Intuitivni Medij

Tečaj je namenjen vsem, ki bi se radi naučili povsem unikatnega pristopa k komunikaciji s preminulimi. V okviru tega tečaja se bomo naučili ključnih tehnik intuicije, ki temeljijo predvsem na energijski čistosti in jasnosti ter srčnosti namere. Nato pa se bomo podali na izjemno potovanje komunikacije z našimi preminulimi.


V okviru tega tečaja bom z vami delila vse svoje izkušnje komunikacije z onostranstvom, ki sežejo daleč nazaj v moje rano otroštvo. Namreč, že od kar pomnim sem imela zelo močno povezavo z duhovnim svetom. Predstavljeno mi je bilo, da je duhovni svet poln ljubezni. Je svet svetlobe, razsvetljenja, milosti in odpuščanja. Je pravzaprav vse tisto, po čemer v tem svetu hrepenimo.


Živimo v času neverjetnih sprememb in bolj kot kadarkoli prej se naši bližnji preminuli želijo povezati z nami, saj nam želijo predati pomembna sporočila, vodstvo in uvide glede naše lastne poti in našega poslanstva v tem svetu. V ta čas smo se resnično rodili s posebnim namenom in kljub temu, da imamo večkrat lahko občutek, da smo na tej poti sami, temu nikakor ni tako! Vedno in povsod vas spremlja večje število izjemno ljubečih bitij, med katerimi so tudi vaši bližnji preminuli.
Na ta tečaj ste vabljeni vsi tisti, ki si želite globoke in srčne komunikacije s svojimi bližnjimi preminulimi. Spoznali boste, da je onostranstvo čudovit, ljubeč in izjemno radosten prostor.


Naučili se boste vseh osnov komunikacije z onostranstvom, predvsem pa boste presegli vse morebitne omejitve in tabuje glede posmrtne komunikacije. Iz mojih lastnih izkušenj, ki resnično sežejo v moje najbolj rano otroštvo, tista prava komunikacija z onostranstvom ni nič drugega kot popolnoma ljubeč stik dveh duš. Duše ne potrebujejo nobene dramatičnosti, da bi nakazale svojo prisotnost. Prihajajo iz sveta svetlobe z namenom, da nam pokažejo pot svetlobe. Želijo nam pokazati, kako zelo lepo je v resnici življenje in kako je zemeljska raven le ena izmed mnogih ravni življenja. V resnici od svojih bližnjih nikoli nismo ločeni.


Na tem tečaju bomo tudi skupaj pogledali vseh sedem stopnic prehoda v onostranstvo, najrazličnejše načine, kako naši bližnji preminuli komunicirajo z nami, kako se pripraviti na intuitivno komunikacijo s preminulimi in še in še. Tečaj, s pomočjo katerega boste izkusili mogočno duhovno zdravljenje, hkrati pa razširili svoje razumevanje Življenja.
Tako toplo vabim vse tiste, ki bi radi izkusili ljubečo komunikacijo z onostranstvom, da se mi pridružite na tem tečaju. Obljubljam, da bo zelo intenzivno in prebojno. Vstopili boste v stik z ljubljenimi preminulimi, se naučili razlikovati med njihovimi vibracijami, prepoznali boste njihovo unikatno komunikacijo in še in še. Spoznali se bomo tudi s pomenom in močjo sanjskega prostora, kjer se z bližnjimi preminulimi večkrat srečujemo.


In zapomnite si: duhovni svet je izjemno ljubeč svet. Ko izstopimo iz te realnosti, vstopimo v stanje izjemnega razsvetljenja. Vse spone, bolečine in izzivi se v trenutku raztopijo. Še vedno hodimo po poti učenja, še vedno služimo svojemu dušnemu poslanstvu. Pot po kateri hodimo ta trenutek se v resnici nikoli ne konča. Zato se ničemur ne moremo izogniti, ničemur ne moremo pobegniti. Vse kar lahko naredimo je to, da sprejmemo svojo usodo in svoje duhovne darove, ter svojo svetlobo delimo s svetom.

Dodatne informacije & prijava:

Termin: razpisan v koledarju dogodkov >
6 dni (3 vikendi) 9h – 17h z vmesnim 60-min odmorom
1200 eur (10% popust za plačilo v enkratnem znesku, možnost plačila v petih obrokih po 240 eur)
Prijave: [email protected]

Naročite se!

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom, če želite prejemati novice in posodobitve.