Aura Soma

Aura Soma barvna terapija je orodje vibracijske medicine, ki deluje na vse ravni naše biti. V tem procesu razkriva vse naše darove in izzive, torej naloge, ki so pred nami in ki so hkrati del našega dušnega načrta oz. življenjskega poslanstva. Aura Soma nas na nežen, neinvaziven način vodi k našim resničnim energijam, k naši resnični esenci in nam pokaže pot, kako lahko v skladu s to notranjo esenco tudi zaživimo svoje življenje.

Ekvilibrium Aura Soma stekleničke so barvni dragulji, ki razkrijejo odtenke naše duše.


Aura Soma barvna terapija je resnično nekaj najbolj prebojnega in izjemnega, namenjena vsem tistim, ki želite resnično začutiti ‘barve vaše duše’ in zaživeti vaše resnično poslanstvo. Aura Soma je barvna terapija, katere namen je, da prebudi naše resnične barve in aktivira naše mavrično, svetlobno telo. V temu procesu aktivacije vaše resnične narave Aura Soma deluje kot natanko tista podpora, ki jo potrebujemo, da naredimo ključne življenjske premike in preboje. Aura Soma na energijski ravni zdravi vse naše ravni, energijsko čisti, ščiti pred neugodnimi vibracijami in prebuja našo resnično naravo, danosti in potenciale. Tu je, za vse nas, da nam pokaže pot k energijam Nove Resničnosti.


Kratek opis poteka svetovanje z Aura Somo


V procesu Aura Soma svetovanja izberemo štiri stekleničke, ki razkrijejo kje trenutno na naši življenjski poti se nahajate. Jasno nakažejo na vse vaše darove in vse vaše izzive. Povedo nam, kje morda potrebujete dodatno duhovno podporo, energijsko zdravljenje in preboj. Hkrati pa barve razkrijejo tudi vaše resnično poslanstvo, nakažejo na morebitne neizražene darove in potenciale. Aura Soma barvna terapija pozna vse odgovore, ki jih iščemo na svoji življenjski poti.


Ko izberete svoje štiri barvne dragulje (ekvilibrium stekleničke), vam Aura Soma barvni terapevt interpretira vašo izbiro. Sama delam vedno zelo intuitivno, kar pomeni, da dovolim, da mi stekleničke spregovorijo in vam tako posredujejo zelo specifična sporočila. Po samem svetovanju te izbrane štiri stekleničke odnesete s seboj, ter začnete z njimi delati, kot vam je bilo razloženo na samem svetovanju. Takoj boste občutili močnejše ali subtilnejše energijske premike, saj Aura Soma intenzivno vpliva na vsa energijska telesa (fizično, čustveno, mentalno in duhovne nivoje). Stare energije se nemudoma začno preobražati, odpirajo se vrata novih in neverjetnih priložnosti.

Prva stvar, ki jo ponavadi opazimo je nova raven razumevanja, močne sanje, intuitivni uvidi in na sploh na naše življenje začnemo gledati z očmi popolnoma drugačne, duhovno prebujene zavesti. Delo s stekleničkami nas tudi uči, da se moramo predati procesu Življenja, saj bomo prišli natanko tja, kjer je naše pravo mesto. Ko se bomo nekega dne obrnili nazaj in videli pot, ki smo jo prehodili, bomo resnično presenečeni, koliko vsega se je skrivalo znotraj nas, pa se tega sploh nismo zavedali. Takrat spozamo ključno nalogo in vrednost Aura Some – pomaga nam razkriti in ozdraviti nabolj skrite in nezavedne kotičke naše biti, ki jih nato osvetli s svojimi mavričnimi žarki.


Kdaj je Aura Soma svetovanje priporočljivo?


To svetovanje je pravzaprav priporočljivo kadarkoli. Je čudovita oblika samospoznavanja, odkrivanja svojega poslanstva in svojih darov. Hkrati nam kaže pot razvoja naše osebnosti in duše ter napredek na različnih življenjskih področjih. Sistem ekvlibrium stekleničk deluje holistično in tako deluje na vseh nivojih vaše biti, na vseh življenjskih področjih.


Aura-Soma je čudovit sistem, ki nas intenzivno podpre na poti naše samorealizacije. Ker uporaba Aura-Soma izdelkov na eni strani aktivira naše resnične energije, nam hkrati pomaga, da presežemo vse svoje omejitve in izzive. Aura-Soma nam tako ponudi tisto energijo, ki jo potrebujemo, da bi realizirali svoj polni potencial. Aura-Soma spregovori neposredno nam, naši lastni duši in nas popelje po naši unikatni poti.

Kaj lahko pričakujete v okviru AS svetovanja?


V okviru svetovanja lahko pričakujete uro prijetnega, sproščenega pogovora, v kateri bo vaša terapevtka Aura-Soma, Teja Melinc s pomočjo barvne analize in svojih duhovnih uvidov interpretirala vašo lastno unikatno barvno kodo. Seznanili se boste z vsem tistim, kar ste nekako že vedeli v sebi, a bo tokrat tako jasno osvetljeno, da tega ne boste več mogli spregledati. Hkrati se boste soočili tudi z morebitnimi darovi in izzivi, ki se jih niste zavedali.

Preko svetovanja boste popeljani na potovanje k sebi, k svoji lastni duši. Spomnili se boste, s kakšnim namenom ste prišli na ta svet in kakšen je globlji namen vseh vaših življenjskih situacij. Hkrati boste pridobili orodja realizacije vaših želenih ciljev. Po svetovanju oz. barvni analizi preko sistema Aura-Soma boste domov odnesli svoje izbrane izdelke Aura-Some. Ti izdelki bodo delovali kot podporne energijske esence na vaši zastavljeni poti.

Dodatne informacije & Prijava


1-urno svetovanje 160 eur (22% ddv vključen v ceno) + cena stekleničk
2-urni poglobljen načrt duše 320 eur (22% ddv vključen v ceno) + cena stekleničk


Svoj termin lahko rezrevirate preko [email protected]

Svetovanje poteka v živo v Ljubljani, kjer so na voljo tudi Aura Soma barvne stekleničke.

Naročite se!

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom, če želite prejemati novice in posodobitve.