Vodi

Teja Wood
Email
[email protected]
Šola Intuicije

Lokacija

Šola Intuicije
Tbilisijska 83a, Ljubljana
Kategorije

Next Event

Home Events BOŽANSKA ŽENSKA Z MARIJO MAGDALENO

Date

26 Jan 2020

Time

9:00 am - 5:00 pm

Cena

960 eur (možnost plačila v obrokih)

BOŽANSKA ŽENSKA Z MARIJO MAGDALENO

8 celodnevnih delavnic, ki bodo potekale od januarja do junija 2020. Prijava: [email protected] Prispevek: 960 eur

Pred nami je čudovito potovanje zdravljenja ženske božanske energije in prebujanja ženske svetosti pod mentorstvom Marije Magdalene.

V zadnjem času je ta izjemna mojstrica, ki je ena izmed glavnih učiteljic človeštvu v tem času prehoda, pristopila in ponudila svojo podporo, pomoč in vodstvo vsem, ki čutimo njen klic (tako moškim, kot ženskam!). Z nami bi preko večih zaporednih srečanj želela deliti svete tehnike in nas popeljati po poti mnogih iniciacij, k naši pravi, avtentični naravi.

Zakaj je ključno delo z mojstrico Marijo Magdaleno oz. Lady Nado?

Marija Magdalena je bila v mnogih pogledih predstavljena popolnoma napačno. V resnici je to izjemna mojstrica, ki je živela v svetosti božanske ženske in moške energije. Razume čas, v katerem se nahajamo, saj je tudi sama bila soočena z podobnimi izzivi, kot se soočamo danes. Tudi v njenem času je bila svetost božanskih energije preganjana. Svet je živel v globoki temi, popolnoma odrezan od svetosti. Skrite skupnosti, kot so bili npr. Eseni, so shranjevali starodavna duhovna znanja in jih ohranjali žive, saj so vedeli, da bo prišel čas, ko bodo ta znanja ključna.

Starodavne mistične poti se vse začenjajo srečevati v času, v katerem se nahajamo. Namenjeno je bilo, da se ta starodavna znanja in tehnike ohranja, saj bodo v tem trenutnem času prehoda našega planeta na višjo duhovno raven, prav ta znanja odigrala ključno vlogo. S pomočjo obujevanja teh starodavnih znanj in tehnik, bomo začeli prihajati v stik z najbolj svetimi energijami, tako znotraj sebe, kot tudi zunaj sebe.

Božanska moška in božanska ženska energija sta v svoji najbolj čisti podobi in ko sta združena, ključ, ki odpira vrata novi resničnosti.

Marija Magdalena in skupina ženskih mojstric, bodo naše vodnice na tem izjemnem potovanju odkrivanja in zdravljenja ženske svetosti. Izkusili bomo intenzivno zdravljenje ženske energije, spoznali resnično moč maternice, svetega grala in skrivnega prostora moči, ki se skriva v vsakemu izmed nas.

Kaj lahko pričakujemo v okviru tega programa?

Izjemno in neponovljivo potovanje. Marija Magdalena bo delala z vsakim izmed nas osebno, in nam pomagala po poti intenzivnega duhovnega zdravljenja. Z njeno pomočjo in pomočjo njenih mojstric bomo odložili težino vseh naših prednikov. Vse bolečine, manipulacije in zatiranja, tako moških, kot tudi žensk. Spoznali bomo pot čistosti, svetosti in miru. Spomnili se bomo, kaj Ljubezen resnično je. Kako se jo občuti. Kako jo prižgati v svoji notranjosti, kot najbolj pomemben in svet plamen našega bitja.

In ko prižgemo ta plamen, se vse v našem življenju spremeni ….

Izstopimo iz omejujočih odnosov, zaključimo vse igrice in spletke, in enkrat za vselej vstopimo v svojo pravo, avtentično in divjo moč.

Prav Marija Magdalena je tista, ki me je navdihnila, da začnem govoriti o DIVJI ŽENSKI. Divja ženska je moderna bojevnica, ki hodi po poti popolne preobrazbe. Je ženska, ki se ne podreja več in hodi v svoji polni moči. Je ženska, ki spoštuje druge ženske. Je ženska, ki razume in spoštuje moško energijo. Je vodnica, učiteljica, mojstrica. Je polno prebujena v svoji moči in ne tolerira nobenega nespoštovanja.

Moderna bojevnica je divja ženska, h kateri nas vodi Marija Magdalena. To je ženska, ki si upa živeti v popolnosti iz resnice njenega srca. 

Kdo so moderne bojevnice?

Moderne bojevnice so posameznice, ki slišijo klic prihajajočega časa. Pred našimi očmi se odvija razkroj starega sveta, kar prinaša rojstvo novega in duhovno razsvetljenega sveta. Seveda je v tem vmesnem času  potrebno narediti ogromno. Človeštvo se mora prebuditi, spoznati da je vrnitev svetosti in vsega svetega v naš svet kljkučna.

Čas je, da senčni moški aspekt neha voditi naš planet, in da se ponovno prebudita Božanska Ženska in Božanska Moška energija, ki bosta naš svet popeljali v novo resničnost. Skupaj, z roko v roki.

To pa se bo zgodilo, ko bomo tisti, ki slišimo klic, začeli živeti 100% v skladu z našim notranjim vodstvom.Rodili smo se z namenom, da v tem ključnem času planetarne preobrazbe odigramo ključno vlogo, kot varuhi Gaje in vseh njenih kraljestev.Da zaustavimo norost modernega človeka in da se vrnemo h koreninam, k svetosti, naravi in vsemu duhovnemu. Rodili smo se z namenom, da pomagamo obuditi dediščino starodavne razsvetljene Lemurije in da ustvarimo nov svet.

Izjemna odgovornost in hkrati izjemna priložnost, kajti Stvarnik je to nalogo zaupal prav nam.

Ali je ta program namenjen prav tebi? 

Ta program obljublja vso vso duhovno podporo za realizacijo svoje dušne vizije. Udeleženci bodo spoznali moč ženske tradicije, intuicije, zdravljenja in vizionarstva. Program je namenjen tebi, če želiš potovati iz uma v srce, ter spoznati svete prostore tvoje notranje biti.

Če čutiš, da je čas, da izstopiš iz vseh odnosov in situacij, kjer si se počutila nerazumljeno, zanikano in razvrednoteno, ter želiš, da tvoje življenje postane res čudovito potovanje, potem je ta program idealen zate. Ne glede na to, na katerem področju se želiš izraziti in kaj želiš doseči, igro v resnici vodi tvoja ženska energija. Bolj,  ko to energijo ozavestiš, ozdraviš in osvobodiš starega, ter jo začneš prebujati v njeni svetosti, bolj bo tvoje življenje cvetelo. Pravi odnosi in prave okoliščine se vedno pojavijo, ko se naučimo. sami sebi biti vse.

Vsebinski pregled programa

 • Raziskovali bomo tvojo dušno vizijo in resnični razlog, zakaj se je tvoja duša odločila utelesiti v tem času in prostoru.
 • Spoznala boš, kako lahko ozdraviš svojo notranjo žensko in s tem osvobodiš vse svoje prednice. To je največje darilo prihajajočim generacijam.
 • Spoznala boš, kako postaviti meje. Kako se postaviti na prvo mesto. Kako izstopiti iz situacij, ki te črpajo. Kako začeti nov dan, polna entuziazma.
 • Spoznala boš notranjega moškega in ugotovila, da so vsi moški, ki jih v svojem življenju privlačiš, v resnici zrcalna slika tvojega notranjega moškega. Naučila se boš ga podpreti in mu pomagati po njegovi poti opolnomočenja.
 • Izkusila boš, kako je pomemben odnos tvojega notranjega moškega in notraje ženske, kajti iz tega odnosa se razvije čisto vse.
 • Naučila se boš povezati s tvojimi prednicami in nihovo modrostjo. Spoznala boš pot ženske svetosti. Razumela žensko energijo na globji ravni, njene cikle in zakonitosti. Spoznala boš, kako takrat, ko sebe ne razumeš in ne hodiš po svoji pravi poti, občutiš notranjo praznino. Takrat hrepeniš po drugi osebi, ki bi to praznino zapolnila. Na ta način sama ustvariš nezdrave odnose. Spoznala boš, kako izstopiti iz vsega tega, kako sebe negovati in kako biti svečenica v modernem času.

Ta program obljublja resnično edinstveno potovanje majhni skupini posameznic, ki želijo narediti kvantnti preskok na svoji poti in obenem prejeti mnoge blagoslove in orodja mojstrice Marije Magdalene.

Skupaj bomo potovali po poti roza žarka – žarka ljubezni, svetlobe in enosti. Žarka, ki vse nas povezuje v kozmično enost.

Program obljubjla intenzivna in poglobljena srečanja, meditacije, duhovna zdravljenja ter kanaliziranja sporočil mojstrice Marije Magdalene.

TERMINI: 

26. januar (nedelja) 9h – 17h

16. februar (nedelja) 9h – 17h

14. in 15. marec (viekend) 9h – 17h

25. in 26. april (vikend) 9h – 17h

16. in 17. maj (vikend) 9h – 17h

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Naročite se!

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom, če želite prejemati novice in posodobitve.