Aura Soma Svetovanje

BARVNA TERAPIJA

Vodi Teja Wood, [email protected] 

Aura Soma barvna terapija je orodje vibracijske medicine, ki deluje na vse ravni naše biti. V tem procesu razkriva vse naše darove in izzive, torej naloge, ki so pred nami in ki so hkrati del našega dušnega načrta oz. življenjskega poslanstva. Aura Soma nas na nežen, neinvaziven način vodi k našim resničnim energijam, k naši resnični esenci in nam pokaže pot, kako lahko v skladu s to notranjo esenco tudi zaživimo svoje življenje.

 

Ekvilibrium Aura Soma stekleničke so barvni dragulji, ki razkrijejo odtenke naše duše.
Aura Soma barvna terapija je resnično nekaj najbolj prebojnega in izjemnega, namenjena vsem tistim, ki želite resnično začutiti ‘barve vaše duše’ in zaživeti vaše resnično poslanstvo. Aura Soma je barvna terapija, katere namen je, da prebudi naše resnične barve in aktivira naše mavrično, svetlobno telo. V temu procesu aktivacije vaše resnične narave Aura Soma deluje kot natanko tista podpora, ki jo potrebujemo, da naredimo ključne življenjske premike in preboje. Aura Soma na energijski ravni zdravi vse naše ravni, energijsko čisti, ščiti pred neugodnimi vibracijami in prebuja našo resnično naravo, danosti in potenciale. Tu je, za vse nas, da nam pokaže pot k energijam Nove Resničnosti.

Kratek opis poteka svetovanje z Aura Somo

V procesu Aura Soma svetovanja izberemo štiri stekleničke, ki razkrijejo kje trenutno na naši življenjski poti se nahajate. Jasno nakažejo na vse vaše darove in vse vaše izzive. Povedo nam, kje morda potrebujete dodatno duhovno podporo, energijsko zdravljenje in preboj. Hkrati pa barve razkrijejo tudi vaše resnično poslanstvo, nakažejo na morebitne neizražene darove in potenciale. Aura Soma barvna terapija pozna vse odgovore, ki jih iščemo na svoji življenjski poti.

Ko izberete svoje štiri barvne dragulje (ekvilibrium stekleničke), vam Aura Soma barvni terapevt interpretira vašo izbiro. Sama delam vedno zelo intuitivno, kar pomeni, da dovolim, da mi stekleničke spregovorijo in vam tako posredujejo zelo specifična sporočila. Po samem svetovanju te izbrane štiri stekleničke odnesete s seboj, ter začnete z njimi delati, kot vam je bilo razloženo na samem svetovanju. Takoj boste občutili močnejše ali subtilnejše energijske premike, saj Aura Soma intenzivno vpliva na vsa energijska telesa (fizično, čustveno, mentalno in duhovne nivoje). Stare energije se nemudoma začno preobražati, odpirajo se vrata novih in neverjetnih priložnosti. Prva stvar, ki jo ponavadi opazimo je nova raven razumevanja, močne sanje, intuitivni uvidi in na sploh na naše življenje začnemo gledati z očmi popolnoma drugačne, duhovno prebujene zavesti. Delo s stekleničkami nas tudi uči, da se moramo predati procesu Življenja, saj bomo prišli natanko tja, kjer je naše pravo mesto. Ko se bomo nekega dne obrnili nazaj in videli pot, ki smo jo prehodili, bomo resnično presenečeni, koliko vsega se je skrivalo znotraj nas, pa se tega sploh nismo zavedali. Takrat spozamo ključno nalogo in vrednost Aura Some – pomaga nam razkriti in ozdraviti nabolj skrite in nezavedne kotičke naše biti, ki jih nato osvetli s svojimi mavričnimi žarki.

Kdaj je Aura Soma svetovanje priporočljivo?

To svetovanje je pravzaprav priporočljivo kadarkoli. Je čudovita oblika samospoznavanja, odkrivanja svojega poslanstva in svojih darov. Hkrati nam kaže pot razvoja naše osebnosti in duše ter napredek na različnih življenjskih področjih. Sistem ekvlibrium stekleničk deluje holistično in tako deluje na vseh nivojih vaše biti, na vseh življenjskih področjih.
Aura-Soma je čudovit sistem, ki nas intenzivno podpre na poti naše samorealizacije. Ker uporaba Aura-Soma izdelkov na eni strani aktivira naše resnične energije, nam hkrati pomaga, da presežemo vse svoje omejitve in izzive. Aura-Soma nam tako ponudi tisto energijo, ki jo potrebujemo, da bi realizirali svoj polni potencial. Aura-Soma spregovori neposredno nam, naši lastni duši in nas popelje po naši unikatni poti.

Kaj lahko pričakujete v okviru AS svetovanja?

V okviru svetovanja lahko pričakujete uro prijetnega, sproščenega pogovora, v kateri bo vaša terapevtka Aura-Soma, Teja Melinc s pomočjo barvne analize in svojih duhovnih uvidov interpretirala vašo lastno unikatno barvno kodo. Seznanili se boste z vsem tistim, kar ste nekako že vedeli v sebi, a bo tokrat tako jasno osvetljeno, da tega ne boste več mogli spregledati. Hkrati se boste soočili tudi z morebitnimi darovi in izzivi, ki se jih niste zavedali. Preko svetovanja boste popeljani na potovanje k sebi, k svoji lastni duši. Spomnili se boste, s kakšnim namenom ste prišli na ta svet in kakšen je globlji namen vseh vaših življenjskih situacij. Hkrati boste pridobili orodja realizacije vaših želenih ciljev. Po svetovanju oz. barvni analizi preko sistema Aura-Soma boste domov odnesli svoje izbrane izdelke Aura-Some. Ti izdelki bodo delovali kot podporne energijske esence na vaši zastavljeni poti.

Prispevek za svetovanje:

1-urno svetovanje 160 eur (22% ddv vključen v ceno) + cena stekleničk
2-urni poglobljen načrt duše 320 eur (22% ddv vključen v ceno) + cena stekleničk

Svoj termin lahko rezrevirate preko [email protected] 
Svetovanje poteka v živo v Ljubljani, kjer so na voljo tudi Aura Soma barvne stekleničke.

Where there is Love, there is Life.

- Mahatma Ghandi

Klavdija Verlak

Leadership mentor and coach
www.holimar.si

Večji del svojega življenja sem živela zelo hitro, pozabljala nase, na svoje potrebe in želje in svoje življenje podrejala službi in ljudem, ki sem jih postavljala na piedistal. V nekem trenutku se je del mene temu načinu življnja začel upirati in po „naključju“ sem dobila mail za prvo delavnico s Tejo. Na tej delavnici sem se počutila kot da sem prišla domov, po več letih sem se počutila mirno in sprejeto. Ta delavnica je bila odskočna deska za pot spoznavanja sebe preko arhetipov in njihovega pomena v našem življenju.

Ker sem oseba, ki mora stvari razumeti, so bili arhetipi s Tejo odlična izkušnja v kateri sem več kot dve leti spoznavala sebe, svoje načine delovanja, prepričanja in nezavedne niti, ki so vodile moje življenje. S pomočjo arhetipov sem začela na svet in ljudi okoli sebe gledati zelo drugače. Začela sem spoznavati, kaj v resnici pomeni, da sami ustvarjamo svojo realnost in kakšno moč imajo naše misli v resnici. Začenjala sem čutiti notranji mir. Naslednji korak je bil spoznavanje z energijami lemurijske civilizacije. Čudovite ljubeče energije so bile naslednja stopnja lastnega razvoja. Skoraj eno leto se že spoznavam z njimi in prav vsakič znova sem presenečena nad tem, kako enostavno je vse in kako zelo so te energije podporne, če si jih pripravljen sprejeti.

Delo s Tejo vedno prinese spremembo. Njen način je nežen, venar ne ujčka, globok ampak brez drame in strašenja, pusti ti svoj čas, ne daje ti bližnjic in instant rešitev, pač pa te pelje po poti, ki je zate najboljša, ne vzame ti izkušnje, ki jo potrebuješ za svoj razvoj. Energije v skupinah so vedno ljubeče, polne zaupanja, podporne in sočutne. Meditacije, ki jih vodi, so globoke, transformativne in zelo močne. Znanje predaja na način, ki ga v danem trenutku lahko razumeš. Več kot si pripravljen sprejeti, več dobiš.
Hvaležna sem, da je bila moja mentorica v fazi transformacije, ki sem jo zelo potrebovala. Ni bilo vedno lahko, ampak z njeno pomočjo je šlo lažje. Če si res želite spremembe v življenju, je zagotovo pravi naslov. Ne bo vam prodajala pravljic, povedala vam bo resnico in vas popeljala po poti sprememb.

Delo na sebi z njeno pomočjo me je pripeljalo tudi na novo poslovno pot, kjer vsa znanja združujem v delu z vodji, ki želijo svoje time voditi vzpodbudno in navdihujoče in timi, ki spoštujejo medsebojno raznolikost. Tudi z osebami, ki želijo ostati v poslu in kljub temu ohraniti ali najti notranji mir. Brez duhovnega dela na sebi nič od tega ni mogoče.

Elfina Tina

Intuitivna umetnica

www.facebook.com/ElfinaTina777

Tečaji in meditacije Teje Melinc so resnično edinstveni in močno transformativni. Njeno delo je srčno, pristno in iskreno. Je izredna intuitivna svetovalka, medij in mentorica. Svoje dolgoletne izkušnje in znanja na področju duhovnega prebujenja, osebnostne rasti in razvoja povezuje z modrostjo višjih dimenzij in večini ne-vidnih svetov, a pri tem vedno ostaja tukaj in sedaj, prizemljena, praktična in iskrena.

Svoje udeležence spodbuja k samostojnemu delu na sebi, soočenju z vsemi aspekti – tako sončnimi kot senčnimi. Je tako glas ljubečega in modrega intuitivnega vodstva kot iskrene »brce v rit«, ki jo mnogi več kot potrebujemo na poti vrnitve k resničnemu Sebi.

Njeni tečaji, meditacije in svetovanja so za vse tiste, ki so resnično pripravljeni delati spremembe, rasti in se prebujati, zaživeti življenje v vsej svoji veličastnosti ter vzljubiti in sprejeti sebe in svet tukaj na Zemlji z iskro Božanskosti v srcu in duši.

 

Alneja Gašpar Horvat

Prevajalka, duhovna terapevtka 

www.duhovnaakademija.si

Moja duhovna in poslovna pot se je začela pri Teji. Ko sem se na neki točki znašla pred vprašanji, kdo sem, kaj v resnici hočem in kaj je moje poslanstvo, me je pot pripeljala do Teje, ki mi je pomagala najprej skozi osebnostno in duhovno preobrazbo, nato pa skozi mentorstvo in njene izjemne programe in izobraževanja osvetlila tudi poslovno pot, na katero mi je bilo namenjeno stopiti, in me naučila slediti srcu.

Teja ni samo izjemna učiteljica in svetovalka, ampak tudi čudovita oseba in prijateljica. Je iskrena in pove vedno točno to, kar moraš slišati, da se lahko prebudiš in napreduješ v življenju. Vsi njeni tečaji so zelo prebojni, intenzivni in vas bodo zagotovo premaknili z mrtve točke. Teja je zaslužna za precej velik del moje osebnostne in duhovne preobrazbe, pa tudi za moj preboj na poslovni poti.

Hvala Teja, da si verjela v moje programe in produkte, in me sprejela v tvoj tim sodelavcev ter mi tako pomagala slediti mojemu poslanstvu. S tvojo pomočjo lahko danes pomagam številnim mamicam, družinam, parom in vsem tistim, ki bi radi zanosili, da premagajo ovire, izgradijo zdrave partnerske odnose, uresničijo svoje sanje in si ustvarijo družino.

Manca Gebrl

Duhovna umetnica

Meditacije, ki jih vodi Teja v teku tečaja, so globoko transformativne in se jih težko opiše. Izkušanje Lemurije na tem tečaju je res zelo posebno in edinstveno doživetje!

Mistični angeli in nadangeli Kabale Kabala te pokliče, ko si pripravljen nanjo in Teja poskrbi, da se je ne lotiš samo študiozno, ampak da to znanje na praktičen način postopoma prenašaš v svoje življenje. Za tiste, ki znanje lažje absorbiramo s sliko, občutkom in barvo, je ta tečaj odličen za vstop v drevo življenja.

Lemurian Light Healing LLH je povsem drugačen pristop k načinu učenja ravnanja z zdravilnimi energijami. Ni učbenika in ni omejitev - čeprav poteka tečaj v skupini, gre za zelo osebno srečanje z vibracijo te civilizacije in precej individualno prejemanje vodstva in znanj.

 

Bogdana Rafolt

Finančna terapevtka

www.financnopismen.si 

Moje življenje je nekoč bilo dokazovanje, da sem pridna, sposobna, vredna, kar me je pripeljalo do pregorelosti. Potem sem našla Tejin tečaj arhetipov, kar je mojo perspektivo gledanja in dojemanja življenja in sebe postavilo dobesedno na glavo. Nič več ni bilo tako kot je nekoč izgledalo.

Na Tejinih tečajih sem ozaveščala in obračala vzorce, prepričanja, prebujala žensko energijo vse do Lemurian Light Healinga, kjer sem našla stik z svojo dušo, ki je tako potrpežljivo čakala name. Njene čudovite meditacije te popeljejo v notranji svet, pa čeprav je tvoj um nenehno zaposlen z mislimi. Z njeno neomajno srčnostjo, potrpežljivostjo, podporo, usmeritvami in strastjo, ki jih brez izjeme začutiš pri njenem delu, sem z veliko volje, poguma in zaupanja, da sem na pravi poti, spremenila svoje videnje sveta. Danes lahko rečem, da sem popolnoma druga oseba.

Zdaj sem res kreator svojega življenja in tudi razumem kaj to pomeni in kako deluje. Tejini tečaji so najboljša investicija, ki si jo lahko podarite sebi in se vam bo obrestovala na vseh področjih vašega življenja!

Teja Kraner

Lemurian Light Healing terapevtka

www.teia.si 

Pred petimi leti sem prvič prišla k Teji na svetovanje in to je bil eden izmed najboljših korakov, ki sem jih naredila v življenju. Bila je pomembna prelomnica v mojem življenju in od takrat naprej sem redna obiskovalka Tejinih tečajev, meditacij in svetovanj. Če bi Tejino delo lahko opisala z eno besedo je to hvala.

"Teja iz srca hvala, da slediš svoji poti in tudi nas opogumljaš, da sledimo svoji. Hvala za vso dragoceno znanje ki ga deliš skozi svoje delo in prebujaš človeštvo. Hvala za vse vzpodbude, "brce" in potrpežljivost. Hvala, da verjameš vame tudi takrat ko nihče drug ne. "

Darinka Panjan

Mojstrica mandal, Lemurian Light Healing terapevtka 

Tejo sem spoznala pred mnogimi leti, ko sem se znašla na življenjski prelomnici. K Teji  sem prišla na Medijski pogovor z mojim pokojnim možem. Imela sem nekaj nerešenih vprašanj, ki mi jih ni uspelo rešit za časa njegovega življenja. S to njeno pomočjo, sem našla svoj mir, lažje sem stopila naprej v "Novo življenje", kajti po odhodu partnerja, to resnično postane.

S svojo srčnostjo, sočutjem, empatijo in odločnostjo me je Teja peljala čez nekaj programov, v katerih sem odkrivala in spoznavala sebe. Tejin dar ni "naučeno" znanje, temveč resnični dar jasnosti, ki ga nesebično deli med nas in nam pomaga, spodbuja in podpira, da odkrijemo lastne potenciale in darove.

To ni delo ene delavnice ampak je proces sprememb, ki se sprožijo on njenih programih...postajamo sami sebi učenec in učitelj.
Hvala Teja.

Slavka Srebrnjak

Lemurian Light Healing terapevtka, Prevajalka intutivnih dušnih sporočil

www.slavkasrebrnjak.com 

Ta moja pot  se je zgodila , nisem je iskala, nisem je poznala.  Nisem poznala Teje, dokler me življenje ni pripravilo za učenje pri njej , učenje ki ni bilo samo to. Na njenih veličastnih  , notranjih potovanjih, v globokih , vodenih meditacijah so mi bili dani prvi uvidi, prva spominjanja vsega kar je bilo v meni globoko zakopano, zakrita znanja , ki so čakala, da se razkrijejo v vsej svoji veličini. Bil je klic, glas, ki se je tiho in vztrajno oglašal, tiho povabilo duše  in neizmerna notranja radost, mir in zaupanje v vodstvo , ki sem mu končno prisluhnila.

Na Tejinih meditacijah so se začele počasi , nevsiljeno, odstirati tančice, ki so prikrivale odgovor, kdo v resnici sem, kaj je moje resnično poslanstvo v tej inkarnaciji, kaj je moje delo za širše dobro. Nič se ni zgodilo hitro, prehitro, niti počasi, niti prepočasi....v tu zemeljskem času v zadnjih treh, štirih letih... Vse se je zgodilo ob pravem času , ko sem bila pripravljena... pripravljena na tečaj arhetipov pri Teji, tečaj  na katerem sem ozavestila  vse moje arhetipske vloge, ki sem jih igrala v svojem življenju, seveda  nezavedno, arhetipske vloge, ki nas obvladujejo in se jih oklepamo  tako zelo močno, da se ne premaknemo, da obstanemo v življenju na enem mestu , v enem odnosu , tudi ko že vse v nas vpije , da nekaj nekaj ni v redu, da to ni to , da ne živimo svojega življenja , pa še vztrajamo...

Tejin tečaj - Angelski intuitivni svetovalec- bil je nov nivo samospoznavanja, potrditev, kako nikoli nismo in nismo bili sami. Na tečaju je bilo  posredovano  vedenje , kako prisluhniti intuiciji, notranjemu vodstvu, glasu ali pa svojim vodnikom...vseeno kako to imenujem...in seveda temu zaupati

Tejin tečaj LEMURIAN LIGHT HEALING ---ne morem mu reči tečaj... Preko Teje posredovanje velikih znanj in modrosti človeštvu in hvaležna sem, da sem del tega. Na tečajih LEMURIAN LIGHT HEALING  so se mi odstrnile še zadnje tančice, v lemurijskih meditacijah so mi bili dani uvidi, kdo sem in kakšna je moja pot delovanja na zemlji, da končno stopim na pot, ki se mi je razkrila pod mentorstvom velikega mojstra,  v zemeljski podobi Teje Melinc.

Tatjana Čermelj

Pot me je k Teji zanesla čisto „slučajno“ in od takrat se v mojem življenju veliko spremenilo 🙂

Tečaja Angelska intuicija in Notranji otrok, katera sem obiskovala sta, na kratko, čudovita. Prav gotovo sodita med pomembnejše odločitve v mojem življenju.

Delo v manjši skupini, skupaj s Tejo, omogoča vsakemu, da spozna svoje največje izzive in jih tudi preseže, pa tudi, da spozna svoje darove in potenciale. Veliko je meditacij, raznih vaj, poučevanja in domačih nalog 🙂 Za vsakega od tečajnikov je vedno dovolj časa, da predebatira svoja doživetja v meditacijah in spozna svoj napredek. Teja kot odlična intuitivka pa pomaga z uvidi in nasveti. Čeprav zveni resno, in tudi je resno, je v resnici tudi zelo zabavno 🙂 Ni mi žal in hvaležna sem za to izkušnjo.

Teja je odlična učiteljica in njene tečaje toplo priporočam vsakemu, ki se je namenil slediti svojemu dušnemu poslanstvu. Priporočam tudi tistemu, ki si želi v svojem življenju pozitivne spremembe, ki želi, da se prenehajo ponavljajoči se vzorci ali bolezni, ki ga je strah naslednjega koraka....

V Šoli Intuicije sem spoznala, da je tudi moje poslanstvo pomagati ljudem na njihovi poti, zato sem začela s samostojnim intuitivnim svetovanjem. Pri svojem delu uporabljam tudi nekatere tehnike zdravljenja.
Če vas zanima več, mi lahko pišete.

Hvala Teja.

WordPress Video Lightbox