Jeffrey Wium & Teja Wood

Vodi

Jeffrey Wium & Teja Wood
Email
[email protected]
Šola Intuicije

Lokacija

Šola Intuicije
Tbilisijska 83a, Ljubljana

Next Event

Home Events 2019–2020 : Starodavna modrost za moderni čas // Jeffrey Wium & Teja Wood

Date

07 Dec 2019

Time

12:30 pm - 9:00 pm

Cena

122 eur

2019–2020 : Starodavna modrost za moderni čas // Jeffrey Wium & Teja Wood

Eno-dnevna delavnica – vodita Jeffrey Huamanchiq Wium & Teja Wood

7 december 2019 od12:30 do 21:00 (z vmesnim odmorom)

Toplo vabljei, da se nam pridružite na tej celo-dnevni delavnici, kjer boste spoznali izjemen pomen časa v katerem se nahajmo. Spoznali boste, kako lahko postanete mojstri svoje življenjske poti, presežete svoje izzive in izkusite globoko duhovno zdravljenje. Teja in Jeffrey bosta spregovorila o prebujanju duhovne zavesti, ter podala praktične informacije in orodja, ki vam bodo pomagali spremeniti vašo perspektivo na življenje in ustvariti več harmonije v življenju. Spoznali boste, kako lahko uporabite starodavna znanja, da bi ustvarili življenje, ki ga želite živeti.

Prejeli boste informacije in tehnike, ki vam bodo pomagale razumeti in odpreti se izkušnjam, ki se vam ponujajo. Naučili se boste ustvariti ravnovesje v svojem življenju in odnosih, ter prejeli jasen uvid v leto 2020 na individualni in kolekttivni ravni. 

Leto 2019 je bilo leto očiščenja, zaključkov in novih začetkov. Velika verjetnost je, da ste izkusili ogromno nepričakovanih sprememb v tem letu. Namen teh sprememb je bil sprememba vaše realnosti, prebujenje notranje modrosti in priprava na leto 2020 in obdobje po njem. 

Numerologija leta 2019 je bila ključna, saj 1 predstavlja začetek cikla, 9 pa zaključek. Število 2 govori o odnosih in dualnosti. Tako je velika verjetnost, da ste v tetm preteklem letu prejeli priložnost osvojiti svojo lekcijo na tem področju na zelo direkten in praktičen način. Glede na to, da med 1 in 9 najdemo vsa števila, je bilo leto 2019 namenjeno mojstrstvu vaših življenjskih lekcij in preseganju ideje o ločenosti. V tem letu ste imeli priložnost, da se pomaknete bližje k priložnostim, ki so resnično usklajene z vašo dušo. Preko temeljitega očiščenja ste pripravili prostor vašim sanjam, da končno lahko postanejo resničnost. 

Ta celodnevna delavnica vam ponuja izjemno jasnost glede tega, kaj je pred vami. Teja bo spregovorila o času, ki prihaja. Vsakdo bo prejel uvide in dušne readinge v komunikaciji z vašimi vodniki in Mojstri Svetlobe. Priložnost boste imeli postaviti vprašanja in prejeti vso jasnost glede vaših življenjskih lekcij. Te readingi in dušni uvidi ponujajo globoko zdravljenje in orodja za prihodnost, ki je pred vami.

Jeffrey se bo pridružil v drugem delu delavnice preko spleta (zoom). Njegov del delavnice bo prevajanj v slovenski jezik (Teja). Jeffrey bo spregovoril o prebujanju zavesti, o srčni modrosti andovske tradicije in orodjih, ki ponujajo ne-dualistično perspektivo (enost). S pomočjo svojega znanja in uvidov vam bo pomagal preseči vsa neravnovesja (dis-ease), da boste lažje razumeli življenjske lekcije, ki so pred vami. Jeffrey bo ustvaril prostor za duhovno zdravljenje, kanaliziral bo spročila njegovega vodstva, ki vam bo pomagalo najti svetlobo v temi današnjega časa, ter vodil meditacijo.

Jeffrey in Teja boste s skupino delala tako na skupinski in individualni ravni. Priložnost bosrte imeli postaviti vprašanja in prejeti odgovore s strani mnogih nivojev. To je resnično individualna priložnost za poglobitev vaše življenjske poti. 

____

JEFFREY HUAMANCHIQ WIUM spada v celestialno linijo Andovsko-Inske Svetogorske tradicije. Je tudi ustvarjalec Wisdomkeepers projekta. Ponuja integrativni pristop k prebujanju in zdravljenju, ki temelji na kvantni energiji medicine, somatsko-šamanskih praks, vision questa, dela s telesom, joge, reikija, meditacije in mentorstva. Jeffrey je most med strarodavnimi in modernimi kulturami. Jeffrey potuje po svetu in predava, opravlja individualne konzultacije, ter vodi izkustvene programe in oddihe, ki ljudem ponujajo možnost duhovnega prebujanja in širjenja zavesti njihove Neskončne Esence.

Teja Wood je intuitivna duhovna mentorica in učiteljica, ustanoviteljica Intuiciaj.si, SoulCalling.com in Lemurian Light Healing. Svojo duhovno pot je odkrila pri rosnih 11. letih. V zadnjih 15+ letih je imela biti priložnost duhovni mentor več tisoč ljudem na področju prebujanja duhovne zavesti. V svojem delu uporablja kombinacijo arhetipske psihologije, intuicije, globokih duhovnih znanj in transformacije. 

Urnik: 

12:30 – 16:30 // Teja Wood :  intuitivni vpogledi za vsakega udeleženega (sporočila vodnikov in učiteljev o dušnih lekcijah, dušni poti, priložnostih in življenjskem poslanstvu)

16:30h – 18h – odmor

18:00-21:00 //  Jeffrey Huamanchiq Wium: energijska transmisija v živo preko spleta, orodja in tehnike, meditacija duhovnega zdravljenja in kanaliziranje.

Dogodek bo preveden v slovenski jezik. 

Prispevek 122 eur
Prijave: [email protected] 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Naročite se!

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom, če želite prejemati novice in posodobitve.