Gora mt. Shasta & lemurijska civilizacija

Povzeto po knjigi Telos 1, Aurelia L. Jones

Mt. Shasta je nadvse veličastna gora, zasidrana v severnem delu gorovja Severna Nevada, v okrožju Skiskiyou na severu Kalifornije približno 70 kilometrov od meje z zvezno državo Oregon. Mt. Shasta je stožec ugaslega vulkana. Dviga se 4317 metra nad morjem in sodi med največje vulkanske vrhove v celinskih ZDA. Vnebovzeti mojstri so nam razodeli, da bi lahko veljala tudi za utelešenje Vélikega osrednjega sonca. 

Vsekakor je zelo poseben kraj in še zdaleč ni samo gora. Imamo jo lahko za enega najsvetejših krajev na planetu. Gora je mistični vir moči za naš planet; pravzaprav je utelešenje Vélikega osrednjega sonca tega univerzuma. Vanjo svojo glavno pozornost usmerjajo angeli, duhovni vodniki, vesoljske ladje, mojstri iz svetlobnega sveta, v njej pa tudi bivajo preživeli iz starodavne Lemurije.

V očeh ljudi z darom jasnovidnosti je obdana z velikansko, eterično škrlatno piramido, katere vrh sega bistveno onkraj tega planeta, v vesolje, medgalaktično pa nas povezuje s Konfederacijo planetov za ta del Rimske ceste. Obstaja tudi ponotranjena različica te prekrasne piramide, ki navzdol sega do samega jedra Zemlje. Mt. Shasta predstavlja vstopno točko svetlobnih mrež tega planeta, kamor se najprej steče energija iz galaktičnega in univerzalnega jedra, nato pa se razširi po drugih gorah in na mreže. Večina gorskih vrhov, kar še zlasti velja za visoke gore, je svetilnikov svetlobe, s katero oskrbujejo svetlobne mreže tega planeta. 

Na Mt. Shasti pogosto opažajo nenavadne luči in slišijo nenavadne zvoke. Lečasti oblaki, sence in osupljivi sončni zahodi še dodatno poudarjajo njeno mistično avro. V njej so mnoge odprtine in portali v mesta na peti dimenziji, ki še vedno obstajajo iz časov Lemurije. V Mt. Shasti domujejo tudi današnji Lemurijci, tisti, ki so preživeli potop lemurijske celine pred več kot 12.000 leti.

Da, naši lemurijski bratje in sestre so resnični; dobro jim je, fizično so živi, živijo na peti dimenziji, ki je našim očem še nevidna. Vibracija na »površju« trenutno prehaja iz tretje dimenzije v resničnost na četrti/peti dimenziji. Druge dimenzije sicer obstajajo okoli nas, vendar večina prebivalcev površja še vedno nima dovolj razvite zavesti, da bi jih zaznala. 

Preden se je njihova ljubljena celina potopila, so se starodavni Lemurijci, ki so se popolnoma zavedali, kaj jo čaka, z obvladovanjem energije, kristalov, zvokov in vibracij izdolbli prostrano podzemno mesto, v katerem so želeli ohraniti svojo kulturo, dragocenosti in zapise o starodavni zgodovini Zemlje, zgodovini, ki smo jo izgubili ob potopu Atlantide. Lemurija je bila nekoč velikanska celina, večja od Severne Amerike, povezana je bila z deli ameriških zveznih držav Kalifornije, Oregona, Nevade in Washingtona. Ta velika celina je pred več kot 12.000 leti v hudi kataklizmi čez noč izginila v Pacifiškem oceanu. V očeh vseh takratnih Zemljanov je bila Lemurija njihova domovina, zato so ob njenem uničenju pretočili veliko solz. Približno 25.000 Lemurijcem se je uspelo preseliti v notranjost gore, kjer je bilo pred potopom domovine njihovo najpomembnejše upravno središče. In preljubi, vi, ki prebirate te besede, vedite v srcu, da niso nikoli odšli. Še vedno so tu, v nesmrtnih fizičnih telesih, brez vsakršnih omejitev, živijo na peti dimenziji.

Ameriški Indijanci verjamejo, da je Mt. Shasta tako veličastna, da lahko njeno stvaritev pripišemo samo »Vélikemu duhu«. Verjamejo tudi, da na njenih pobočjih biva nevidna rasa malih, približno 1,2 metra velikih ljudi, ki jo varujejo. Osupljivi mali ljudje, ki jih pogosto imenujemo »majhni ljudje Mt. Shasta«, imajo tudi telo, katerega vibracija je ponavadi človeškemu očesu nevidna. Ljudje jih tu in tam opazijo v okolici gore na tej dimenziji. 

Marsikomu se ne prikažejo fizično zato, ker se bojijo ljudi. Nekoč, ko so bili prav taka fizična bitja kot mi in niso mogli postati nevidni, so ljudje grdo delali z njimi. V malih ljudeh se je tako zelo usidral strah pred njimi, da so skupaj prosili duhovno hierarhijo planeta, naj jim dovoli dvigniti frekvenco, da bodo lahko postali nevidni, kadar bodo želeli, in se tako v miru nemoteno razvijali naprej. 

Človeška vrsta še vedno ne razume, da je povabljen gost na tem planetu. Gosti nas naša milostna Mati Zemlja, ki je sama od sebe ponudila platformo za razvoj mnogih kraljestev, ki se po njeni odločitvi smemo razvijati na njej. Ljudje smo le eno izmed njih. Že od nekdaj je bilo mišljeno, da bodo spoštovana vsa kraljestva in da si bomo »enakovredno« delili ta planet med seboj, za kar smo se na začetku tudi dogovorili. Sprva je bilo zelo dolgo tudi zares tako. Vendar pa je človeštvo kasneje za več sto tisoč let vzelo žezlo oblasti v roke, arogantno misleč, da je superiorna rasa, da ima pravico nadzorovati in manipulirati z drugimi kraljestvi, ki se zdijo bolj ranljiva.  

Nevidne so postale tudi mnoge vrste iz živalskega kraljestva. Še vedno so med nami, samo na nekoliko višjih frekvencah, zato jih ne vidimo. Kam pa mislite, da so odšle vse te domnevno »izumrle«  vrste? Marsikatera od njih je izumrla zato, ker so se vse njene pripadnice skupaj odločile, da nočejo več imeti nikakršnega opravka z nami. Tistih vrst živalskega kraljestva, ki pa so še fizično z nami, ljudje nimamo vedno radi, prav tako jih tudi ne spoštujemo. Zazrite se v srce in razmislite, kako domnevno »superiorna rasa« ravna z večino živali, kako jih izkorišča in zlorablja.

Danes se okoli Mt. Shasta zbira mnogo duhovnih skupin. Marsikdo, ki išče resnico, je v srcu zaslišal »glas gore« in začutil, da se mora preseliti tja, kjer se končno »počuti kot doma«. Zamegljeni spomin na njegovo starodavno lemurijsko poreklo ga kliče nazaj tja, od koder je prišel.

 

Kadar je nebo brez oblačka, je Mt. Shasta podobna belemu dragulju, videti pa jo je mogoče z oddaljenosti najmanj 160 kilometrov. Okoliški prebivalci vedo zaupati osupljive zgodbe o 4317 m visokem vulkanu Kaskadskega gorovja. Najbolje neverjetne so legende o skrivnostnih ljudeh, ki bivajo v gori, čeprav na frekvenci pete dimenzije. Ti ljudje naj bi bili potomci starodavne družbe z izgubljene lemurijske celine, ki globoko v gori prebivajo v okroglih hišah, v pravem bratstvu, so polnega zdravja in uživajo v brezmejnem bogastvu. 

Ljudje Lemurijce, ki živijo pod zemljo, pod goro, ponavadi opisujejo kot graciozna in visoka bitja – visoki so 2,10 m in več – dolgih, plapolajočih las. Odeti so v belo in nosijo bele sandale, vendar so jih tudi že zapazili v zelo pisani opravi. Bili naj bi dolgega, slokega vratu in telesa. Krasijo se s prekrasnimi ogrlicami iz korald ali dragih kamnov. Razvili so šesti čut, zato se med sabo sporazumevajo onkraj čutil. Teleportirajo se in lahko kadarkoli postanejo nevidni. Govorijo lemurijski jezik, ki se imenuje Solara Maru. Govorijo tudi brezhibno angleško s kančkom britanskega naglasa. Angleščine kot drugega jezika se učijo zato, ker živijo v Ameriki, saj je to glavni jezik ljudi, ki živijo na njihovi strehi. Postali so vnebovzeta civilizacija, ki živi na vibraciji in zavesti pete dimenzije. 

Če želite raziskati svojo povezavo z lemurijsko civilizacijo, ste toplo vabljeni k udeležbi na programu Lemurian Light Healing >>>

POT MODERNE BOJEVNICE

NOV 10-mesečni program namenjen modernim duhovno prebujenim ženskam, ki želijo v obdobju, ki ga prinaša leto 2020, zaživeti v svoji polni moči na vseh področjih življenja.

Svet bo rešila zahodna ženska. 

- Dalai Lama

 

DODATNE  INFORMACIJE & PRIJAVA

Naročite se!

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom, če želite prejemati novice in posodobitve.