Spoznajmo naše osebne angele

Prav vsakdo izmed nas ima ljubeče duhovno spremstvo. Angelska prisotnost se nahaja povsod v Stvarstvu. Angeli prinašajo Svetlobo Stvarnika in prebujajo celotno Kreacijo. Obstajajo angeli, ki delujejo bolj na kolektivnem nivoju, pa tudi tisti, ki so vezani na individualno dušo. 

Obstajajo angeli, ki delujejo na kolektivni ravni.

V tej skupini najdemo nadangele, pa tudi angele, ki niso vezani na nikogar individualno. Nadangeli so mentorji angelov. So vodniki, dejanske sile kreacije. Vsak izmed nadangelov pooseblja en aspekt Stvarnika. Tako nadangeli poosebljajo Stvarnikove vrline in moči. So varuhi celotne Kreacije. V to skupino pa spadajo tudi angeli, ki niso dodeljeni individualni duši, temveč so v vlogi kot nekakšnih svetlobnih agentov in potujejo vedno tja, kjer jih v danem trenutku najbolj potrebujejo. Pomagajo pri najrazličnejših naravnih katastrofah, nesrečah in vseh situacijah, kjer je moč začutiti turbolentno energijsko stanje na širši ravni.  

Angel varuh

Naši individualni angeli prihajajo iz vrst angelov varuhov.

Angel varuh je nenehno povezan z nami. Skrbi za našo varnost na vseh ravneh. Ne posega v naš dušni načrt, a vseeno nas spremlja, vodi, navdihuje.  Poleg angela varuha, ki pooseblja čisto ljubezen Stvarnika do nas pa imamo tudi ostale angele, ki so dodeljeni prav nam. Vsak izmed teh angelov prinaša svoje blagoslove z namenom naše lastne poti razsvetljenja.

Angelska Pomoč 

Angelska pomoč v našem življenju je nekaj neprecenljivega. Naši angeli so poosebljenje božanske sile. Vedno in povsod so z nami in nikoli ne obupajo nad nami. Tudi v najtežjih trenutkih nam vlijejo upanje in nas vodijo po poti učenja. Vedno najdejo pot ven iz najtrše teme. Učijo nas, da smo tudi mi božanska bitja, vendar pa se moramo najprej duhovno prebuditi in začeti zavedati svoje resnične narave. 

Angele lahko kadarkoli prosimo za pomoč. Njihova naloga ni, da odvzamejo lekcijo, s katero smo soočeni. Vseeno pa nam lahko pomagajo razumeti situacijo z višje duhovne ravni, ter vnesti energijo odpuščanja in sočutja.

Angeli pomagajo vsakmur, ne glede na karkoli. Pomagajo nam lahko čisto na vseh področjih življenja, najprej pa seveda želijo od nas, da razumemo, zakaj smo se sploh znašli v določeni situaciji. Če se torej nahajate v nekoliko neugodni situaciji je ključno, da najprej prosite svoje angele za razjasnitev te situacije.

Angeli niso tu, da nam pomagajo zbežati iz situacij, ne glede na to, kako težke se nam zdi. Tu so, da nam pomagajo najti višji smisel in duhovno učenje. Vodijo nas po poti razreševanja naših iluzij, na kateri vso odgovornost nosimo sami. Vseeno pa prinesejo angeli neverjetno energijo božanskega, ki našo pot razsvetli in osmisli. Delo z angeli je nekaj resnično prečudovitega. 

Vedno več ljudi si upa javno priznati, da so imeli t.i. angelsko izkušnjo. Nekateri angele vidijo kot fizična bitja, drugi v meditaciji, tretji v sanjah.

Obstaja več načinov, kako se nam naši angeli javljajo:

 • Obiski v sanjah
 • Zaščita v najrazličenjših situacijah
 • Manifestacija predmetov točno takrat, ko jih potrebujemo
 • Fizična angelska manifestacija, ko jih potrebujemo
 • Pojavljajo se kot svetlobne krogle, žarki
 • Javljajo se skozi ponavljajoča števila, npr 444
 • Pojav angelske glasbe, ki jo lahko slišimo v sanjah, meditaciji ali pa tekom dneva
 • Velikokrat angele vidijo zelo jasno prav majhni otroci
 • Angelska svetloba v meditaciji
 • Angelske oblike in oblaki

Angeli se nam na mnoge načine javljajo. Želijo nam predati upanje in povedati, da nikoli nismo sami. Nenehno nam šepetajo angelska sporočila, vendar pa se jim moramo naučiti prisluhniti. 

Obstaja več načinov, kako lahko vzpostavimo ljubečo komunikacijo z našimi angeli:

 • Angelska pisma
 • Glasno pogovarjanje
 • Meditacija
 • Sanje
 • Orakeljske karte
 • Tehnika avtomatskega pisanja
 • Postavljanje intuitivnih vprašanj

Če želite svojo intuicijo poglobiti in razviti sposobnost intuitivne komunikacije z vašimi vodniki in angeli, se mi lahko pridružite na čudovitem tečaju Angelske Intuicije >>>

POT MODERNE BOJEVNICE

NOV 10-mesečni program namenjen modernim duhovno prebujenim ženskam, ki želijo v obdobju, ki ga prinaša leto 2020, zaživeti v svoji polni moči na vseh področjih življenja.

Svet bo rešila zahodna ženska. 

- Dalai Lama

 

DODATNE  INFORMACIJE & PRIJAVA

Naročite se!

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom, če želite prejemati novice in posodobitve.