AURA SOMA ENERGIJSKE MASAŽE

Karmen Plavčak

Svoj termin rezervirate preko [email protected] 

Veliko masažnih tehnik temelji na sproščanju predvsem fizičnega telesa, ki jih s pridom uporabljajo v različnih zdravstvenih strokah in so izjemne za specifične predele telesa. Pri masažah ponavadi uporabljamo olja, ki imajo izjemno senzitivne učinke na naše telo. Z masažnimi prijemi kot so gladenje, drgnjenje in manipulacija mišic pa dosežemo poseben sproščujoč učinek na fizično telo.

Energijske masaže so drugačne, so nekaj posebnega, nekaj edinstvenega. Energijo, ki razvija gibe, prijeme, je moč občutiti na izredno subtilni ravni. Energijske masaže pripomorejo k sprostitvi celostnega telesa. Nanj delujejo kot naravno »pomirjevalo«. Globoka sprostitev na masažni mizi vas popelje v posebno stanje zavesti, podobno sanjam. V tem stanju začutite moč in inspiracijo.

Na tej točki se klientu čas ustavi. Mirno in spokojno opazuje svoje misli, ideje in vizije. Sprostitev stresa, fizičnih in čustvenih napetosti je navadno začetek takšnega procesa. Na čustveni in fizčni ravni pa globoko povezanost, kar vas navdihne z izjemno dobrim počutjem in tako pripomore tudi k duhovnemu in osebnostnemu razvoju. Pri masaži se sproščajo endorfini, hormoni pa ustvarjajo občutek izjemno dobrega počutja in ravnovesja v fizičnem telesu samem.

Ker se v mišicah nahajo nakopičeni občutki, spomini (dobri ali slabi), se s pomočjo masasiranja le –ti tudi sproščajo in energije ponovno stečejo. Ustvari se močnejši energijski pretok in blokade se raztopijo. Temelji za razna bolezenska stanja pa zbledijo. S pomočjo Aura Soma ekvilibrium olj se te informacije raztopijo, ustvari se pretok, oseba pa na določenem področju začuti močen energijski preboj.
Te masaže so nekaj posebnega – spreminjajo življenja ljudi, še posebno kadar uporabljamo kombinacijo prečudovitih Aura Soma ekvilibrium stekleničk, kristalov, zvokov, diha, pomandrov, kvintasenc in sprejev Nadagelov.

Aura Soma masaža je energijska masaža sedmih glavnih čaker. Uporabljajo se ekvilibrium olja, ki sovpadajo s sedmimi energijskimi centri človeka, s tem pa tudi sedmimi področji življenja. Tako govorimo tako o fizičnih nivojih (materialno okolje, služba, družina), odnosih (partnerstvo, prijateljstva, sodelovanja), kot tudi čustvenih (srčna čakra ..), vse do naše najvišje življenjske vizije, našega poslanstva. S pomočjo Aura Soma masaž prečistimo vse energijske ovire oz. blokade, in na posameznem področju življenja ustvarimo ravnovesje.

Ključ Aura Soma masaže je v ustvarjanju močnega energijskega pretoka preko vseh meridianov, s tem pa tudi intenzivnega dviga vitalne energije posameznika. S pomočjo Aura Soma masaž se ustvari potencial razrešitve najrazličnejših življenjskih izzivov, saj energije, ki jih ponujajo Aura Soma ekvilibrium olja odpirajo vrata višjemu razumevanju, karmičnim razrešitvam, globokemu duhovnemu zdravljenju in intenzivnim življenjskim prebojem.
S pomočjo Aura Soma energijske masaže boste izkusili izjemno negovalno moč in zaščito, ki nam jo ponuja Stvarstvo. Prav vsakdo izmed nas je popolnoma zaščiten in podprt na svoji življenjski poti.

S pomočjo Aura Soma ekvilibrium olj, pomandrov (barvni žarek) in kvintesenc (zavest mojstra), aktiviramo notranji steber svetlobe in moči. Vzpostavi se močan, jasen energijski pretok, dosežemo stanje izjemnega energijskega ravnovesja. Ker gre v okviru Aura Soma energijskih masaž za intenziven proces notranje preobrazbe svetujemo 5 zaporednih energijskih tretmajev, kjer vsakič delamo na posameznem nivoju. Na samem začetku imamo uvodni pogovor, kjer razjasnimo naš osnovni namen in cilj tega procesa, v katerega vstopamo. Nato pa se začne proces notranje preobrazbe preko petih, intenzivnih in poglobljenih Aura Soma energijskih masaž. V samem procesu dela z Aura Soma olji se prebujajo različne energije.

Svetujemo tudi, da v tem času procesa notranje preobrazbe tudi sami delate s svojo ekvilibrium stekleničko. V samem procesu dela z Aura Somo imamo 114 stekleničk, pri čemer vsaka steklenička vsebuje svoje, unikatne energije. Da bi izbrali tisto ‘pravo’ stekleničko, moramo iti čez proces izbire štirih zaporednih stekleničk. Ko izberemo štiri stekleničke, je druga po vrsti tista, s katero nam je namenjeno delati v tem trenutku.

VEČ O AURA SOMA MASAŽAH

VEČ O AURA SOMA MASAŽI ČAKER

Pri tej masaži gre za sporščanje, harmonizacijo energijskih centrov na obeh straneh telesa, s posebnimi tehnikami, ki jo zaključimo z neprecenljivo masažo obraza.

Opis po čakrah

1. čakra
V prvi čakri s pomočjo olj Aura some, kristalov in pomadrov vspostavljamo harmonijo na energijski ravni, ki posledično vpliva na naše fizično telo. V tej čakri sprostimo, predihamo staro jezo, nezadovoljstvo in zamere, ki smo jih poustvarili v življenju. Gre tudi za čiščenje in ustvarjanje pretoka finančnega obilja, zdravljenje družinskih eteričnih vezi, vzpostavljanje ravnovesja v okolju, v katerim se nahajamo. S pomočjo rdečega žarka in angelov rdeče svetlobe ta energijski center napolnimo z novo, svežo in zdravilno energijo.
Vdihnili boste občutek PRIZEMLJENOSTI, STABILNOSTI in OBILJA.

2. čakra
V drugi čakri ustvarjamo harmonijo energij, ki vplivajo na naše odnose, kreativnost, ustvarjalnost. Ekvilibrium olja na tej čakri vplivajo izjemno blagodejno na proces duhovnega zdravljenja t.i. časovne linije, ki predstavlja pretekle šoke in travme. Učinki segajo po časovni liniji nazaj, vse do zgodnjega otroštva, ali pa celo časa preživetega v maternici. Tako se sprostijo neverjetne napetosti, ki so nas pestile že dolgo časa. Sprostijo se nezdrave eterične vezi v naših tako partnerskih, poslovnih, kot tudi prijateljskih odnosih. S pomočjo Aura soma energijskih ekvilibrium olj, kristalov, pomandrov, oranžnega žarka in angelov dosežemo resnično energijsko prenovo, s tem pa ustvarimo priložnost za povsem nove, drugačne in duhovno veliko bolj izpolnjujoče odnose.
Vdihnili boste občutek POVEZANOSTI, SAMOSTOJNOSTI in KREATIVNOSTI.

3. čakra
Tretja čakra je center naše identitete, naše osebnosti. Mnogo ljudi pesti občutek nižje samozavesti, nezaupanja vase ali pa v proces življenja. S pomočjo ekvilibrium olj, ki sovpadajo s čakro solarnega pleteža, aktiviramo močen notranji proces preobrazbe. V tem procesu vstopimo v stik s svojo resnično esenco, s svojim resničnim jazom. Naš resnični jaz je naše notranje sonce – žari v občutku lastnega zavedanja, samozavesti, moči, jasnih mej, poguma, osredotočenosti, jasnosti, fokusa. Natanko se zaveda sebe, ter svoje poti v tem življenju. Očiščenja in energijsko prebujena tretja čakra prinaša občutek neizmerne tako osebnostne, kot tudi duhovne svobode. Razumemo kdo smo in kakšen je naš namen. Vse v našem materialnem življenju definiramo na novi ravni. Življenje začne resnično odsevati barve naše globje duhovne narave.
Vdihnili boste občutek SAMOZAVESTI, POGUMA in JASNOSTI.

4. čakra
Četrta čakra je čakra našega srca. Gre za čakro, ki ima tako v našem energijskem sistemu, kot tudi v našem praktičnem življenju poseben status. Srčna čakra preobraža energije in ustvarja ravnovesje. Povezuje miselne, duhovne in domišljijske ravni, z zemeljskim vsakdanjikom. Hkrati pa srčna čakra predstavlja vrata naše duše. Ekvilibrium olja, ki jih uporabljamo pri delu s srčno čakro, očistijo ta energijski center, hkrati pa znotraj njega prebudijo morda nekoliko speče energije radosti, zadovoljstva, povezanosti, ljubezni do sebe. Stare bolečine, zamere in neodpuščanje boste spustili iz svojega srca, ter ustvarili energijsko močno srčno čakro, ki bo predstavljala izvor vašega navdiha. Hkrati boste spoznali, da v svojem srcu nosite vse odgovore in da vaše srce resnično pozna resnico. S pomočjo Aura Soma olj, kristalov, pomandrov, žarka zelene svetlobe in angelov boste vašo srčno čakro napolnili z občutkom MIRU in RAVNOTEŽJA.
Vdihnili boste občutek RADOSTI, SOČUTJA in IZPOLNJENOSTI.

5. čakra
Grlena čakra je sedež naše volje in komunikacije. Njen namen je, da resnico našega srca izraža na jasen, konkreten in direkten način. Naše srce, ko je energijsko ozdravljenjo in prebujeno, predstavlja eno najpomembnejših središč komunikacije z našo dušo. V sebi skriva najčistejše božanske energije, ki nas popeljejo po poti resničnih duhovnih blagoslovov. Aura Soma Ekvilibrium olja, ki jih uporabljamo pri delu na grleni čakri nas osvobodijo vseh omejitev, ter vseh situacij, kjer smo kakorkoli predali svojo resnično voljo in resnico, ki ju lahko najdemo v globini našega srca. Hkrati nas ta olja učijo izjemne lekcije predaje naše male, človeške volje, božanski. Spoznamo, da se nam stvari resnično dogajajo z razlogom in da je naša odgovornost, da hodimo po poti spoznanj in višjega duhovnega razumevanja. Z aktivacijo resničnih energij, ki se kot dragulj skrivajo v grleni čakri, bomo prebudili to izjemno moč zavedanja, naša komunikacija pa bo jasna, direktna, izražala bo kvalitete božanskega. Aura Soma ekvilibrium olja na tem nivoju našega energijskega telesa velikokrat raztopijo najrazličnejše energijske vdore, napade ali karmična bremena. Popeljani smo po poti spoznanj, učenja, razreševanja in prehoda v resnično pravo osebnostno in duhovno moč. Spoznamo pojem duhovne avtoritete.
Vdihnili boste občutke MIRU, RESNICE in VIŠJE VOLJE.

6. in 7. čakra
Tretje oko in krosnka čakra predstavljata naše duhovne centre. Tretje oko je sedež naše duhovnega videnja. Popelje nas iz iluzije v resnico, ter nam na povsem jasen način razkrije globjo naravo vseh situacij. Ko je naše tretje oko prebujeno vidimo v druge ravni bivanja; zavedamo se, da je življenje neprimerno več, kot le to, kar vidimo s fizičnimi očmi. Pri aktivaciji tretjega očesa, torej našega duhovnega vida, se lahko zgodi tudi to, da se naš fizični vid okreti; to pomeni, da s fizičnimi očmi vidimo druge ravni bivanja (raven bližnjih preminulih, angele, duhovne vodnike, angele narave, zavest dreves …). Naša kronska čakra pa je sedež duhovnih znanj in duhvone zavesti. V njej najdemo energije tako preteklih, kot tudi tega življenja. Predstavlja prehod k višjim duhovnim ravnem. Je kot stopnišče, ki se odpira proti našemu višjemu jazu in božanskim nivojem. Da bi to stopnišče prehodili, smo popeljani po poti duhovnih iniciacij. Duhovne iniciacije so življenjske lekcije, izzivi in hkrati priložnosti, v okviru katerih smo vodeni, da prestopimo iz omejenosti našega preteklega razumevanja, ter se odpremo višji, večji in obširnejši resnici. Ko z Aura Soma ekvilibrium olji delamo na teh energijskih ravneh, aktiviramo zavest vaše Jaz Sem prisotnosti. Vijolični žarek transformacije in prisotnost mojstra St. Germaina bosta temeljito preobrazila vaše življenje, očistila karkoli več ne sodi k vam, ter vas odprla novim priložnostim.
Vdihnili boste občutek izjemne INTUICIJE, POZNAVANJA in BOŽANSKE LJUBEZNI.

AURA SOMA MASAŽA OBRAZA
45 min …………………….45,00 €

Pri tej masaži se prepustite čudoviti masažni tehniki, gibom in energijskemu pretoku, ki ga bogatijo esence kristalov, zelišč in barv sistema Aura soma. Z uporabo ekvilibrium stekleničk, olj in pomandrov med masažo dosežemo popolno sprostitev duha, ki s pozitivnimi učinki vpliva na kožo. Masaža obraza pospešuje krvni obtok, povečuje prekrvavitev in s tem oskrbo ter nahranitev celic s kisikom ter pospešuje izločanje odpadnih snovi. Masaža obraza kožo mehča in pomaga pri hitrejši regeneraciji tkiv, zavira nastanek gubic in obraz preplavi s svežino.

Pri masaži obraza masiramo več kot devetdest mišic na obrazu in vratu. Točke katere masiramo pri masaži obraza se aktivirajo in spodbujajo pretok energije, sproščajo mišice in krepijo vezivno tkivo.
Masaža obraza povzroči, da so gube in linije izražanja vse mehkejše, zaradi česar je videz bolj živahen in mladosten. Koža po masaži obraza postane torej mehkejša, polt pa bolj sveža in napeta. Masaža obraza daje občutek sproščenosti, boljši spanec, obvaruje nas glvobola in drugih simptomov stresa.

AURA SOMA MASAŽA STOPAL in DLANI
45 min …………………….45,00 €

Med kratke in izjemno čarobne trenutke lahko uvrstimo tudi Aura soma masažo stopal in dlani, pri kateri sistem Aura some obogati njeno učinkovitost. Refleksna masaža stopal temelji na spoznanju, da se vsak del telesa odziva na natančno določeno točko na stopalih in dlaneh. S pritiskanjem, masiranje na te refleksne točke lahko dosežemo globoko sproščenost in ravnovesje celotnega telesa.
Refleksna masaža stopal vas popelje v globo sprostitev, razstruplja telo, izboljša prekrvavitev telesa, zvišuje naravno odpornost, poživlja energijo, povečuje čustveno ravnovesje, izboljša koncentracijo in mentalne funkcije. Refleksna masaža stopal in dlani je preventivna metoda za vzdrževanje zdravja, vodi vas tudi k boljšemu, trdnemu in globokemu spancu. Redne in večkratne ponovitve tovrstne masaže v celoti izboljšuejjo kvaliteto življenja, stimulirajo ustvarjalnost in dovzetnost ter pripomorjejo k izboljšanju medsebojnih odnosov.

Dodatne informacije in prijava:

Svoj termin rezervirate preko [email protected] 

KARMEN PLAVČAK

Karmen Plavčak je energijska terapevtka, ki v svojem delu uporablja različna energijska orodja, ki služijo kot podpora sprostitvenim masažam. 

FOSTER PERRY, The Golden Hummingbird

Teja je izjemno predana poti duhovne samorealizacije in svojemu duhovemu klicu. Poučuje tista znanja in modrosti, ki jih dejansko tudi živi v svojem vsakdanjem življenju. Ima izjemno zakladnico znanja različnih tradicij. Tako vsem, ki se udeležijo njenih predavanj in tečajev omogoči izjemno jasno duhovno vostvo, ki je hkrati tudi zelo praktično. V svojem delu opolnomoči posameznike, tako da lahko začnejo živeti v skladu s svojim resničnim poslanstvom. Je izjemno topla in skrbna duhovna učiteljica, ki vodi tiste, ki hodijo po poti duhovnega mojsterstva. 

www.goldenhummingbird.com 

BIRKAN TORE, Ask Angels

Teja is je izjemna intuitivna svetovalka, duhovna učiteljica in organizatorka dogodkov. Imel sem čas večkrat sodelovati z njo in lahko rečem, da je resničen delavec luči, popolnoma zavezana svojemu duhovnemu poslanstvu. 

www.askangels.com 

DIANA COOPER, Hay House avtor

Teja je čudovito organizirala moj tečaj. Resnično mi je bilo v užitek sodelovati z njo. 

www.dianacooper.com 

Where there is Love, there is Life.

- Mahatma Ghandi

Klavdija Verlak

Leadership mentor and coach
www.holimar.si

Večji del svojega življenja sem živela zelo hitro, pozabljala nase, na svoje potrebe in želje in svoje življenje podrejala službi in ljudem, ki sem jih postavljala na piedistal. V nekem trenutku se je del mene temu načinu življnja začel upirati in po „naključju“ sem dobila mail za prvo delavnico s Tejo. Na tej delavnici sem se počutila kot da sem prišla domov, po več letih sem se počutila mirno in sprejeto. Ta delavnica je bila odskočna deska za pot spoznavanja sebe preko arhetipov in njihovega pomena v našem življenju.

Ker sem oseba, ki mora stvari razumeti, so bili arhetipi s Tejo odlična izkušnja v kateri sem več kot dve leti spoznavala sebe, svoje načine delovanja, prepričanja in nezavedne niti, ki so vodile moje življenje. S pomočjo arhetipov sem začela na svet in ljudi okoli sebe gledati zelo drugače. Začela sem spoznavati, kaj v resnici pomeni, da sami ustvarjamo svojo realnost in kakšno moč imajo naše misli v resnici. Začenjala sem čutiti notranji mir. Naslednji korak je bil spoznavanje z energijami lemurijske civilizacije. Čudovite ljubeče energije so bile naslednja stopnja lastnega razvoja. Skoraj eno leto se že spoznavam z njimi in prav vsakič znova sem presenečena nad tem, kako enostavno je vse in kako zelo so te energije podporne, če si jih pripravljen sprejeti.

Delo s Tejo vedno prinese spremembo. Njen način je nežen, venar ne ujčka, globok ampak brez drame in strašenja, pusti ti svoj čas, ne daje ti bližnjic in instant rešitev, pač pa te pelje po poti, ki je zate najboljša, ne vzame ti izkušnje, ki jo potrebuješ za svoj razvoj. Energije v skupinah so vedno ljubeče, polne zaupanja, podporne in sočutne. Meditacije, ki jih vodi, so globoke, transformativne in zelo močne. Znanje predaja na način, ki ga v danem trenutku lahko razumeš. Več kot si pripravljen sprejeti, več dobiš.
Hvaležna sem, da je bila moja mentorica v fazi transformacije, ki sem jo zelo potrebovala. Ni bilo vedno lahko, ampak z njeno pomočjo je šlo lažje. Če si res želite spremembe v življenju, je zagotovo pravi naslov. Ne bo vam prodajala pravljic, povedala vam bo resnico in vas popeljala po poti sprememb.

Delo na sebi z njeno pomočjo me je pripeljalo tudi na novo poslovno pot, kjer vsa znanja združujem v delu z vodji, ki želijo svoje time voditi vzpodbudno in navdihujoče in timi, ki spoštujejo medsebojno raznolikost. Tudi z osebami, ki želijo ostati v poslu in kljub temu ohraniti ali najti notranji mir. Brez duhovnega dela na sebi nič od tega ni mogoče.

Elfina Tina

Intuitivna umetnica

www.facebook.com/ElfinaTina777

Tečaji in meditacije Teje Melinc so resnično edinstveni in močno transformativni. Njeno delo je srčno, pristno in iskreno. Je izredna intuitivna svetovalka, medij in mentorica. Svoje dolgoletne izkušnje in znanja na področju duhovnega prebujenja, osebnostne rasti in razvoja povezuje z modrostjo višjih dimenzij in večini ne-vidnih svetov, a pri tem vedno ostaja tukaj in sedaj, prizemljena, praktična in iskrena.

Svoje udeležence spodbuja k samostojnemu delu na sebi, soočenju z vsemi aspekti – tako sončnimi kot senčnimi. Je tako glas ljubečega in modrega intuitivnega vodstva kot iskrene »brce v rit«, ki jo mnogi več kot potrebujemo na poti vrnitve k resničnemu Sebi.

Njeni tečaji, meditacije in svetovanja so za vse tiste, ki so resnično pripravljeni delati spremembe, rasti in se prebujati, zaživeti življenje v vsej svoji veličastnosti ter vzljubiti in sprejeti sebe in svet tukaj na Zemlji z iskro Božanskosti v srcu in duši.

 

Alneja Gašpar Horvat

Prevajalka, duhovna terapevtka 

www.duhovnaakademija.si

Moja duhovna in poslovna pot se je začela pri Teji. Ko sem se na neki točki znašla pred vprašanji, kdo sem, kaj v resnici hočem in kaj je moje poslanstvo, me je pot pripeljala do Teje, ki mi je pomagala najprej skozi osebnostno in duhovno preobrazbo, nato pa skozi mentorstvo in njene izjemne programe in izobraževanja osvetlila tudi poslovno pot, na katero mi je bilo namenjeno stopiti, in me naučila slediti srcu.

Teja ni samo izjemna učiteljica in svetovalka, ampak tudi čudovita oseba in prijateljica. Je iskrena in pove vedno točno to, kar moraš slišati, da se lahko prebudiš in napreduješ v življenju. Vsi njeni tečaji so zelo prebojni, intenzivni in vas bodo zagotovo premaknili z mrtve točke. Teja je zaslužna za precej velik del moje osebnostne in duhovne preobrazbe, pa tudi za moj preboj na poslovni poti.

Hvala Teja, da si verjela v moje programe in produkte, in me sprejela v tvoj tim sodelavcev ter mi tako pomagala slediti mojemu poslanstvu. S tvojo pomočjo lahko danes pomagam številnim mamicam, družinam, parom in vsem tistim, ki bi radi zanosili, da premagajo ovire, izgradijo zdrave partnerske odnose, uresničijo svoje sanje in si ustvarijo družino.

Manca Gebrl

Duhovna umetnica

Meditacije, ki jih vodi Teja v teku tečaja, so globoko transformativne in se jih težko opiše. Izkušanje Lemurije na tem tečaju je res zelo posebno in edinstveno doživetje!

Mistični angeli in nadangeli Kabale Kabala te pokliče, ko si pripravljen nanjo in Teja poskrbi, da se je ne lotiš samo študiozno, ampak da to znanje na praktičen način postopoma prenašaš v svoje življenje. Za tiste, ki znanje lažje absorbiramo s sliko, občutkom in barvo, je ta tečaj odličen za vstop v drevo življenja.

Lemurian Light Healing LLH je povsem drugačen pristop k načinu učenja ravnanja z zdravilnimi energijami. Ni učbenika in ni omejitev - čeprav poteka tečaj v skupini, gre za zelo osebno srečanje z vibracijo te civilizacije in precej individualno prejemanje vodstva in znanj.

 

Bogdana Rafolt

Finančna terapevtka

www.financnopismen.si 

Moje življenje je nekoč bilo dokazovanje, da sem pridna, sposobna, vredna, kar me je pripeljalo do pregorelosti. Potem sem našla Tejin tečaj arhetipov, kar je mojo perspektivo gledanja in dojemanja življenja in sebe postavilo dobesedno na glavo. Nič več ni bilo tako kot je nekoč izgledalo.

Na Tejinih tečajih sem ozaveščala in obračala vzorce, prepričanja, prebujala žensko energijo vse do Lemurian Light Healinga, kjer sem našla stik z svojo dušo, ki je tako potrpežljivo čakala name. Njene čudovite meditacije te popeljejo v notranji svet, pa čeprav je tvoj um nenehno zaposlen z mislimi. Z njeno neomajno srčnostjo, potrpežljivostjo, podporo, usmeritvami in strastjo, ki jih brez izjeme začutiš pri njenem delu, sem z veliko volje, poguma in zaupanja, da sem na pravi poti, spremenila svoje videnje sveta. Danes lahko rečem, da sem popolnoma druga oseba.

Zdaj sem res kreator svojega življenja in tudi razumem kaj to pomeni in kako deluje. Tejini tečaji so najboljša investicija, ki si jo lahko podarite sebi in se vam bo obrestovala na vseh področjih vašega življenja!

Teja Kraner

Lemurian Light Healing terapevtka

www.teia.si 

Pred petimi leti sem prvič prišla k Teji na svetovanje in to je bil eden izmed najboljših korakov, ki sem jih naredila v življenju. Bila je pomembna prelomnica v mojem življenju in od takrat naprej sem redna obiskovalka Tejinih tečajev, meditacij in svetovanj. Če bi Tejino delo lahko opisala z eno besedo je to hvala.

"Teja iz srca hvala, da slediš svoji poti in tudi nas opogumljaš, da sledimo svoji. Hvala za vso dragoceno znanje ki ga deliš skozi svoje delo in prebujaš človeštvo. Hvala za vse vzpodbude, "brce" in potrpežljivost. Hvala, da verjameš vame tudi takrat ko nihče drug ne. "

Darinka Panjan

Mojstrica mandal, Lemurian Light Healing terapevtka 

Tejo sem spoznala pred mnogimi leti, ko sem se znašla na življenjski prelomnici. K Teji  sem prišla na Medijski pogovor z mojim pokojnim možem. Imela sem nekaj nerešenih vprašanj, ki mi jih ni uspelo rešit za časa njegovega življenja. S to njeno pomočjo, sem našla svoj mir, lažje sem stopila naprej v "Novo življenje", kajti po odhodu partnerja, to resnično postane.

S svojo srčnostjo, sočutjem, empatijo in odločnostjo me je Teja peljala čez nekaj programov, v katerih sem odkrivala in spoznavala sebe. Tejin dar ni "naučeno" znanje, temveč resnični dar jasnosti, ki ga nesebično deli med nas in nam pomaga, spodbuja in podpira, da odkrijemo lastne potenciale in darove.

To ni delo ene delavnice ampak je proces sprememb, ki se sprožijo on njenih programih...postajamo sami sebi učenec in učitelj.
Hvala Teja.

Slavka Srebrnjak

Lemurian Light Healing terapevtka, Prevajalka intutivnih dušnih sporočil

www.slavkasrebrnjak.com 

Ta moja pot  se je zgodila , nisem je iskala, nisem je poznala.  Nisem poznala Teje, dokler me življenje ni pripravilo za učenje pri njej , učenje ki ni bilo samo to. Na njenih veličastnih  , notranjih potovanjih, v globokih , vodenih meditacijah so mi bili dani prvi uvidi, prva spominjanja vsega kar je bilo v meni globoko zakopano, zakrita znanja , ki so čakala, da se razkrijejo v vsej svoji veličini. Bil je klic, glas, ki se je tiho in vztrajno oglašal, tiho povabilo duše  in neizmerna notranja radost, mir in zaupanje v vodstvo , ki sem mu končno prisluhnila.

Na Tejinih meditacijah so se začele počasi , nevsiljeno, odstirati tančice, ki so prikrivale odgovor, kdo v resnici sem, kaj je moje resnično poslanstvo v tej inkarnaciji, kaj je moje delo za širše dobro. Nič se ni zgodilo hitro, prehitro, niti počasi, niti prepočasi....v tu zemeljskem času v zadnjih treh, štirih letih... Vse se je zgodilo ob pravem času , ko sem bila pripravljena... pripravljena na tečaj arhetipov pri Teji, tečaj  na katerem sem ozavestila  vse moje arhetipske vloge, ki sem jih igrala v svojem življenju, seveda  nezavedno, arhetipske vloge, ki nas obvladujejo in se jih oklepamo  tako zelo močno, da se ne premaknemo, da obstanemo v življenju na enem mestu , v enem odnosu , tudi ko že vse v nas vpije , da nekaj nekaj ni v redu, da to ni to , da ne živimo svojega življenja , pa še vztrajamo...

Tejin tečaj - Angelski intuitivni svetovalec- bil je nov nivo samospoznavanja, potrditev, kako nikoli nismo in nismo bili sami. Na tečaju je bilo  posredovano  vedenje , kako prisluhniti intuiciji, notranjemu vodstvu, glasu ali pa svojim vodnikom...vseeno kako to imenujem...in seveda temu zaupati

Tejin tečaj LEMURIAN LIGHT HEALING ---ne morem mu reči tečaj... Preko Teje posredovanje velikih znanj in modrosti človeštvu in hvaležna sem, da sem del tega. Na tečajih LEMURIAN LIGHT HEALING  so se mi odstrnile še zadnje tančice, v lemurijskih meditacijah so mi bili dani uvidi, kdo sem in kakšna je moja pot delovanja na zemlji, da končno stopim na pot, ki se mi je razkrila pod mentorstvom velikega mojstra,  v zemeljski podobi Teje Melinc.

Tatjana Čermelj

Pot me je k Teji zanesla čisto „slučajno“ in od takrat se v mojem življenju veliko spremenilo 🙂

Tečaja Angelska intuicija in Notranji otrok, katera sem obiskovala sta, na kratko, čudovita. Prav gotovo sodita med pomembnejše odločitve v mojem življenju.

Delo v manjši skupini, skupaj s Tejo, omogoča vsakemu, da spozna svoje največje izzive in jih tudi preseže, pa tudi, da spozna svoje darove in potenciale. Veliko je meditacij, raznih vaj, poučevanja in domačih nalog 🙂 Za vsakega od tečajnikov je vedno dovolj časa, da predebatira svoja doživetja v meditacijah in spozna svoj napredek. Teja kot odlična intuitivka pa pomaga z uvidi in nasveti. Čeprav zveni resno, in tudi je resno, je v resnici tudi zelo zabavno 🙂 Ni mi žal in hvaležna sem za to izkušnjo.

Teja je odlična učiteljica in njene tečaje toplo priporočam vsakemu, ki se je namenil slediti svojemu dušnemu poslanstvu. Priporočam tudi tistemu, ki si želi v svojem življenju pozitivne spremembe, ki želi, da se prenehajo ponavljajoči se vzorci ali bolezni, ki ga je strah naslednjega koraka....

V Šoli Intuicije sem spoznala, da je tudi moje poslanstvo pomagati ljudem na njihovi poti, zato sem začela s samostojnim intuitivnim svetovanjem. Pri svojem delu uporabljam tudi nekatere tehnike zdravljenja.
Če vas zanima več, mi lahko pišete.

Hvala Teja.

Spletna Šola eIntuicija    I    Izobraževanje preko spleta  I    Pravila in pogoji

Teja Wood s.p.,  Vse pravice pridržane.

WordPress Video Lightbox