GOLDEN HUMMINGBIRD

Golden Hummingbird je duhovna šola Fosterja Perryja in Kristosa Tsompanelisa.

V Sloveniji organiziramo njune dogodke že vrsto let.

Šola Zlatega Kolibrija se je v 25ih letih razširila na 24 držav in več kot 17 000 udeležncev. Šolo je ustanovil Foster Perry, kasneje pa se mu je pridružil še Kristos Tsompanelis. Tako skupaj ponujata duhovno vodstvo, ki se povezuje z višjim znanjem. Namen njunega dela je prebujanje intuitivne zavesti, kot način in praksa duhovne poti.

VSEBINA PROGRAMOV:

Kabalistična znanja in kabalistična magija

Alkemija, 3 nivoji magije zvoka, numerologija

Deli z angeli (angelski pečati in psalmi)

Kameas

Jasnovidni teta nivo

zvočno delo z mantrami

ipd.

‘V notranjosti našega bitja je notranji zvok. Ko se temu zvoku naučimo prisluhniti, ga lahko ločimo od vseh zvokov našega uma. Naša duša je naš resnični glas in ko ji prisluhnemo, nas lahko popelje po poti discipline, ki je zahtevana, da odkrijemo zaklad, ki se nahaja znotraj nas.

Sami ne moremo ‘doseči’ našega resničnega jaza. Lahko pa ga prebudimo, skozi pot zdravljenja in ljubezni. Mi nismo center vesolja, lahko pa najdemo naš ersnični center v Božanskemu. Skozi ljubezen Božanskega, sprejmemo sebe takšne kot smo, sprejmemo vse okoli nas in znotraj nas se rodi Sočutje.

Vse v naših življenjih, naša bolečina in vso opotekanje, iskanje in izgubljena lepota, naši padci, vse postane pot Resnice in Svetosti.

Ponovno se začnemo spominjati tistega, ki je posajeno v našem srcu. Med našim fizičnim srcem in solarnim pleksusom se nahaja naše duhovno srce. Človeško srce ima iskro, ogenj, ki izraža svetlobo Izvora. ‘ – The Golden Hummingbird

Naročite se!

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom, če želite prejemati novice in posodobitve.