Pa smo vstopili v težko pričakovano poletje, ki pa bo zelo drugačno od tega, kar ponavadi pričakujemo v poletnih mesecih. Saj veste, kako gre; morje, sonce, dopusti, topli večeri, lahkotna oblačila, veter v laseh … Četudi smo v preteklih letih lahko uživali v poletnih mesecih in se resnično ‘odklopili’ bo to poletje drugačno. Sama vam toplo svetujem, da te energije poletja sprejmete z odprtimi rokami in prepoznate, česa vas učijo. KAJTI, če ne boste pozorni v poletnih mesecih in se boste učenju izogibali oz. vaše odločitve prelagali na ‘boljši trenutek v prihodnosti’, bo jesen 2017 in prehod v leto 2018 izjemno zahteven.

Vsi se učimo postati sami svoji mojstri in kmalu bomo spoznali, da nam tarnanje nad našo usodo ne prinese nič dobrega … Vesolje je izjemen prostor, ki nas nenehno uči pomembnih lekcij. Kar bomo občutili v poletnih mesecih je zelo intenzivno čiščenje naših preostalih karmičnih energij. Ker bo bolelo, bomo morda želeli pobegniti od realnosti. Morda se bomo zatekali v dejavnosti, ki nam prinašajo zadovoljstvo, ali pa bomo preprosto želeli poustvariti stanje v našem življenju, ki je bilo pred poletnim solsticijem 21/6/217, ki je ta intenziven val energij tudi aktiviral….

Pa vendar, časa se ne da vrteti naprej in resnica je edino, kar je pomembno. Zato torej, dragi moji, zavihajte rokave, dovolj odlašanja. Pred vsemi nami je trdo delo, ki obljublja čudovite nagrade, a le pod pogojem, da …. presežemo svoje omejujoče vzorce.

POLETNI SOLSTICIJ 21-6-2017

Zelo pomembna prelomna točka poletnega solsticija je aktivirala za nas izjemno pomembne energije. Aktivirala je blueprint našega poslanstva in s tem nakazala, kaj se nam v prihajajočem obdobju odpira. Solsticij je aktiviral ključe naše zavesti; nakazal nam je vizijo naše poti. Morda smo v teh dneh okoli solsticija spoznali pomembne ljudi, prejeli pomembne uvide/ideje/inspiracijo, morda so se nam odprla vrata novih priložnosti… Intuicija je bila močno na vrhuncu v dneh okoli solsticija, takrat smo bili v stiku s seboj in svojo vizijo, pa četudi le za trenutek.

A kmalu po solsticiju se je začelo zabavno obdobje, ki ga vsi občutimo še danes. Aktivacija naše najvišje zavesti in našega potenciala vedno s seboj prinese intenzivno zdravljenje/čiščenje našega nezavednega nivoja. Morda nam to, kar smo izkusili ni všeč, ali pa se tega celo bojimo. Morda nas zavirajo drugi ljudje v našem življenju, ki bi nas radi spremenili in prilagodili svojim egoističnim željam. Narava tovrstnega dogajanja je, da se naši najglobji strahovi in omejitve ponavadi precej hitro manifestirajo v dneh po tem, ko smo prejeli pomembne uvide. Sama sem spoznala, da močni duhovni viziji VEDNO sledijo veliki izzivi, ki testirajo moč mojega razumevanja, dojemanja in namere. Testi se ponavljajo, dokler ne razumem lekcije …

PORTAL 7-7

Portal 7.julija 2017 bo aktiviral našo intuicijo na drugačen način. Zahtevano bo od nas, da spremenimo perspektivo. Morda smo se oklepali materialnih stvari, želja, ciljev in idej. Morda smo se oklepali drugih ljudi, ali pa starih navad. Portal 7-7 od nas zahteva, da jih spustimo in da se povežemo s svojo dušno vizijo. Osnova naše dušne vizije ni vezana na druge ljudi, temveč na našo lastno kreativnost/ustvarjalnost. Povezana je z našim unikatnim izrazom, s tistim, kar je nam lastno, edinstveno in unikatno. To je naš osebni sveti prostor, v katerega nihče ne sme poseči. Kaj je torej tisto, kar vas v življenju vodi? Kaj je tisto, kar prihaja iz vas in ne od zunaj? Kaj je vaše lastno? Kakšna je manifestacija vaše vizije?

 

PORTAL 8-8 + LUNIN IN SONČEV MRK + RETROGRADNA GIBANJA

 

Mesec julij nas bo pripravljal na mesec AVGUST, kjer pa se bomo srečali z intenzivnim retrogradnim gibanjem starega prijatelja MERKURJA, in pa dveh mrkov – luninega in sončevega. Tudi portal 8-8 bo prinesel še intenzivnejše aktivacije in vse kar lahko rečem za mesec avgust je, da bo izjemno intenzivno.

 

Vsakdo izmed nas bo ta gibanja izkusil na svoj način. Če ste v preteklih mesecih svoje lekcije ozavestili, se uskladili s svojo dušo in presegli svoje strahove/omejitve, potem je lahko mesec avgust čudovito očiščevalen. Za tiste, ki pa ste se skrivali za krinko ‘vse je v redu’ in ste zanikali svojo resnico … No tisti boste izkušali močne notranje in zunanje bitke. Naučiti se morate temeljne lekcije iskrenosti do sebe in do življenja. Vsi sami poznamo svojo resnico najbolje, a potrebujemo tudi pogum, da jo živimo.

Spoznali bomo, da enostavno NE SMEMO in NE MOREMO VEČ obstajati v napačnih odnosih, napačnih službah ali situacijah. Ne moremo več slediti slabim navadam, nezdravemu načinu življenja in vsemu tistemu, kar ne odraža naše najvišje vibracije.

 

Staro in novo se bo med seboj bojevalo v naši notranjosti, kot tektonske plošče, ki se drgnejo druga ob drugo. Trenje med ploščama se bo manifestiralo skozi naše emocije; kadarkoli občutimo emocionalno ali mentalno nejasnost, je to znak notranjih premikov. Te premike lahko pospešimo in si s tem olajšamo pot preobrazbe, lahko pa jih zaviramo in si s tem otežimo življenje do onemoglosti.

 

Dragi moji, kaj ni že čas, da preprosto spustimo vse, kar ni tisto pravo in dovolimo, da nas reka življenja ponese nekam, kjer še nikoli nismo bili? Kaj ni že čas…? :))))

Opazujte svoje življenje, situacije in ljudi. Vse kar vidite na zunanji ravni je zrcalo vašega notranjega procesa. Če vam nekaj v zunanjosti ne ustreza, spremenite notranjost in zunanjost se utegne čudežnos spremeniti. Če se boste notranjim procesom zdravljenja in preobrazbe karmičnih energij izogibali, bodo lekcije izjemno boleče. Toplo svetujem vsem, da s procesom zdravljenja in preobrazbe sodelujete zavestno, z jasno namero, da s tem ustvarjate tisto čudovito prihodnost, o kateri že od nekdaj sanjate.

Ključno je, da v teh poletnih dneh usmerite svoje delovanje v skrb za svojo fizično vitalnost (pravilna prehrana, gibanje , počitek), v notranjo umirjenost in meditacijo, v komunikacijo s svojo dušo, v zdravljenje svojih čustvenih ran iz otroštva … Usmerite svojo energijo v tisto, kar vam osmisljuje življenje in prejeli boste izjemno nagrado v obliki novih priložnosti ob koncu leta 2017 in ob prehodu v 2018.

To poletje bo prelomno in še dolgo se ga bomo spominjali po različnih dogodkih. Šele poletni solsticij 2018 pa bo pokazal, kako zelo daleč smo prišli v svojem procesu notranje rasti in razvoja. Rezultati bodo neverjetni … nad pričakovanim. Pot do cilja pa bo izjemno nepredvidljiva, vijugasta in strma. Sicer pa, sami smo izbrali ta čudovit čas in vrata priložnosti so na široko odprta. Pa stopimo skoznje …

 

WordPress Video Lightbox