Izvor Lemurije

Sprva, pred več milijoni let, je bil ta planet ustvarjen s sedmimi glavnimi celinami. Že skorajda od samega začetka so se na Zemlji naseljevale mnoge kolonije izvenzemeljskih civilizacij. Nekatere za krajši čas, druge za bistveno dlje. Podrobnosti o tem preteklem obdobju zemeljske zgodovine najdemo v Portološki knjižnici v notranjosti Zemlje pa tudi v naši lemurijski knjižnici v Telosu. Na »površju« Zemlje danes poznate le malo – če sploh katero – od resničnih dejstev o dolgi zgodovini svojega planeta. V večini primerov civilizacije niso bile tako fizične, kakršna ste vi danes, pa tudi zapisov niso hranile tako, kot jih vi danes. Prav tako so vsi zapisi, ki so uspeli preživeti kataklizme na »površju«, bili v nekem trenutku tako ali drugače uničeni.

Nadangel Mihael je približno 4.500.000 let pred našim štetjem s svojo skupino angelov modrega plamena in mnogih bitij iz svetlobnega sveta z blagoslovom Boginje Matere/Boga Očeta na Zemljo pospremil prve duše, ki so postale seme lemurijske rase. To se je zgodilo v zatočišču Royal Teton, ki ga danes poznamo pod imenom Nacionalni park Grand Teton v bližini kraja Jackson v ameriški zvezni državi Wyoming. Nove duše, ki so se utelesile na Zemlji, so prihajale iz dežele MU v univerzumu Dahl. Takrat so se na vseh kotičkih planeta izražale popolnost, obilje in lepota, ki si jih danes komajda lahko še predstavljamo. Zemlja je bila res najbolj veličasten paradiž tega univerzuma in celotnega stvarstva. Popolnost se je ohranjala več milijonov let, dokler ni med četrto zlato dobo začela padati zavest.

V nekem trenutku so se »semenskim« dušam pridružile še druge rase s Siriusa, Alfe Kentavri, Plejad in še z nekaterih drugih planetov ter na Zemlji nadaljevale evolucijo. Rase so se pomešale med seboj, nastala je lemurijska civilizacija. Milo rečeno neverjetna mešanica. Lemurija je bila res zibelka civilizacije na tem planetu, »domovina«, brez katere mnogo drugih civilizacij kasneje ne bi ugledalo luč sveta. Atlantida je nastala kasneje.

Sprva so se morale te osupljive duše, ki so prišle z Muja za »véliko dogodivščino«, prilagoditi in navaditi na mnoge nove izkušnje. S pomočjo angelov, vodnikov so jih v zatočišču Royal Teton učili, kako živeti tukaj, postopoma so se previdno začeli razseljevate in ustvarjati manjše skupnosti. Ko so se prilagodile in postali bolj samozavestni, so se podajale vse dlje od zatočišča. Kasneje so kolonizirale celotno lemurijsko celino, ki je bila velikanska, segala je daleč v nekaj, kar danes poznamo kot Pacifiški ocean, in še dlje.

Pred padcem zavesti Lemurijci niso bili popolnoma fizično izraženi tako, kot vi to danes poznate. Zemlja je takrat obstajala v izrazu pete dimenzije, Lemurijci so živeli predvsem v svojih svetlobnih telesih, ki so nihala na peti dimenziji. Vibracijo so si lahko takrat, ko so si poželeli, tudi spustili in tako okusili bolj zgoščene ravni vibracije v telesu, prav tako pa so se lahko po želji tudi vrnili v svetlobno telo. Seveda je bilo to že dolgo tega, pred tistim, kar vi imenujete »padec«, ki je s seboj prinesel postopno upadanje vibracije zavesti osupljive rase in tudi vseh drugih, ki so bivali na Zemlji. Naše ljudstvo je tako kot mnoge druge civilizacije postopoma padlo na četrto dimenzijo, kasneje še na gosto tretjo. Zavest je upadala več tisoč let.

 

Vir: Telos 1, Aurelia L. Jones

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *