9-letni načrt duše

9-letni načrt duše pa je namenjen vsem, ki si želijo temeljit vpogled v energije prihajajočih devetih let. Z letom 2017 smo vstopili v nov 9-letni planetarni cikel (2017 = 2+0+1+7= 1), s tem pa smo dobili kolektivno priložnost narediti stvari drugače.

Vzporedno s kolektivnim 9-letnim ciklom pa imamo tudi vsi mi svoj lasten 9-letni cikel. Kadarkoli vstopimo v nov cikel, dobimo priložnost stvari zapisati drugače. Kljub temu, da se nam zdi, da čas potuje linearno, z nekoliko bolj natančnim vpogledom v svoje lastno življenje (pa tudi zgodovino človeštva) lahko vidimo, da se stvari vedno ponavljajo v ciklih. V letu 2018 smo bili v letu števila 2, z letom 2019 pa smo vstopili v kreativno 3-ko. Leto 2020 pirnaša karmično in sila zahtevno 4-ko.


Vsi se lahko strinjamo, ko rečemo, da so trenutni časi velikega planetarnega preporoda namenjeni intenzivnemu karmičnemu čiščenju in dvigu zavesti. Val nove zavesti se na našem planetu rojeva na mnoge načine, naša naloga pa je, da začnemo delovati veliko bolj zavestno. Da bi razumeli, kako postopati pravilno tako na kolektivni, kot tudi individualni ravni, je ključnega pomena, da raziščemo cikle časa in prostora, saj bomo znotraj njih našli ključe spremembe.


Te ključi so seveda ponavljajoči se vzorci, ki so se vtkali v kolektivno psiho človeštva tako globoko, da jih spremenimo lahko le z izjemnim razumevanjem in osredotočenostjo. Seveda velja isto za naše lastno življenje.

Kolikokrat ponavljamo iste lekcije, se srečujemo z istimi izzivi, ali pa se na nekem področju sploh ne premaknemo naprej? Kolikokrat prepoznamo, da živimo podobno zgodbo, kot so jo npr. živeli naši predniki (starši, sorodniki). Kljub temu, da verjamemo, da se odločamo v stvareh vsakodnevnega življenja na podlagi naše svobodne volje, pa z nekoliko bolj podrobnim opazovanjem naših ponavljajočih se vzorcev, kaj hitro uvidimo, da je dejansko naša preteklost in naše nezavedno tisto, kar vpliva na naše življenjske poteze.


Morda pa je čas, za vse nas, da prenehamo živeti v psihološki preteklosti?
Da se končno pomaknemo iz spon karmičnih energij, v veliko bolj svobodno, radostno in duhovno navdinjeno življenje? Evolucija duhovne zavesti človeštva je v vseh nas prebudila zavedanje, da smo mi tisti, ki ustvarjamo svojo resničnost. Vedno več ljudi se ukvarja s tem pojmom in to odgovornostjo ustvariti drugačno življenje. Vrata drugačne resničnosti so za vse nas na široko odprta. Prepoznati moramo svoje ponavljajoče se vzorce, omejitve, ki smo si jih postavili (na zavedni ali nezavedni ravni), navezave in strahove, ter vse ostalo kar nas kakorkoli omejuje. Na ta način bomo začeli odpirati vrata življenju neskončnih možnosti in potencialov!


Počasi se približujemo letu 2020, ki bo na planetarni ravni resnično prebojno. Trenutno sami zastavljamo energije in namere, ki jih bo to zelo prelomno leto štirice (2020 = 2+0+2+0 = 4) tudi prineslo v obliko.
Dejansko so vsa leta, ki so pred nami, močno prebojna. V letu 2018 se bomo ukvarjali z manifestacijo naše usode, leto 2019 bo od nas zahtevalo, da obvladamo vse predmete v ‘šoli življenja’, leto 2020 pa nas bo postavilo na realna tla. Pred nami je torej neverjetna priložnost, da po tolikih življenjih (inkarnacijah) nenehnih karmičnih lekcij, končno zaživimo osebnostno in duhovno svobodno.


9-letni načrt duše je tako nekoliko daljša oblika svetovanja (2 polni uri), v okviru katere boste imeli priložnost pogledati svoje lastne cikle rasti, razvoja in vzorcev na resnično poglobljen način.
Skozi to svetovanje se bo razkrilo vaše poslanstvo v tem prihajajočem 9-letnem ciklu, ter vsi morebitni izzivi in potenciali, ki se vam nakazujejo. Če želite izkoristiti izjemne energije razsvetljenja, ki se sidrajo na naš planet, in resnično živeti svoj dejanski duhovni potencial, potem je to svetovanje idealno za vas! S pomočjo intuitivnega uvida, preprostih numeroloških izračunov in barvne kode vaše duše se bodo razkrili vsi vaši potenciali. Tako boste do potankosti razumeli, kakšna je tista prava življenjska smer za vas.


V okviru tega svetovanja bomo pogledali več vaših življenjskih ciklov, kar bo omogočilo razumevanje, kako in zakaj se vam stvari v življenju ponavljajo. Nato pa se bomo osredotočili na energije nadaljnih 9 let, ki vstopajo v vaše življenje.


9-letni načrt duše vsebuje:

  • ozaveščanje vaših energij za obdobje nadaljnih 9 let
  • lekcije in izzivi, ki se vam nakazujejo
  • čiščenje kolektivne, družinske/dnk in individualne/dušne karmične linije
  • priložnosti za rast, morebitni preboji in življenjske prelomnice
  • podroben vpogled v področje partnerstva, družine in odnosov na sploh
  • podroben vpogled v področje dela, financ in poklicne poti
  • poslanstvo vaše duše

Med vsemi vašimi življenjskimi izkušnjami teče rdeča nit, ki razkriva vse vaše dušne naloge. Zgodba, ki jo je zapisala vaša duša, preden ste se utelesili je hkrati zgodba, ki jo pišete z vsakim dnem svojega življenja. Vse, kamor vložite energijo in vse, za kar se odločite, razkriva pot mojstrstva vaše duše, vašo lastno zrelost in nivo razsvetljenja.


9-letno planiranje je tako nekaj povsem unikatnega, izjemno poglobljenega in obširnega. Pogledali bomo vse situacije vašega trenutnega življenja, se osredotočili na vsako izmed področij, nato pa temeljito pogledali obdobje, ki je pred vami. Uporaba najrazličnejših orodij, predvsem pa vaše dušne kode bo razkrila, kje se trenutno nahajate in kako lahko resnično najbolje izkoristite naslednjih 9 let. Toplo vabljeni vsi, ki ste pripravljeni na temeljito življenjsko preobrazbo!

Dodatne informacije & prijava:


Prispevek za svetovanje (v živo ali preko skypa):

2-urni poglobljen načrt duše 320 eur (22% ddv vključen v ceno)


Svoj termin lahko rezrevirate preko [email protected]
Svetovanje poteka v Ljubljani ali pa preko spleta (Skype).

Naročite se!

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom, če želite prejemati novice in posodobitve.