Vodi

Teja Wood
Email
[email protected]
Šola Intuicije

Lokacija

Šola Intuicije
Tbilisijska 83a, Ljubljana
Kategorije

Next Event

Home Events Lemurijske Meditacije – 2x mesečno!

Date

05 Dec 2019

Time

5:30 pm

Cena

35 eur

Lemurijske Meditacije – 2x mesečno!

www.LemurianLightHealing.com 

Verjamem, da ste že prišli v stik s čarobno civilizacijo Lemurije, ki biva na nevidnih ravneh. Ta civilizacija je nekoč bila del življenja na površju planeta, vendar pa se je ob velikh kataklizmah in potopih celin Lemurije in Atlantide, dvignila na višjo raven. Tako sedaj biva na ravni od 5. dimenzije poti višjim dimenzijam, hkrati pa še vedno predstavlja varuha Stvarnikovih žarkov stvarjenja v energijskem sistemu našega planeta, Gaie. Tako ima lemurijska civlizacija resnično pomembno vlogo v času planetarnega energijskega čiščenja in dviga duhovne zavesti širom celotnega planeta.

Lemurijske meditacije so namenjene vsem, ki bi bili radi deležni teh visoko ferkvenčnih energij Stvarnika oz. žarkov Stvarnika. Vsako srečanje je čudovito popotovanje v svet Lemurije, kjer se bomo srečali s svojim lemurijskim vodnikom, ter svečeniki in svečenicami Lemurije. Udeleženci teh meditacij boste izkusili izjemno energijsko očiščenje, dvig vaše duhovne vibracije in na sploh se boste po meditacijah počutili prerojeni.

Srečanja bodo potekala tako, da bo vsak udeleženi prejel sporočilo določenega mojstra, vodnika ali svečenika. Včasih se bodo bitja direktno predstavila, včasih bo njihova identiteta ostala prikrita, osredotočili pa se bodo na sporočilo. Začetnim sporočilom bodo sledile meditacije z različnimi razsvetljenimi bitji, svečeniki in svečenicami Lemurije, Mojstri Velike Bele Bratovščine ipd… Vsako srečanje bo popolnoma vodeno s strani bitij, ki so se javila za delo s skupino, ki se je oblikovala v okviru posameznega srečanja. Vsako srečanje bo magično doživetje, polno duhovnih uvidov in intenzivnih duhovnih prebojev.

Znotraj srečanj bomo delali z vsemi žarki, s sveto geometrijo, kristalnim kraljestvom, Mojstri, vodniki, angeli ipd. Delali bomo na več-dimenzionalni ravni (pretekla življenja, sedanje življenje, potencialne prihodnosti, višji jaz, nižji jaz ipd.), čistili stare zapise in se odpirali našemu božanskemu DNK-ju.
Vsa sporočila, vodstvo in meditacije bodo namenjene izključno vašemu duhovnemu delu na sebi in poti duhovnega razsvetljenja. Tako so ta srečanja namenjena vsem tistim, ki želite izkusiti energijo Mojstrov Luči.

Idealno je, da se udeležite zaporednih srečanj, saj tako z vsakim novim srečanjem nadgradite to, kar je bilo energijsko narejenega v prejšnjem srečanju.

O civilizaciji Lemurije

V okviru teh meditacij boste deležni izjemnih energij starodavne civilizacije Lemurije, ki je posedovala izjemna duhovna znanja Življenja. Civilizacija Lemurije je tista prva civilizacija, zibelka človeštva.

V dobi Lemurije smo ljudje živeli na najvišji duhovni možni ravni, naša fizična telesa pa so bila ‘veliko manj fizična’ kot sedaj. Bila so namreč svetlobna telesa, ki so vibrirala na višji ravni, kar je bilo usklajeno z našo duhovno naravo. V času Lemurije smo se vsi ljudje zavedali povezave z Božanskim. Zavedali smo se svojega božanskega ‘blueprinta’, ki je bil vtkan globoko v celični nivo našega bitja. Živeli smo in delovali v skladu z najvišjimi zakoni Življenja, in tako bili resnično eno z vsem.

Življenja so bila harmonična, duhovno prebujena, natanko smo se zavedali svojega poslanstva, vse je potekalo sledeč višjemu duhovnemu vodstvu. Ljudje smo se na kolektivni ravni zavedali, da je namen našega obstoja služiti in slaviti Božansko.

To zlato obdobje je trajalo kar nekaj časa, sledil pa mu je močen padec zavesti, ki se je zgodil vzporedno s padcem Atlantide. Tako po dolgih letih pozabe in duhovnega spanca vstopamo v čas, ko so nam te svete energije ponovno na voljo. Zavest Lemurije se ponovno prebuja znotraj vsakega izmed nas.

Četudi za civilizacijo Lemurije slišite prvič, je njen spomin vtkan v naše celice, ta spomin pa se aktivno prebuja. Tako po tisočletjih duhovnega spanca in pozabe prihaja obdobje, ko se bomo vsi spomnili naše resnične duhovne narave, ter naše duhovne zgodovine. Naša duša je bila že mnogokrat utelešena v različnih obdobij in če berete te vrstice obstaja velika možnost, da ste bili tudi vi del te mogoče civilizacije Lemurije.

Prav v Lemuriji, ki sedaj obstaja na 5. dimenziji bivanja (ljudje se nahajamo na prehodu med 3- in 4. dimenzijo) so shranjene najčistejše energije razsvetljenja ter sveti duhovni zapisi, ki omogočajo človeštvu dvig globalne duhovne zavesti. Prav Lemurija je tista, ki v sodelovanju z našo zvezdno družino omogoča energije razsvetljenja, čiščenja, osvobajanja in novih začetkov! Mogočni sveti plameni Stvarjenja, ki so shranjeni na 5. dimenziji bivanja civilizacije Lemurije so nam sedaj na voljo. Preko intenzivnih meditacij, z uporabo principov Svete Geometrije bomo v okviru Lemurijskih Portalov aktivirali te energije z namenom lastne duhovne aktivacije, ter širše planetarne aktivacije.
Prijave: [email protected] Termin: vsak drug četrtek (razvidno v koledarju dogodkov) 17:30h – 20:30h
Tip skupine: Odprta skupina, možnost udeležbe do zasedenosti mest! (majhne skupine)
Prispevek: 35 eur/ srečanje

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Naročite se!

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom, če želite prejemati novice in posodobitve.