INDIVIDUALNI NAČRT DUŠE ZA LETO 2020

12123503 – planet with nebulos filaments

Individualno svetovanje / coaching za leto 2020 s Tejo Wood – omejeno število mest! 

Toplo vabljeni, da se mi ob prehodu v leto 2020 pridružite na IZJEMNO PREBOJNEM NOVOLETNEM LETNEM NAČRTU VAŠE DUŠE za leto 2020.


Na voljo je omejeno število mest, zato vse resne interesente prosim, da čimprej rezervirate svoje prosto mesto preko [email protected]
Posamezno svetovanje traja 1.5 ure, prispevek pa je 250  eur (vključen 22% ddv). 

VEČ INFORMACIJ O NAČRTU DUŠE ZA LETO 2020


Načrt duše za leto 2020 ja namenjen vsem, ki si želite v to prelomno leto vstopiti s polnim zavedanjem, kaj vam nove energije prinašajo.


Zimski solsticij leta 2019, ki se bo odvil na 21.12.2019 predstavlja natanko 7 let po ‘koncu časa’, ki se je zgodil 21.12.2012. Konec časa, ki so ga napovedali Maji seveda ni bil dejanski, je pa pomenil konec stare resničnosti. Torej konec duhovno uspavanega sveta, ter rojstvo nove resničnosti. 


Fizično telo potrebuje natanko 7 let, da obnovi vse celice in tako 21.12.2019 predstavlja natanko 7 let po koncu majevskega koledarja. To je trenutek popolne aktivacije naše nove poti in 2020 predstavlja zlata vrata nove resničnosti, skozi katera bomo sedaj vsi vstopili.


Nekateri ljudje so že trdno zasidrani v energijah nove resničnosti in živijo v skladu s svojim božanskim blueprintom. Spet drugi se še vedno trgajo iz karmičnih okov, ali pa celo karmične vzorce ponavljajo. 


Tako bo ta mesec december prinesel izjemno močne valove energij, ki nas bodo dobesedno porinile skozi ta zlata vrata. Od nas pa bo seveda odvisno, kako dobro bomo pripravljeni na obdobje, ki prihaja. 


Leto 2020 prinaša ogromno sprememb in preobratov na individualni in svetovni ravni. Vsi se lahko strinjamo, da je bilo leto 2019 zelo intenzivno. Še zadnji val priprave, preden se popolnoma zasidrjao višje vibracije nove resničnosti, ki bodo popolnoma preoblikovale našo resničnost.

In kaj lahko pričakujemo, ko se bodo aktivirale energije leta 2020?
Energije, ki jih prinaša leto 2020 so energije nove resničnosti. Na te energije smo se dolgo pripravljali in sedaj vstopamo v čas, ko se bo na našem svetu vse spremenilo. Priča bomo lahko padanju vseh starih sistemov, rušenju, uničenju in seveda nato ponovnemu rojstvu.


Čas je, da se naš svet popolnoma regenerira in da se vzpostavijo sistemi, ki delujejo v višje dobro. V naslednjih 12-ih letih, vse do leta 2032 bo ogromno dogajanja, priča bomo neverjetnim stvarem, čiščenju in aktivaciji nove poti.


Kaj pa na naši individualni ravni?


Kar pa se tiče naših individualnih življenj, je vse odvisno od nas samih, kako dobro smo pripravljeni na te energije. Če smo v zadnjih letih veliko pozornosti posvetili čiščenji in zdravljenju karmičnih vzorcev, ter se naučili živeti v skladu z inteligenco srca in našo intuicijo, potem je to čas, ki nam bo ponudil izjemne priložnosti. Ker bomo na te priložnosti pripravljeni, se nam bodo dejansko dogajali čudeži. Čudoviti razpleti, novi začetki, uresničene sanje.

Dejansko je leto 2020 čas, ko se aktivira naš dušni načrt. Torej resnični razlog, zakaj smo se rodili v ta čas in prostor. Vstopiti bomo morali v vlogo, ki si jo je izbrala naša duša in pomagati svetu ob prehodu v novi resničnost.
Za ljudi, ki pa svojih izzivov še niso pozdravili, pa lahko to postane izjemno naporen čas. Leto 2020 namreč prinaša izjemna čiščenja in razrešitve, predvsem na področju odnosov.


Poklicani bomo k vzpostavitvi novega ravnovesja, ki pa ga lahko vzpostavimo le skozi harmonične odnose. 


Igra dualnosti bo tako od nas zahtevala, da razumemo sebe in svoja dejanja iz višje ravni. Da ozdravimo svoje rane in svoje projekcije, ter začnemo delovati v višje dobro. 


Naučiti se bomo morali poiskati svoj potencial in svojo resnično pot.
Bi želeli izvedeti, kaj vam osebno leto 2020 prinaša?


Če bi želeli izvedeti, kaj vam to leto prinaša, vas toplo vabim na posebne 1,5-urne vpoglede v vašo pot v prihodnjem letu. 


Osredotočili se bomo na vaše dejansko poslanstvo, na izzive in priložnosti prihajajočega leta. Pogledali bomo vsa področja, hkrati pa boste spoznali vse, na čemer je ključno, da v prihodnjem letu delate.


Ker je leto 2020 tudi leto močne manifestacije, bodo vse stvari postale fizične. Stvari se bodo manifestirale na otipljivi, fizični ravni in tako je ključno, da tisto, kar se bo udejanjalo, tudi zrcali vaše najvišje dobro.
V okviru našega individualnega druženja bomo temeljito pogledali, kaj je tisto, kar se vam nakazuje in pa seveda tudi, kako izkoristiti energije tako, da bo resnično podrplo vaš najvišji namen. 


Leto 2020 ponuja priložnost izjemnega obilja in prav s pomočjo teh individualnih vpogledov boste pridobili vso jasnost, ki jo potrebujete, da se temu obilju tudi odprete. 


Izjemno se veselim  načrtovanja vašega prihajajočega leta z vami!

Teja

Naročite se!

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom, če želite prejemati novice in posodobitve.