, kristale, hkrati pa bo ta terapija nekoliko drugačna, saj jo bo vodil direktno naš Mojster! To pomeni, da bomo v okviru četrtega modula razvijali lastno obliko LLH terapije. Prav vsi smo poklicani, da realiziramo svojo vizijo, na svoj unikaten način. Tako bomo v okviru četrtega modula razvijali svojo unikatno terapijo. Povezali se bomo z mojstrom in prejeli jasna navodila za tehniko, ki jo bomo v prihodnje izvajali. V okviru tega modula vsekakor lahko pričakujemo ogromno čudovitih presenečenj!

5. MODUL: DELAVNICE IN TEČAJI
Prav vsi smo poklicani, da širimo lemurijsko svetlobo in ljubezen! Tako bomo v okviru tega modula pod mentorstvom svojega mojstra razvijali svoj lasten koncept lemurijski delavnic in tečajev. Povezali bomo našo življenjsko zgodbo, obstoječa znanja in izkušnje, vodstvo našega osebnega Mojstra in našo lastno vizijo, ter oblikovali nekaj resnično unikatnega! Vsi smo tu, da hodimo po edinstveni poti in da predajamo sporočila na svoj unikaten način. V okviru petega modula bomo spoznali, za kaj smo poklicani in kako lahko služimo dvigu lemurijske zavesti!

6. in 7. MODUL: SVETE KODE LEMURIJE
Šesti in sedmi modul pa nas bosta popeljala korak dlje. V okviru teh dveh dni se bomo osredotočili na deo s svetimi kodami Lemurije. Gre za posebno tehniko dela z Lemurijsko energijo in žarki, kjer kode služijo kot sveti simboli. Le-te aktivirajo našo višjo duhovno zavest, nas povežejo z energijo Izvora, nas vodijo in prebudijo naše duhovno zavedanje in nam ponudijo intenzivne duhovne uvide. Svete kode so nekaj resnično edinstvenega. V tem modulu bomo spoznali različne kode, ki se jih bomo nato naučili sidrati/prevajati v okviru naših delavnic in individualnih terapij.

Dodatne informacije in prijava:
Termin: razpisan v koledarju dogodkov 
Prispevek: 1100 eur (7 dni programa, možno plačilo v sedmih obrokih)
Prijave: [email protected] 

Where there is Love, there is Life.

- Mahatma Ghandi

Klavdija Verlak

Leadership mentor and coach
www.holimar.si

Večji del svojega življenja sem živela zelo hitro, pozabljala nase, na svoje potrebe in želje in svoje življenje podrejala službi in ljudem, ki sem jih postavljala na piedistal. V nekem trenutku se je del mene temu načinu življnja začel upirati in po „naključju“ sem dobila mail za prvo delavnico s Tejo. Na tej delavnici sem se počutila kot da sem prišla domov, po več letih sem se počutila mirno in sprejeto. Ta delavnica je bila odskočna deska za pot spoznavanja sebe preko arhetipov in njihovega pomena v našem življenju.

Ker sem oseba, ki mora stvari razumeti, so bili arhetipi s Tejo odlična izkušnja v kateri sem več kot dve leti spoznavala sebe, svoje načine delovanja, prepričanja in nezavedne niti, ki so vodile moje življenje. S pomočjo arhetipov sem začela na svet in ljudi okoli sebe gledati zelo drugače. Začela sem spoznavati, kaj v resnici pomeni, da sami ustvarjamo svojo realnost in kakšno moč imajo naše misli v resnici. Začenjala sem čutiti notranji mir. Naslednji korak je bil spoznavanje z energijami lemurijske civilizacije. Čudovite ljubeče energije so bile naslednja stopnja lastnega razvoja. Skoraj eno leto se že spoznavam z njimi in prav vsakič znova sem presenečena nad tem, kako enostavno je vse in kako zelo so te energije podporne, če si jih pripravljen sprejeti.

Delo s Tejo vedno prinese spremembo. Njen način je nežen, venar ne ujčka, globok ampak brez drame in strašenja, pusti ti svoj čas, ne daje ti bližnjic in instant rešitev, pač pa te pelje po poti, ki je zate najboljša, ne vzame ti izkušnje, ki jo potrebuješ za svoj razvoj. Energije v skupinah so vedno ljubeče, polne zaupanja, podporne in sočutne. Meditacije, ki jih vodi, so globoke, transformativne in zelo močne. Znanje predaja na način, ki ga v danem trenutku lahko razumeš. Več kot si pripravljen sprejeti, več dobiš.
Hvaležna sem, da je bila moja mentorica v fazi transformacije, ki sem jo zelo potrebovala. Ni bilo vedno lahko, ampak z njeno pomočjo je šlo lažje. Če si res želite spremembe v življenju, je zagotovo pravi naslov. Ne bo vam prodajala pravljic, povedala vam bo resnico in vas popeljala po poti sprememb.

Delo na sebi z njeno pomočjo me je pripeljalo tudi na novo poslovno pot, kjer vsa znanja združujem v delu z vodji, ki želijo svoje time voditi vzpodbudno in navdihujoče in timi, ki spoštujejo medsebojno raznolikost. Tudi z osebami, ki želijo ostati v poslu in kljub temu ohraniti ali najti notranji mir. Brez duhovnega dela na sebi nič od tega ni mogoče.

Elfina Tina

Intuitivna umetnica

www.facebook.com/ElfinaTina777

Tečaji in meditacije Teje Melinc so resnično edinstveni in močno transformativni. Njeno delo je srčno, pristno in iskreno. Je izredna intuitivna svetovalka, medij in mentorica. Svoje dolgoletne izkušnje in znanja na področju duhovnega prebujenja, osebnostne rasti in razvoja povezuje z modrostjo višjih dimenzij in večini ne-vidnih svetov, a pri tem vedno ostaja tukaj in sedaj, prizemljena, praktična in iskrena.

Svoje udeležence spodbuja k samostojnemu delu na sebi, soočenju z vsemi aspekti – tako sončnimi kot senčnimi. Je tako glas ljubečega in modrega intuitivnega vodstva kot iskrene »brce v rit«, ki jo mnogi več kot potrebujemo na poti vrnitve k resničnemu Sebi.

Njeni tečaji, meditacije in svetovanja so za vse tiste, ki so resnično pripravljeni delati spremembe, rasti in se prebujati, zaživeti življenje v vsej svoji veličastnosti ter vzljubiti in sprejeti sebe in svet tukaj na Zemlji z iskro Božanskosti v srcu in duši.

 

Alneja Gašpar Horvat

Prevajalka, duhovna terapevtka 

www.duhovnaakademija.si

Moja duhovna in poslovna pot se je začela pri Teji. Ko sem se na neki točki znašla pred vprašanji, kdo sem, kaj v resnici hočem in kaj je moje poslanstvo, me je pot pripeljala do Teje, ki mi je pomagala najprej skozi osebnostno in duhovno preobrazbo, nato pa skozi mentorstvo in njene izjemne programe in izobraževanja osvetlila tudi poslovno pot, na katero mi je bilo namenjeno stopiti, in me naučila slediti srcu.

Teja ni samo izjemna učiteljica in svetovalka, ampak tudi čudovita oseba in prijateljica. Je iskrena in pove vedno točno to, kar moraš slišati, da se lahko prebudiš in napreduješ v življenju. Vsi njeni tečaji so zelo prebojni, intenzivni in vas bodo zagotovo premaknili z mrtve točke. Teja je zaslužna za precej velik del moje osebnostne in duhovne preobrazbe, pa tudi za moj preboj na poslovni poti.

Hvala Teja, da si verjela v moje programe in produkte, in me sprejela v tvoj tim sodelavcev ter mi tako pomagala slediti mojemu poslanstvu. S tvojo pomočjo lahko danes pomagam številnim mamicam, družinam, parom in vsem tistim, ki bi radi zanosili, da premagajo ovire, izgradijo zdrave partnerske odnose, uresničijo svoje sanje in si ustvarijo družino.

Manca Gebrl

Duhovna umetnica

Meditacije, ki jih vodi Teja v teku tečaja, so globoko transformativne in se jih težko opiše. Izkušanje Lemurije na tem tečaju je res zelo posebno in edinstveno doživetje!

Mistični angeli in nadangeli Kabale Kabala te pokliče, ko si pripravljen nanjo in Teja poskrbi, da se je ne lotiš samo študiozno, ampak da to znanje na praktičen način postopoma prenašaš v svoje življenje. Za tiste, ki znanje lažje absorbiramo s sliko, občutkom in barvo, je ta tečaj odličen za vstop v drevo življenja.

Lemurian Light Healing LLH je povsem drugačen pristop k načinu učenja ravnanja z zdravilnimi energijami. Ni učbenika in ni omejitev - čeprav poteka tečaj v skupini, gre za zelo osebno srečanje z vibracijo te civilizacije in precej individualno prejemanje vodstva in znanj.

 

Bogdana Rafolt

Finančna terapevtka

www.financnopismen.si 

Moje življenje je nekoč bilo dokazovanje, da sem pridna, sposobna, vredna, kar me je pripeljalo do pregorelosti. Potem sem našla Tejin tečaj arhetipov, kar je mojo perspektivo gledanja in dojemanja življenja in sebe postavilo dobesedno na glavo. Nič več ni bilo tako kot je nekoč izgledalo.

Na Tejinih tečajih sem ozaveščala in obračala vzorce, prepričanja, prebujala žensko energijo vse do Lemurian Light Healinga, kjer sem našla stik z svojo dušo, ki je tako potrpežljivo čakala name. Njene čudovite meditacije te popeljejo v notranji svet, pa čeprav je tvoj um nenehno zaposlen z mislimi. Z njeno neomajno srčnostjo, potrpežljivostjo, podporo, usmeritvami in strastjo, ki jih brez izjeme začutiš pri njenem delu, sem z veliko volje, poguma in zaupanja, da sem na pravi poti, spremenila svoje videnje sveta. Danes lahko rečem, da sem popolnoma druga oseba.

Zdaj sem res kreator svojega življenja in tudi razumem kaj to pomeni in kako deluje. Tejini tečaji so najboljša investicija, ki si jo lahko podarite sebi in se vam bo obrestovala na vseh področjih vašega življenja!

Teja Kraner

Lemurian Light Healing terapevtka

www.teia.si 

Pred petimi leti sem prvič prišla k Teji na svetovanje in to je bil eden izmed najboljših korakov, ki sem jih naredila v življenju. Bila je pomembna prelomnica v mojem življenju in od takrat naprej sem redna obiskovalka Tejinih tečajev, meditacij in svetovanj. Če bi Tejino delo lahko opisala z eno besedo je to hvala.

"Teja iz srca hvala, da slediš svoji poti in tudi nas opogumljaš, da sledimo svoji. Hvala za vso dragoceno znanje ki ga deliš skozi svoje delo in prebujaš človeštvo. Hvala za vse vzpodbude, "brce" in potrpežljivost. Hvala, da verjameš vame tudi takrat ko nihče drug ne. "

Darinka Panjan

Mojstrica mandal, Lemurian Light Healing terapevtka 

Tejo sem spoznala pred mnogimi leti, ko sem se znašla na življenjski prelomnici. K Teji  sem prišla na Medijski pogovor z mojim pokojnim možem. Imela sem nekaj nerešenih vprašanj, ki mi jih ni uspelo rešit za časa njegovega življenja. S to njeno pomočjo, sem našla svoj mir, lažje sem stopila naprej v "Novo življenje", kajti po odhodu partnerja, to resnično postane.

S svojo srčnostjo, sočutjem, empatijo in odločnostjo me je Teja peljala čez nekaj programov, v katerih sem odkrivala in spoznavala sebe. Tejin dar ni "naučeno" znanje, temveč resnični dar jasnosti, ki ga nesebično deli med nas in nam pomaga, spodbuja in podpira, da odkrijemo lastne potenciale in darove.

To ni delo ene delavnice ampak je proces sprememb, ki se sprožijo on njenih programih...postajamo sami sebi učenec in učitelj.
Hvala Teja.

Slavka Srebrnjak

Lemurian Light Healing terapevtka, Prevajalka intutivnih dušnih sporočil

www.slavkasrebrnjak.com 

Ta moja pot  se je zgodila , nisem je iskala, nisem je poznala.  Nisem poznala Teje, dokler me življenje ni pripravilo za učenje pri njej , učenje ki ni bilo samo to. Na njenih veličastnih  , notranjih potovanjih, v globokih , vodenih meditacijah so mi bili dani prvi uvidi, prva spominjanja vsega kar je bilo v meni globoko zakopano, zakrita znanja , ki so čakala, da se razkrijejo v vsej svoji veličini. Bil je klic, glas, ki se je tiho in vztrajno oglašal, tiho povabilo duše  in neizmerna notranja radost, mir in zaupanje v vodstvo , ki sem mu končno prisluhnila.

Na Tejinih meditacijah so se začele počasi , nevsiljeno, odstirati tančice, ki so prikrivale odgovor, kdo v resnici sem, kaj je moje resnično poslanstvo v tej inkarnaciji, kaj je moje delo za širše dobro. Nič se ni zgodilo hitro, prehitro, niti počasi, niti prepočasi....v tu zemeljskem času v zadnjih treh, štirih letih... Vse se je zgodilo ob pravem času , ko sem bila pripravljena... pripravljena na tečaj arhetipov pri Teji, tečaj  na katerem sem ozavestila  vse moje arhetipske vloge, ki sem jih igrala v svojem življenju, seveda  nezavedno, arhetipske vloge, ki nas obvladujejo in se jih oklepamo  tako zelo močno, da se ne premaknemo, da obstanemo v življenju na enem mestu , v enem odnosu , tudi ko že vse v nas vpije , da nekaj nekaj ni v redu, da to ni to , da ne živimo svojega življenja , pa še vztrajamo...

Tejin tečaj - Angelski intuitivni svetovalec- bil je nov nivo samospoznavanja, potrditev, kako nikoli nismo in nismo bili sami. Na tečaju je bilo  posredovano  vedenje , kako prisluhniti intuiciji, notranjemu vodstvu, glasu ali pa svojim vodnikom...vseeno kako to imenujem...in seveda temu zaupati

Tejin tečaj LEMURIAN LIGHT HEALING ---ne morem mu reči tečaj... Preko Teje posredovanje velikih znanj in modrosti človeštvu in hvaležna sem, da sem del tega. Na tečajih LEMURIAN LIGHT HEALING  so se mi odstrnile še zadnje tančice, v lemurijskih meditacijah so mi bili dani uvidi, kdo sem in kakšna je moja pot delovanja na zemlji, da končno stopim na pot, ki se mi je razkrila pod mentorstvom velikega mojstra,  v zemeljski podobi Teje Melinc.

Tatjana Čermelj

Pot me je k Teji zanesla čisto „slučajno“ in od takrat se v mojem življenju veliko spremenilo 🙂

Tečaja Angelska intuicija in Notranji otrok, katera sem obiskovala sta, na kratko, čudovita. Prav gotovo sodita med pomembnejše odločitve v mojem življenju.

Delo v manjši skupini, skupaj s Tejo, omogoča vsakemu, da spozna svoje največje izzive in jih tudi preseže, pa tudi, da spozna svoje darove in potenciale. Veliko je meditacij, raznih vaj, poučevanja in domačih nalog 🙂 Za vsakega od tečajnikov je vedno dovolj časa, da predebatira svoja doživetja v meditacijah in spozna svoj napredek. Teja kot odlična intuitivka pa pomaga z uvidi in nasveti. Čeprav zveni resno, in tudi je resno, je v resnici tudi zelo zabavno 🙂 Ni mi žal in hvaležna sem za to izkušnjo.

Teja je odlična učiteljica in njene tečaje toplo priporočam vsakemu, ki se je namenil slediti svojemu dušnemu poslanstvu. Priporočam tudi tistemu, ki si želi v svojem življenju pozitivne spremembe, ki želi, da se prenehajo ponavljajoči se vzorci ali bolezni, ki ga je strah naslednjega koraka....

V Šoli Intuicije sem spoznala, da je tudi moje poslanstvo pomagati ljudem na njihovi poti, zato sem začela s samostojnim intuitivnim svetovanjem. Pri svojem delu uporabljam tudi nekatere tehnike zdravljenja.
Če vas zanima več, mi lahko pišete.

Hvala Teja.

WordPress Video Lightbox