ANGELSKA INTUICIJA

Program komunikacije z angeli in vodniki – certifikat intuitivnega svetovalca

 

januar, 2020

→ ŽELIM SE PRIDRRUŽITI

Intuicija je prvi dar nove dobe, ki ga boste prebudili.

– Mojster Adama, Lemuria

DUHOVNI DAR INTUICIJE

je skupen prav vsem

Ste vedeli, da je intuicija povsem naraven dar, ki pripada vsakemu izmed nas? Ste morda vedeli, da obstajajo preposte in intenzivne tehnike, ki v vas lahko prebudijo ta izjemen dar do te mere, da boste sposobni živeti svoje življenje povsem drugače, hkrati pa boste usposobljeni pomagati pri tem tudi drugim?

Prebujen dar duhovne intuicije nam vsem omogoča, da zaživimo svobodno in izpolnjeno življenje. S pomočjo naših naravnih darov lahko presežemo vse omejitve in ustvarimo priložnosti, po katerih smo od nekdaj hrepeneli!

živeti z roko v roki z vašo intuicijo

življenje postane čarobno potovanje

Naše življenje je namenjeno kot čudovito čarobno potovanje. S pomočjo naše prebujene intuicije to tudi lahko postane!

Ste vedeli, da je intuicija povsem naraven dar, ki pripada vsakemu izmed nas? Ste morda vedeli, da obstajajo preposte in intenzivne tehnike, ki v vas lahko prebudijo ta izjemen dar do te mere, da boste sposobni živeti svoje življenje povsem drugače, hkrati pa boste usposobljeni pomagati pri tem tudi drugim?

 

Prebujen dar duhovne intuicije nam vsem omogoča, da zaživimo svobodno in izpolnjeno življenje. S pomočjo naših naravnih darov lahko presežemo vse omejitve in ustvarimo priložnosti, po katerih smo od nekdaj hrepeneli! Naše življenje je namenjeno kot čudovito čarobno potovanje. S pomočjo naše prebujene intuicije to tudi lahko postane!

Toplo vabljeni k obisku POVSEM PRENOVLJENEGA TEČAJA ANGELSKE INTUICIJE – najbolj temeljitega tečaja prebujanja intuicije in duhovnih darov, v okviru štirih stopenj globoke notranje preobrazbe in prebujenja!

komunikacija z vašim višjim jazom in dušo – vaši ‘zvezdni’ vodniki – dušni blueprint vašega življenja

Kaj pravzaprav je ‘Angelska Intuicija’?

Angelska Intuicija™ je avtorski izobraževalni program, namenjen posameznikom, ki se čutijo poklicani pomagati planetu ob prehodu na višjo raven bivanja. To je program, ki pokliče vse tiste, ki v sebi čutijo utrip želje pomoči drugim. S pomočjo osvojenega znanja na tem tečaju lahko udeleženci duhovno svetujejo drugim pri najrazličnejših življenjskih situacijah, ali pa osvojeno znanje integrirajo v svoje obstoječe delovanje in dejavnosti. Vsekakor neprecenljivo znanje in izkušnje!

 

komu je ta program namenjen?

Tečaj je namenjen vsem, ki bi želeli: razviti direktno, jasno in konkretno povezave z angeli in vodniki postati posrednik med duhovnim in zemeljskim svetom, posredovati sporočila duhovnega sveta prejemati duhovne vizije, globje razumeti svoje lastno življenjsko poslanstvo ter duhovno poslanstvo ostalih brati akaške zapise duše, pretekla življenja, poznati moč mistične intuicije prebuditi intuicijo v vsakdanjem življenju, ter jo uporabiti na različnih življenjskih področjih ter postati certificiran Intuitivni Svetovalec in ustvariti novo pot kariere in poslanstva!

 

Angelska Intuicija – duhovna svetovalna tehnika prihodnosti!

 

Angelska intuicija™ je duhovna svetovalna tehnika prihodnosti. Je tehnika, ki združuje starodavna znanja in modrosti ter jih na praktično-uporaben način prevaja v moderno dobo. Hkrati je to tehnika, ki nas poveže z našim notranjim centrom modrosti in zavedanja ter nas usposobi za delo duhovnih intuitivnih svetovalcev.

PRIDOBITE CErtiFIKAT DUHOVNEGA INTUITIVNEGA SVETOVALCA

Poklic duhovnega intuitivnega svetovalca v svetu postaja vedno bolj iskan, saj je potreba po drugačnem znanju in globljih uvidih ob rušenju tradicionalnih sistemov vedno bolj nujna. Vedno več ljudi namreč išče svojo unikatno pot, svoj lasten izraz v svetu, saj stari načini ne delujejo več.

Vse tisto, kar je bilo še nedolgo nazaj stabilno, zdaj pravzaprav čez noč izginja. Ljudje so soočeni z nepredstavljivimi izzivi in prav takrat je vrednost intuitivnega svetovanja™ neprecenljiva. Kljub temu da ljudje notranji glas intuicije sicer lahko slišimo, pa je včasih ta glas tako nežen, da mu le s težavo zaupamo (predvsem takrat, ko smo sami soočeni z izjemno kočljivo situacijo).

Takrat je intuitivno svetovanje™ tisto, kar nam lahko pomaga naše življenje osmisliti na višji ravni, saj osvetli vse naše izzive in potenciale in nam pokaže pot, kako jih doseči.

 

V časih velike planetarne preobrazbe bomo vsi izzvani, da zaživimo v stiku s svojim resničnim poslanstvom. Prihaja čas, ko bo glas intuicije edini glas, ki mu bomo lahko zaupali!

Sama tehnika ANGELSKE INTUICIJE™ tako z namenom profesionalnega usposobljanja posameznika pelje preko različnih ravni osebnostne in duhovne rasti. Vse vsebine in tehnike, ki jih diplomirani tečajniki tega programa kasneje uporabljajo v okviru intuitivnega svetovanja™, tečajniki najprej integrirajo v svojih lastnih življenjih. Tako je to tečaj resnične notranje preobrazbe, iskanja globljega smisla in poslanstva. Je tečaj, ki premakne vse tiste delce nas, ki so ostali zataknjeni nekje v času, in jih prebudi, da svoje življenje lahko zaživimo v polnosti in sijaju.

S pomočjo Angelske Intuicije™ dobimo vpogled v vse ravni človeka:

→  v njegovo preteklost, sedanjost in potencialne prihodnosti;

→ razumemo njegovo karmično in družinsko linijo, določimo vplive primarnega okolja in vplive vzgoje in okolja¥ spoznamo pomen arhetipskih energij v življenju posameznika in tehnike harmonizacije le-teh se naučimo komunikacije z razsvetljenimi duhovnimi sferami angelov, vodnikov, mojstrov

→ postanemo celovit človek, aktivno na poti doseganja svoje osebnostne celovitosti in duhovne izpolnjenosti¥ intuitivno zaznavamo celotno okolico: živali, > predmete, prostore, zgodovinska mesta ipd.

→ odpre se nam nov svet komunikacije in zaznav, o katerih včasih morda nismo niti sanjali.

Ko smo intuitivno prebujeni, kar pomeni, da smo v stiku s seboj in ljubečim glasom Stvarnika, je naše življenje polno sinhronosti. To preprosto pomeni, da smo na pravem mestu ob pravem času, naše življenje pa teče v ritmu lahkotnosti in smisla.

VSEBINSKI PREGLED MODULOV

8 ključev angelske intuicije

1. ključ

KLJUČ ŠT. 1: KLJUČ OSEBNOSTNE & DUHOVNE RASTI, ARHETIPI NOVE DOBE

→ uvod v duhovnosvetovalno tehniko intuitivnega svetovanja™
→ uvod v duhovnosvetovalno tehniko intuitivnega svetovanja™
→ osebnostna in duhovna rast (arhetipska razsežnost, duhovna sfera)
→ arhetipi nove dobe (4 osnovni arhetipi) in delo z energijami arhetipov
→ pomen notranjega otroka, primarnega okolja in glavnih življenjskih dejavnikov v procesu duhovnega intuitivnega svetovanja™
→ preobrazba energij notranjih arhetipskih stanj skozi proces duhovnega intuitivnega svetovanja™
→ razvojne stopnje celovite notranje ženske in moške energije
→ osebnostna zrelost kot eden izmed glavnih ključev prihajajoče dobe

Prvi ključ je namenjen pregledu tehnike intuitivnega svetovanja, ki ima svoje t. i. arhitekturne zakone. Najprej se bomo posvetili čistim temeljem svetovanja in gradnji le-teh. Udeleženci se tako spoznajo z osnovami arhetipske teorije in vsemi ključnimi elementi ter čez oči arhetipskih energij spoznajo stopnje doseganja celovite osebnosti. Preko lastne integracije se nato s pomočjo intuitivnih uvidov pri drugih ljudeh naučijo prepoznavati notranjo arhetipsko dinamiko. 1. ključ predstavlja osnovo intuitivnega svetovanja, saj naše potenciale lahko razvijamo le na dobrih in trdnih temeljih.

2. KLJUČ

KLJUČ DUHOVNIH ZAKONOV

→ univerzalni zakoni kreacije – univerzalni duhovni zakoni kreacije v praksi (zakon privlačnosti, zakon polarnosti, zakon ravnovesja …)
→ univerzalni zakoni kreacije – univerzalni duhovni zakoni kreacije v praksi (zakon privlačnosti, zakon polarnosti, zakon ravnovesja …)
→ arhetipska razsežnost in duhovni zakoni
→ duhovni zakoni nove dobe in zavestna kreacija življenja
→ duhovni zakoni v procesu intuitivnega svetovanja™

Vsi se zavedamo, da naše življenje krojijo zakoni vesolja. Ti zakoni so izjemno pomembni, saj na njihovem temelju sloni prav vse. Če te zakone resnično razumemo na pravi način (ne posplošeno, površno in promocijsko!), se naše življenje lahko resnično spremeni. V okviru drugega ključa bomo spoznali kozmične zakone kot nenehno delujoče sile. Z njimi se bomo uskladili in jih aktivirali v lastnem življenju. Hkrati se bomo poučili o zakonih nove dobe, ki se sidrajo vzporedno s prihodom novih energij na planet.

3. KLJUČ

KLJUČ INTUICIJE 

→ vloga duhovnega vodstva v procesu intuitivnega svetovanja™
→ vloga duhovnega vodstva v procesu intuitivnega svetovanja™
→ vse o intuiciji (kako prepoznamo glas intuicije, intuicija na vseh področjih življenja, intuicija v vsakdanjem življenju, intuicija in čakre, intuicija v novi dobi, intuicija in sanje, intuicija in angeli, vodniki, instinkt …)
→ kako obuditi spečo intuicijo, meditacije aktivacije intuicije (delo z nadangeli, mojstri)
→ tehnike razvoja intuicije (kanaliziranje, avtomatsko pisanje, angelske karte, intuitivno branje čaker, intuitivno branje fizičnega telesa, intuitivno branje časovne linije, intuitivno branje sedanjosti in vseh dinamik, intuitivno branje na daljavo, pisna branja ipd. …)
→ predajanje intuitivnih sporočil, komunikacija in prezenca (etika, pravila, zakonitosti ipd.)

Tretji ključ nas bo popeljal v odkrivanje najrazličnejših plasti intuicije. Spoznali bomo, da je intuicija od nekdaj prisotna v nas, da nam govori in nas usmerja. Podali se bomo na pot notranjega vedenja in odkrivanja skritih uvidov ter se naučili jasno prepoznati glas intuicije.

4. KLJUČ

KLJUČ ŽIVLJENJSKEGA POSLANSTVA

→ pojem življenjskega poslanstva, namena; pomen zavedanja življenjskega poslanstva
→ odkrivanje dušnega namena preko arhetipskih energij osebnosti
→ življenjsko poslanstvo preko arhetipske numerologije (izračun)
→ intuitivno branje akaških zapisov, potovanje v pretekla življenja, razkrivanje
→ izzivov in darov v okviru intuitivnega svetovanja™
→ individualno in kolektivno življenjsko poslanstvo
→ intuitivno branje življenjskega poslanstva v okviru intuitivnega svetovanja™

V okviru četrtega ključa bodo udeleženci tečaja spoznali pomen življenjskega poslanstva oz. življenjske orientacije v življenju posameznika. Le-to se bodo naučili prepoznati v svojem lastnem življenju, saj si bodo odgovorili na ključna vprašanja lastnega namena in smeri, tako na intuitivni kot na numerološki ravni. Nato pa bodo spoznali različne tehnike odkrivanja skritih talentov in načine doseganja polnega potenciala svojih klientov.

5. KLJUČ

KLJUČ ENERGETSKE VITALNOSTI − AKTIVACIJA SVETLOBNEGA TELESA

→ vse o energijskem sistemu človeka (čakre, avra, energijsko polje …)
→ tehnike energijskega čiščenja, uravnovešanja čaker
→ tehnika rezanja eteričnih vezi, osvobajanja ujetih energij
→ tehnike energijskih ščitov s pomočjo zlato-bele svetlobe (Kristusove zavesti), modrega žarka (nadangela Mihaela), duhovnih vodnikov in moči 12-ih žarkov kreacije
→ tehnike vijoličnega, zlatega in srebrnega plamena očiščenja
→  tehnike razrešitve karme z mojstri karme
→aktivacija celičnega potenciala DNK s sveto geometrijo in žarki
→energijsko čiščenje časovne linije (preteklost tega življenja, vpogled v pretekla življenja)

V okviru petega ključa bodo tečajniki osvojili vsa pomembna znanja glede lastnega energijskega sistema. Naučili se bodo lastne energijske vitalnost, pretočnosti in vzpostavitve notranjega stebra. Hkrati bodo osvojili različne tehnike aktivacije svetlobnega telesa, s tem pa tudi svojih lastnih potencialov. Gre za napredne tehnike, namenjene posameznikovi nadaljnji duhovni rasti in razvoju.

6. KLJUČ

KLJUČ DUHOVNEGA KANALIZIRANJA

→ komunikacija z angeli, nadangeli in duhovnimi vodniki
→ tehnike posredovanja njihovih sporočil (preko govora, pisanja, umetnosti, razlage angelskih kart …)
→ spoznavanje svojega duhovnega mentorja z nivoja angelov in mojstrov
→ mentorstvo lemurijske civilizacije

V okviru šestega ključa se bodo udeleženci spoznali z različnimi tehnikami duhovnega kanaliziranja sporočil. Postati resnično kvaliteten prevodnik med zemeljsko in duhovno sfero zahteva ogromno truda, dela na sebi in odrekanja. Zahteva predanost in vztrajnost. Zahteva poglobljen študij, izjemno močan notranji steber in aktivirano svetlobno telo. O vsem tem se bomo poučili v okviru tega modula, kjer bomo spoznali angele in duhovne vodnike in se spoznali z različnimi tehnikami predajanja duhovnih sporočil.

7. KLJUČ

KLJUČ MEDITACIJE, VIZUALIZACIJE, AFIRMACIJ

→ vloga meditacije v procesu razvoja intuitivnih sposobnosti
→ duhovna transformacija celičnih zapisov DNK s pomočjo svetlobe in mojstrov
→ moč izgovorjene besede (afirmacije) v realizaciji naših sanj, srčnih želja
→ izjemna moč vizualizacije (aspekti duhovne vizualizacije)
→ preko meditacije, vizualizacije in afirmacije do zavestne kreacije

Sedmi ključ nas bo popeljal na raven razumevanja kreacije.
Spoznali bomo, kako resnično so-ustvarjamo našo resničnost, in se poglobili v tehnike zavestne kreacije naše življenjske poti v stiku z globoko notranjo modrostjo duše. Spoznali bomo pojem izgovorjenih besed in manifestacijo le-teh in se naučili zavestno usmerjati vse naše energije (fizične, mentalne, čustvene, duhovne) v eno smer. Za to potrebujemo notranjo celovitost, ki jo bomo razvijali tekom celotnega programa.

8. KLJUČ

KLJUČ ANGELSKEGA INTUITIVNEGA SVETOVALCA

→ načini in oblike predaje informacij in znanjaĄ načini in oblike predaje informacij in znanja
→ etika in morala angelskega svetovanja¥ angelski branje za vsakega udeleženega pred skupino
→ vodenje angelskih meditacij
→ zanašanje na lastno intuitivno vodstvo pri svojem delu in predaji duhovnih informacij

Osmi, zadnji ključ, nas bo popeljal v samo tehniko intuitivnega svetovanja, celoten proces, etiko in vodenje svetovanja in meditacij. Poudarek je tudi na praktični uporabnosti intuitivnih sporočil. Pri tem ključu bodo imeli tečajniki priložnost izkusiti svoje sposobnosti v okviru dejanskih 1-urnih svetovanj.

KAJ VSE TA PROGRAM OBSEGA?

program + meditacije + fb skupina + podpora

progam v živo

Progam bo poteka v ŽIVO v prostorih Šole Intuicija. Zaželjeno je, da se vseh srečanj udeležite v živo. Vseeno pa so na voljo tudi posneti ali pa spremljanje preko spleta. 

POSNETKI

Vsako srečanje je posneto in posnetek naložen na splet po koncu samega srečanja. Le tečajniki tega programa imajo dostop do posnetkov. 

MEDITACIJE + VAJE

Program obsega različne meditacije in praktične vaje, ki so ključne za uspeh. Vaje se izvajajo v okviru progarma. 

FB SKUPINA

Zaprta FB skupina znotraj katere se boste lahko družili z ostalimi tečajniki, izvajali readinge in na sploh delili svojo izkušnjo.

DODATNE INFOMACIJE & PRIJAVA

PRISPEVEK: 930 eur > plačljivo v max 4 obrokih (5% popust ob enkratnem plačilu)

TERMINI: Razpisan v koledarju dogodkov

PRIJAVA

rezrvacija prostega mesta na progamu angelske intuicije

→ prijavljam se

Naročite se!

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom, če želite prejemati novice in posodobitve.