Intuicija Events

Organizacija dogodkov z mednarodno priznanimi predavatelji

        

Foster Perry

 V okviru INTUCIJA EVENTS vsako leto organiziramo 5-dnevni tečaj SHAMANIC APPRENTICESHIP s Fosterjem Perryjem.
KOLEDAR DOGODKOV >

Foster Perry je moderni šaman, ki je svoje celotno življenje posvetil svoji duhovni poti. Je svetovni popotnik, ki se je predal poti služenja in duhovnega zdravljenja.

 

Kristos Tsompanelis Perry

 V okviru INTUCIJA EVENTS vsako leto organiziramo 2-dnevni tečaj DUHOVNE ALKIMIJE s Kristosom. 
KOLEDAR DOGODKOV >

Kristos je izjemen jasnovidec in mojster kabale in alkimije, ki širom sveta ljudem pomaga prepoznati njihovo resnično pot. 

 

Deidre Wilton

Deidre je jasnovidna astrologinja, ki ljudem širom sveta pomaga razumeti načrt njihove duše skozi oči astrologije. Slovenijo obišče 1x letno.
KOLEDAR DOGODKOV >

Kathleen McGowan

V okviru INTUCIJA EVENTS smo v mesecu avgustu 2017 organizirali izjemno večerno predavanje s svetovno znano pistateljico in zagovornico božanske ženske energije in linije Marije Magdalene, Kathleen McGowan.

Kathleen je avtorica triologije Pričakovana, Knjiga Ljubezni in Princ Poezije.

Dr. Raymond Moody

Dr. Raymond Moody je pionir na področju posmrtnega življenja. V osemdesetih letih prejšnjega stoletja je izdal revolucionarno knjigo ‘Življenje po življenju’, ki je bila prodana v miljonskih izvodih. S to knjigo je bil tudi gost Oprah Showa.

V prelomnem letu 2012 smo Dr. Moodyja gostili tudi v Sloveniji in Londonu.

 

Diana Cooper

Diana Cooper je svetovno znana poznavalka angelov in Hay House avtorica mnogih knjig namenjenih planetarnem vnebovzetju. V Sloveniji smo jo gostili prelomnega leta 2012.

Diana nas je počastila s čarobno celodnevno delavnico in večerno meditacijo.

 

Alexandra Wenman

Alexandra je dobro poznana medijska osebnost, ki je svoj preboj v svet vsega duhovnega in mističnega naredila s tem, ko je postala urednica revije Prediction. Kmalu pa jo je pot zanesla v samostojne vode individualnega dela s klienti in poučevanja. Razvila je tehniko Precious Wisdom, ki jo sedaj poučuje po celem svetu. 

Alexandra se je Sloveniji predstavlila z egipčanskimi mističnimi znanji. 

 

Lorraine Flaherty

Lorraine je avtorica knjige s področja preteklih življenj, ki jo izšla pod okriljem Findhorn press. Je hipnoterapevtka, ki svoje življenje posveča regresoterapijam v pretekla življenja, osvobajanju globokih travm, ter prebujanju v notranjo svobodo. Oblikovala je tudi tehniko Inner Freedom Technique. 

Lorraine se je Sloveniji predstavlila z izjemnimi terapijami v pretekla življenja. 

 

Birkan Tore

Birkan Tore je svetovno znan medij in učitelj intuicije, ki je na Švedskem zaslovel s svojo televizijsko oddajo v kateri svoje duhovne darove komunikacije z onostranstvom in angeli deli z gledalci. 

Birkan je Slovenijo redno obiskoval mnogo let, dokler se ni preselil v Ameriko, kjer sedaj živi in deluje.

 

WordPress Video Lightbox